- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.861
ay kıyamam ben ona olsun annesi napalım sıkıcan dişini biraz daha azkaldı çitlenbiğine kavuşmaya bende iyiyim canım çok şükür hep aynı çalışıyoruz evet bu aralar tempolar arttı yazamıyorum pek ama herzamanki gibi takip ediyorum
günaydın nurcum nasılsın ilaydamız nasıl annen nasıl
gözün aydın canım maşallah hepsi ayrı bi heycan galiba sen nasılsın
iyiyiz beyazcım sen nasılsın afiyet olsun iyi dersler kendini fazla yorma akşam görüşüz
kızlar hepinizin cuması mübarek olsun + hepinize afiyet olsun :))))
Iyidir kumsalcım çalışıyrouz işte napalım müdürler falan geldi bölgeden yemeğe çıkamadık aç bilaç bekliyoruz :))))
sen nasılsın
hayirli günler bayanlar allah bol kazancli bir gün versin ve cümaniz mübarek olsun
kızlar bugun durgun galiba topik
Dediğin gibi katlanıcaz gülüm ne yapalım mecbur başka çaremiz yok Halimize şükürler olsun Kim ilir daha neler görücez allahım dermansız dertler vermesin kimseye :Saruboceq:
Sen fazla yorma kendini yoğunluk sende hep var aralık bitsin dedin bitti ocak bitsin dedin bitti mart ayı bitecek senin yoğunluk hala bitmedi be gülüm kaydirigubbakcemile3
ayyy canım yaa sen yeseydin kuzum hamilesin aç durma tansiyonun düşer sonra dikkat et kendine....
sağol canımcım hoş geldin seninde cuman mübarek olsun nasılsın
evet burcum bu gün durgun topik haftanın son iş günü ya o yüzden sanırım herkes işe dalmış
iyiyim bitanem siz nasilsiniz?
iyiyiz be gülüm nasıl olalım bildiğin gibi işte çalışıyoruz
İremin deyimiyle yatıyorum ben tabiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Siz nasılsınız ne var ne yok
yenimi kalktın?
iyiyiz be gülüm nasıl olalım bildiğin gibi işte çalışıyoruz
İremin deyimiyle yatıyorum ben tabiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Siz nasılsınız ne var ne yok
yenimi kalktın?
allah yardimcin olsun tatlim ya.biz iyiyiz babamizi ise gönderdik ve geri yatdik biraz öncede kalkdik.canim ya birsry sorcam dün gece yatarken sanki karnimda bir seyreme oldu böyle kalp atar gibi bügün yine öyle acaba ola bilirmi yoksa banami öyle geliyor???
Bana laf atmasan olmazznaniknaniknaniknaniklülülülülülülülülülülülü
Ben bunları göremiyorum burdan evden bakıp yorum yapıcamm:1rolleyes: bu akşam kkdayımm kızlar çok ihmal etmeye gelmiyor siziyerimseniben
amin canım amiiiinnn.....
Evet senin bulunduğun dönemde oluyor canım bu bebeğini hissediyorsun ama çok ince dediğin gibi seyirme şeklinde sonrada damar atıytormuş gibi hissetmeye başlayacaksın derken hareketler kuvvetlenecek vee bir tekme bir tekme daha holıcaksın olduğun yerde kaydirigubbakcemile3
senden bulaştı cicim laelaelaelaelae naniknanik
ayyy yesinnnler çarşı pazar gezeceğine gel topiğin başında dur o zaman :enbuyukkk:
Evet senin bulunduğun dönemde oluyor canım bu bebeğini hissediyorsun ama çok ince dediğin gibi seyirme şeklinde sonrada damar atıytormuş gibi hissetmeye başlayacaksın derken hareketler kuvvetlenecek vee bir tekme bir tekme daha holıcaksın olduğun yerde kaydirigubbakcemile3
ayyy yesinnnler çarşı pazar gezeceğine gel topiğin başında dur o zaman :enbuyukkk:[/QUOTE
anladim canim.bu seyremelerde güzel ya sürekli kendimi dinliyorum cok sükür rabimize bize bu güzel duyguyu yasatdi icin.
ay iyiki bir alışveriş merkezine gittk yaneee:dilcikar:kıskançççlülülülülülü
ayyy yesinnnler çarşı pazar gezeceğine gel topiğin başında dur o zaman :enbuyukkk:[/QUOTE
anladim canim.bu seyremelerde güzel ya sürekli kendimi dinliyorum cok sükür rabimize bize bu güzel duyguyu yasatdi icin.
evet canım rabbime sonsuz şükürler olsun bunları yaşıyoruz allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguları harika şeyler bunlar ya annelik çok kutsal yüce bir duygu....
slm iremcim nasilsin canim
sen ireme boşuna seslenme canım o şuan çevrim dışı kaydirigubbakcemile3
Ceren Çok gÜzel tatlım hepsİ İyİ gÜnlerde kullan
ceren bunlar harika valla çok bayıldımmm güle gle kullanın işallah
slm iremcim nasilsin canim
Ceren Çok gÜzel tatlım hepsİ İyİ gÜnlerde kullan
iyiyim canım sen nasılsın? uğraşıyoruz deli cerenle işteelaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?