- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.921
canım inan kendi isteğimle aç bırakmadım yaa bölge müdürlerimiz falan geldi çıkamadımkk nın eğlenceli çıtırları bugün amma kaynatmışınız .yalnız ceren o bebek şekerleri linki harikaydı.filiz ablacım dersler şimdiden kaynamaya başlamış.nurcum çok göremiyorum seni nasılsın kontroller nasıl gidiyor .anneciğin nasıl oldu iyileştimi.mavicim allahın izniyle pıt pıt ları da duyucan zaman su gibi akıyor valla daha dün dr gittiğimi hatırlıyodum şimdi ise 6. aya girdim.anlıcağın çabuk geçiyor. kız bulcuk ne güzel rüya görmüşsün.keşke ben de öyle güzel görsem ben hiç hatırlıyamıyorum çok karışık oluyo rüyalarım.arifecim nasılsın tatlım işlerin yoğunmuş yorma kendini.sıradaki güzel haberler hayırlısı ile senden gelicek. aşkolsun entelliye bebişimizi açmı bırakıyosun bak kızdım meleklerimiz şakaya gelmez doyurucezki onları büyüsünler...kız irem duyduklarım doğrumu ora senin bura benim dolaşıyomuşsun bak cerenin diline düşmüssün .yasemincim hiç görünmüyo napıyo acaba yoksa benmi kaçırıyorum.beyazcım sen nasılsın şükür ağrılarım doğum sancıları ile alakalı değilmiş çok endişelenmiştim.sende çok yorma okula giderken kendini
geldinde nereye gittin kuzuselam ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2
geldinde nereye gittin kuzu
kimse yokkk:sm_confused:
çok korkuyorum yanlız kocaman topikteesenağlamasenağlama
korkma ben geldim seni yemeyeeeeeeeekötükedihüso
anneeeeeeeeeee delikafadulden beni kurtaran yok muudelikafadulden kurda kuşa yem olucammmmdelikafadulden
malesef kimseciler yok sen ve ben variz ve hammmmmmmmmmmmmmm yedim seniiiiiiiiiii.....
nasilsin canim??
yeme konusunu değiştirirsek daha iyi olucamm çok korkuommdelikafadulden
İyiyim be gülüm ne olsunn yoğun bir haftanın ardından keyif yapıyorum uzattım ayaklarımı ohhhhkaydirigubbakcemile3
oh megüzel iyice bir dinlen bu hafda sonu.
korma ben arkadasimi yememki:1hug:
Valla Gcan bu haftasonu hiç dışarı çıkmayı düşünmüyorumm güzelcee dinlenicem yatıcamm çok halsiz hissediyorum kendimi iyice bir toparlanıcammkaydirigubbakcemile3enerji toplayan irem nasıl olur bilemem Allah yardımcınız olsunn:roflol:
bencede canim dinlenmeye ihdiyacin vardir.sen nekadarlik hamilesin
ben hamiş adayıyım canım hamiş değilim henüz :çok üzgünüm: aralık ayında 10 günlük bir regl gecikmesi yaşamıştım arkadaşlara bir soru sorup çıkacaktım baktım çok ısrar ediyorlar kal gitmee diye bende o gün bugündür burdayım:roflol: hee regl gecikmesinin nedeni hapı bırakmam olmuş.Eşim bebek için erken olduğunu düşünüyorsenağlama o yüzden çalışma yok :çok üzgünüm: işim kaza kurşunlarında benim anlayacağın:çok üzgünüm: Ama rabbim isterse her şekilde olur:Saruboceq: akışında benim bebek olayı yani canım:çok üzgünüm:
neyse saglik olsun canim olur insallah.nekadarlik evlisin ve yasin kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?