Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Canımmm hoş geldin hadi gözün aydın şekerim miniğimizi gördün demek ne güzle bir duygu dimi hihoyyyt hihoyyyt olsun 2 gün büyük çıksın bizimkş 1 hafta büyük çıkmıştı boşver daha iyi kaydirigubbakcemile3

ceren sonunda geldin he süslere bakmaktan..nasıl güzeller dimi sen karar verdin mi nasıl bir şey yapacagına..

kız gördüm seni o topikte dedim heralde mavide bakıyor şekerlere süslere sen görebildinmi ordaki resimleri? karar vermek ne kelime sipariş bilene verdim kaydirigubbakcemile3 15 gün sonra nasipse elimde hepsi siparişlerin ama şekerler hariç bu ilk siparişler bir gelsinde şekerleri sonra vericem hem zaman geçmiş olur.

slm kızlar nasılsınız bakalım?
okuldayım bir pc buldum da size bir bakayım dedim
napıyonuz diye
kaynatmaya devam kaydirigubbakcemile3
kolye gelsin ben kaçayım yemek yiyip derse giricem
akşam üstü görüşürüzŞeniz

ceren sen link vermiştinya ondan baktım birde dedim biizm kız nereye kayboldu bir bakayım diye peşinden geldim..cnm sadece ilk sayfadaki resimleri gördümyani hemen hemen hepsini ama son msjlardakini yine göremedim..

beyaz hadi afiyet olsun görüşürüz sonra yine..entelliyecim ben 10 gün sonra gidecem bir daha kontrole o zmanda pıt pıtlarını duyacam dün keseyi gördük...

ceren sen link vermiştinya ondan baktım birde dedim biizm kız nereye kayboldu bir bakayım diye peşinden geldim..cnm sadece ilk sayfadaki resimleri gördümyani hemen hemen hepsini ama son msjlardakini yine göremedim..

olsun zaten asıl modeller ilk sayfalarda diğer sayfalarda yapılanlar siparişler felan var iyi görmüşüsn gördüğüne sevindim valla ordakileri görüyonda benim eklediklerimi nasıl görmüyon burda ya aynı yolu kullanıyoruz aslında :uhm:

Ceren ne sİparİŞİ geÇmİŞe bakamıyorum ÖlÜrÜm meraktan nerden verdİn

canımm burda satıyorum7arıyorum bölümünde el emekleri var orda bir topik var linkini eklemiştim çok geride değildir 2 yada 3 sayfa geriye bak ordan sipariş verdim yalnız hanımlar fiyatlar gerçekten çok uygun kesinlikle düşünün derim evde yapmaya değmez valla ben kapı süsü altın yastığı bebek albümü ve şeker sepeti siparişi verdim canımcım. 15 gün sonra nasipse elimde olucak. Sonrada şeker siparişini vericem şekerleride beğendim bekliyorum.... hihoyyyt hihoyyyt
şimdiden hazır edeyimde herşeyi ne olur ne olmaaazzz belki bir daha fırsat bulamam yapmaya içime sine sine istediğimi yapayım şimdide akmaz kokmaz dimi yaaa kaydirigubbakcemile3

ceren valla anlamadım bende herhalde bunlarıda göremem dedim ama görünce şaşırdım..zaten ilk sayfada süs çoktu gördüm ama sayfa altına inmeye başladıkça resimler artık görünmemeye başladı yinedne bir sürü model gördüm yastık şeker süsleri nişan süsleri bir iki sepet vardı sanırım..

ay kıyamam ben ona olsun annesi napalım sıkıcan dişini biraz daha azkaldı çitlenbiğine kavuşmaya bende iyiyim canım çok şükür hep aynı çalışıyoruz evet bu aralar tempolar arttı yazamıyorum pek ama herzamanki gibi takip ediyorum
kızlar günaydınlar nasılsınız bakalım
günaydın nurcum nasılsın ilaydamız nasıl annen nasıl

gözün aydın canım maşallah hepsi ayrı bi heycan galiba sen nasılsın
iyiyiz beyazcım sen nasılsın afiyet olsun iyi dersler kendini fazla yorma akşam görüşüz

kızlar hepinizin cuması mübarek olsun + hepinize afiyet olsun :))))

ıyıdır kumsalcım ÇalıŞıyrouz ıŞte napalım mÜdÜrler falan geldı bÖlgeden yemeĞe Çıkamadık aÇ bılaÇ beklıyoruz :))))
sen nasılsın

Iyidir kumsalcım çalışıyrouz işte napalım müdürler falan geldi bölgeden yemeğe çıkamadık aç bilaç bekliyoruz :))))
sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…