Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

sağol canım iyiyim canım yorulduk biraz sen nasılsın cerenimiz nasıl
nur nasılsın geçmiş olsun gözün aydın canım allah tekrarlatmasın

sağol canım amin inş

iyiyim canlarım bitanelerim benim sizler nasılsınız cerenimiz sağlam tekmelere devam herhalde bide yemeğini yedin ya enerji topladı daha sıkı vurucak anneciğine .. iyiyim iremcim sen nasılsın gördüğüm kadarı ile çok yoğunsun toplantı felan derken bizden ayrı kalıyosun. nurcum maşallah bebişimize allah nazarlardan korusun çok iyiymiş.. cerencim evet hala aynı şeyi söylüyorum o takıma bayıldım fakat ben pek alışık değilim böyle istemelere o yüzden utandım

nurcum ben geçtiğimiz cmt si 21 . haftanın içindeyken 2 .düzey detaylıya girdim herşey yolunda allahımın izniyle ilk defa 30 dk ekranda kızçemi izledim çok tatlıydı ama benim yaramaz seninki gibi poz vermediki dr umuz renkli resmini çekemedi sadece gösterdi.. 383 gr da benimkiydi 20+5 ken olan rakam ama inan dr söyledikleri insanın içini rahatlatıyo

Kızlarr malesef cevaplarınıza rötarlı cevap veriyorum ortalık karışık biraz burda sürekli masamda birileri var :1shok: aklım sizde ama sohbeti kaçırıyorummm üzülüyorum filiz ablayıda kaçırmışımm senağlama
Akşam internetim düzelmişse gelirim öpüyorum siziiŞeniz

benim kuzucum biraz tombiş teyzesi 23+4ikende 650 gram oldu

kızlar bende geldim 19+4 teyken gördüm resimleride var canımın oğlum öle güzel pozlar verdiki görmeliydiniz 320 gr jkadardı

ayyy terbiyesizim kız ben nasılsınız iimisiniz hal hatır sormadan daldım konuya ama bebişim aklıma geldi napım kızlar hepiniz iisinizdir umarım benimki 2 gün büyük çıktı

sağol canım iyiyim canım yorulduk biraz sen nasılsın cerenimiz nasıl

sağol canım amin inş

iyiyiz canım bildiğin gibi sabah iş akşam ev haftasonu gezmeler arada cerenden tekmeler derken yaşayıp gidiyoruz işte sizde ne var ne yok balım?
Ablan gelmiyor topiğe bu sıralar çokmu yoğun?

Evet canım ceen hanım kuvvetlendikçe ben güçsüzleşiyorum o kadar sağlam vuruyor yani beni halsiz bırakıyor sağolsun -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
canım sen benden bir şeymi istedin ben hatırlayamadım :uhm:
İerror bu arada tatlım ben cemreye doğum hediyesi almıştım bir türlü gönderemedim bana kargo adresini verirmisin lütfennnnnn :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3

canımm işlerine bak sen bizler buralardayız sen geçte gelsen aradaki açığı kapatırsın dert etme :roflol: sana kolay gele balım :a015:

ayyy terbiyesizim kız ben nasılsınız iimisiniz hal hatır sormadan daldım konuya ama bebişim aklıma geldi napım kızlar hepiniz iisinizdir umarım benimki 2 gün büyük çıktı

entelliye hoş geldin bacım nasılsın?
oğlumuzu görmüşüsn annesi maşallah de kız nazar değdiricen allah korusun....
Kaç haftalık oldunuz siz şimdi canım?
Birde isim bellimi?

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız

1. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16.................................32. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü..............................29. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.....................................27 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84...................................24. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror......................................21 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye ...............................19.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
11.Htc80......................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
12.Katar38038..............................11. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk...................................10. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Petek09...................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz............................... 5. Haftamızdayız (15 kasım )

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

Meleklerine Kavuşan Taze Annelerimiz

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

slm kızlar bende filiz ablayıda kaçırmışım..nurcum sevindim tahlillerin temiz çıkmasına hadş gözünüz aydın..entelliye hoşgeldin kuzum.. ya ierror nereye gitti..

canım iyiyz aman maşallah dedim yaa artık sabırsızlanıyorum onu görmek için Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin 21. hafta içindeyiz canım biz zaman çabuk geçmiyor banaya herkes ne çabuk bitti 5 ay dio ama bana öle gelmiyor
isim konusunda çok kararsızım orjinal erkek isim öneriniz varsa alabilirim

canım iyiyz aman maşallah dedim yaa artık sabırsızlanıyorum onu görmek için Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin 21. hafta içindeyiz canım biz zaman çabuk geçmiyor banaya herkes ne çabuk bitti 5 ay dio ama bana öle gelmiyor
isim konusunda çok kararsızım orjinal erkek isim öneriniz varsa alabilirim

ne güsel entelliyecim darısı bize işallah bebişlermizi şöyle güsel güsel görelim ultrasonda
isim konusunda ben çok fakirim sanırım buamıyorum erkekde ben miraç isimini istiyorum aslında ama eşim hiç istemiyor onu koymıcağımız kesin ama çok hoşuma gidiyor

kızlar bende geldim 19+4 teyken gördüm resimleride var canımın oğlum öle güzel pozlar verdiki görmeliydiniz 320 gr jkadardı
maşallah oğluşumuza gözün aydın canım
iyyiz canım benim sen nasılsın

burcu isim güzelmiş hayırlısı olsun canım

canım maşşallah maşşallah tü tü tü allah nazarlardan saklasın sizleriiii vede bizleri canım 21 haftalık oldun demek ne güzelll umarım 40. haftayada sağ salim sağlıkla sıhhatle gelirsin tatlım. Valla erkek ismi ben hiç düşünmedim malum kızım olucak kaydirigubbakcemile3 ama madem orjinal erkek ismi diyorsun aklıma ilk gelen EFE oldu kaydirigubbakcemile3 nedenmi? Çünkü kavak yelleri dizisini getirdin aklıma canım ORJİNAL ADAM EFE kaydirigubbakcemile3
bu arada evet dışardakiler gün saymadığı ve anı anına yaşamadığı için onlara çabuk geçiyor gibi görünüyor zaman ama inan banada zaman geçmiyor balım çok sabırsızlanıyorum bazennn :dance: :dance:

kızz burcuu bişi dicem MİRAÇ kız ismi değilmi ben öyle biliyorum :uhm:

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16.................................32. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü..............................29. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.....................................27 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84...................................24. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. ıerror......................................21 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye ...............................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
11.Htc80......................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
12.Katar38038..............................11. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk...................................10. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Petek09...................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz............................... 5. Haftamızdayız (15 kasım )

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…