Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hımm cnm o zman sana kolay gelsin dikkatini dagıtmayayım ..kızlar az önce online idi yazana yok nedense vakitte geçmiyor öyle kaldım ekrana baka baka..

Slm kızlar
Ben anne oldum :sm_cool:darısı buradaki tüm arkadaşlara ve isteyen herkese:Saruboceq: :dance::teytey:
8 mart dünya kadınlar gününde ve kandilde 5 dk bir gelen sancılarımla birlikte saat 20 civarı hastaneye gittik.dr kontrol etti açılmam sadece 2cm ve karnım hiç inmedi ayrıca önceki geceden beri sancım olduğu için galiba bebeğim sıkıntıya girmiş ve kakasını yapmış o yüzden hemen sezaryene alındım.
3350gr 48 cm dünyalar güzeli bir kızım oldu saat 22 de.
Ben ise maşallah gayet sağlıklıyım ilk gece hemen ayaga kalktım ve yürüdüm şimdi ise gören herkes normal yaptım sanıyo ama gelenden gidenden fırsat bulamıyorum sağolsun annem yanımda.4 gecedir toplam 5 saat ancak uyumusumdur.bebeğim uslu ama sütüm daha dün ancak geldi o yüzden galiba kızım tam doymuyor ve sürekli emmek istediği için uyuyamıyorum.annelik çok zor ama sevgisi anlatılmaz.kızımın resimlerini en yakın zamanda sizlere ulaştırmaya çalışıcam ayrıca detaylı hikayemide yazıcam.
Beni tanıyan,destek olan,merak eden herkese çok tesekkür ediyorum.sizler içinde o mübarek gecede ameliyathanede o an dua ettim.inş dualarım kabul olur.hepinizi öpüyorum.geç kaldığım için kusura bakmayın.en yakın zamanda görüşürüz öptüm.:1hug::enbuyukkk:

karabiberim ne güzel valla yazını tam okumadım ama hemen yazmak istedim maşallah..ne güzel kandilede dogmuş gülçinle dogum günleri aynı olmuş..maşallah allah analı babalı büyütsün..:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey: hadi halaya kızlar..listemizin ilk dogumu oldu çok şükür darısı diger günü yaklaşan annelere..:hooray::hooray:

canım benim hayırlı olsun allahım sağlık sıhat versin kuzucuğuna

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
sositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

SAĞOLUN KIZLAR ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ARTIK ÇIKMAM LAZIM SADECE ŞUNU BELİRTEYİM SEZARYANDAN KORKMAYIN ÖPÜYORUM.

neyse karabiberim kısa zmanda hikayeni bekliyoruz sezeryan sürecinide...öptm senide gül kokolu bebişinei iyice kokla yerime öpmeyin ha bu aralar fazla küçük daha oo teyzesi yer onu...fotoda bekliyoruz..

Annecik maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, acısını göstermesin inşallah. Canım bizi de unutmamışsın saolasın. Çok tebrik ediyorum. Darısı hepimizin başına. Daha dün gibi senin grubumuza geldiğin, ikimiz de eğitimciyiz demiştik ve sen birkaç ay sonra müjdeli haberi vermiştin. Ay çok mutlu oldum. Bize yine bol bol dua et kuzum neolur.

Mavişim lütfen üzme anını bebişini sen kolay bulmadın bak. Çalışıyorsun gülüm bir bayan tut temizlet. Diyene bak sanki ben yapıyorum ya. Hamiş olsam elimi bile rmeyeceğim inşallah size söz veriyorum burdan...

Kızlar hepinizi çok öptüm. Eşimi beklerken çayım dedim karabiberimi görünce dayanamadım yazdım. Hepinizi ço seviyorum. Dualarda unutmayın bizi...

tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah hoşgeldin minik melek hayatın boyunca tüm güzellikler seninle olsun:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
resimleri bekliyoruz hikayenide tabiii kendine iyi bak

canımmmmmmmmm nasıl mutlu oldum anlatamam nasıl sevindim hem allahın izini ile kurtulduğuna hem bu kadar çabuk ayaklandığına hemde kızın benim doğum günümde doğmuş hem doğum günü hem dünya kadınlar günü hemde kandil hey allahım ne güzel bir sürpriz yaa çok sevindim rabbim bütüm mürvetlerini görmeni nasip ets,n tatlım darısı inşallah hepimiin başına hayırlısı ile canımmmm haberlerini bekliyoruzzz :teytey: :teytey:

cerenim kzıma öyle aman aman temzilik degil benimki sagolsun eşimde yardım ediyor üsten üsten temizlik yapıyoum ben miasfirim öyle yük olavcak gibi degiller sagolsunlar hadi demiştim ya geçen bebk takımı almıştım hoşuma gitmişti diye.. işte onalr gelecek bana ..allah razı olsunlar yemekten sonra tabagımı bile mutfaga götürmemi engellediler sen dikkat et diye yani rahatım onalrın yanında fazla da dolanmam yanii...neşem dikkat ederim kızlar bu işleride ucundan da olsa hiç yapmazsam o zman irem hiç susumaz nasıl pis olur ev her hafta temizlikçi çagıramayacagıma göre..allahtan deli gibi titiz degilim..

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın klava:

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16.................................31. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü..............................28. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror......................................21 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye ...............................19.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
11.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
12.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
14.Petek09...................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz............................... 4. Haftamızdayız (????)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar:Saruboceq: :ecrin_bebek:

Meleklerine Kavuşan Taze Annelerimiz
1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm hamişlerin başına inşallah sağlıkla :CüvCüv: :Saruboceq:

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkınklava:

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16.................................31. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü..............................28. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84...................................23. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror......................................21 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye ...............................19.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
11.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
12.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
14.Petek09...................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz............................... 4. Haftamızdayız (????)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar:Saruboceq::ecrin_bebek:

Meleklerine Kavuşan Taze Annelerimiz
1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla:CüvCüv::Saruboceq:

oyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
çok sevindim valla
bugün bile seni andık acaba doğurdu mu karabiberim diye
tam zamanında olmuş güzel kızın
ne güzel doğum günü hiç unutulmaz
inan çok sevindim
hayırlı olsun cnm

filiz ablacım yormuyorsun değilmi kendini canımmmm nasılsın
eve şimdi geldim hayatım, yorgunum...
yav eve gidince bakmak gerekti anlaşılan ama bu gece girebilirmiyim bilmem..bugün igne vurulacam kayınvalideme gidecez eve gelince biraz temizlik yapmam lazım yarın misafirim olacak..
bak sakın yorma kendini, haftada bir kadın getir hayatım eve, artık iki canlısın unutma :)
Kız mavİ sen gebe olduĞunu unuttun galİba ne mİsafİrİ ne temİzlİĞİ yaaa
he valla ben de onu diyorum
ayyyyyyyyyy çoooooooooooooooooook mutlu oldum, kaç gündür merak ediyorduk seni güzelim, taze annemiz :dance: Allah analı babalı büyütsün, acısını göstermesin ne kadar mutlu ve huzurlusundur artık kimbilir a.s. ayrıca bizleri de o anda düşünüp dua ettiğin için çok teşekkürler canım, inşallah darısı hepimizin başına... ay çok duygulandım şimdi a.s.

inşallah bizler de yaşayacağız bu güzel duyguyu canımcım, sakın umudunu yitirme :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…