E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.741
Allah hep böyle güldürsün hepimizi ay ne güzel mavideniz kopmuş,bulcukta kopmuş ohh mutlu mutlu gidersiniz evinize artık bura yağmur başladı yavaştan benim mesai biter çiğdem kaçar ufaktan hepiniz çok şekersiniz ve gerçekten iyi geliyorsunuz insana kocaman öpücüklerŞeniz
kız pano dedigim hani soruyorduk ya nedir ne degildir tc kimlik no falan girmek isteyenler cvplasın sonra...haklısın tabii ceren ben ne diye hemen önceleri hemen listeye eklemeyin diyordum malum geliyorlar listeye ekleyin şöyleyim böyleyim sonra pırrr uçuyorlar bir daha ne soran var ne gelen..
ya akşama kadar evde sizle olmak ne güzel bişeymiş sizi çok seviyorum ben:1hug:hihoyyythihoyyyt ilaydam bile farketti çok mutlu olduğumu vurup duruyor
valla süpriz oldu bu ayda umutlu değildim eşim varikosel ameliyatı olmuştu hiç umutlu değildik fazlada beklemedik allah a şükür.
Busem biz yandık sanırım bunlar sorgu listesi varmış onu arıyorlar ben yırttım diyordum ama benide hatırladı ceren sorgum bitmemiş daha korkuyorum bildiğim yerlerden sorun söz bir yere kaçmıcam burdayım komutanı:1shok:m hazıroldayım
hadi bakalım o zaman sana kolay gelsin nurcum ..kız cern çöık ortaya ierror niye yazmıyorsunuz bakem
sorgu listesinde neler vardiki
kız ceren listedeki bebişin bakışları ne güzel şaşkın şaşkın
ah bi bilsem bilmiyrum ama kütük noya kadar soruyorlarmış busecim gerisini sen düşün:CüvCüv:
bazen yalan makinesine bağlıyorlarmış bir efsaneye göre ceren tenhada kıstırıp aniden sormaya başlıyormuş sende gözüne far tutulmuş tavşan gibi öle kalakalıyormuşsun :1shok:
kızlar abartmayın okadar cerenimiz okadar vahşi değil bikerem sadece sizin sadakatinizden emin olmak istiyor burda sıkı dostluklar söz konusu
allah senin iyiliğini versin emi:roflol::roflol:kız ceren bu bizden de çatlakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ilahiii çigdem aman gerçekten bu bizdende çatlak çıktı bayagı kalabalıklaştık vallaha..
:roflol::roflol::roflol:
kızlarr bugünkü sohbet için teşekkürlerr yeni gelenleri korkutmayın bakimm siz ikiniz geçin arkama bakim koruyayım ben sizi :teselli:hee nanna yaparımm onları benklava:
Ben çıkıyorum kızlarr:a015: bu akşam yaprak dökümü var malum reklam aralarında girerimm gelen olursa bu arada filiz abla kafayı yiyecek sayfaları görüncee:1shok:
ahhh ceren ahhh yine yaralarımı depreştirdin demişsin ya ooooo mesaileri çok özledim ben de valla bende ahhhh bide yavrukuşum sen taze gelinsin benim 2.5 sene tad alma sürem oldu vah sana yavru kuşum seni anlıyorum her nekadar 3 senem bu yaz temmuzda bitecek olsada bende senin gibiyim ilk günki gibi ahhh sıkıntılşarıma deyindin yaram acıdı anladınnnnnnn beni dimi
kaydirigubbakcemile3
ceren güle gülee canımcım
yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?