- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.821
rüya gördüm sanırım bir ara ceren geldi sandım:roflol:
Kizlar ne guzel bir liste olmus bu. Bulcuk da hamileymis haberimiz yokmus. cok sevindim vallahi. darisi diger arkadaslarimizin basina.
Günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyyt
Yağmurlu bir istanbul sabahından hepinize merhabaa a.s.
Akşam uğradım 23:30 gibi ama cereni yakalayamadım:çok üzgünüm: Ben olmayıncada kimse gelmiyor anlamıyorum yaneee:dilcikar: sayfalar aynı duruyorşutarafagitti
Hepinizi kocaman öptümŞenizfırsat buldukça gelicem aranızaaaakaydirigubbakcemile
Hamişlerrrrr çok dikkat edin kendinizeeee kot giymeyin temizlik yapmayınnn kendinizi çok yormayınn yoksa gelirklava:hıııı
günaydın lar aa ceren ugramamış bugün hayırdır umarım kötü birşey yoktur.. ceren akşam maşallah pekte faydalı bilgiler vermişsin... nagihan iltihap ne anacım anlamtmamışsın tam akıntındamı iltihap oluyor nasıl farkediyorsun sen onu ben daha önce duymamıştım..
sağol canımcım :1hug:
büyyo bile teyzesi kaydirigubbakcemile3
günaydın şekerim burdada çok yapmur varrr tam evde keyif yapma havası valla kaydirigubbakcemile3
mavicim günaydın nasılsın
ceren kahvaltı yapıyodur gelir birazdan
günaydın kızlaaaaaaaaar, nasılsınız bakalım?
dün okuldan geldikten sonra biraz uzanayım dedim uyuyakalmışım koltukta, sonrasında ise malum açamadım kendimi, ama fazla da ilerlememiş sayfalar... bugün dersim saat 10.30'da başlıyor onun için hala evdeyim, birazdan okula gideceğim, öğleden sonra görüşürüz canlarım, hepinizi çoooooooook öpüyorum, şimdilik byeee
günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar
iyiyim burcu..sen nasılsın nasıl gidiyor gebelik agrın sızın oluyormu bulantı varmı hala..filiz abla kaça kadar dersin bugün..kumsal sanada günaydın ayılamadınız mı kızlar bugün..ayy bend ebugün pek bir kendimi bitkin hissediyorum nedense...
günaydın canım hayırlı cumalar sanadagünaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar
iyiyim burcu..sen nasılsın nasıl gidiyor gebelik agrın sızın oluyormu bulantı varmı hala..filiz abla kaça kadar dersin bugün..kumsal sanada günaydın ayılamadınız mı kızlar bugün..ayy bend ebugün pek bir kendimi bitkin hissediyorum nedense...
tamam bebekten ama ne bileyim sanırım saç diplerimde kirlenmeye başladı ara ara kaşınıyor ..psikolojik sanırım rahatsız oluyorum..birde bogazım agrıyor biraz burnum haiften akıyor ne yapmam lazım ya malum ilaç falanda alamam..neden olabilir acaba :CüvCüv: :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
günaydın canım hayırlı cumalar sanada
bedne iyyim canım bulantı ara ara oluyor hala ağrılarda var sanırım bunalr 9ay sürcek malum değişim geçiriyoruz :)) çok oturduğumda çok aykda kaldığımda belim ağrıyor bir haftadır
günaydın canım nasılsın benim biraz işim vardı canımiyiyim burcu..sen nasılsın nasıl gidiyor gebelik agrın sızın oluyormu bulantı varmı hala..filiz abla kaça kadar dersin bugün..kumsal sanada günaydın ayılamadınız mı kızlar bugün..ayy bend ebugün pek bir kendimi bitkin hissediyorum nedense...
Herkeseeee kocaman günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt
Burasıda bu sabah yağmurlu hatunlarrr tam uyku havası varyaa :1closedeyes:
Bir ara gelmedim canım ben hep burdaydım ama sizler gelmediniz beni yalnız bıraktınız senağlama
Amiiinnn canım amiiin inşallah hayırlısı ile..... :Saruboceq:
Günaydın bitanem nasılsın?
Evet akşam sana seslendim ama görmedin bende çıkmak üzereydim zaten neyse grş. yine şekerim sen üzülme..... :dilcikar:
Günaydın tatlişkom naber?
geldim kız geldim kahvaltı yapıyordum anca bitti ağır ağır yiyorumda mideme oturmasın diye kaydirigubbakcemile3
Bak beni tanımış nasılda biliyor ne yaptığımı yerimseniben
Ohoooo ablacım günaydınn sen daha ilk hafta uyuklamaya başladın ne iş? kaydirigubbakcemile3 gel bak tamammı bekliyoruz doğru dürüst görüşemedik zaten bu hafta seninle özledim valla yaa olmuyor böyle a.s.
Günaydın canımcım nasılsın? Sanada hayırlı cumalar balım dualarımız kabul olsun inşallah :Saruboceq:
günaydın cicim nasılsın çok yorma kendini tamamıgünaydın canım hayırlı cumalar sanada
bedne iyyim canım bulantı ara ara oluyor hala ağrılarda var sanırım bunalr 9ay sürcek malum değişim geçiriyoruz :)) çok oturduğumda çok aykda kaldığımda belim ağrıyor bir haftadır
kızlar ben rüyamda bebişimi gördüm okadar gerçek gibiydiki gece beşiğinden alıp emziriyodum beyaz takım vardı sütünde minicik kızmı erkekmi bilmiyorum ama çok güseldi göğsümden bir damla süt damlıodu kafasına emiyodu sonra senağlama ay duyulandım bak yazarken bile işallah gerçeğinide kucağıma alırım
kızlar ben rüyamda bebişimi gördüm okadar gerçek gibiydiki gece beşiğinden alıp emziriyodum beyaz takım vardı sütünde minicik kızmı erkekmi bilmiyorum ama çok güseldi göğsümden bir damla süt damlıodu kafasına emiyodu sonra senağlama ay duyulandım bak yazarken bile işallah gerçeğinide kucağıma alırım
tamam bebekten ama ne bileyim sanırım saç diplerimde kirlenmeye başladı ara ara kaşınıyor ..psikolojik sanırım rahatsız oluyorum..birde bogazım agrıyor biraz burnum haiften akıyor ne yapmam lazım ya malum ilaç falanda alamam..
evet cnm benim de belim egrıyor hemen ayakta durayım yada uzun süre oturayım oturuş şeklindende oluyor ..
günaydın canım nasılsın benim biraz işim vardı canım
günaydın cerencim nasılsın bıcırığımız nasıl burdada yağmurlu bi hava var amin canım rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
günaydın cicim nasılsın çok yorma kendini tamamı
canım ne güzel bi rüya allah hayırlara çıkarsın allahın izniyle o günleride görüceksin inşallah
cerencim sağol
ben daha bişey hissetmiyorum ama çoğunluk erkek olucak senin bebeğin diyolar
bide kız olduğunda kalçalrdan genişleniyo ya ben sanırım kalçadan değil direkt göbekten genişilicem gibi geliyo bana
cerencim sağol
ben daha bişey hissetmiyorum ama çoğunluk erkek olucak senin bebeğin diyolar
bide kız olduğunda kalçalrdan genişleniyo ya ben sanırım kalçadan değil direkt göbekten genişilicem gibi geliyo bana
kızlar günaydınlar nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?