- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.281
sağol canım iyiyim canım yorulduk biraz sen nasılsın cerenimiz nasıliyi dersler filiz ablaaaa :a015:
nur ierror hoş geldiniz kızlar nasılsınız
nur hadi gözün aydın balım annen iyiymiş çok güzel haber
ierror sen nasılsın tatlım vermedin hala adresini bana kızıyorum amaa
nur nasılsın geçmiş olsun gözün aydın canım allah tekrarlatmasın
nur senin detaylı 2. ultrasonunada az kaldı heyecan varmı
nurcum ben geçtiğimiz cmt si 21 . haftanın içindeyken 2 .düzey detaylıya girdim herşey yolunda allahımın izniyle ilk defa 30 dk ekranda kızçemi izledim çok tatlıydı ama benim yaramaz seninki gibi poz vermediki dr umuz renkli resmini çekemedi sadece gösterdi.. 383 gr da benimkiydi 20+5 ken olan rakam ama inan dr söyledikleri insanın içini rahatlatıyo
ayyy terbiyesizim kız ben nasılsınız iimisiniz hal hatır sormadan daldım konuya ama bebişim aklıma geldi napım kızlar hepiniz iisinizdir umarım benimki 2 gün büyük çıktı
sağol canım iyiyim canım yorulduk biraz sen nasılsın cerenimiz nasıl
sağol canım amin inş
iyiyim canlarım bitanelerim benim sizler nasılsınız cerenimiz sağlam tekmelere devam herhalde bide yemeğini yedin ya enerji topladı daha sıkı vurucak anneciğine .. iyiyim iremcim sen nasılsın gördüğüm kadarı ile çok yoğunsun toplantı felan derken bizden ayrı kalıyosun. nurcum maşallah bebişimize allah nazarlardan korusun çok iyiymiş.. cerencim evet hala aynı şeyi söylüyorum o takıma bayıldım fakat ben pek alışık değilim böyle istemelere o yüzden utandım
Kızlarr malesef cevaplarınıza rötarlı cevap veriyorum ortalık karışık biraz burdasürekli masamda birileri var :1shok: aklım sizde ama sohbeti kaçırıyorummm üzülüyorum filiz ablayıda kaçırmışımm senağlama
Akşam internetim düzelmişse gelirim öpüyorum siziiŞeniz
ayyy terbiyesizim kız ben nasılsınız iimisiniz hal hatır sormadan daldım konuya ama bebişim aklıma geldi napım kızlar hepiniz iisinizdir umarım benimki 2 gün büyük çıktı
maşallah oğluşumuzakızlar bende geldim 19+4 teyken gördüm resimleride var canımın oğlum öle güzel pozlar verdiki görmeliydiniz 320 gr jkadardı
iyyiz canım benim sen nasılsınayyy terbiyesizim kız ben nasılsınız iimisiniz hal hatır sormadan daldım konuya ama bebişim aklıma geldi napım kızlar hepiniz iisinizdir umarım benimki 2 gün büyük çıktı
ne güsel entelliyecim darısı bize işallah bebişlermizi şöyle güsel güsel görelim ultrasonda
isim konusunda ben çok fakirim sanırım buamıyorum erkekde ben miraç isimini istiyorum aslında ama eşim hiç istemiyor onu koymıcağımız kesin ama çok hoşuma gidiyor
canım iyiyz aman maşallah dedim yaa artık sabırsızlanıyorum onu görmek için Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin 21. hafta içindeyiz canım biz zaman çabuk geçmiyor banaya herkes ne çabuk bitti 5 ay dio ama bana öle gelmiyor
isim konusunda çok kararsızım orjinal erkek isim öneriniz varsa alabilirim
ne güsel entelliyecim darısı bize işallah bebişlermizi şöyle güsel güsel görelim ultrasonda
isim konusunda ben çok fakirim sanırım buamıyorum erkekde ben miraç isimini istiyorum aslında ama eşim hiç istemiyor onu koymıcağımız kesin ama çok hoşuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?