Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Cerencım yemek hala yemedım ıŞın kÖtÜsÜ dÜn aldıĞım tahlıl sonuÇlarını doktora gÖstermem gerek ama Çıkamıyorum burda yersem Şımdı hıÇ Çıkamam

iyiyim canım sen nasılsın? uğraşıyoruz deli cerenle işteelaelaelaelaelae

deli dye sana derler bir kerem çatlak yumurta :dilcikar: :dilcikar:

kızlar bana yardım edin bugün doktora gittim 6 haftalık hamileyim kese oluşmuş ama bebiş daha oluşmamış sizce bu kötü bişiymi

canım hoşgeldin dur bu ne acele hepsi yavaş yavaş olucak bebeğin oluşması için önce onun oluşabileceği gelişebileceği ortamın olması gerek tatlım yani kesesi bu olduğuna göre sıra bebişte şekerim emeklemeden direk koşmaya çalışma dur düşersin yoksa telaş yapma. Bir kaç hafta sonra bebeğinin kalp atışını duyacaksın ve gelişmeye başladığını göreceksin inşallah. Bu arada hayırlı olsun güzleim. Allah tamamına erdirsin...

Cerencİm yemek hala yemedİm İŞİn kÖtÜsÜ dÜn aldıĞım tahlİl sonuÇlarını doktora gÖstermem gerek ama Çıkamıyorum burda yersem Şİmdİ hİÇ Çıkamam

kuzum saat iki buçuk oldu sabahtan beri açmı duuryorsun yapma git sorumlu kimse konuş ve çıkman gerektiğini söyle senin durumun farklı biliyorsun bekleme boşuna canım yaaa.... bebişe yazık annesi hadi git izin al ve çık....

canım benim allah razı olsun içime su serptin çok saol bitanesin:sm_cool::1hug:

canım benim allah razı olsun içime su serptin çok saol bitanesin:sm_cool::1hug:

ne demek efendim bilgilerimizi paylaşmak için burdayız allah sizlerden de razı olsun rabbim sağ salim meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kuzum...

Benİm yazılar neden bİ bÜyÜk bİ kÜÇÜk Çıkıo anlamadım kİ kafayı yedİ bı bİlg.

takılma güzleim bilgisayardan değil o kk sisteminden kaynaklanıyor arada böyle oluyor ama okunuyor yazılar aldırma a.s.

peki sende bebek ne kadar sürede oluştu boş gebelik filen dediler çok korktum...

böyle şeyler düşünme bence biraz daha bekle strese sokma kendini boş gebelik felan aklına getirme onlar düşük ihtimallerdir her zaman.
Sen iyi düşünki herşey iyi olsun canım a.s.

entelliye büyük harfle yazıyorsun ondan öyle çıkıyor bende iş yaparken büyük harf kullanıyorum sonra dalıp kkya hep yine büyük harfle yazardım ama küçük çıkardı yazı şimdi ise son zamanalrda senin yazın gibi çıkıyor bana da öyle oldu geçenlerde..

cerencim bende göremiyorum resimleri ama eve gidince bakarım inş..bugün misafirim olacak..ama eşim sagolsun beni fazla yormuyor...ceren cim ben de valla kendimi tutamıyorum bir iki birşeyler almak istiyorum ama eşim şimdi almayalım diyor sanırım oda korkuyor..zaten demiştim sizede daha önce benim kayınvalidemde 6.aydan önce almaz birşey kızındada öyle yaptı çünkü..ama gözüm kalıyor bazen yaa..

Iyidir kumsalcım çalışıyrouz işte napalım müdürler falan geldi bölgeden yemeğe çıkamadık aç bilaç bekliyoruz :))))
sen nasılsın
canım kolay eglsin yapma böyle aç kalman hiç iyi değil şekerin falan düşer git konuş müdürünle izin iste senin hamile olduğunu görmüyomu bunlar yaaaaaaa
hayirli günler bayanlar allah bol kazancli bir gün versin ve cümaniz mübarek olsun
canım hoşgeldin seninde cuman mubarek olsun allah razı olsun

valla hiç sorma cerencim bi bitemedi şu yoğunluk napalım işte bizde savrulup gidiyoruz işlerin içinde annesiiiiiii cerenin cicişleri çok güzel allah iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin çok yakışıcak kızımızın odasına çoook

allah razi olsun sende hosgelindin tatlim

günaydın ablacım nasılsın dün karşılaşamdık kendini çok yorupta halsiz düşme iyi dersler kolay gelsin
canımcım merhaba, evet karşılaşamadık ne yazık ki dün... valla yorulmamak elde değil devamlı bir koşturma halindesin, ama ben menunum halimden hihoyyyt
canım saat 14.30'a kadardı dersim ama bir program varmış öğrencileri konferans salonuna alacaklarmış, yani benim dersim kaynadı ben de hiç durmadım direkt olarak Ayvalık'a gittim sağlık raporu almak için, yeni geldim hayatım eve... soğuk algınlığı için bol bol meyve ve taze sebze ye hayatım, özellikle kivi... bol miktarda C vitamine var kivide, biraz toparlanmana yardımcı olur, dikkat et kendine tamam mı gülüm?:1hug:
ayyyy ne güzeeeeeel... inşallah kucağına da alacaksın ve rüyaların gerçekleşecek hayatım :sm_cool:
harikaaaaaaaa... herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım, hadi bakalım yolu yarıladın değil mi?

ablacıııım hoşgeldin nasılsın nasıl geçti günün veletler çok yordumu seni yine

hoşbulduk güzelim :) yok bugün yorulmadım, ama haftanın yorgunluğu çöktü üstüme, ben bundan önceki senelerde nasıl böyle koşturuyormuşum şaşırdım valla... yaşlanıyor muyum ne? delikafadulden delikafadulden delikafadulden

hosgeldin abla.hadi hafdanin sonunu getirdin iyice bir dinlen uzat ayaklari söyle ohhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…