Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

iyiyim burcu..sen nasılsın nasıl gidiyor gebelik agrın sızın oluyormu bulantı varmı hala..filiz abla kaça kadar dersin bugün..kumsal sanada günaydın ayılamadınız mı kızlar bugün..ayy bend ebugün pek bir kendimi bitkin hissediyorum nedense...

Herkeseeee kocaman günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt
Burasıda bu sabah yağmurlu hatunlarrr tam uyku havası varyaa :1closedeyes:

rüya gördüm sanırım bir ara ceren geldi sandım:roflol:

Bir ara gelmedim canım ben hep burdaydım ama sizler gelmediniz beni yalnız bıraktınız senağlama

Kizlar ne guzel bir liste olmus bu. Bulcuk da hamileymis haberimiz yokmus. cok sevindim vallahi. darisi diger arkadaslarimizin basina.

Amiiinnn canım amiiin inşallah hayırlısı ile..... :Saruboceq:

Günaydın bitanem nasılsın?
Evet akşam sana seslendim ama görmedin bende çıkmak üzereydim zaten neyse grş. yine şekerim sen üzülme..... :dilcikar:

Günaydın tatlişkom naber?
geldim kız geldim kahvaltı yapıyordum anca bitti ağır ağır yiyorumda mideme oturmasın diye kaydirigubbakcemile3

Bak beni tanımış nasılda biliyor ne yaptığımı yerimseniben

Ohoooo ablacım günaydınn sen daha ilk hafta uyuklamaya başladın ne iş? kaydirigubbakcemile3 gel bak tamammı bekliyoruz doğru dürüst görüşemedik zaten bu hafta seninle özledim valla yaa olmuyor böyle a.s.

günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar

Günaydın canımcım nasılsın? Sanada hayırlı cumalar balım dualarımız kabul olsun inşallah :Saruboceq:

neden olabilir acaba :CüvCüv: :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar
günaydın canım hayırlı cumalar sanada

bedne iyyim canım bulantı ara ara oluyor hala ağrılarda var sanırım bunalr 9ay sürcek malum değişim geçiriyoruz :)) çok oturduğumda çok aykda kaldığımda belim ağrıyor bir haftadır

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16.................................31. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü..............................28. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84...................................23. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror......................................21 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye ...............................19.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
11.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
12.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk...................................9. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Petek09...................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz............................... 4. Haftamızdayız (????)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

Meleklerine Kavuşan Taze Annelerimiz

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

:Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :Saruboceq:

kızlar ben rüyamda bebişimi gördüm okadar gerçek gibiydiki gece beşiğinden alıp emziriyodum beyaz takım vardı sütünde minicik kızmı erkekmi bilmiyorum ama çok güseldi göğsümden bir damla süt damlıodu kafasına emiyodu sonra senağlama ay duyulandım bak yazarken bile işallah gerçeğinide kucağıma alırım

neden olabilir acaba :CüvCüv: :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
tamam bebekten ama ne bileyim sanırım saç diplerimde kirlenmeye başladı ara ara kaşınıyor ..psikolojik sanırım rahatsız oluyorum..birde bogazım agrıyor biraz burnum haiften akıyor ne yapmam lazım ya malum ilaç falanda alamam..

evet cnm benim de belim egrıyor hemen ayakta durayım yada uzun süre oturayım oturuş şeklindende oluyor ..

günaydın canım nasılsın benim biraz işim vardı canım

günaydın cerencim nasılsın bıcırığımız nasıl burdada yağmurlu bi hava var amin canım rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

günaydın cicim nasılsın çok yorma kendini tamamı

canım ne güzel bi rüya allah hayırlara çıkarsın allahın izniyle o günleride görüceksin inşallah

canımmm çok güzel bir rüya görmüşsün insan nasıl etkisinde kalıyor değilmi? Ben bir dönem çok sık görürdüm rüyamda bebek ama o zamanlar bekardım kaydirigubbakcemile3 hatta bir keresinde o kadar etkilenmişim gerçek sanmışımki uyandığımda yatakta bebek arıyordum o derece yani kaydirigubbakcemile3
Allahım hayırlara çıkarsın rüyanı balım gerçek olduğu günleride görücez inşallah. Bu arada söylemeden edemicem nedense bana senin oğlun olacakmış gibi geliyor içimde öyle bir his var bilemiyorum ama sanki bebişin erkekmiş gibi hissediyorum tabii hayırlısı allahtan.

ayyy mavişşş daralttın beni heeee her gün yeni bir şeyle geliyorsun yok boğazım ağrıyor yok midem yanıyor yok saç diplerim kirleniyor kız bir dur allahın aşkına bir sus. Sen kendini ne akar çok dinliyorsun böyle yawww valla kafayı yersin sen böyle gidersen hee bırak herşeyi akışına bir silkelen kendine gel yaaa hastalık hastası oldun kuzum olmaz yapma böyle ama bırak yağlansın saçın kirden kalıp şeklinde kalsın sen iyimisin keyfin yerindemi sağlığın sıhhatin iyimi ona bak gerisi boşşşş elindekilerler bir yetin yaaa bir şükret valla hamile felan demicem dövücem artık heeee... klava:

Biz iyiyiz balım bıcırıkta iyi teytzesi ben yatıyorum o kalkıyor bakalım bu düzensizlik ne zamana kadar böyle gidecek bilemiyorum zaten üç gündür uykusuzluk çekiyorum nedense uykuya dalmam uzun sürüyor sabahta erkenden uyanıyorum. Tabii gece boyuncada defalarca kalkıyorum bundan sonraki dönem sanırım böyle geçecek
Sen nasılsın canım yoğunmu hala işlerin? Pek sık yazamıyorsun...

cerencim sağol
ben daha bişey hissetmiyorum ama çoğunluk erkek olucak senin bebeğin diyolar
bide kız olduğunda kalçalrdan genişleniyo ya ben sanırım kalçadan değil direkt göbekten genişilicem gibi geliyo bana

Burcucummm ne güzel rüya görmüşsün kuzummmminik bebişin artık rüyalarında süslemeye başladıı ne güzellllllllllllhihoyyyt

Artık çok katılamıyosun bize patron eziyet mi ediyor söyle bakimmklava:

Canım ben seni görmüyorum seni görmediğim gibi kalçalarını ve göbişinide görmüyorum kaydirigubbakcemile3 sadece erkek gibi geliyor içime ne bilim allkahtan hayırlısı kuzum sağlıklı sıhhatli olsun ilk duamız bu biliyorsun balım....

kızlar günaydınlar nasılsınız bakalım

Günaydın ilaydanın annesi hihoyyyt hihoyyyt
Nasılsın şekerrrr

tamam ceren bir şey demem.. ama ben size şikayet etmek için dememiştim sadece sorunca anlattım afedersin seni daraltıp sıkmak istemezdim ..şükür saglıgım yerinde...

günaydın..bulçuk banada hep kime denk gelirsem erkek olacak diyorlar..dogru dürst kimse kız demedi..işin tuhafı ben hep öyle hissediyordum nedense yani gebe olmadan önce bile hep bana öyle geliyordu neden bilmem..ama bellide olmaz bu kadar kişi yanılıp kızımda gelebilir..nur hoşgeldin nasılsın..

Kızlar nabersınız canlarım dÜn akŞam ayrıntılı ultrasona gırdım bebeıŞı gÖrdÜm yakından Çok gÜzeldı yaa sÜper maŞallah durumuda ıyı 2 gÜn bÜyÜk Çıktı sızler nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…