Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar bu arada ceren hanımla mavi hanımın benim hanım lafını tiye aldıklarınıda kaçırmadım olsun gııı eğlendiriyosam sizi bilmeden ne güzelll halbuki ben espri niyetinde hanımlı konuştum.. yoksa kinaye yapmadım kesinlikle.. şuan da bu yazdıklarımı sorun etmeyin inanın alınmadım kesinlikle burada hem eğleniyoz hem öğreniyoz. böyle dostluklar heryerde bulunmaz

ierror maşllah ne güsel yazmışsın herkese tek tek benokuyorum yazmaya başlıom unutom kime ne dicektim diyee :))) accık bende eksikli var galibaaaa

herkezz evine gelmiş uzatmış bacakları keyif yapıyor belli gece kuşları geç saatte takılyıor zaten onlara yetişemiyorum benn uyyakalıyorum
artık ara ara girer takip ederim hafta sonu için gerçi pazar günü ben eskişehire gidicem maça gidicez arkadaşlarla :)))) bursa eskişehir

canım inan kendi isteğimle aç bırakmadım yaa bölge müdürlerimiz falan geldi çıkamadım

malesef kimseciler yok sen ve ben variz ve hammmmmmmmmmmmmmm yedim seniiiiiiiiiii.....

nasilsin canim??

yeme konusunu değiştirirsek daha iyi olucamm çok korkuommdelikafadulden

İyiyim be gülüm ne olsunn yoğun bir haftanın ardından keyif yapıyorum uzattım ayaklarımı ohhhhkaydirigubbakcemile3

Valla Gcan bu haftasonu hiç dışarı çıkmayı düşünmüyorumm güzelcee dinlenicem yatıcamm çok halsiz hissediyorum kendimi iyice bir toparlanıcammkaydirigubbakcemile3enerji toplayan irem nasıl olur bilemem Allah yardımcınız olsunn:roflol:

bencede canim dinlenmeye ihdiyacin vardir.sen nekadarlik hamilesin

bencede canim dinlenmeye ihdiyacin vardir.sen nekadarlik hamilesin

ben hamiş adayıyım canım hamiş değilim henüz :çok üzgünüm: aralık ayında 10 günlük bir regl gecikmesi yaşamıştım arkadaşlara bir soru sorup çıkacaktım baktım çok ısrar ediyorlar kal gitmee diye bende o gün bugündür burdayım:roflol: hee regl gecikmesinin nedeni hapı bırakmam olmuş.Eşim bebek için erken olduğunu düşünüyorsenağlama o yüzden çalışma yok :çok üzgünüm: işim kaza kurşunlarında benim anlayacağın:çok üzgünüm: Ama rabbim isterse her şekilde olur:Saruboceq: akışında benim bebek olayı yani canım:çok üzgünüm:

neyse saglik olsun canim olur insallah.nekadarlik evlisin ve yasin kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…