- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.781
saol arifecim önemli bişeyin yoktur inşallah işmi yordu seni yoksam bilmediğimiz bişiymi oldu
kızlarr bugünkü sohbet için teşekkürlerr yeni gelenleri korkutmayın bakimm siz ikiniz geçin arkama bakim koruyayım ben sizi :teselli:hee nanna yaparımm onları benklava:
Ben çıkıyorum kızlarr:a015: bu akşam yaprak dökümü var malum reklam aralarında girerimm gelen olursa bu arada filiz abla kafayı yiyecek sayfaları görüncee:1shok:
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı bu ne yaaa? tam 1 saattir okuyorum, bu arada yeni nickin hayırlı olsun tatlım :)
busem, çiğdem sizler de hoşgeldiniz aramıza... artık çok fazla katılamıyorum buraya ama takipteyim kızlar :)
bu akşam kayınvaldemleri gidiyoruz onun için yine yokum kızlar, saat 10.00 gibi geliriz herhalde, görüşemezsek yarın inşallah görüşürüz diyorum, hepinizi çoooooooooooook öpüyorum :)
ya hani gelecektiniz kimse yok kii...karabiberim nasılsın ya bende bakayım hemen dogum hikayene...cnm sabırlı ol ilk zamanlar biraz düzensiz olur uykunuz düzeninz inş kısa zmanda düzen girer...ierro evet azıcık daha açık oldu bu sanırım ilahi aklına neler geliyor yaa..
nurcum göbüşü gördüm ne güzel ama yakta olan resimde göbüşün çok az. fazla farketmez tabii o teyzeler eminim senin göbek daha küçüktür..
valla hiç sorma... sizi ihmal etmek ister miyim, istemiyorum ama elimden fazla bir şey gelmiyor işte... yakın bir zamanda bir düzen kurarım herhalde canım... bu arada ben geldim ama sen yoksun küçük hanım?yaa bizi ihmal edersen böyle geçmişe takılır böylee kafamçokkarıştı olursunkaydirigubbakcemile3 filiz ablaa:1hug:
canıııııım bizi haberdar ettiğin için sağol güzelim... ilk zamanlar uyku düzeninizin bozulması çok normal... inşallah yakında bir düzene girer canım :) hemen okuyacağım doğum hikayeni :) bizi fırsat buldukça haberdar et kendinden ve bebeğinden, nasıl bir duygu olduğundan, zorluklarından, güzelliklerinden yani herşeyden :) tamam mı? çok öpüyorum seni :)slm kızlar ben geldim kızım uyuyunca ve gelen gidenden fırsat bulunca hemen koştum.
beni merak edenler için anlatım doğumdan sonra ilk 4 gece tamamen uykusuz geçti.bikaç gündür ise 2şr 3er saat uyuma fırsatı buluyorum.sezaryandan sonra 2-3 gün sütüm gelmedi göğüs uçlarım yara oldu ama şimdi iyiyim çok şükür.bu arada doğum öykülerine hikayemi yazdım okumak isteyenlere duyrulur.
bu aralar siteye giremorum bir müddet daha böle olacak sanırım.şu anada çıkmam gerekiyor sizleri çok merak ediyorum ama okuyamıyorum yeni hamişlerden benide haberdar edin lütfen herkesi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?