Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Ooooooohhhhhhhh Çok ŞÜkÜr bu gÜnÜde bıtırdık kızlar bende Çıkıyorum hepınıze ıyı akŞamlar allaha emaneolun ÖptÜm bybybyby

kız nur allah iyiliğini versin korktuk geri çekilmiştik diyon ya koptum kız savaşmı varda düşman askeri gibi geri çakildik felan yerim ben seni şimdi görüşüyosunda hayatım bende görüşüyom ama bişey olucek diyede korkuyom

keşke içeri giderlerken ucuna kamera yerleştirme imkanımız olsada içimiz rahat etse ne nerde nerede diye bilsek de korkmasak valla anca bu kadar açık konuşuyom buda en açığıymış zaten kusur işlediysem kimilerine göre affola

çünkü kadın olmak ne zormuş bi yandan bebişi düşünüyon diğer yandan zavallı eşlerimizi kedi gibi kenardan bakıp duruyolar ciğerci kedisi gibi hangisini eksiltebilirsinki hayatından

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı bu ne yaaa? tam 1 saattir okuyorum, bu arada yeni nickin hayırlı olsun tatlım :)

busem, çiğdem sizler de hoşgeldiniz aramıza... artık çok fazla katılamıyorum buraya ama takipteyim kızlar :)

bu akşam kayınvaldemleri gidiyoruz onun için yine yokum kızlar, saat 10.00 gibi geliriz herhalde, görüşemezsek yarın inşallah görüşürüz diyorum, hepinizi çoooooooooooook öpüyorum :)

yaa bizi ihmal edersen böyle geçmişe takılır böylee kafamçokkarıştı olursunkaydirigubbakcemile3 filiz ablaa:1hug:

:roflol: tahmin etmiştimmm kıyamam sanaakaydirigubbakcemile3 tşk ederim topiğimizin anlam ve önemine uygun bir nick oldu

slm kızlar ben geldim kızım uyuyunca ve gelen gidenden fırsat bulunca hemen koştum.
beni merak edenler için anlatım doğumdan sonra ilk 4 gece tamamen uykusuz geçti.bikaç gündür ise 2şr 3er saat uyuma fırsatı buluyorum.sezaryandan sonra 2-3 gün sütüm gelmedi göğüs uçlarım yara oldu ama şimdi iyiyim çok şükür.bu arada doğum öykülerine hikayemi yazdım okumak isteyenlere duyrulur.
bu aralar siteye giremorum bir müddet daha böle olacak sanırım.şu anada çıkmam gerekiyor sizleri çok merak ediyorum ama okuyamıyorum yeni hamişlerden benide haberdar edin lütfen herkesi öpüyorum

karabiberim havadislerin için çok saol hemen okuyucağım öykünü sana kolay gelsin hayatım bizde senin gibi kavuşabilsek meleklerimize

ya hani gelecektiniz kimse yok kii...karabiberim nasılsın ya bende bakayım hemen dogum hikayene...cnm sabırlı ol ilk zamanlar biraz düzensiz olur uykunuz düzeninz inş kısa zmanda düzen girer...ierro evet azıcık daha açık oldu bu sanırım ilahi aklına neler geliyor yaa..

ben burdayım canım

nurcum göbüşü gördüm ne güzel ama yakta olan resimde göbüşün çok az. fazla farketmez tabii o teyzeler eminim senin göbek daha küçüktür..

yaa bizi ihmal edersen böyle geçmişe takılır böylee kafamçokkarıştı olursunkaydirigubbakcemile3 filiz ablaa:1hug:
valla hiç sorma... sizi ihmal etmek ister miyim, istemiyorum ama elimden fazla bir şey gelmiyor işte... yakın bir zamanda bir düzen kurarım herhalde canım... bu arada ben geldim ama sen yoksun küçük hanım?
canıııııım bizi haberdar ettiğin için sağol güzelim... ilk zamanlar uyku düzeninizin bozulması çok normal... inşallah yakında bir düzene girer canım :) hemen okuyacağım doğum hikayeni :) bizi fırsat buldukça haberdar et kendinden ve bebeğinden, nasıl bir duygu olduğundan, zorluklarından, güzelliklerinden yani herşeyden :) tamam mı? çok öpüyorum seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…