- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.721
cerenim iyi yapmışsın kesinlikle artık çamaşır makinası gibi her eve şart oldu görümcemde almıştı malum kış zaten dışarı çamaşır sermiyor evin içinde kurutması dert ee birde kızlar ayaklanınca çamaşırda bırakmazlar oratada o yüzden kış başı hemen aldı valla gayette memnun iyiki aldım diyor yakında bizde alacaz sanıırm çünkü kayınvalidem çocuk olsun olması şart olmayta başladı demişti..birde çok fazla kırışık çıkmıyor kurutucudan..kayınvalidem herşeyi ütüler artık çogunu ütülemeden katlayıp kaldırıyor..malum kzıalra halen kendi bakıyorya görümcemde.. için rahat olsun cerencim..
günaydin arkasadlarr.ben yeni kalkdim icin günaydin diyirum
günaydın gcan nasılsın bugün?
Yaa tv de reklamı yapılıp abartılan çok ürün oluyor ya bu yüzden acaba alsammı almasammı derken alayım en fazla 100 lira kaybederim öğrenmiş olurum ne olacak dedim aldım bakalım gelsinde kullanmaya başlarız artık. bunalrı öğrendiğimede çok sevindim teşekkür ederim canımcım. Evet bende herşeyi ütülerim çorapları bile eşim bana manyak der titizlikten dolayı bakalım nasıl bir şeymiş çok elektrik çekiyormu acaba? Birde çocuk olunca evde gerçekten şart çünkü o minicik eşyalar en iyi bence bu şekilde hijyenik kurutulur hemde pratik dimi :)
Tünaydın tatlım nasılsın? Uykunu aldınmı
Yeidn tabi akşam içli köfteleri ağırlık çöktü akşamdan beride uyuyorsun demi kaydirigubbakcemile3
aaaa çok pratik bir şeye benziyor... kaç liraymış canım? bana da lazım
Kızlar ben bu hızlı çamaşır kurutucusundan aldım. Oldum olası dışarıya çamaşır asmayı sevmiyorumda toz kir koku ve görüntü sebebi ile. E evin içinde de malum zor kuruyor hele kışın her yer çamaşır oluyor bende bunu aldım bakalım umarım memnun kalırım. Aranızda bunu kullanan varmı yada bilgisi olan? Sizce nasıl?
hmmm memnunlar yani, ne güzel ya... bana da şart vallacerenim iyi yapmışsın kesinlikle artık çamaşır makinası gibi her eve şart oldu görümcemde almıştı malum kış zaten dışarı çamaşır sermiyor evin içinde kurutması dert ee birde kızlar ayaklanınca çamaşırda bırakmazlar oratada o yüzden kış başı hemen aldı valla gayette memnun iyiki aldım diyor yakında bizde alacaz sanıırm çünkü kayınvalidem çocuk olsun olması şart olmayta başladı demişti..birde çok fazla kırışık çıkmıyor kurutucudan..kayınvalidem herşeyi ütüler artık çogunu ütülemeden katlayıp kaldırıyor..malum kzıalra halen kendi bakıyorya görümcemde.. için rahat olsun cerencim..
tünaydın canım, içli köfteler ağırlık yapmıştır kaydirigubbakcemile3günaydin arkasadlarr.ben yeni kalkdim icin günaydin diyirum
hijyenikdir di mi?Yaa tv de reklamı yapılıp abartılan çok ürün oluyor ya bu yüzden acaba alsammı almasammı derken alayım en fazla 100 lira kaybederim öğrenmiş olurum ne olacak dedim aldım bakalım gelsinde kullanmaya başlarız artık. bunalrı öğrendiğimede çok sevindim teşekkür ederim canımcım. Evet bende herşeyi ütülerim çorapları bile eşim bana manyak der titizlikten dolayı bakalım nasıl bir şeymiş çok elektrik çekiyormu acaba? Birde çocuk olunca evde gerçekten şart çünkü o minicik eşyalar en iyi bence bu şekilde hijyenik kurutulur hemde pratik dimi :)
Tünaydın tatlım nasılsın? Uykunu aldınmı
Yeidn tabi akşam içli köfteleri ağırlık çöktü akşamdan beride uyuyorsun demi kaydirigubbakcemile3
sorma canim ya uyuya uyuya sisdim.yedim ya sormaa
aaaa çok pratik bir şeye benziyor... kaç liraymış canım? bana da lazım
hmmm memnunlar yani, ne güzel ya... bana da şart valla
tünaydın canım, içli köfteler ağırlık yapmıştır kaydirigubbakcemile3
hijyenikdir di mi?
oh oh yarasın maşşallah kuzum afiyet bal şeker olsun bebeğine löp löp et olsun inşallah sende uyu valla diyorum ben sana fırsat bu fırsat boşveeerrr :1closedeyes:
Kızlar herkese afİyet olsun
mavİŞİm gÜzel haberlerle gel İnŞallah
gcan nasılsın canım
nurcum sen nasılsın İlaydamız nası
valla ablacım hijyenik diyor ben 100 liraya aldım daha doğrusu kargo dahil 106 lira.
bak açıklaması aşağıda :
Statik kurutma özelliği sayesinde benzer kurutma metodlarından farklı olarak çamaşırlarda sürtünmeye, kırışmaya sebep olmaz dolayısıyla çamaşırlarınız kurutma sırasında yıpranmaz.
» Yüksek performansı sayesinde çamaşırlarınızı 1 ila 3 saat gibi çok kısa bir sürede kurutur.
» Dış kılıfı, çamaşırlarınızın kapalı bir ortamda yüksek ısıda kurutulmasını sağlayarak toz, koku, böcek ve mikroplardan uzak kalmasını sağlar.
» Ultraviole ışığı çamaşırlarınızda hijyen sağlar.
» Hızlı çamaşır kurutucuyu ister çamaşırlarınızı kurutmak için isteseniz odanızı ısıtmak için iki farklı şekilde kullanabilirsiniz.
» 1, 2 yada 3 saatlik zamanlama özelliğiyle cihazınız ayarladığınız sürenin sonunda otomatik olarak kapanır.
» Küçük hafif ve katlanabilir özelliği sayesinde kolay taşınır. Seyahatlerinizde yanınızda götürebilirsiniz.
iyiyim canim sen nasilsin
ceren ya sanırım senin dediginle benim dedigm aynı degil gibi banada atsana özleden şuanun adresini yada tam ismini versene.benim dedigim bildigin çamaşır makinası gibi ama kapagı komple kapalı içi gözükmüyor beyaz...yanlış olmasın düzelteyim dedim.sen fiyartından bahsedince çaktım..
bu arada kesemizi gördük korktum göremeyecem diye karından göremedi alttan baktı 4 ml miş10 gün sonra kalp atışını görecez.. şükür rabbime ya ..ilk göremeyince korktum bende..doktorda sonra söyledi görünmeyince dış gebelik olabilirmi diye bir an düşündüm dedi... binlerce kez şükür ..
ceren ya sanırım senin dediginle benim dedigm aynı degil gibi banada atsana özleden şuanun adresini yada tam ismini versene.benim dedigim bildigin çamaşır makinası gibi ama kapagı komple kapalı içi gözükmüyor beyaz...yanlış olmasın düzelteyim dedim.sen fiyartından bahsedince çaktım..
bu arada kesemizi gördük korktum göremeyecem diye karından göremedi alttan baktı 4 ml miş10 gün sonra kalp atışını görecez.. şükür rabbime ya ..ilk göremeyince korktum bende..doktorda sonra söyledi görünmeyince dış gebelik olabilirmi diye bir an düşündüm dedi... binlerce kez şükür ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?