Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

afiyet olsun cerencim bende birazdan gidicem

bende birazdan gidecem yemege ..yasemin gıı daha gelemedinmi boş ver geçmişi dogru dürüst kims eyoktu 2 gündür durgunduk anacım..irem neyse şükür bitmiş..

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız

1. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16.................................32. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü..............................29. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.....................................27 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84...................................24. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. ıerror......................................21 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye ...............................19.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
11.Htc80......................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
12.Katar38038..............................11. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk...................................10. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Petek09...................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz............................... 5. Haftamızdayız (15 kasım )

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

Meleklerine Kavuşan Taze Annelerimiz

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

biz geldik kızlar annemin ultrsonunu çektirdik iyi çıktı allaha şükür ama biz çok yorulduk

allahım bizleride bir avazda kurtarsın

birde sen 21 haftalıkta detaylı ultrasonda bebişinin ağırlığı kaç çıkmıştı merak ettim bende 383 gr çıktı annelik böyle bişi herhalde

var anacım var, olmaz mı, ama sayfayı kapatmıyorum, giderken şifre koyuyorum, ama şimdi bütün derslerim dolu o yüzden kapatıp çıkacağım canımcım :çok üzgünüm:
biz geldik kızlar annemin ultrsonunu çektirdik iyi çıktı allaha şükür ama biz çok yorulduk
heyoooooooo çok sevindim, çok geçmiş olsun tatlım hihoyyyt :sm_cool: :teytey: :dance:

neyse ben kaçtım, şimdiden sonra bütün derslerim dolu ve ondan sonra eve gidiyorum canlarım, müsait olabilirsem geleceğim ama söz veremiyorum şimdilik bye canlarım :)

iyi dersler filiz ablaaaa :a015:

nur ierror hoş geldiniz kızlar nasılsınız
nur hadi gözün aydın balım annen iyiymiş çok güzel haber
ierror sen nasılsın tatlım vermedin hala adresini bana kızıyorum amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…