- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.741
bu arada kesemizi gördük korktum göremeyecem diye karından göremedi alttan baktı 4 ml miş10 gün sonra kalp atışını görecez.. şükür rabbime ya ..ilk göremeyince korktum bende..doktorda sonra söyledi görünmeyince dış gebelik olabilirmi diye bir an düşündüm dedi... binlerce kez şükür ..
gülçin ve derya sagolun..evet içim rahat birazdaha kalp atışınıda inş görürürüz...cerencim evet göremiyorum biliyorsun o tür eklentileri albümünü görüyorum ama ne farkı var arada bilmiyorum ..senin dedgin nasıl ki varmı sitesi falan..
cnm tamam baktım ona anladım cnm ya senin evine sıgmazsa onlar bizimkine hiç sıgmaz o zaman valla evin dubleks anacım senin ben en kötü çamaşır makinasının üstüne koyarım diye düşündüm ama bilmem tabii hele bir alma zmanı gelsin düşünürüz o zman.. ama mantıklı memnun kalabilirsin bu aletten ...
ceren ya sanırım senin dediginle benim dedigm aynı degil gibi banada atsana özleden şuanun adresini yada tam ismini versene.benim dedigim bildigin çamaşır makinası gibi ama kapagı komple kapalı içi gözükmüyor beyaz...yanlış olmasın düzelteyim dedim.sen fiyartından bahsedince çaktım..
bu arada kesemizi gördük korktum göremeyecem diye karından göremedi alttan baktı 4 ml miş10 gün sonra kalp atışını görecez.. şükür rabbime ya ..ilk göremeyince korktum bende..doktorda sonra söyledi görünmeyince dış gebelik olabilirmi diye bir an düşündüm dedi... binlerce kez şükür ..
sagol kumsalcım rabbim kısa zamnda hayırlısı ile sizlerede böyle kesecikler görmeyi nasip etsin...
canım sağol eve gidince inceleyeceğim hemenişlem tamam abla yerimseniben
özeline bakabilirsin
gözün aydın hayatım, inşallah sağlıkla kalbinin pıt pıtlarını da görürsün canımceren ya sanırım senin dediginle benim dedigm aynı degil gibi banada atsana özleden şuanun adresini yada tam ismini versene.benim dedigim bildigin çamaşır makinası gibi ama kapagı komple kapalı içi gözükmüyor beyaz...yanlış olmasın düzelteyim dedim.sen fiyartından bahsedince çaktım..
amin güzelim, rabbim sağlıklı bir gebelik versin de inşallahsagol kumsalcım rabbim kısa zamnda hayırlısı ile sizlerede böyle kesecikler görmeyi nasip etsin...
kızzzlarrrr düğün hatırası resim nasıl ama kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?