- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.881
iyiyim canım sen nasılsın? uğraşıyoruz deli cerenle işteelaelaelaelaelae
kızlar bana yardım edin bugün doktora gittim 6 haftalık hamileyim kese oluşmuş ama bebiş daha oluşmamış sizce bu kötü bişiymi
Cerencİm yemek hala yemedİm İŞİn kÖtÜsÜ dÜn aldıĞım tahlİl sonuÇlarını doktora gÖstermem gerek ama Çıkamıyorum burda yersem Şİmdİ hİÇ Çıkamam
kızlar bana yardım edin bugün doktora gittim 6 haftalık hamileyim kese oluşmuş ama bebiş daha oluşmamış sizce bu kötü bişiymi
deli dye sana derler bir kerem çatlak yumurta :dilcikar: :dilcikar:
canım hoşgeldin dur bu ne acele hepsi yavaş yavaş olucak bebeğin oluşması için önce onun oluşabileceği gelişebileceği ortamın olması gerek tatlım yani kesesi bu olduğuna göre sıra bebişte şekerim emeklemeden direk koşmaya çalışma dur düşersin yoksa telaş yapma. Bir kaç hafta sonra bebeğinin kalp atışını duyacaksın ve gelişmeye başladığını göreceksin inşallah. Bu arada hayırlı olsun güzleim. Allah tamamına erdirsin...
normal canim bendede öyleydi kafana takma daha büyücek annesi birdaki randevünde cok daha degisik olcak bak gör
canım benim allah razı olsun içime su serptin çok saol bitanesin:sm_cool::1hug:
Benİm yazılar neden bİ bÜyÜk bİ kÜÇÜk Çıkıo anlamadım kİ kafayı yedİ bı bİlg.
peki sende bebek ne kadar sürede oluştu boş gebelik filen dediler çok korktum...
peki sende bebek ne kadar sürede oluştu boş gebelik filen dediler çok korktum...
canım kolay eglsin yapma böyle aç kalman hiç iyi değil şekerin falan düşer git konuş müdürünle izin iste senin hamile olduğunu görmüyomu bunlar yaaaaaaaIyidir kumsalcım çalışıyrouz işte napalım müdürler falan geldi bölgeden yemeğe çıkamadık aç bilaç bekliyoruz :))))
sen nasılsın
canım hoşgeldin seninde cuman mubarek olsun allah razı olsunhayirli günler bayanlar allah bol kazancli bir gün versin ve cümaniz mübarek olsun
Dediğin gibi katlanıcaz gülüm ne yapalım mecbur başka çaremiz yok Halimize şükürler olsun Kim ilir daha neler görücez allahım dermansız dertler vermesin kimseye :Saruboceq:
Sen fazla yorma kendini yoğunluk sende hep var aralık bitsin dedin bitti ocak bitsin dedin bitti mart ayı bitecek senin yoğunluk hala bitmedi be gülüm kaydirigubbakcemile3
ayyy canım yaa sen yeseydin kuzum hamilesin aç durma tansiyonun düşer sonra dikkat et kendine....
sağol canımcım hoş geldin seninde cuman mübarek olsun nasılsın
evet burcum bu gün durgun topik haftanın son iş günü ya o yüzden sanırım herkes işe dalmış
7 hafdalikken kalbi atdi sonrada yavas yavas büyüdü.sen merak etme allah izin verirse herey güzel olucak.
canım kolay eglsin yapma böyle aç kalman hiç iyi değil şekerin falan düşer git konuş müdürünle izin iste senin hamile olduğunu görmüyomu bunlar yaaaaaaa
canım hoşgeldin seninde cuman mubarek olsun allah razı olsun
valla hiç sorma cerencim bi bitemedi şu yoğunluk napalım işte bizde savrulup gidiyoruz işlerin içinde annesiiiiiii cerenin cicişleri çok güzel allah iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin çok yakışıcak kızımızın odasına çoook
inşallah canım çok teşekkür ederim size içimi rahatlattınız allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın yavrularımızı bize bağışlasın.
canımcım merhaba, evet karşılaşamadık ne yazık ki dün... valla yorulmamak elde değil devamlı bir koşturma halindesin, ama ben menunum halimden hihoyyytgünaydın ablacım nasılsın dün karşılaşamdık kendini çok yorupta halsiz düşme iyi dersler kolay gelsin
canım saat 14.30'a kadardı dersim ama bir program varmış öğrencileri konferans salonuna alacaklarmış, yani benim dersim kaynadı ben de hiç durmadım direkt olarak Ayvalık'a gittim sağlık raporu almak için, yeni geldim hayatım eve... soğuk algınlığı için bol bol meyve ve taze sebze ye hayatım, özellikle kivi... bol miktarda C vitamine var kivide, biraz toparlanmana yardımcı olur, dikkat et kendine tamam mı gülüm?:1hug:iyiyim burcu..sen nasılsın nasıl gidiyor gebelik agrın sızın oluyormu bulantı varmı hala..filiz abla kaça kadar dersin bugün..kumsal sanada günaydın ayılamadınız mı kızlar bugün..ayy bend ebugün pek bir kendimi bitkin hissediyorum nedense...
ayyyy ne güzeeeeeel... inşallah kucağına da alacaksın ve rüyaların gerçekleşecek hayatım :sm_cool:kızlar ben rüyamda bebişimi gördüm okadar gerçek gibiydiki gece beşiğinden alıp emziriyodum beyaz takım vardı sütünde minicik kızmı erkekmi bilmiyorum ama çok güseldi göğsümden bir damla süt damlıodu kafasına emiyodu sonra senağlama ay duyulandım bak yazarken bile işallah gerçeğinide kucağıma alırım
harikaaaaaaaa... herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım, hadi bakalım yolu yarıladın değil mi?Kızlar nabersİnİz canlarım dÜn akŞam ayrıntılı ultrasona gİrdİm bebeİŞİ gÖrdÜm yakından Çok gÜzeldİ yaa sÜper maŞallah durumuda İyİ 2 gÜn bÜyÜk Çıktı sİzler nasılsınız bakalım
ablacıııım hoşgeldin nasılsın nasıl geçti günün veletler çok yordumu seni yine
hoşbulduk güzelim :) yok bugün yorulmadım, ama haftanın yorgunluğu çöktü üstüme, ben bundan önceki senelerde nasıl böyle koşturuyormuşum şaşırdım valla... yaşlanıyor muyum ne? delikafadulden delikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?