Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

cnm tamam baktım ona anladım cnm ya senin evine sıgmazsa onlar bizimkine hiç sıgmaz o zaman valla evin dubleks anacım senin ben en kötü çamaşır makinasının üstüne koyarım diye düşündüm ama bilmem tabii hele bir alma zmanı gelsin düşünürüz o zman.. ama mantıklı memnun kalabilirsin bu aletten ...

canm çok sevindim maşallah bebişimize inş hayırlısıyla kalp atışınıda duyacaz o kuşun

kız çatlak yumurta şey pardon döllenmiş yumurta oldun artık dimi sen kaydirigubbakcemile3
kız yazıya benim adımla başlamışın kızımın adıyla devam etmişin karar ver hangisi kaydirigubbakcemile3

canım ya evet çamaşır makinasının üzerine konuyormuş ama ben hiç sağlıklı bulmuyorum onu ya ne bileyim koca alet tepede ne işi var bir yerlere monte edilcekse olurda ama öyle makinaın üstünde boşta duracaksa olmaz bence sakıncalı düşünsene çamaşır makinasında 90 derecede çamaşır yıkıyorsun o makina sıkarken varya üzerindeki herşey yer değiştiriyor o yüzden olmaz yani iyi düşün derim ben canım....
Bakalım şu ürün bir gelsinde kullanayım memnum kalırsam ben sizlere söylerim zaten alırsınız canım ben bir deneyeyim önce nasıl olsa aldık artık kaydirigubbakcemile3

kız ben hiç farkında degilim adınla sesleneyim dedim geri alışkanlıga dönmüşüm malum sana diyoruz ya hep ceren diye..aman anladın sen işte..valla güzelim en kötü öyle yapılır yerin yoksa ne bileyim şuan oturdugumuz evde ya balkona koyacam yada makinanın üstüne ..tabii karar verip alırsak bakalım artık..

canım benim gözün aydın allah nazardan saklasın çok sevindim 10 gün sonrada allahın izniyle kalp atışalarınıda duyucaksın eeee artık kucağına almak nasip olur inşallah

naptınız bakiim ben yokken? derslerime girdim çıktım, son bir dersim kaldı, ona da girdikten sonraaaa eve gidiyorum kızlar
işlem tamam abla yerimseniben
özeline bakabilirsin
canım sağol eve gidince inceleyeceğim hemen
gözün aydın hayatım, inşallah sağlıkla kalbinin pıt pıtlarını da görürsün canım
sagol kumsalcım rabbim kısa zamnda hayırlısı ile sizlerede böyle kesecikler görmeyi nasip etsin...
amin güzelim, rabbim sağlıklı bir gebelik versin de inşallah

Beni Böyle Tatlı Sözlerle Kandıramazsın (=

Bir eşcinsel spor arabasıyla yolda giderken bir kavşağa gelir.
Karşı yoldan hızla gelmekte olan bir kamyon arabasına çarpar,çarpmakla da kalmaz arabanın on kısmını tamamen parçalar!.
Eşcinsel arabadan iner ve sinirli bir biçimde,eli belinde kamyon şoförüne çıkışır:
-Ayol ne yaptın seeen...Arabamı mahvettin farkında mısın,senin suçoon. Bunu ödeyeceksiin...!
Kamyon şoförü umursamaz biçimde yanıt verir:
-S...rim seni de arabanı da...!!!!...
Eşcinsel yanıtlar:
-Hayırrrrrrrr, böyle tatlı sözlerle beni kandıramazsınnn!...Ben arabamın tamir parasını istiyorummmm.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

karamanlııı hoş geldin hihoyyyt
nasıl oldun abla romatizma ne durumda iyisindir inşallah
valla tablodaki çocuk sayısı değilde abla yüzlerdeki mutluluk beni mest etti :)
Çok güzel bir görüntü bence biz eşimle birlikte cereni aramıza alınca yatağımızda böyle olucak inşallah...

yav eve gidince bakmak gerekti anlaşılan ama bu gece girebilirmiyim bilmem..bugün igne vurulacam kayınvalideme gidecez eve gelince biraz temizlik yapmam lazım yarın misafirim olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…