- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.901
hoşbulduk canım, valla çok zor çünkü akşama yemeğe misafirim var mutfağa girişeceğim şimdi :çok üzgünüm: eşim benden habersiz yemeğe misafir çağırmış delikafadulden ama canına okudum bana sormadan niye çağırıyorsun diyehosgeldin abla.hadi hafdanin sonunu getirdin iyice bir dinlen uzat ayaklari söyle ohhhhhhhhh
hoşbulduk canım :1hug: hehehe evet ders kaynadı :teytey:ablacım hoşgeldin demek bugün ders kaynadı he ne raporu aldın ablacım hasta falan degilsin dimi..
hoşbulduk canım, valla çok zor çünkü akşama yemeğe misafirim var mutfağa girişeceğim şimdi :çok üzgünüm: eşim benden habersiz yemeğe misafir çağırmış delikafadulden ama canına okudum bana sormadan niye çağırıyorsun diyeklava: bu ona ders olmuştur herhalde kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım :1hug: hehehe evet ders kaynadı :teytey:
işe girişlerde sağlık raporu istiyorlar ya, işte o güzelim, hasta falan değilim çok şükür, prosedür gereği rapor işte
entelliye büyük harfle yazıyorsun ondan öyle çıkıyor bende iş yaparken büyük harf kullanıyorum sonra dalıp kkya hep yine büyük harfle yazardım ama küçük çıkardı yazı şimdi ise son zamanalrda senin yazın gibi çıkıyor bana da öyle oldu geçenlerde..
cerencim bende göremiyorum resimleri ama eve gidince bakarım inş..bugün misafirim olacak..ama eşim sagolsun beni fazla yormuyor...ceren cim ben de valla kendimi tutamıyorum bir iki birşeyler almak istiyorum ama eşim şimdi almayalım diyor sanırım oda korkuyor..zaten demiştim sizede daha önce benim kayınvalidemde 6.aydan önce almaz birşey kızındada öyle yaptı çünkü..ama gözüm kalıyor bazen yaa..
canım kolay eglsin yapma böyle aç kalman hiç iyi değil şekerin falan düşer git konuş müdürünle izin iste senin hamile olduğunu görmüyomu bunlar yaaaaaaa
canım hoşgeldin seninde cuman mubarek olsun allah razı olsun
valla hiç sorma cerencim bi bitemedi şu yoğunluk napalım işte bizde savrulup gidiyoruz işlerin içinde annesiiiiiii cerenin cicişleri çok güzel allah iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin çok yakışıcak kızımızın odasına çoook
inşallah canım çok teşekkür ederim size içimi rahatlattınız allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın yavrularımızı bize bağışlasın.
neyse kızlar dediğim gibi akşama misafirim var yemeğe, mutfak beni çağırıyor... hiç kaçışım yok maalesefsonra görüşürüz canlarım, bye şimdilik :)
yaaaa aldırma insan bu korkuyla bir şey olacak tedirginliği ile 6 ay yaşarmı ya nasıl geçer zaman böyle şeylere inandırmayın kendinizi gözünüzü seveyim kızlarrr yaa allahın izini ile meleklerimize kavuşucaz hepimiz inşallah Biz dualarımızı dilimizden eksik etmediğimiz sürece inşallah hiç olumsuz bir şey olmucak karabiberim gibi bizde kavuşucaz bebişlere koklucaz onların cennet kokusunu inşallaaaaahhhhh :Saruboceq:
Bence görüp beğendiğini al cicim sonra insanın içinde kalıyor yani hevesin kursağında kalmasın bu ilk bebeğiniz ilk göz ağrınız o yüzden elinizden geleni yapın derim ben kuzum anlıyormusun Bak allahıma şükürler olsunki ben elim ayağım tutuyor iken herşeyini yaptım kızımın rabbim kullanmayı nasip etsin hayırlısı ile güzel günlerde geriye bir tek çitlembiğimin gelişi kaldı hihoyyyt hihoyyyt ayyy söylerken bile sabırsızlanıyorum yaaa delikafadulden hadi haziran olsunda bir çırpıda çatır çatır doğuruvereyim şu minik cadıyı :CüvCüv: :ecrin_bebek: :dance:
canımm yorma kendini işler hep var valla ve inan hiç bitmiyor ama sende işlere fazla dalıp yıpranma emi tatlişkom....
İnşallah canım inşallah eve gelsin süsleyince çekerim resimleri birde evdeki halini görürsünüz inşallah...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
allah kimseyi bu yolda bırakmasın :Saruboceq:
cnm haklısın evet bende görünce içim gidiyor ben önceden kızlara alırkende böyle ayy olsada şunu alsak bu alsak modundaydım düşün ki o zman bebek fikri bile yoktu..ama neyse zaten şu pıtpıtları duyayım ..sonrada cinsiyeti işte başlarım o zman ufaktan ufaktan zaten fazla almam hemen..cinsiyeti ne zman belli oluyordu.?
hoşbulduk güzelim :) yok bugün yorulmadım, ama haftanın yorgunluğu çöktü üstüme, ben bundan önceki senelerde nasıl böyle koşturuyormuşum şaşırdım valla... yaşlanıyor muyum ne? delikafadulden delikafadulden delikafadulden
kumsalım zaten şimdi rengi baz alarak birşey alamam malum pembe alırım kerkek olur mavi alırım kız olur belli olmaz..ama bazı yeşil renkler var güzel hem erkek hem kız giyebiliyor..yada sarı..bakalım cinsiyeti beklemek en iyisi.
kızlar ben geldim sonunda
ohhhhhhhhh çok yoruldum yaw
sizde yorulmuşssunuz belli
o kadar çok yazmışssınız ki maşallah
cerencim hepsi çok güzel güle güle kullan cnm
kızlar ben geldim sonunda
ohhhhhhhhh çok yoruldum yaw
sizde yorulmuşssunuz belli
o kadar çok yazmışssınız ki maşallah
cerencim hepsi çok güzel güle güle kullan cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?