Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım benim... valla bu sınıfı almazlarsa o olacak, sonra da fellik fellik öğretmen arayacaklar, tabii senenin ortasında işlerine gelmez böyle bir şey, alacaklar o sınıfı benden :)

kızlar ben geldim iki dolanıyorum yoruluyorum ya

yorma kendini dedik sana ama dimi hamilesin sen unuttun galiba ben hiç süpüremiyorum evi yaaa süpürme işi eşimin silme işi benim o makinayı çek halının üzerinde çok zor geliyor bana göbişim acıyorrr :1no2:

kızlar ben geldim, herkese afiyet olsun

Cerencim harika bir yazı, çok duygulandım :)

Sanada afiyet olsun balımmmm yazıyı okudun demek :dance:

ya kızlar yazamıyorum çok yoğunum acayip bi telefon trafiği var kafayı yicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canımmm sakin ol lütfennn geçecek bu yoğunluk azıcık sabırrr....

filiz abla nasıl oluyordu kullanıcı adını değiştirme bana tarif eder misin?

hayırdır prensesim nerden icap etti isim değiştirmek şimdi :uhm:

canım benim... valla bu sınıfı almazlarsa o olacak, sonra da fellik fellik öğretmen arayacaklar, tabii senenin ortasında işlerine gelmez böyle bir şey, alacaklar o sınıfı benden :)

yaşasınnnnnnn kötükedihüso kaydirigubbakcemile3

deşifre oldummmmmmmkötükedihüsoklava:

filiz abla nasıl oluyordu kullanıcı adını değiştirme bana tarif eder misin?

hayrola güzelim? değiştirecek misin nickini?

hayatım site bayağı bir değişmiş aradım ama bulamadım o linki, ana sayfadan öneriler, sorular, sorunlar bölümünden giriyordun ve nickini değiştirmek için bir adres veriyordu... şimdi nasıl yapılıyor bilmiyorum hayatım

evet istiyorummmmm sonra anlatırım:çok üzgünüm:

nasıl deşifre oldun kız? anlamadım hiçbir şey... neyse sen anlat ben gelince okurum, şimdi derse gidiyorum, 1,5 saat sonra buradayım kızlar

Bende çok sevdiğim bir yazıyı paylaşayım sizinle vakti olanlar okusun güzeller..Vaktiyle bir derviş, nefisle mücadele makamının sonuna gelir.Meşrebin usulünce bundan sonra her türlü süsten, gösterişten arınacak, varlıktan vazgeçecektir.Fakat iş yamalı bir hırka giymekten ibaret değildir. Her türlü görünür süslerden arınması gereklidir.. .Saç, sakal, bıyık, kas, ne varsa hepsinden. Derviş, usule uygun hareket eder, soluğu berberde alır.- Vur usturayı berber efendi, der.Berber dervişin saçlarını kazımaya baslar. Derviş aynada kendini takip etmektedir. Başının sağ kısmı tamamen kazınmıştır. Berber tam diğer tarafa usturayı vuracakken, yağız mı yağız, bıçkın mı bıçkın bir kabadayı girer içeri.Doğruca dervişin yanına gider, başının kazınmış kısmına okkalı bir tokat atarak:- Kalk bakalım kabak, kalk da tıraşımızı olalım, diye kükrer.Dervişlik bu... Sövene dilsiz, vurana elsiz gerek. Kaideyi bozmaz derviş.Ses çıkarmaz, usulca kalkar yerinden. Berber mahcup, fakat korkmuştur. Ses çıkaramaz.Kabadayı koltuğa oturur, berber tıraşa baslar.Fakat küstah kabadayı tıraş esnasında da sürekli aşağılar dervişi, alay eder:'Kabak aşağı, kabak yukarı.'Nihayet tıraş biter, kabadayı dükkândan çıkar. Henüz birkaç metre gitmiştir ki,gemden boşanmış bir at arabası yokuştan aşağı hızla üzerine gelir.Kabadayı şaşkınlıkla yol ortasında kalakalır. Derken, iki atın ortasına denge için yerleştirilmiş uzun sivri demir karnına dalıverir. Kabadayı oracığa yığılır, kalır.Ölmüştür. Görenler çığlığı basar.Berber ise şaşkın, bir manzaraya, bir dervişe bakar, gayri ihtiyarî sorar:- Biraz ağır olmadı mı derviş efendi?Derviş mahzun, düşünceli cevap verir:- Vallahi gücenmedim ona. Hakkımı da helal etmiştim. Gel gör ki kabağında bir sahibi vardi elbet !. O gücenmiş olmalı!Hikâye böyle...Ama hayat da böyle...Ensemize, kafamıza vurup vurup dalga geçen sahte kabadayıların, kabağın da bir sahibi olduğunu, bu sahibin de en affetmeyeceği şeyin kibir ve kul hakkı yemek olduğunu unutmaya başlayanlar bir gün anlayacaklardır ... Gününüz , ömrünüz güzel olsun...

Birde şiir yazmadan edemedim bana kendimi çok iyi hissettirdi belki sizede iyi gelir seversiniz Can Yücel'den ne güzel söylemiş illa ki sağlık olsun herşey bomboş walla çalış çalışma ama sağlıklı ol dimi ama ah bazen duruyor kafa işte kucak dolusu sevgiler hepinizeÖNCE VE ILLA KI SAGLIK OLSUN!....

Öyle sabah uyanir uyanmaz yataktan firlama.
Yarim saat erkene kurulsun saatin.
Kedi gibi gerin, ohh ne güzel yine uyandim diye sevin...
Pencerini aç, yagmur da olsa, firtina da olsa nefes al derin derin.
Yüzüne su çarpma, adamakilli yika yüzünü serin serin.
Geceden hazir olsun, yarin ne giyecegin.
Ona harcayacagin vakitte bir dilim ekmek kizart.
Çek kizarmis ekmek kokusunu içine
Bak güzelim kahvaltinin keyfine...
Ayakkabilarin boyali olsun, kokun mis.
Önce sana güzel gelsin aynadaki siluetin.
Çik evinden neseyle, karsina ilk çikana gülümse, aydinlik bir gün
dile.
Sonra kos git isine, dünden , önceki günden, Hatta daha da eskiden
yarim ne
kadar isin varsa hepsini tamamla, Ohhh söyle bir hafifle...
Bir güzel kahve ismarla kendine, seni mutlu eden sesi duymak için alo
de.
Hiç isin olmasada ögle üzeri disari çik.
Yagmur varsa islan, günes varsa isin, hatta üsü hava soguksa...
Yürü, yürürken saga sola bak, öylesine degil, görerek bak.
Çiçek görürsen kokla, köpek görürsen oksa, çocuk görürsen
yanagindan makas
al...
Sonra, söyle bir düsün. Kimler sana yol açti, sen çok dar da
iken?...
Kimler seni ferahlatti, hani kapini kimsenin çalmadigi günlerde
kimler
kapini tiklatti?..
Ne kadar uzun zamandir aramadin onlari degil mi?...
Hadi hemen ugrayabilirsen ugra, arayabilirsen ara!...
Hatirlarini sor, öyle laf olsun diye degil, kucaklar gibi sor!...
Bu sadece onlarin degil, senin de yüregini isitacak, yüzünde güller
açtiracak..
Günün güzeldi degil mi? Aksamin da güzel olsun...
Yemegin ne olursa olsun, masanda illaki kumas örtü olsun...
Saklama tabaklari, bardaklari misafire. Sizden ala misafir mi var bu
dünyada?..
Ailecek kurulun sofraya, öyle acele acele degil, vazife yapar gibi
hiç
degil.
Söyle keyife keyif katar gibi, lezzete lezzet katar gibi, eksik
biraktiklarini tamamlar gibi.

Tadina var aksaminin...
Gece evinde, dostlarin olsun.
Sohbet mezen, kahkahan içkin olsun...
Arkadasim, hayat bu. Daha ne olsun?
Ama en önce ve illa ki saglik olsun!

Can Yücel

Bu arada kızlar aklıma gelmişken söyliyim sonra meraklanmayın birde ben unuturum felan malum hafıza kaybı mevcut.... Ben patronlarımla konuştum ve bundan sonra cumartesi günleri çalışmayacağım hamilelikten dolayı haftasonu tatilim iki güne çıktı hihoyyyt Ben çok sevindim valla süpper oldu hihoyyyt
Mavi deniz sanırım bir tek sen üzülürsün bu duruma çünkü yalnız kalacaksın ama olsun öğlene kadar seninde fırsat bulan gelir yanına dert etme tatlım....

ohh ne güzel çok sevindim senin adına bende önceleri cumartesileri çalışıyordum sonradan işler azalınca kaldırdılar çok sevinmiştim nedense tatil deyince çok seviniyorum yakaydirigubbakcemile2

AA SÜPERRRRRRRRRRRhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

bilmiyorum sankiikaydirigubbakcemile3

hihoyyythihoyyyt

cerencim valla bende şimdiden göbek oldugu için biraz pantalonlarım sıkmaya başlamıştı malum ilaçlardan kiloda almıştım şimdi gebelik olunca önceki gibi göbegimi sıkamıyorum malum sıkıştırmamak gerekiyor..o yüzden bende daha rahat birşey bakıyorum özellikle pantalon olarak mecburum yani..şişlikte var..bu arada yazın çok güzel çgidemcim seninkileride okudum çok güzeller elinize saglık... nur sen kaşınıyormusun cicim tamam bırak işi artık...

ceren cim üzüldüm tabii olmamana ama ne yapalım senin rahatın daha önemli inan adına sevindim cnm ve patronlarının kıymetini bil bak bizimki 1'e kadar olmasına karşın kesinlikle böyle birşeye izin vermezler..hadi yine ballısın..

irem nerden biliyorsun sen hımmm demek bizden önce iremin haberi oldu ...kız irem bu arada nick degiştiriyormuşsun hayırdır enselendinmi cicim..anlatırım falan yazmışsın ama neyse özel sanırım filiz ablaya dedigine göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…