Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydınn kızlaarrrr
bugun çok katılamayabilirim aranıza
üzerimde bir negatiflik var sanırım
kendimi çok huzursuz hissediyorum

canım benim sanada günaydın balım sen takıl buraya biz o negatif enerjiyi pozitife çeviririz değilmi kızlarrr ne oldu benim çıtırımada bu sabah böyle gergin hııı :teselli:

ablacım sana iyi dersler ders çıkışı bekliyoruz ona göre yoksa okulu basarız heee :enbuyukkk:

günaydın kızlar nasılsınız..buradada berbat bir hava var yagmur rüzgra hatta sabah kalktıgımda daha bir fırtına vardı dindi biraz..valla işe gelmek istemedim bugün gerine gerine yatmak tambebllik yapmak istedim ama olmadı evde olanlar hadi bakalım keyif yapın valla sanslısınız... ben hala oj-kuyamadım dogum hikayesini bir koşu gidip okuyayım..bende dün geldim ama kimseler yoktu nurla iki laf ettik baktım kimsenin gelecegi yok bende çıktım...

günaydın ablacım nasılsın

günaydın cerencim nasılsın

günaydın bitanem iyiyim çok şükür sen nasılsın?
kahvaltımı yaptım karabiberin hikayesini okudum duygulandım ağladım hemen size koştum
sende ne var ne yok tatlım keyfin yerinde uykusuz kalmışsın hayırdır?
Akşam maçmı vardı gıııı :asigim: :roflol:

günaydınn kızlaarrrr
bugun çok katılamayabilirim aranıza
üzerimde bir negatiflik var sanırım
kendimi çok huzursuz hissediyorum
günaydın canım nasılsın al bendende o kadar bugün hiç iç açıcı değilim

tamam ablacım sana iyi dersler

günaydın iremcim nasılsın yeni nickin hayırlı olsun kuzum sabah sabah bu enerjiyi nerden alıyosun allah aşkına

günaydın beyazcım nasılsın
günaydın cnm iyiyim ya sen naıslsın?

sen ne cadısın sen ya :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın birtanem, ağrıların için ne dedi doktor?
of ablacım ya dün gittim dr.ameliya günündeymiş normal poliklinik günü değilmiş görüşemedim:mymeka:
belki bugün hastanedeyse giderim tekrar
olmazsada bir hafta daha beklerim artık
baya bekledim nasıl olsa
1 hafta sonra kontolüm var muayenehanesine gidicez eşimle
ablam ders e giriyormuşssun kolay gelsin

kızlar ya bende karabibereimin doğum hikayesini okudum
sobrada diğerlerine baktım sırayla
içim kıpır kıpır oldu vallahihoyyyt

bilmiyorumki kızlar sabahdan akşama kadar deli gibi ağlayasım varr
etrafımda kimseyi görmek istemiyorum noldu böyle birden bende bilmiyorum
bide karabiberin hikayesini okudum şimdi salya sümük senağlama
işallah patronlar gelmezde günüm daha beter geçmez

günaydın canım nasılsın ay bugün herkes aynı galiba bende hiç gelmek istemedimmm

valla cerencim iyi olmaya çaılışıyorum dünden sonra hala toparlanamadım o kadar yani kafam 1500 çıt sesine tahamülüm yok öyleyim işte eee virazda akşamki maçın yorgunluğu ay inşallah bir iki saate düzelirim yoksa ben hiç çekilmem böyle
sen nasılsın cerenimiz nasıl

Günaydın kızlarrrr, yazılarınıza geç cevap yazabiliyorum, öyle yoğunum ki. Allah hepimize sağlık huzur versin... Cerencim tüm geçmişi okuyamadım ama listeni çok beğendim ellerine sağlık...Hamişler bebişler ne durumda? Menzilin oğluşu nasıl? Hepiniz iyi misiniz?

canım çok geç.miş olsun bilirim çok ağrılıdır zona teyzem geçiröişti dikkat et kendine
bende sık sık giremiyorum özlüyorum sişzleri

Çok teşekkür ediyorum canım henüz öyle dayanılmaz ağrılarım yok ama olacakmış. Dua edin..

Canım ben de kendimi bile göremiyorum bugünlerde. İnanır mısınız haftasonu yıkadığım kuruttuğum çamaşırlarım hala katlanmayı kaldılmayı bekliyor. Ütülenecekleri hiç saymıyorum. Kim yardıma gelmek ister:))???

Canım hakikaten bir gittim pir gittim ama gelicem inşallah. Bi kendimi toparlayayım da. Zona sinirucu iltihabı. Küçük bir sivilce gibi başlıyor omurgaya yakın büyüyor içi su doluyor sonra iltihap yayılıyor. Suçiçeği geçirnlerde oluyor. Bulaşıcı değil ama hamilelerden ve suçiçeği geçirmeyen bebeklerden uzak durmak gerekiyor. Şimdilik iyiyim şükür. Sanırım vücut direncim epey zayıfladı. Grip de oldum üstelik. Hayırlısı bakalım. Balıklarım dün doğurdu gelir gelmez. Akşam eve bir gittim akvaryumda 2 çift göz bana bakıyor. Herhalde sabah olmuşlar biraz büyümüşler çünkü. Babaları bu sabah öldü. Anneleri ise yavrularını yemek için uğraşıyor ama yaramazlar kaçıp saklanıyor. Çok süper bunları seyretmek tv'den bile zevkli. Tavsiye ederim. Sen nasılsın canım?

Saolasın canım duaların için. Yaradan nasıl isterse öyle olacak. Hayırlısını istemek bizden vermek Ondan..Kumsalım sen ne durumdasın?

neşe nsılsın canım geçmişi yeni okuyrum geçmiş olsun zona çok kötü bişeydir inş kolayca atlatırsn

Saoalsın canımcım. Bebişin nasıl? Karabiberim de doğum yapmış çok tebrik ediyorum. Darısı hayırlısıyla sizin başınıza canım...

Canım çok teşekkür ederim desteğin için. Senin adet yaklaştı sanırım, durumlar nasıl? Az kaldık bak:))

ayy canım benim ya geçmiş olsun
ne ağrılı olur kız neşe o
Allah sabır versin:1hug:

Saolasın bitanem.

Canım fidan diekmezsen de fidan bağışı yapılan yerlere verebilirsin. Tabi kendi ellerinle dikmenin tadı başka:)) Bulcukum bebişin nasıl?

Yeni haberler var mı kızlar??? Hepinizi çok seviyorum..a.s.

oy oy oy kıyamam ben sana kuzum ağlama sen annemmmm :teselli:
canım benim hamilelik hormonları malum tamamı ile değişime sokuyor insanı delikafadulden kendini üzme güzel şeyler düşün balımmmmm

canım ya dünkü telefon trafiği seni yordu dimi hala onun yorgunluğu var üzerinde neyse az kaldı bitanem bu akşam erken yatarsın yarında haftanın son iş günü zaten hihoyyyt

kızzlarrrrrrrrrrr kendinize gelin yaa huuu topik yatakhaneye döndü resmen uyanın bak su dökücem yoksa üzerinize heee yapmayın böyle yoksa gün hiç bitmeyecek.....

sağol canım ay yinemi gidemedin doktora neyse hayırlısı olsun

seni çok iyi anlıyorum

nesecim hoşgeldin nasılsın ay balıların doğurdumu ne çabuk ya maşallah diyelim bendede var akvaryum çok zıpır oluyolar bayılıyorum onlara valla bendede şimdilik bi değişiklik yok bu ayda beklemedeyiz olmazsa önümüzde ay aşılama denicem herşeyin hayırlısı dediğin gibi biz isteyelim gerisi rabbime kalmış
evet cerencim telefonlar beni mahvetti bende aynı şeyleri düşnüyorum akşam gidip erkenden yatıcam hemen inşallah
hanımlar ben biraz yatıcam erken kalktım bugün
sizlere kolay gelsina.s.
iyi uykylar canım
günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız ?
günaydın canım nasılın

beyazcım hala haylet modlarındayım sanırım..sende gidememişsin doktora inş bi daha olmazda sen yine doktoruna sor ihmal etme..

bulcuk cnm ya geblik hormonları yapıyordur öyle ..inş biran önce keyfin yerine gelir...

neşe kız seni görmek ne güzel ilaç falan alıyormusun peki ...

busem hoşgldin..

ceren yaa evet şu uyku hali modunu atmak gerekiyor üstümüzden...

kumsalcım senin tlf yogunlugu yormuştur zaten neyseki hafta sonuna yaklaşıyoruz..cicim geçmi yatıyorsunda dinlenemiyorsun. akşam erken yatta hafta sonuda geliyor biraz toparlanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…