Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

mavim ne olur olmaz hayatım sen yinede ilk iki ayyy sen anlarsın beni sen yinede çok hareket etmeden ucundan ucundan yaşa bence meleğim güzelce yerleşsin hayatım zaten ben bilem öyle yaptım dr yasak demediği halde eşlerimiz anlayışlı çok şükür ucundan yaşayıversinler bişiycik olmaz

arifem hayatım nasılsın şekerimm kız ben derdime düştüm sana selam vermeyi unuttum özür dilerim hayatım yoksam görmemmi seni

canım bende çok düşkünm kocişe ama ele geçiremiyorum bir türlü:roflol::roflol:

nurcum bakıyomda benim yazdığım konulara bişey demiyon yorum yapmıyon senin işler tıkırında herhalll daha bi derdin yok galibaa anacımmm kızzz yere bakan yürek yakan bildiğin özel tüyolarmı var sesin çıkmıyo

kızlar bende kaçarım birazdan bakalım ierrorcum doktorumuzla bir görüşelim hayırlısı olsun herşeyin....hadi kızlar iyi akşamlar ..öpüldünüz..

kız hamileyken kadınlık hormonu daha fazla salgılanıyor ya ondandır:roflol::roflol:

valla bende zaten tavandı hormob-nlar bide salgılanması eksik kalsın nerdeyse herifimin üzerine atlıcam o derece yani zordayım

KIZLAR NABER
NURCUM GÖBıŞıN ÇOK GÜZEL MAŞALLAH
JERRORCUM NASILSIN
BEN ÇOK YORGUNUM KENDıMı HıÇ ıYı HıSSETMıYORUM EVıME GıDıYıM Bı DUŞ ALIP YATICAM
BUGÜN AMMA KAYNATMIŞSINI HEEEEE HEMDE BENSıZsenağlama BUSE HOŞGELDıN CANIM ALLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASıP ETSıN CEREN,ÇıĞDEM MAVıDENıZ ıYı AKŞAMLAR KIZLA R

arifem hayatım nasılsın şekerimm kız ben derdime düştüm sana selam vermeyi unuttum özür dilerim hayatım yoksam görmemmi seni

arifem kuzum geçmişe takıldın yoksam beni beğenmiyomusun yavrum bak tüserim diderim o zaman senağlama

canımmmmmmm oda ne demek öyle siz benim için çok kıymetlisiniz

biz burda efkar dağıtıyozzz :içelim:
kız sen hamilesin bırak elindekini... valla bize yasak yoktu vbiraz korktuk geri çekilmiştik ama normal doğum için iyiymiş sırf bu yüzden görüşüyoruz

sağol canım darısı sana inş biz iyiyiz sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…