Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ablaaaaaa
şimdi hemen sana söyleyeceğimi söylüyorum ilk ve son kez bir daha tekrarlamayacağım
İSTİFA DİLEKÇENİ YAZ
YADA
10TM SINIFINI BIRAK

Biz seni sokaktamı bulduk canım aaaa bu ne rezalet böyle klava: klava: :enbuyukkk:

ya cerencim iki isimde kararsız kaldık ecrin yada cemre sence hangisi güzelll arkadaşlar sizlerde yardımcı olun

canım cemre ismi için düşündüklerimi biliyorsun beni çok çeken ama bir o kadarda korkutup iten bir isim bu yüzden sana bir şey söyleyemem. Ama ecrinde değişik kulağa hoş geliyor siz bilirsiniz....

alacım hoşgeldin aa bu ögrenciler seni delirttimi bizde sende ayrı kaldık onların yüzünden onların yaptıklarına bak tamam irem gidelim ablayı kurtaralım oradan ne çilekeş hayat beaaa yürü kim tutar bizi..

filiz ablam balım senin fikrine ölürüm ben kızzz sen burda ol hep senin sohbetini özledim valla.inan bu işin ayırdı seni bizden

beeeeeeeeeeennnnnnnnnnn senağlama
çok fecii bir durum o allahtan çok sık olmuyor :Saruboceq:
bu gibi durumlarda hemen bir talcid at ağzına anında geçiyor canım

valla bir iyilik yapacağım ben bunlara, hafta başı muhtemelen bu sınıf alınacak benden, sabah bölüm başkanına söyledim zaten ben bu sınıfı istemiyorum diye

kızlar bu arada benim kociş zaten ince düşünceli idi hele şimdi büsbütün değişim yaşıyo.. evde spor ayakkabılarım zaten vardı yok neymiş ayaklarım şişermiş daha rahat etmem lazımmış diye yeni çıkan modellerden iki adet araştırmış rahat olanları bulup bana hediye almış şimdi iş yerime geldi babbalarımı getirdi allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin

filiz ablam balım senin fikrine ölürüm ben kızzz sen burda ol hep senin sohbetini özledim valla.inan bu işin ayırdı seni bizden

can dostlarım benim, sizi çooooooook seviyorum, iyi ki varsınız :) bunları duydukça sizden inanın güç alıyorum :) ayyyy ben de çok özledim sizleri yaaaa

yuhhh yani bu ne cüret bu ne cesaret ayy nasıl okula geldi o ayyaş allahım ya 17 yaşındaki veletlerde bu yapıyor hemde okulda hee aman rabbim evlatlarımıza akıl fikir versin aman kınamayayım inş beizim bebişlerimniz yapmaz böyle şeyler büyüdüklerinde ..

ablacım o sınıfı bıraksan olmuyormu..

amin canım :)

kız ceren sendemi yaşadın çok can yakıcı bi durum o asit olayı çok canım acıdı dün eşimde gülümsedi gözünden yaş geldi diyerek

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
Rabbim onların eksikliğini göstermesin bizlereeeeeee :Saruboceq: :Saruboceq:
Bu arada güle güle giy tatlım..... :dance:

saol bitanem valla bu siteyi tesadüfi bulmuştum hamişlikle alakalı bişeyler karıştırırken şimdi sizleri tanıyıncada iyiki bulmuşum diyorum iremin dediği gibi bağımlılık yapıyo gııı

kızlar hamişliğiniz için şu ana kadar kendinize neler aldınız ben kendi adıma çok bişey almadım bi kumaş ile bi kot hamile pantalonu onun haricinde üst kendi trikolarım elastikdi oluyo onlar evde bugünler için olan bir iki tunik vardı bu saatten sonra sadece çok pahalı olmayan iki üç badi alırım önü geniş olan yazada evdeki eteklerimin belini genişletip giyicem sizler napıyonuz çok merak ettim

ALLAH SıZE

Gününü aydınlatacak ARZU

Arzularını güçlendirecek KUVVET

Kuvvetini yaratacak PARA

Parayı kazanacak FIRSAT

Fırsatları değerlendirecek AKIL

Aklı koruyacak SAĞLIK

Sağlığını sürdürecek MUTLULUK

Mutluluğu getirecek SEVGı

versin.

Amiiiiinnnnn !!!

Haydi şimdi sen de bana ve en az bir kişiye daha dua et.

ierro bende sana bunınla ilgili birşey ler sormuştum geçtigimiz sayfalarda ama görmedin sanırım biz hatta dün konuştuk bunları kızlarla..sen magazada çalışıyordun degil mi diye varmı bildigin her şehirde bulacagımız bildik magazalar gebe kıyafeti yada gebe kıyafeti gibi o tarzda kıyafetler alabilecegimiz yer. sen bu işin içindesin ya bilirsin diye düşünmüştüm..ama anlaşılan sende dertlisin..kızlar ebru mamternity diye bir isim verdiler güzel kıyafetler var ama pahalı biraz malum magazası olsa ank.gidip yine bakacam ama yok işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…