- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.541
aaa ver istifanı gitsin sana işmi yok delirtmesinler seni söle onalra topiği üstnüze salarım siyee kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
kesinlikle katılıyorum ver istifanı ablacımmm
sende iyiki varsın ablacım bizde seni çok seviyoruuzzz :1hug:
kızlar ben geldim iki dolanıyorum yoruluyorum ya
kızlar ben geldim, herkese afiyet olsun
Cerencim harika bir yazı, çok duygulandım :)
ya kızlar yazamıyorum çok yoğunum acayip bi telefon trafiği var kafayı yicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
filiz abla nasıl oluyordu kullanıcı adını değiştirme bana tarif eder misin?
canım benim... valla bu sınıfı almazlarsa o olacak, sonra da fellik fellik öğretmen arayacaklar, tabii senenin ortasında işlerine gelmez böyle bir şey, alacaklar o sınıfı benden :)
yorma kendini dedik sana ama dimi hamilesin sen unuttun galiba ben hiç süpüremiyorum evi yaaa süpürme işi eşimin silme işi benim o makinayı çek halının üzerinde çok zor geliyor bana göbişim acıyorrr :1no2:
Sanada afiyet olsun balımmmm yazıyı okudun demek :dance:
canımmm sakin ol lütfennn geçecek bu yoğunluk azıcık sabırrr....
hayırdır prensesim nerden icap etti isim değiştirmek şimdi :uhm:
yaşasınnnnnnn kötükedihüso kaydirigubbakcemile3
filiz abla nasıl oluyordu kullanıcı adını değiştirme bana tarif eder misin?
hayrola güzelim? değiştirecek misin nickini?
hayatım site bayağı bir değişmiş aradım ama bulamadım o linki, ana sayfadan öneriler, sorular, sorunlar bölümünden giriyordun ve nickini değiştirmek için bir adres veriyordu... şimdi nasıl yapılıyor bilmiyorum hayatım
Cerencim hikaye süpermiş gerçekten paylaştığın için teşekkürler çok duygulandım
Bu arada kızlar aklıma gelmişken söyliyim sonra meraklanmayın birde ben unuturum felan malum hafıza kaybı mevcut.... Ben patronlarımla konuştum ve bundan sonra cumartesi günleri çalışmayacağım hamilelikten dolayı haftasonu tatilim iki güne çıktı hihoyyyt Ben çok sevindim valla süpper oldu hihoyyyt
Mavi deniz sanırım bir tek sen üzülürsün bu duruma çünkü yalnız kalacaksın ama olsun öğlene kadar seninde fırsat bulan gelir yanına dert etme tatlım....
Bu arada kızlar aklıma gelmişken söyliyim sonra meraklanmayın birde ben unuturum felan malum hafıza kaybı mevcut.... Ben patronlarımla konuştum ve bundan sonra cumartesi günleri çalışmayacağım hamilelikten dolayı haftasonu tatilim iki güne çıktı hihoyyyt Ben çok sevindim valla süpper oldu hihoyyyt
Mavi deniz sanırım bir tek sen üzülürsün bu duruma çünkü yalnız kalacaksın ama olsun öğlene kadar seninde fırsat bulan gelir yanına dert etme tatlım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?