Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

arkadaşlar benim göğüslerimde damarlar belirdi birde afedersiniz ama alt kısmım titriyor gibi birde iltihap gelmiyor sadece göğüslerim 1haftadır şiş ama acı yok lütfen yardım edin şimdikten tşr

ne şiddet ne celal daha şimdi yazdın hemen görmemişlerdir hem fazlada kişi yok ...ama bak ben gebeyim senin dediklerin bende hiç olmadı sadece dün farkettim sanki gögüs uçlarım biraz koyulaşmış gibi..

kızlar bende kaçarım şimdi iyi akşamalr nagihan valla mesaim bitmek üzere hazırlanacam yaz sen yarın gel cvplarız yine hem başka arkadaşlar fikirlerini söyler sana.

canım mavi deniz kusura bakma ama meraktan yarın günüm ilkdefa hamilelere sordum artık bıkmıştım buay bazı arkadaşlar söylemişti kafama takıldı heycanlandım ama iltaap akmıyor herkesin iltahabı varmış

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16.................................31. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü..............................28. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84...................................23. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. ıerror......................................21 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye ...............................19.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
11.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
12.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
14.Petek09...................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz............................... 4. Haftamızdayız (????)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

Meleklerine Kavuşan Taze Annelerimiz
1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

mavi deniz tşr biliyorum ben 5senedir beni yanıltıyor ama bu ay sanki farklı bilmiyorum iltihap nezaman başlıyor
ben iltihabı hiç duymamıştım
herkesde olmaz, iltihap olayını ilk kez senden duyuyorum, istersen kanda hcg'ye baktır o zaman beklemeden öğrenmiş olursun durumunu

filiz abla nasılsın yine yorgunsun galiba
evet canım yorgunum valla, sen nasılsın güzelim?

KIZZZ AMAN DE NAZAR DEĞMESİN BİRAZDAN DURULUR YİNE HEP BÖYLE OLUYOR ZATEN :1no2:

kız yazdım ya F5 yap anam oku

ceren sen benimle çok uğraşmışsın dün hiç birini görmedim görseydim zaten seni bekliyom diye yazmazdım durmadan.rahatsızlık vermişim anldığım kadarıyla dün sana kusura bakma.bidaha bişey sormam

nagihancım ben hamile kalmadan önce 7 ay tedavi gördüm iltihabım var diye o yüzden hamile kalamıyodum fitillerle antibiyotiklerle bi ara kesldi o arada hamile kaldım.sonra iltihabım ve akıntım yine devam etti.bence senin duyduğun pek doğru değil gibi çnk akıntım bitsin

Selam kızlarrr ben geldim nasılsınız? Bu akşam gelmicektim ama pc de işim vardı onun için açtım açmışkende bir bakayım topikte ne var ne yok dedim ama kimsecikler yok maleef neyse ben geldiğimi haber edeyimde belki ben gidene kadar gelen biri olurda iki laf ederiz hihoyyyt

Peteeeeeeekkkkkkkkkk sen neler yazmışsın öyleeeee :1shok:
Kız sen delimisin ne rahatsızlığıııııı üstüme iyilik sağlık şuna bak yaa durmuş durmuşta bana çatmış hatun kuzum senin hrmonlar fazla tavan yaptı sanırım alınganlığın hat safhada neyin var yaa? Ne yapmışım ben sana? Valla üzdün beni kuşum senağlama

nur kuşum naberrrr nasılsın neler yapıyorsun balım?

Nagihan hoş geldin kuzum topiğimize nasılsın? Sanırım 5 yıldır bebek yolu gözlüyorsun doğrumu tatlım?

arkadaşlar bana cevaplarınız için tşr iltaap dediğim akıntı olurmuş bildiğim için sormuyorum ama bir umut adetime 1gün kaldı yarın olmam gerek ama olmam için ağrı sızı hiç birşey yok sadece göğüslerim 1 haftadır şiş birde yeni farkettimgöğüslerin üzerinde damarlar oluşmuş bilmiyorum belkide her ay varmıştır ama arkadaşlar söyleyince fazla inceledim her halde hayırlısı

evet canım artık yazılanlardan kafayı yedim kendimi inceliyorum yarın adet olacağım harhalde ama belirti yok buay onun için araştırdım kusu bakmayın kendimi ifade edemedim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…