Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Allah hep böyle güldürsün hepimizi ay ne güzel mavideniz kopmuş,bulcukta kopmuş ohh mutlu mutlu gidersiniz evinize artık bura yağmur başladı yavaştan benim mesai biter çiğdem kaçar ufaktan hepiniz çok şekersiniz ve gerçekten iyi geliyorsunuz insana kocaman öpücüklerŞeniz

amiiinnnnn:Saruboceq:
yarın görüşürüz :a015:

ahhh ceren ahhh yine yaralarımı depreştirdin demişsin ya ooooo mesaileri çok özledim ben de valla bende ahhhh bide yavrukuşum sen taze gelinsin benim 2.5 sene tad alma sürem oldu vah sana yavru kuşum seni anlıyorum her nekadar 3 senem bu yaz temmuzda bitecek olsada bende senin gibiyim ilk günki gibi ahhh sıkıntılşarıma deyindin yaram acıdı anladınnnnnnn beni dimi
kaydirigubbakcemile3

kızlarr bugünkü sohbet için teşekkürlerr yeni gelenleri korkutmayın bakimm siz ikiniz geçin arkama bakim koruyayım ben sizi :teselli:hee nanna yaparımm onları benklava:

Ben çıkıyorum kızlarr:a015: bu akşam yaprak dökümü var malum reklam aralarında girerimm gelen olursa bu arada filiz abla kafayı yiyecek sayfaları görüncee:1shok:

çigdemcim güle güle git iyi akşamalr cern hnmdagide3r şimdi mesai bitiyor onun..yaval yaval hazırlanırız artık 6 da çıkacaklar..ierror sorma bende depreştim..

aynen öyle canım liste uzun ama gelen giden olmuyor yakında hamilerden de silinecekler olacak baksana hiç uğramayanlar var petek lotus 75 lotus79 insan arada girer yahuuuu klava:

ya akşama kadar evde sizle olmak ne güzel bişeymiş sizi çok seviyorum ben:1hug:hihoyyythihoyyyt ilaydam bile farketti çok mutlu olduğumu vurup duruyor

vaayyy süppperrrr bırak dershaneyi biz sana ders veririz burdan kaydirigubbakcemile3

valla süpriz oldu bu ayda umutlu değildim eşim varikosel ameliyatı olmuştu hiç umutlu değildik fazlada beklemedik allah a şükür.

allahım tamammına erdirsin hayırlısı ile inşallah....

azıcık daha bekle gelecek birazdan sorular canım Çok üzgünüm çoook

hadi bakalım o zaman sana kolay gelsin nurcum ..kız cern çöık ortaya ierror niye yazmıyorsunuz bakem

çıktım anam burdayım sorgu sayfasını arıyorum...

sorgu listesinde neler vardiki

görcen az sonra bir bulsam kötükedihüso

kız ceren listedeki bebişin bakışları ne güzel şaşkın şaşkın

evet ya bende bayıldım canım benim

ah bi bilsem bilmiyrum ama kütük noya kadar soruyorlarmış busecim gerisini sen düşün:CüvCüv:

abartmayın kızlarrr kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3

bazen yalan makinesine bağlıyorlarmış bir efsaneye göre ceren tenhada kıstırıp aniden sormaya başlıyormuş sende gözüne far tutulmuş tavşan gibi öle kalakalıyormuşsun :1shok:

hee canım yalan söyleyince elektrik veriyoruzzz
ohhhhaaaaaaaa diyorum kaydirigubbakcemile3

kızlar abartmayın okadar cerenimiz okadar vahşi değil bikerem sadece sizin sadakatinizden emin olmak istiyor burda sıkı dostluklar söz konusu

teşekkür ederim canım beni savunduğun için a.s.
evet bizi sıkı dostlarız ve öylelerini arıyoruz hihoyyyt

allah senin iyiliğini versin emi:roflol::roflol:kız ceren bu bizden de çatlakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bakalım yaşayıp göreceğiz şimdiden karar vermeyin hemen gevşemeyin kızlarrr kaydirigubbakcemile3

ilahiii çigdem aman gerçekten bu bizdende çatlak çıktı bayagı kalabalıklaştık vallaha..

:roflol::roflol::roflol:

evet ya yakında birbirimizi tanımıcazz kaydirigubbakcemile3

kızlar yarım saattir sorgu sayfasını arıyorum ama mesaim bitmek üzere olduğu için daha fazla kalamıcam kendinize iyi bakın hepiniz öpüyorum sizleri bu akşam malum yaprak dökümü var ben yokum hihoyyyt hihoyyyt
yarın sabah grş. arkadaşlar sizi sefffiyorummmmm a.s.

güle güle şekerim
akşam y. dökümüne odaklanıcazz hepimizzz pür dikkat
yarın online yorumlar yaparız artık
:a015:iyi akşamlar

ahhh mavim ahhh hele sen hiç konuşma senin için dıt bakıyım yaasssaaak yaaaassssssaaaaakkk dr bana izin verdiği halde 2 ay tık bişi yapmadım sende yapma sana yer edinen bir melek var sende benim gibi 3 den sonra başlarsın rahat etmeye yoksam seni ben sopalarım klava:

anlamaz olurmuyum gülümm aaaaaaaahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh şu çocuk bir doğsa neler olucak aaaaaaahhhhhhhh :asigim:

ceren güle gülee canımcım
yarın görüşürüz

görüşürüz canımın içi

kızlar bu kez kaçtım valla hadi grş. a.s. a.s.

ierror nasılsın canım.....
ben yarın yokum annemi ev gezmesine götürecem sizinle olamayacam
senağlama
mavicim akşam buralarda olurum

ya ben uzman tv de dr kaan kocatepeden dinledim dr tehlikeli demediği sürece bişi olmazmış ama yinede ben bebişime değermi rahatsız oluyomu korkusu yaşıyorum çok açık seçik oldu ama kusuruma bakmayın kardeş gibiyiz nede olsa

ierrorcum yok cnm hatat ben birçok yerde okudum duydum bebege faydası bile oluyormuş mutluluk hormonları ile alakalıda aynı zmanda..benimde ilk günler lekelenmem vardı diye dpoktorum 2 hafta dedi..bu hafta 2 haftamız bitiyor p.tesi gidecem sorarız o zaman doluyor ama yinede sormak lazım..

bide kızlar yanlış hareketim olmuyoda çok hızlı hareket etmemin bi sakıncası olurmu akıl verin lütfennnn benim hormonlar fazla tavan yapan cinsten kocişime zaten düşkündüm şimdi ise daha bi düşkün oldummm bende hormonlar ters etki yaptı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…