- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.301
kumsal cım nurcum ben çook iyiyim biraz yorgunum ama nedense böle hissediyorum bide çok korkunç bir sorun çıktı ortaya en kilo aldıkça gece horluyorum yaa varmı böle nir şey yaşayan
cerencim listemiz çok güzel olmuş ellerine sağlık
ya 4 ay mı benim bir arkadaşım var göbekli degildi aslında birazcık çıkıntısı var 3 bitti onda cinsiyetinide ögrendi ama gördüm onu karnı bayagı çıkmış yani bayagı belli oluyor..ama sadece 2 kilo aldım dedi görseniz daha fazla almış gibi..
Merhabalar kızlar bende 8+1 hafatlık hamileyim hergün birşeyler okumaktan beynim sulandı ne zormuş bu süreç doktoru,hastanesi,doğum şekli derken ne çok yoruluyor insan hepimize sağlıklı doğumlar diliyorum epidural normal doğum yapmayı çok istiyorum umarım dileğim gerçek olur kızlar
canım çok geç.miş olsun bilirim çok ağrılıdır zona teyzem geçiröişti dikkat et kendineKızlar neler yapıyorsunuz? Özledim sizi. Artık fazla uğrayamıyorum. Ben dün öğrencilerimle fidan dikmeye gittim. Size de tavsiye ederim, bebişlerinizin adına ağaç dikin ve birlikte büyüsünler. BUgün de kendime sümbül aldım masama koydum açmamış aldım ki açsın mutlu olayım. Ayrıca 2 lepistes aldım. Kendim yavrucuklayamadım bari balıklarım yavrulasın:)) Bu arada zona oldum. Kızamık çıkarmayan çocuklara ve hamilelere yaklaşmamam gerekiyormuş. Uzak durun hamişler zona geldi:))
Kızlar neler yapıyorsunuz? Özledim sizi. Artık fazla uğrayamıyorum. Ben dün öğrencilerimle fidan dikmeye gittim. Size de tavsiye ederim, bebişlerinizin adına ağaç dikin ve birlikte büyüsünler. BUgün de kendime sümbül aldım masama koydum açmamış aldım ki açsın mutlu olayım. Ayrıca 2 lepistes aldım. Kendim yavrucuklayamadım bari balıklarım yavrulasın:)) Bu arada zona oldum. Kızamık çıkarmayan çocuklara ve hamilelere yaklaşmamam gerekiyormuş. Uzak durun hamişler zona geldi:))
nur senden mi yer istiyorlar kimler yahu yaşlılarmı yoksa..
hoşgeldin allah kucağına almayıda nasip etsin canımMerhabalar kızlar bende 8+1 hafatlık hamileyim hergün birşeyler okumaktan beynim sulandı ne zormuş bu süreç doktoru,hastanesi,doğum şekli derken ne çok yoruluyor insan hepimize sağlıklı doğumlar diliyorum epidural normal doğum yapmayı çok istiyorum umarım dileğim gerçek olur kızlar
bizde seni özledik nesecim nasılsın çok geçmiş olsun biran önce iyileşmen dilğiyle :)))Kızlar neler yapıyorsunuz? Özledim sizi. Artık fazla uğrayamıyorum. Ben dün öğrencilerimle fidan dikmeye gittim. Size de tavsiye ederim, bebişlerinizin adına ağaç dikin ve birlikte büyüsünler. BUgün de kendime sümbül aldım masama koydum açmamış aldım ki açsın mutlu olayım. Ayrıca 2 lepistes aldım. Kendim yavrucuklayamadım bari balıklarım yavrulasın:)) Bu arada zona oldum. Kızamık çıkarmayan çocuklara ve hamilelere yaklaşmamam gerekiyormuş. Uzak durun hamişler zona geldi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?