- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.801
nur kuşum naberrrr nasılsın neler yapıyorsun balım?
ireeeeeeeeemmmmmmm nabeeeeeerrrrr
aaa senin ne işin var bu saatte:uhm:
Slm kızlar
Ben anne oldum :sm_cool:darısı buradaki tüm arkadaşlara ve isteyen herkese:Saruboceq: :dance::teytey:
8 mart dünya kadınlar gününde ve kandilde 5 dk bir gelen sancılarımla birlikte saat 20 civarı hastaneye gittik.dr kontrol etti açılmam sadece 2cm ve karnım hiç inmedi ayrıca önceki geceden beri sancım olduğu için galiba bebeğim sıkıntıya girmiş ve kakasını yapmış o yüzden hemen sezaryene alındım.
3350gr 48 cm dünyalar güzeli bir kızım oldu saat 22 de.
Ben ise maşallah gayet sağlıklıyım ilk gece hemen ayaga kalktım ve yürüdüm şimdi ise gören herkes normal yaptım sanıyo ama gelenden gidenden fırsat bulamıyorum sağolsun annem yanımda.4 gecedir toplam 5 saat ancak uyumusumdur.bebeğim uslu ama sütüm daha dün ancak geldi o yüzden galiba kızım tam doymuyor ve sürekli emmek istediği için uyuyamıyorum.annelik çok zor ama sevgisi anlatılmaz.kızımın resimlerini en yakın zamanda sizlere ulaştırmaya çalışıcam ayrıca detaylı hikayemide yazıcam.
Beni tanıyan,destek olan,merak eden herkese çok tesekkür ediyorum.sizler içinde o mübarek gecede ameliyathanede o an dua ettim.inş dualarım kabul olur.hepinizi öpüyorum.geç kaldığım için kusura bakmayın.en yakın zamanda görüşürüz öptüm.:1hug::enbuyukkk:
sağol canımcım :1hug:Kizlar ne guzel bir liste olmus bu. Bulcuk da hamileymis haberimiz yokmus. cok sevindim vallahi. darisi diger arkadaslarimizin basina.
Günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyyt
Yağmurlu bir istanbul sabahından hepinize merhabaa a.s.
Akşam uğradım 23:30 gibi ama cereni yakalayamadım:çok üzgünüm: Ben olmayıncada kimse gelmiyor anlamıyorum yaneee:dilcikar: sayfalar aynı duruyorşutarafagitti
Hepinizi kocaman öptümŞenizfırsat buldukça gelicem aranızaaaakaydirigubbakcemile
Hamişlerrrrr çok dikkat edin kendinizeeee kot giymeyin temizlik yapmayınnn kendinizi çok yormayınn yoksa gelirklava:hıııı
günaydın lar aa ceren ugramamış bugün hayırdır umarım kötü birşey yoktur.. ceren akşam maşallah pekte faydalı bilgiler vermişsin... nagihan iltihap ne anacım anlamtmamışsın tam akıntındamı iltihap oluyor nasıl farkediyorsun sen onu ben daha önce duymamıştım..
günaydın kızlaaaaaaaaar, nasılsınız bakalım?
dün okuldan geldikten sonra biraz uzanayım dedim uyuyakalmışım koltukta, sonrasında ise malum açamadım kendimi, ama fazla da ilerlememiş sayfalar... bugün dersim saat 10.30'da başlıyor onun için hala evdeyim, birazdan okula gideceğim, öğleden sonra görüşürüz canlarım, hepinizi çoooooooook öpüyorum, şimdilik byeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?