- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.521
saol bitanem valla bu siteyi tesadüfi bulmuştum hamişlikle alakalı bişeyler karıştırırken şimdi sizleri tanıyıncada iyiki bulmuşum diyorum iremin dediği gibi bağımlılık yapıyo gııı
kızlar hamişliğiniz için şu ana kadar kendinize neler aldınız ben kendi adıma çok bişey almadım bi kumaş ile bi kot hamile pantalonu onun haricinde üst kendi trikolarım elastikdi oluyo onlar evde bugünler için olan bir iki tunik vardı bu saatten sonra sadece çok pahalı olmayan iki üç badi alırım önü geniş olan yazada evdeki eteklerimin belini genişletip giyicem sizler napıyonuz çok merak ettim
he valla ben deeeee hihoyyyt
kızlar ben yemeğe gidiyorum
bu saydıklarına içten bir aminnn çekiyorum gülçincim
kızlar ben ev süpürüyorum çok yazmayın yaklava:
cerencim bende duamı ettim rabbim hayrılıs dogumlar versin sizlere.. nur sende fazla yorma kendini ona göre haaa..
birde bu kıyafet derdi var değil mi hele çalışanlar için daha da zor her gün ne giyicem derdi insanı deli ediyor ya ben bugün ne kadar mızıklayan bir kadın oldum böyle ya memnuniyetsiz sıkılgan hayırdır inşallah hayırdır inşallah hiç bir şey yapasım yok ne iş ne başka şey karnım şişince birde giyim kuşam derdi var off allahım off sanırım doğurmadan bırakıcam ben bu işi yada bugün kötü günümdeyim
yemeğe gideyimde belki az iyi gelir ben yemeğe gidiyorum sizinde sinirinizi bozduysam kusuruma bakmayın normalde bu kadar olumsuz biri değilim ama bazen tutuyor işte neyse ben yemeğimi yiyip geleyim kızlar öpüldünüz hepiniz
mavicim ist dayım ben o yüzden bir iki firma biliyorum onlarda çok pahalı biri entarim diye bi firma diyeride diycem ama aklıma gelmedi daha ona gitmek nasip olmadı bende ceren gibi yaza 1,2 adet şık sevimli elbise istiyorum yazın eşim sahil yürüyüşlerine başlatıcağı için süslü olmak istiyorum çünkü hamilelikte senin dediğin gibi önceden kan ilacı kullandım hamişliğin öncesindeki 3 ay boyunca oyüzden zaten baya kilo almıştım şimdide alıyorum çirkin gözükmek istemiyorum şükürki şuan psikolojim iyiii
kızlar yemeğimi yedim geldim herkese afiyet olsuncokacimcoook
benimde öyle şık bir kaç elbise kıyafete ihtiyacım var valla öyle çuval içinde gezmek istemiyorum..olmadı bir iki tane pantalon diktirecem söyle degişik..ha allahtan bu senede üst kıyafetlerden bol olanalr yogunlukta onlarada bakacam.. hadi afiyet olsun bende birazdan giderim yemege..
canım, birtanem, güzelim benim :) valla ben bunların kahrını çekmek için başladım çalışmaya yaaaa(((( valla sinir sistemim altüst oluyor o sınıfdan çıkınca (( ama yok böyle devam ederse idareye ben bırakıyorum diyeceğim ve o zaman bu sınıfı alacaklar benden, bu zamana kadar kim götürdüyse o devam etsin kardeşim aaaaa... zaten hiç bir b.. bilmiyorlar... ayyyy delirttiler bugün beni delirttiler resmen
evet az kaldı hihoyyyt haftaya salı akşamı gidicem doktora belki o zaman testi yapar diyorum ama bakalımburcu kız 12 . haftanada az kalmış yaklaşıyosun kolay dönemlerin başlıyo en rahat hareket edebildiğimiz zamanlar. 2li zamanı için bi tarih verdimi dr un
ya cerencim iki isimde kararsız kaldık ecrin yada cemre sence hangisi güzelll arkadaşlar sizlerde yardımcı olun
ablaaaaaa
şimdi hemen sana söyleyeceğimi söylüyorum ilk ve son kez bir daha tekrarlamayacağım
İSTİFA DİLEKÇENİ YAZ
YADA
10TM SINIFINI BIRAK
Biz seni sokaktamı bulduk canım aaaa bu ne rezalet böyleklava: klava: :enbuyukkk:
canım cemre ismi için düşündüklerimi biliyorsun beni çok çeken ama bir o kadarda korkutup iten bir isim bu yüzden sana bir şey söyleyemem. Ama ecrinde değişik kulağa hoş geliyor siz bilirsiniz....
kızlar bu arada benim kociş zaten ince düşünceli idi hele şimdi büsbütün değişim yaşıyo.. evde spor ayakkabılarım zaten vardı yok neymiş ayaklarım şişermiş daha rahat etmem lazımmış diye yeni çıkan modellerden iki adet araştırmış rahat olanları bulup bana hediye almış şimdi iş yerime geldi babbalarımı getirdi allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin
sende iyiki varsın ablacım bizde seni çok seviyoruuzzz :1hug:can dostlarım benim, sizi çooooooook seviyorum, iyi ki varsınız :) bunları duydukça sizden inanın güç alıyorum :) ayyyy ben de çok özledim sizleri yaaaa
kızlar hamişliğiniz için şu ana kadar kendinize neler aldınız ben kendi adıma çok bişey almadım bi kumaş ile bi kot hamile pantalonu onun haricinde üst kendi trikolarım elastikdi oluyo onlar evde bugünler için olan bir iki tunik vardı bu saatten sonra sadece çok pahalı olmayan iki üç badi alırım önü geniş olan yazada evdeki eteklerimin belini genişletip giyicem sizler napıyonuz çok merak ettim
kızlar ben ev süpürüyorum çok yazmayın yaklava:
yemeğe gideyimde belki az iyi gelir ben yemeğe gidiyorum sizinde sinirinizi bozduysam kusuruma bakmayın normalde bu kadar olumsuz biri değilim ama bazen tutuyor işte neyse ben yemeğimi yiyip geleyim kızlar öpüldünüz hepiniz
afiyet olsun canımcımkızlar yemeğimi yedim geldim herkese afiyet olsuncokacimcoook
güle güleeeekızlar şimdilik bana müsade işim çıktı yine gelicem
kızlar ben geldim iki dolanıyorum yoruluyorum ya
arifem nasılsın hayatım hala yoğunsun galiba.. aman yemene dikkat ette hasta olma bari yoğun iş temposu yüzünden enerjin düşüpte hastalıklara kolay davetiye çıkarma tatlımm bol bol beslen ve bol c vitamini tüket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?