- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.761
nurcum iyiyim hayatım iyi gezmeler güzel haberleri aldınız şimdide anneciğin sefasını sürsün
bide kızlar yanlış hareketim olmuyoda çok hızlı hareket etmemin bi sakıncası olurmu akıl verin lütfennnn benim hormonlar fazla tavan yapan cinsten kocişime zaten düşkündüm şimdi ise daha bi düşkün oldummm bende hormonlar ters etki yaptı galiba
nurcum bakıyomda benim yazdığım konulara bişey demiyon yorum yapmıyon senin işler tıkırında herhalll daha bi derdin yok galibaa anacımmm kızzz yere bakan yürek yakan bildiğin özel tüyolarmı var sesin çıkmıyo
arifem hayatım nasılsın şekerimm kız ben derdime düştüm sana selam vermeyi unuttum özür dilerim hayatım yoksam görmemmi seni
arifem kuzum geçmişe takıldın yoksam beni beğenmiyomusun yavrum bak tüserim diderim o zaman senağlama
kız sen hamilesin bırak elindekini... valla bize yasak yoktu vbiraz korktuk geri çekilmiştik ama normal doğum için iyiymiş sırf bu yüzden görüşüyoruzbiz burda efkar dağıtıyozzz :içelim:
KIZLAR NABER
NURCUM GÖBİŞİN ÇOK GÜZEL MAŞALLAH
JERRORCUM NASILSIN
BEN ÇOK YORGUNUM KENDİMİ HİÇ İYİ HİSSETMİYORUM EVİME GİDİYİM Bİ DUŞ ALIP YATICAM
BUGÜN AMMA KAYNATMIŞSINI HEEEEE HEMDE BENSİZsenağlama BUSE HOŞGELDİN CANIM ALLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN CEREN,ÇİĞDEM MAVİDENİZ İYİ AKŞAMLAR KIZLA R
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?