- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.841
Kızlar nabersİnİz canlarım dÜn akŞam ayrıntılı ultrasona gİrdİm bebeİŞİ gÖrdÜm yakından Çok gÜzeldİ yaa sÜper maŞallah durumuda İyİ 2 gÜn bÜyÜk Çıktı sİzler nasılsınız bakalım
ceren sonunda geldin he süslere bakmaktan..nasıl güzeller dimi sen karar verdin mi nasıl bir şey yapacagına..
ceren sen link vermiştinya ondan baktım birde dedim biizm kız nereye kayboldu bir bakayım diye peşinden geldim..cnm sadece ilk sayfadaki resimleri gördümyani hemen hemen hepsini ama son msjlardakini yine göremedim..
Ceren ne sİparİŞİ geÇmİŞe bakamıyorum ÖlÜrÜm meraktan nerden verdİn
saol canım benim bende düşünüyorum bakmayı fikir olsunhttp://www.kadinlarkulubu.com/el-em...lemeleri-nikah-sekeri-gelin-el-cicekleri.html
canım link bu bak burdan
yalnız modeller burdakilerle sınırlı değil netten beğendiklerinide gösterirsen yapan arkadaşa olur başka modellerde yapabiliyor benim altın yastığı farklı mesela burda yok.
keseyi gördün demek ne güzel canım benim hadi darsısı pıt pıtlara ilk duyduğumuz pıt pıtlar çok heyecanlıbeyaz hadi afiyet olsun görüşürüz sonra yine..entelliyecim ben 10 gün sonra gidecem bir daha kontrole o zmanda pıt pıtlarını duyacam dün keseyi gördük...
canımmm çok güzel bir rüya görmüşsün insan nasıl etkisinde kalıyor değilmi? Ben bir dönem çok sık görürdüm rüyamda bebek ama o zamanlar bekardım kaydirigubbakcemile3 hatta bir keresinde o kadar etkilenmişim gerçek sanmışımki uyandığımda yatakta bebek arıyordum o derece yani kaydirigubbakcemile3
Allahım hayırlara çıkarsın rüyanı balım gerçek olduğu günleride görücez inşallah. Bu arada söylemeden edemicem nedense bana senin oğlun olacakmış gibi geliyor içimde öyle bir his var bilemiyorum ama sanki bebişin erkekmiş gibi hissediyorum tabii hayırlısı allahtan.
ayyy mavişşş daralttın beni heeee her gün yeni bir şeyle geliyorsun yok boğazım ağrıyor yok midem yanıyor yok saç diplerim kirleniyor kız bir dur allahın aşkına bir sus. Sen kendini ne akar çok dinliyorsun böyle yawww valla kafayı yersin sen böyle gidersen hee bırak herşeyi akışına bir silkelen kendine gel yaaa hastalık hastası oldun kuzum olmaz yapma böyle ama bırak yağlansın saçın kirden kalıp şeklinde kalsın sen iyimisin keyfin yerindemi sağlığın sıhhatin iyimi ona bak gerisi boşşşş elindekilerler bir yetin yaaa bir şükret valla hamile felan demicem dövücem artık heeee...klava:
Biz iyiyiz balım bıcırıkta iyi teytzesi ben yatıyorum o kalkıyor bakalım bu düzensizlik ne zamana kadar böyle gidecek bilemiyorum zaten üç gündür uykusuzluk çekiyorum nedense uykuya dalmam uzun sürüyor sabahta erkenden uyanıyorum. Tabii gece boyuncada defalarca kalkıyorum bundan sonraki dönem sanırım böyle geçecek
Sen nasılsın canım yoğunmu hala işlerin? Pek sık yazamıyorsun...
günaydın nurcum nasılsın ilaydamız nasıl annen nasılkızlar günaydınlar nasılsınız bakalım
gözün aydın canım maşallah hepsi ayrı bi heycan galiba sen nasılsınKızlar nabersİnİz canlarım dÜn akŞam ayrıntılı ultrasona gİrdİm bebeİŞİ gÖrdÜm yakından Çok gÜzeldİ yaa sÜper maŞallah durumuda İyİ 2 gÜn bÜyÜk Çıktı sİzler nasılsınız bakalım
iyiyiz beyazcım sen nasılsın afiyet olsun iyi dersler kendini fazla yorma akşam görüşüzslm kızlar nasılsınız bakalım?
okuldayım bir pc buldum da size bir bakayım dedim
napıyonuz diye
kaynatmaya devam kaydirigubbakcemile3
kolye gelsin ben kaçayım yemek yiyip derse giricem
akşam üstü görüşürüzŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?