Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hosgeldin abla.hadi hafdanin sonunu getirdin iyice bir dinlen uzat ayaklari söyle ohhhhhhhhh
hoşbulduk canım, valla çok zor çünkü akşama yemeğe misafirim var mutfağa girişeceğim şimdi :çok üzgünüm: eşim benden habersiz yemeğe misafir çağırmış delikafadulden ama canına okudum bana sormadan niye çağırıyorsun diye klava: bu ona ders olmuştur herhalde kaydirigubbakcemile3
ablacım hoşgeldin demek bugün ders kaynadı he ne raporu aldın ablacım hasta falan degilsin dimi..
hoşbulduk canım :1hug: hehehe evet ders kaynadı :teytey:
işe girişlerde sağlık raporu istiyorlar ya, işte o güzelim, hasta falan değilim çok şükür, prosedür gereği rapor işte

neyse kızlar dediğim gibi akşama misafirim var yemeğe, mutfak beni çağırıyor... hiç kaçışım yok maalesef sonra görüşürüz canlarım, bye şimdilik :)

ay canim allah yardimcin olsun.yakinlarinda olsakda yardim etsek.neyse sana kolay gelsin....

yaaaa aldırma insan bu korkuyla bir şey olacak tedirginliği ile 6 ay yaşarmı ya nasıl geçer zaman böyle şeylere inandırmayın kendinizi gözünüzü seveyim kızlarrr yaa allahın izini ile meleklerimize kavuşucaz hepimiz inşallah Biz dualarımızı dilimizden eksik etmediğimiz sürece inşallah hiç olumsuz bir şey olmucak karabiberim gibi bizde kavuşucaz bebişlere koklucaz onların cennet kokusunu inşallaaaaahhhhh :Saruboceq:
Bence görüp beğendiğini al cicim sonra insanın içinde kalıyor yani hevesin kursağında kalmasın bu ilk bebeğiniz ilk göz ağrınız o yüzden elinizden geleni yapın derim ben kuzum anlıyormusun Bak allahıma şükürler olsunki ben elim ayağım tutuyor iken herşeyini yaptım kızımın rabbim kullanmayı nasip etsin hayırlısı ile güzel günlerde geriye bir tek çitlembiğimin gelişi kaldı hihoyyyt hihoyyyt ayyy söylerken bile sabırsızlanıyorum yaaa delikafadulden hadi haziran olsunda bir çırpıda çatır çatır doğuruvereyim şu minik cadıyı :CüvCüv: :ecrin_bebek: :dance:

canımm yorma kendini işler hep var valla ve inan hiç bitmiyor ama sende işlere fazla dalıp yıpranma emi tatlişkom....
İnşallah canım inşallah eve gelsin süsleyince çekerim resimleri birde evdeki halini görürsünüz inşallah...

inşallah canım çok teşekkür ederim size içimi rahatlattınız allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın yavrularımızı bize bağışlasın.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
allah kimseyi bu yolda bırakmasın :Saruboceq:

neyse kızlar dediğim gibi akşama misafirim var yemeğe, mutfak beni çağırıyor... hiç kaçışım yok maalesef sonra görüşürüz canlarım, bye şimdilik :)

pişt pişt filiz abla naberr yerimseniben
koş mutfağa ortalığı toparla bir çorba kaynat birde ekmek ver önlerine yesinler yeter daha ne kaydirigubbakcemile3 bundan iyisi şamda kayısı :roflol:

cnm haklısın evet bende görünce içim gidiyor ben önceden kızlara alırkende böyle ayy olsada şunu alsak bu alsak modundaydım düşün ki o zman bebek fikri bile yoktu..ama neyse zaten şu pıtpıtları duyayım ..sonrada cinsiyeti işte başlarım o zman ufaktan ufaktan zaten fazla almam hemen..cinsiyeti ne zman belli oluyordu.?

EVET cinsiyetini öğren ondan sonra başlarsın alışverişe valla gülüm biz üçlü test için gittiğimizde öğrendik işte cinsiyeti net olarak sanırım 13. yada 14. haftalardaydı yanlış olmasın ama eminde değilim pek....

ablacım bol bol dinlen haftanın yorgunluğunu at dicem ama misafirin geliyomuş dafa fazla yorma kendini elinden geldiği kadar artık çalışan birisin
kimmm senmi yaşlanıyosun taş gibi hatunsun alim allah biraz ara verdin ya ondandır biraz zaman geçsin görmek nasıl oluyo sana kolay gelsin görüşürüzŞeniz

ablacım kızlar haklı..fazla yormadan kendini pratik birşeyler yap artık sen çalışıyorsun gelen kişilerde bunu biliyor sanırım ...neyse hafta sonu dinlenirsin bol bol.

yok cerencim fazla kaptırmıyorum kendimi elimden geldiği kadar gücümün yettiği kadar çevirmeye çalışıyoruz işte inşallah canıum merakla bekliyoruz cerenimizin odasını

mavişim seni çok iyi anlıyorum çünkü bende senin gibiyim arkadaşımın bebeğine bile ilk gördüğümü hemen alıyodum allah bilir kendimin olursa ne yaparım bilemiyorum ama bencede cinsiyetini öğrendikten sonra alışverişine başla yok dayanamam dersen ortak renklerde bişiler al

kumsalım zaten şimdi rengi baz alarak birşey alamam malum pembe alırım kerkek olur mavi alırım kız olur belli olmaz..ama bazı yeşil renkler var güzel hem erkek hem kız giyebiliyor..yada sarı..bakalım cinsiyeti beklemek en iyisi.

kızlar ben geldim sonunda
ohhhhhhhhh çok yoruldum yaw
sizde yorulmuşssunuz belli
o kadar çok yazmışssınız ki maşallah
cerencim hepsi çok güzel güle güle kullan cnm

valla beyazcım bizde oradan burdan daldık işte..aslında çokta yazışmadık..hafta son günü herkesin işi yogun galiba..sende çok yormadın dimi kendini..

kızlar ben geldim sonunda
ohhhhhhhhh çok yoruldum yaw
sizde yorulmuşssunuz belli
o kadar çok yazmışssınız ki maşallah
cerencim hepsi çok güzel güle güle kullan cnm

Teşekkür ederim canım inşallah iyi günlerde kullanmak nasip olurrrr
Sen nasılsın balım? Ağrın sızın yok inşallah....
Bişiler almaya başladınmı kız?

kızlarrr bana müsaade ben çıkıyorum canlarım bu akşam kardeşim gelicek bana biraz abla kardeş hasret gidericez gelmezse eğer gelirim yanınıza ama gelirse malesef ben bu akşam yokum canlarım kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum görüşemezsekde eğer gelmeyecek olanlara iyi tatillerrrr....

kk nın eğlenceli çıtırları bugün amma kaynatmışınız .yalnız ceren o bebek şekerleri linki harikaydı.filiz ablacım dersler şimdiden kaynamaya başlamış.nurcum çok göremiyorum seni nasılsın kontroller nasıl gidiyor .anneciğin nasıl oldu iyileştimi.mavicim allahın izniyle pıt pıt ları da duyucan zaman su gibi akıyor valla daha dün dr gittiğimi hatırlıyodum şimdi ise 6. aya girdim.anlıcağın çabuk geçiyor. kız bulcuk ne güzel rüya görmüşsün.keşke ben de öyle güzel görsem ben hiç hatırlıyamıyorum çok karışık oluyo rüyalarım.arifecim nasılsın tatlım işlerin yoğunmuş yorma kendini.sıradaki güzel haberler hayırlısı ile senden gelicek. aşkolsun entelliye bebişimizi açmı bırakıyosun bak kızdım meleklerimiz şakaya gelmez doyurucezki onları büyüsünler...kız irem duyduklarım doğrumu ora senin bura benim dolaşıyomuşsun bak cerenin diline düşmüssün .yasemincim hiç görünmüyo napıyo acaba yoksa benmi kaçırıyorum.beyazcım sen nasılsın şükür ağrılarım doğum sancıları ile alakalı değilmiş çok endişelenmiştim.sende çok yorma okula giderken kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…