Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

cerenim iyi yapmışsın kesinlikle artık çamaşır makinası gibi her eve şart oldu görümcemde almıştı malum kış zaten dışarı çamaşır sermiyor evin içinde kurutması dert ee birde kızlar ayaklanınca çamaşırda bırakmazlar oratada o yüzden kış başı hemen aldı valla gayette memnun iyiki aldım diyor yakında bizde alacaz sanıırm çünkü kayınvalidem çocuk olsun olması şart olmayta başladı demişti..birde çok fazla kırışık çıkmıyor kurutucudan..kayınvalidem herşeyi ütüler artık çogunu ütülemeden katlayıp kaldırıyor..malum kzıalra halen kendi bakıyorya görümcemde.. için rahat olsun cerencim..

Yaa tv de reklamı yapılıp abartılan çok ürün oluyor ya bu yüzden acaba alsammı almasammı derken alayım en fazla 100 lira kaybederim öğrenmiş olurum ne olacak dedim aldım bakalım gelsinde kullanmaya başlarız artık. bunalrı öğrendiğimede çok sevindim teşekkür ederim canımcım. Evet bende herşeyi ütülerim çorapları bile eşim bana manyak der titizlikten dolayı bakalım nasıl bir şeymiş çok elektrik çekiyormu acaba? Birde çocuk olunca evde gerçekten şart çünkü o minicik eşyalar en iyi bence bu şekilde hijyenik kurutulur hemde pratik dimi :)

günaydin arkasadlarr.ben yeni kalkdim icin günaydin diyirum

Tünaydın tatlım nasılsın? Uykunu aldınmı
Yeidn tabi akşam içli köfteleri ağırlık çöktü akşamdan beride uyuyorsun demi kaydirigubbakcemile3

sorma canim ya uyuya uyuya sisdim.yedim ya sormaa

aaaa çok pratik bir şeye benziyor... kaç liraymış canım? bana da lazım
hmmm memnunlar yani, ne güzel ya... bana da şart valla
günaydin arkasadlarr.ben yeni kalkdim icin günaydin diyirum
tünaydın canım, içli köfteler ağırlık yapmıştır kaydirigubbakcemile3
hijyenikdir di mi?

valla ablacım hijyenik diyor ben 100 liraya aldım daha doğrusu kargo dahil 106 lira.

bak açıklaması aşağıda :

Statik kurutma özelliği sayesinde benzer kurutma metodlarından farklı olarak çamaşırlarda sürtünmeye, kırışmaya sebep olmaz dolayısıyla çamaşırlarınız kurutma sırasında yıpranmaz.
» Yüksek performansı sayesinde çamaşırlarınızı 1 ila 3 saat gibi çok kısa bir sürede kurutur.
» Dış kılıfı, çamaşırlarınızın kapalı bir ortamda yüksek ısıda kurutulmasını sağlayarak toz, koku, böcek ve mikroplardan uzak kalmasını sağlar.
» Ultraviole ışığı çamaşırlarınızda hijyen sağlar.
» Hızlı çamaşır kurutucuyu ister çamaşırlarınızı kurutmak için isteseniz odanızı ısıtmak için iki farklı şekilde kullanabilirsiniz.
» 1, 2 yada 3 saatlik zamanlama özelliğiyle cihazınız ayarladığınız sürenin sonunda otomatik olarak kapanır.
» Küçük hafif ve katlanabilir özelliği sayesinde kolay taşınır. Seyahatlerinizde yanınızda götürebilirsiniz.

Kızlar herkese afıyet olsun
mavıŞım gÜzel haberlerle gel ınŞallah
gcan nasılsın canım
nurcum sen nasılsın ılaydamız nası

hmmm çok iyi ya... hayatım sen nereden verdin siparişi? bana özelden versene internet adresini

ceren ya sanırım senin dediginle benim dedigm aynı degil gibi banada atsana özleden şuanun adresini yada tam ismini versene.benim dedigim bildigin çamaşır makinası gibi ama kapagı komple kapalı içi gözükmüyor beyaz...yanlış olmasın düzelteyim dedim.sen fiyartından bahsedince çaktım..

bu arada kesemizi gördük korktum göremeyecem diye karından göremedi alttan baktı 4 ml miş 10 gün sonra kalp atışını görecez.. şükür rabbime ya ..ilk göremeyince korktum bende..doktorda sonra söyledi görünmeyince dış gebelik olabilirmi diye bir an düşündüm dedi... binlerce kez şükür ..

canımmm hadi gözün aydın rahatladınmı peki güzelim? gördün keseyi he için rahat etmiştir evham yok. inşallah allahımın izini ile 10 gün sonra kalp atışınıda göreceksiniz balım rahat ol emi tatlım
Bu arada çamaşır kurutucunun resmini koydum şeker bu yüzden yanlış anlaşılmasın diye ama sen anlaşılan yine görmedin resmi kaydirigubbakcemile3 o dediğini biliyorum tatlım bende aslında ondan düşünüyordum ama kaliteli iş görenleri çok pahalı hemde büyük makina kadar yerim yokki benim onu koymaya bakalım bunu denicez artık

ne güzel görmüşssün cnm keseyi
maşallah
kapl atışalrını da duyunca insan bir tuhaf oluyor
çok güzel duygular bunlara.s.

ayyyyyyyy çok yoruldum valla
yatıcam yine
güya evdeyim sizlerle takılacaktım
neyse yarın okul var
bugün dinlenmek lazım
daha sırada ütü ve yemek var:1shok:
dinlenmek lazım

gülçin ve derya sagolun..evet içim rahat birazdaha kalp atışınıda inş görürürüz...cerencim evet göremiyorum biliyorsun o tür eklentileri albümünü görüyorum ama ne farkı var arada bilmiyorum ..senin dedgin nasıl ki varmı sitesi falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…