Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar ben işten geldim yemek yedim uyuyakalmışım bi geldim kimsecikler yokkk
bugün böle +18 konular konuşulmuş noldunuz bakalım bizde de işte 40 yılda bir insanın nedense psikolojik olarakmı ne içi rahat olmuyor galiba benim öle yani ama allah tan eşiminde öle bebek olduğu için yaklaşmaya korkuyor tehlikeli bir dönem yani anlayacağınız evlilikler açısında heee şaka şaka
yarın siz onlıne okursunuz ben akşam gelirim kimsecikler yok olsun ben hepinizi çok seviyorum canlarım benim

aaaa filiz hanım ama ben 20:00 de geldim bir iki laf ettiniz sonra kaynanama gidicem dedin kaçtın kaydirigubbakcemilehatta yarın grş dedin:a015: bende umudu kestim nerden biliyim geldiğini:çok üzgünüm: bir msj atar insan arka cepten geldim diye değil mi?:mymeka:

günaydınnnnnnnnnnnn gününüz yağan her yağmur damlası kadar bereketli olsun kızlarrr kaydirigubbakcemile2taşsın dökülmesin dolsun boşalmasın inşallaaahh paracıklarınızzhihoyyythihoyyyt
Evet programımıza bir şarkıyla başlamak istiyorummm istanbuldan irem adlı dinleyicimiz BEKLEDİM DE GELMEDİN adlı eserimizi balıkesirde oturan ablası filiz için istemiş:roflol:

evet sorma cnm ya hele sonlarına doğru mahvediyor
bunun için dr.um bana 3 tane ilaç yazdı
kendimi ejderha gibi hissediyordum vallakaydirigubbakcemile3
ama sadece Rennie diye bir şurubu kullandım
1 kaşık içince geçiyor
sen de dr.una söyle cnm yazar bişeyler
geçmiş olsun güzelim
bu arada benim tercihim cemre'den yana
çok severim cemre ismini

cnm benim bizler iyiyiz sen naılssın?
yoğunsun yoksun hiç topikte denk gelemiyoruz seninle
sağlıklı olunda sorun değil

kızlar göbüşümü ekliyorum

maşalllah nur çok tatlı

iiy olmana çok sevindim cnm
bizi merakta bırakmıyorsun çok teşekkürler
karabiberim annelik zor mu cnm ya?
ben bazen biraz korkuyorum ne yalan söyliyeyim
umarım herşey çok güzel olur

günaydın filiz ablam,güneydın iremcim
kız irem alışmıştık senin nikini buna alışamadım da başkası gibi geliyorsun vallasengözlerimebaksanab

kız irem alışmıştık senin nikini buna alışamadım da başkası gibi geliyorsun vallasengözlerimebaksanab

günaydın cicim haklısın ama deşifre olmamak için mecbur kaldımm :çok üzgünüm:
Olsun kolay ve çok benimseyeceğimiz bir nick alışırız bunadakaydirigubbakcemile3
yarında topiği ben açayım bari insan bir çay demler bir süt ısıtır bir sobayı yakar gelicek hamişler için di mi hizmeti beğenmedim topiği kim açtıysaaaklava: yarın ben açayaımda bayram etsin gözünüzcokacimcoook

günaydın iremcim nasılsın yeni nickin hayırlı olsun kuzum sabah sabah bu enerjiyi nerden alıyosun allah aşkına

günaydın beyazcım nasılsın

günaydın iremcim nasılsın yeni nickin hayırlı olsun kuzum sabah sabah bu enerjiyi nerden alıyosun allah aşkına

günaydın beyazcım nasılsın

sizden alıyorum anacımm Şeniz aslında deli gibi uykum var ama sizi görünce istemdışı neşeli oluyorummmm derdi kederi unutuyorumm:asigim::1hug:a.s.:hooray::hooray::hooray::içelim::içelim:sositososito

topiği ben açtım cicim daha iyi karşılamak isterdim ama çok yorgun ve uykusuzum kusura bakmamirmirmirmir:1closedeyes:

sizden alıyorum anacımm Şeniz aslında deli gibi uykum var ama sizi görünce istemdışı neşeli oluyorummmm derdi kederi unutuyorumm:asigim::1hug:a.s.:hooray::hooray::hooray::içelim::içelim:sositososito

bende çok uykusuzum gözüm hiçbişi görmüyor valla bugün istem dışı zorla işe geldim

Hepinize günaydınlaaaaaaaaaar, kucak dolusu sevgiler canlarım hihoyyyt nasılsınız? ben burada sizlerle kesintisiz sohbet etmeyi özledim ama yaaaa :çok üzgünüm: neyse inşallah pazartesiye, bu akşam İstanbula gidiyorum, yarın akşam dönüyorum canlarım, şimdi dersim yok, saat 9.35'de derse gireceğim o bittikten sonra saat 13.25'e kadar boşum, sizlerle biraz hasret giderebilirim belki :)
filizcim merhaba nasılsın karabiberden haber gelmiş ayyy canım yaaa çok sevindim
merhaba canımcım, ben çıkmışım sen gelmişsin, karşılaşamadık :çok üzgünüm: ben de çok sevindim karabiberden haber alınca :dance:
günaydn kızlar nasılsınız hepinize hayırlı günler
sana da günaydın birtanem
hadi hadi iyi okumamışsın, 10.00'dan sonra gelebilirim demiştim cadı seni klava: sözümü tuttum geldim kimse yoktu yaaaa klava:

Günaydınnnn sevgi pıtırcıkları nasılsınız bakalım...
Hava ne kadar yağmurlu ve kapalı olsada sizlerin günü aydınlık geçsin inşallah kuzucuklarımmmm
Kızlar karabiberin doğum hikayesini okudum ve geldim çok duygulandım senağlama allahım hepimize hayırlısı ile nasip etsin inşallah bu duyguyu. Rabbim nasıl bir şeydir bu yaaaaaa doğurmak istiyorum artık cereniiii delikafadulden

filiz ablacım nasılsın canımcım bakıyorum irem delisi sana sarmış bu sabah kaydirigubbakcemile3

Kııızzz iremm uğraşma ablayla o çok yoğun görmüyormusun öğrencileri artık bizden önce geliyorr :dilcikar: gidip onun okulunamı yazılsak ne yapsak acaba :uhm: kaydirigubbakcemile3

sen ne cadısın sen ya :roflol: :roflol: :roflol:
günaydın birtanem, ağrıların için ne dedi doktor?

günaydıııııııııııııııııııııııııın gün ışığım :) canım ben de okudum akşam, çooook duygulandım ya senağlama sen doğurmak istiyorsun ben bir an önce sağlıkla hamile kalıp doğurmak istiyorum :)

Size özel sınıf açtıracağım zaten, hemen kaydederiz :roflol: :roflol: :roflol:

günaydınn kızlaarrrr
bugun çok katılamayabilirim aranıza
üzerimde bir negatiflik var sanırım
kendimi çok huzursuz hissediyorum

neyse kızlar birazdan derse girceğim, şöyle bir bakiim neler yapacağım, dersten sonra gelirim canlarım, ha bu arada burayı açık bırakıyorum haberiniz olsun :) yabancı mabancı gelir, sokmayın içeri hehehe

allahım hepimize hayırlı hamilelikler ve evlatlar nasip etsin ablacım inşallah dilimizden düşmeyen tek dua budur heralde :Saruboceq:

Zaten biz normal sınıflarda yaşayamayız
yada ordaki öğrenciler bizimle yaşayamaz düşünüyorumda :roflol: :roflol:

günaydın ablacım nasılsın

günaydın cerencim nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…