- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.801
valla hiç sorma... sizi ihmal etmek ister miyim, istemiyorum ama elimden fazla bir şey gelmiyor işte... yakın bir zamanda bir düzen kurarım herhalde canım... bu arada ben geldim ama sen yoksun küçük hanım?
canıııııım bizi haberdar ettiğin için sağol güzelim... ilk zamanlar uyku düzeninizin bozulması çok normal... inşallah yakında bir düzene girer canım :) hemen okuyacağım doğum hikayeni :) bizi fırsat buldukça haberdar et kendinden ve bebeğinden, nasıl bir duygu olduğundan, zorluklarından, güzelliklerinden yani herşeyden :) tamam mı? çok öpüyorum seni :)
evet sorma cnm ya hele sonlarına doğru mahvediyorkızlar birde bişey sorucam internetten okumuştum bebeğin mişdeye baskısından dolayı mide kapakcıkları açılıp mide asiti boğaza kaçarmış yaa bu benim başıma dün gece geldi valla o anda gözümden yaş geldi boğazım yanınca aranız da bu durumu yaşıyan varmı
cnm benim bizler iyiyiz sen naılssın?Fıstıklar nasılsınız?? Ben evde daha çok yoğunmuşum yahuu bide sınavlarım var malum ders çalışıyoruz Sude hanımla beraber arada girip okumaya çalışıyorum ama maşallahınız var çok ilerlemiş. Hepinizi çok seviyorum canlarım.
Sude çok iyi teyzeleri maşallah.Gün sayıyoruz artık Nisanın başında kendi doktorumuza gidip muayene olucaz inşallah sonra günümüz doğumumuz belli olur herhalde. Ama nisanın 20 si gibi olcak belki 23 Nisan olurhihoyyyt
Cerenim liste süper olmuş emeğine sağlık cumartesi çalışmamana çok sevindim inan evde yapılacak çok iş var eve gelince anlıyomuşsun. çabuk geçiyo günler.
Mavişiiiim siz nasılsınız bakimm?? Yesinler sizi maşallaah
Arife, İrem, İeror, rüzgar deniz, neşee burcular beyaz sizler nasılsınızz? ve ismini unuttuğumuz varsa özür dilerim
maşalllah nur çok tatlı
iiy olmana çok sevindim cnmslm kızlar ben geldim kızım uyuyunca ve gelen gidenden fırsat bulunca hemen koştum.
beni merak edenler için anlatım doğumdan sonra ilk 4 gece tamamen uykusuz geçti.bikaç gündür ise 2şr 3er saat uyuma fırsatı buluyorum.sezaryandan sonra 2-3 gün sütüm gelmedi göğüs uçlarım yara oldu ama şimdi iyiyim çok şükür.bu arada doğum öykülerine hikayemi yazdım okumak isteyenlere duyrulur.
bu aralar siteye giremorum bir müddet daha böle olacak sanırım.şu anada çıkmam gerekiyor sizleri çok merak ediyorum ama okuyamıyorum yeni hamişlerden benide haberdar edin lütfen herkesi öpüyorum
günaydın filiz ablam,güneydın iremcim
kız irem alışmıştık senin nikini buna alışamadım da başkası gibi geliyorsun vallasengözlerimebaksanab
günaydın iremcim nasılsın yeni nickin hayırlı olsun kuzum sabah sabah bu enerjiyi nerden alıyosun allah aşkınagünaydınnnnnnnnnnnn gününüz yağan her yağmur damlası kadar bereketli olsun kızlarrr kaydirigubbakcemile2taşsın dökülmesin dolsun boşalmasın inşallaaahh paracıklarınızzhihoyyythihoyyyt
Evet programımıza bir şarkıyla başlamak istiyorummm istanbuldan irem adlı dinleyicimiz BEKLEDİM DE GELMEDİN adlı eserimizi balıkesirde oturan ablası filiz için istemiş:roflol:
günaydın filiz ablam,güneydın iremcim
kız irem alışmıştık senin nikini buna alışamadım da başkası gibi geliyorsun vallasengözlerimebaksanab
günaydın iremcim nasılsın yeni nickin hayırlı olsun kuzum sabah sabah bu enerjiyi nerden alıyosun allah aşkına
günaydın beyazcım nasılsın
günaydın cicim haklısın ama deşifre olmamak için mecbur kaldımm :çok üzgünüm:
Olsun kolay ve çok benimseyeceğimiz bir nick alışırız bunadakaydirigubbakcemile3
yarında topiği ben açayım bari insan bir çay demler bir süt ısıtır bir sobayı yakar gelicek hamişler için di mi hizmeti beğenmedim topiği kim açtıysaaaklava: yarın ben açayaımda bayram etsin gözünüzcokacimcoook
sizden alıyorum anacımm Şeniz aslında deli gibi uykum var ama sizi görünce istemdışı neşeli oluyorummmm derdi kederi unutuyorumm:asigim::1hug:a.s.:hooray::hooray::hooray::içelim::içelim:sositososito
merhaba canımcım, ben çıkmışım sen gelmişsin, karşılaşamadık :çok üzgünüm: ben de çok sevindim karabiberden haber alınca :dance:filizcim merhaba nasılsın karabiberden haber gelmiş ayyy canım yaaa çok sevindim
sana da günaydın birtanemgünaydn kızlar nasılsınız hepinize hayırlı günler
hadi hadi iyi okumamışsın, 10.00'dan sonra gelebilirim demiştim cadı seniaaaa filiz hanım ama ben 20:00 de geldim bir iki laf ettiniz sonra kaynanama gidicem dedin kaçtın kaydirigubbakcemilehatta yarın grş dedin:a015: bende umudu kestim nerden biliyim geldiğini:çok üzgünüm: bir msj atar insan arka cepten geldim diye değil mi?:mymeka:
sen ne cadısın sen ya :roflol: :roflol: :roflol:günaydınnnnnnnnnnnn gününüz yağan her yağmur damlası kadar bereketli olsun kızlarrr kaydirigubbakcemile2taşsın dökülmesin dolsun boşalmasın inşallaaahh paracıklarınızzhihoyyythihoyyyt
Evet programımıza bir şarkıyla başlamak istiyorummm istanbuldan irem adlı dinleyicimiz BEKLEDİM DE GELMEDİN adlı eserimizi balıkesirde oturan ablası filiz için istemiş:roflol:
günaydın birtanem, ağrıların için ne dedi doktor?günaydın filiz ablam,güneydın iremcim
Günaydınnnn sevgi pıtırcıkları nasılsınız bakalım...
Hava ne kadar yağmurlu ve kapalı olsada sizlerin günü aydınlık geçsin inşallah kuzucuklarımmmm
Kızlar karabiberin doğum hikayesini okudum ve geldim çok duygulandım senağlama allahım hepimize hayırlısı ile nasip etsin inşallah bu duyguyu. Rabbim nasıl bir şeydir bu yaaaaaa doğurmak istiyorum artık cereniiii delikafadulden
filiz ablacım nasılsın canımcım bakıyorum irem delisi sana sarmış bu sabah kaydirigubbakcemile3
Kııızzz iremm uğraşma ablayla o çok yoğun görmüyormusun öğrencileri artık bizden önce geliyorr :dilcikar: gidip onun okulunamı yazılsak ne yapsak acaba :uhm: kaydirigubbakcemile3
günaydıııııııııııııııııııııııııın gün ışığım :) canım ben de okudum akşam, çooook duygulandım ya senağlama sen doğurmak istiyorsun ben bir an önce sağlıkla hamile kalıp doğurmak istiyorum :)
Size özel sınıf açtıracağım zaten, hemen kaydederiz :roflol: :roflol: :roflol:
günaydın ablacım nasılsınHepinize günaydınlaaaaaaaaaar, kucak dolusu sevgiler canlarım hihoyyyt nasılsınız? ben burada sizlerle kesintisiz sohbet etmeyi özledim ama yaaaa :çok üzgünüm: neyse inşallah pazartesiye, bu akşam İstanbula gidiyorum, yarın akşam dönüyorum canlarım, şimdi dersim yok, saat 9.35'de derse gireceğim o bittikten sonra saat 13.25'e kadar boşum, sizlerle biraz hasret giderebilirim belki :)
merhaba canımcım, ben çıkmışım sen gelmişsin, karşılaşamadık :çok üzgünüm: ben de çok sevindim karabiberden haber alınca :dance:
sana da günaydın birtanem
hadi hadi iyi okumamışsın, 10.00'dan sonra gelebilirim demiştim cadı seniklava: sözümü tuttum geldim kimse yoktu yaaaa klava:
Günaydınnnn sevgi pıtırcıkları nasılsınız bakalım...
Hava ne kadar yağmurlu ve kapalı olsada sizlerin günü aydınlık geçsin inşallah kuzucuklarımmmm
Kızlar karabiberin doğum hikayesini okudum ve geldim çok duygulandım senağlama allahım hepimize hayırlısı ile nasip etsin inşallah bu duyguyu. Rabbim nasıl bir şeydir bu yaaaaaa doğurmak istiyorum artık cereniiii delikafadulden
filiz ablacım nasılsın canımcım bakıyorum irem delisi sana sarmış bu sabah kaydirigubbakcemile3
Kııızzz iremm uğraşma ablayla o çok yoğun görmüyormusun öğrencileri artık bizden önce geliyorr :dilcikar: gidip onun okulunamı yazılsak ne yapsak acaba :uhm: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?