Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Dediğin gibi katlanıcaz gülüm ne yapalım mecbur başka çaremiz yok Halimize şükürler olsun Kim ilir daha neler görücez allahım dermansız dertler vermesin kimseye :Saruboceq:
Sen fazla yorma kendini yoğunluk sende hep var aralık bitsin dedin bitti ocak bitsin dedin bitti mart ayı bitecek senin yoğunluk hala bitmedi be gülüm kaydirigubbakcemile3

Iyidir kumsalcım çalışıyrouz işte napalım müdürler falan geldi bölgeden yemeğe çıkamadık aç bilaç bekliyoruz :))))
sen nasılsın

ayyy canım yaa sen yeseydin kuzum hamilesin aç durma tansiyonun düşer sonra dikkat et kendine....

hayirli günler bayanlar allah bol kazancli bir gün versin ve cümaniz mübarek olsun

sağol canımcım hoş geldin seninde cuman mübarek olsun nasılsın

kızlar bugun durgun galiba topik

evet burcum bu gün durgun topik haftanın son iş günü ya o yüzden sanırım herkes işe dalmış

iyiyim bitanem siz nasilsiniz?

ALTIN YASTIĞIMIZ

BEBEK ALBÜMÜMÜZ

KAPI SÜSÜMÜZ

BUDA ŞEKER SEPETıMıZ TEYZELERı

BıRAZ ÖNCE VERDıĞıM SıPARıŞLER BU ÜRÜNLER CANLARIM ELıME ULAŞINCA BENDE EVDE RESMıNı ÇEKERıM GÖRÜRSÜNÜZ YıNE NASIL BEĞENDıNıZMı

iyiyiz be gülüm nasıl olalım bildiğin gibi işte çalışıyoruz
İremin deyimiyle yatıyorum ben tabiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Siz nasılsınız ne var ne yok
yenimi kalktın?

allah yardimcin olsun tatlim ya.biz iyiyiz babamizi ise gönderdik ve geri yatdik biraz öncede kalkdik.canim ya birsry sorcam dün gece yatarken sanki karnimda bir seyreme oldu böyle kalp atar gibi bügün yine öyle acaba ola bilirmi yoksa banami öyle geliyor???

Ben bunları göremiyorum burdan evden bakıp yorum yapıcamm:1rolleyes: bu akşam kkdayımm kızlar çok ihmal etmeye gelmiyor siziyerimseniben

amin canım amiiiinnn.....
Evet senin bulunduğun dönemde oluyor canım bu bebeğini hissediyorsun ama çok ince dediğin gibi seyirme şeklinde sonrada damar atıytormuş gibi hissetmeye başlayacaksın derken hareketler kuvvetlenecek vee bir tekme bir tekme daha holıcaksın olduğun yerde kaydirigubbakcemile3

Bana laf atmasan olmazznaniknaniknaniknaniklülülülülülülülülülülülü

senden bulaştı cicim laelaelaelaelae naniknanik

Ben bunları göremiyorum burdan evden bakıp yorum yapıcamm:1rolleyes: bu akşam kkdayımm kızlar çok ihmal etmeye gelmiyor siziyerimseniben

ayyy yesinnnler çarşı pazar gezeceğine gel topiğin başında dur o zaman :enbuyukkk:

ay iyiki bir alışveriş merkezine gittk yaneee:dilcikar:kıskançççlülülülülülü

ay iyiki bir alışveriş merkezine gittk yaneee:dilcikar:kıskançççlülülülülülü

seni ne kıskancam be delüüüüüüüüüü
ben pazar günü teeee oralara senin memlekete gelicem sen bei istemiyon ama onun için küsüm ben sana sen git alışveriş merkezinde gez tamammı :dilcikar:

ceren bunlar harika valla çok bayıldımmm güle gle kullanın işallah

Sağol balım sende bak o linke güzelim belki beğendiğin bişeyler çıkar artık sizlerde bu hazırlıkları yapacaksınız inşallah canlarım bize lazım olan şeyler bunlarr :sm_cool: :teytey: :dance:

kızlar bana yardım edin bugün doktora gittim 6 haftalık hamileyim kese oluşmuş ama bebiş daha oluşmamış sizce bu kötü bişiymi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…