- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.821
günaydınn kızlaarrrr
bugun çok katılamayabilirim aranıza
üzerimde bir negatiflik var sanırım
kendimi çok huzursuz hissediyorum
neyse kızlar birazdan derse girceğim, şöyle bir bakiim neler yapacağım, dersten sonra gelirim canlarım, ha bu arada burayı açık bırakıyorum haberiniz olsun :) yabancı mabancı gelir, sokmayın içeri hehehe
günaydın ablacım nasılsın
günaydın cerencim nasılsın
günaydın canım nasılsın al bendende o kadar bugün hiç iç açıcı değilimgünaydınn kızlaarrrr
bugun çok katılamayabilirim aranıza
üzerimde bir negatiflik var sanırım
kendimi çok huzursuz hissediyorum
neyse kızlar birazdan derse girceğim, şöyle bir bakiim neler yapacağım, dersten sonra gelirim canlarım, ha bu arada burayı açık bırakıyorum haberiniz olsun :) yabancı mabancı gelir, sokmayın içeri hehehe
günaydın cnm iyiyim ya sen naıslsın?günaydın iremcim nasılsın yeni nickin hayırlı olsun kuzum sabah sabah bu enerjiyi nerden alıyosun allah aşkına
günaydın beyazcım nasılsın
of ablacım ya dün gittim dr.ameliya günündeymiş normal poliklinik günü değilmiş görüşemedim:mymeka:sen ne cadısın sen ya :roflol: :roflol: :roflol:
günaydın birtanem, ağrıların için ne dedi doktor?
neşe hoşgeldin cnm ya özledik seni
ceren günaydın şekerim
günaydın canım nasılsın ay bugün herkes aynı galiba bende hiç gelmek istemedimmmgünaydın kızlar nasılsınız..buradada berbat bir hava var yagmur rüzgra hatta sabah kalktıgımda daha bir fırtına vardı dindi biraz..valla işe gelmek istemedim bugün gerine gerine yatmak tambebllik yapmak istedim ama olmadı evde olanlar hadi bakalım keyif yapın valla sanslısınız... ben hala oj-kuyamadım dogum hikayesini bir koşu gidip okuyayım..bende dün geldim ama kimseler yoktu nurla iki laf ettik baktım kimsenin gelecegi yok bende çıktım...
günaydın bitanem iyiyim çok şükür sen nasılsın?
kahvaltımı yaptım karabiberin hikayesini okudum duygulandım ağladım hemen size koştum
sende ne var ne yok tatlım keyfin yerinde uykusuz kalmışsın hayırdır?
Akşam maçmı vardı gıııı:asigim: :roflol:
canım çok geç.miş olsun bilirim çok ağrılıdır zona teyzem geçiröişti dikkat et kendine
bende sık sık giremiyorum özlüyorum sişzleri
neşe hoşgeldin nerelerdeydin kız merak ettim seni msndede hiç görünmedin..kız fidan diyorsunda ben ank.göbeginde nereye dikeyim baksana melih amcam yeterince yeşillendirmiş öyle diyor..geçmiş olsun bu arada cnm..
canımm neşem hoşgeldi,n nerelerdesin gülüm yaa artık aramaz sormaz uğramaz oldun balım. Tamam uzak dur kafanı başka şeylere yor dedik ama bu kadarda değil yawww...
Fidan ektiniz demek ne güzel yaaa hihoyyyt ben zaten fidanlığın içinde olduğum için bu konuda ayrı bir çaba göstermicem canım kocaman bir arazimiz var bizim fidan dolu :dance:
Bu arada balık almışsın canım ya benimde vardı balıklarım ama hepsi öldü daha doğrusu annem öldürdü katillll kötükedihüso ilkinde bu balıklar bu kadarcık yemle doyarmı deyip kendisiyle karıştırıp annem kendi her acıktığında akvaryumada yem attı ve balıklar booomm patlayarak öldü. Gittik tekrar aldık balık akvaryum boş kalmasın diye bu kezde hava soğuk bu balıklar buz gibi suyun içinde donar deyip sıcak su eklemiş üstüne bu kezde yaşadıkları su değiştiği için öldü zavallılar. Üçüncüsü ise titiz olan annem sağolsun akvaryumu temizlerken içindeki süs taşlarıda deterjanla yıkamış bol bol parlasın diye ve deterjan malum çıkmaz akvaryumdaki suya karışınca balıklar yine meftaaa....
Şimdi artık balık yok akvaryumun içide süs taşları boncauklarala dolu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Aman diyorum dikkat :1shok:
Bu arada neşem zona ne gülüm ilk defa duydum nasıl bir hastalık o :uhm:
hoşgeldin allah kucağına almayıda nasip etsin canım
bizde seni özledik nesecim nasılsın çok geçmiş olsun biran önce iyileşmen dilğiyle :)))
balıkların hayırlı olsun inşallah yavrular sümbülünde açar sende mutlu olursun ama bunlarla geciçi mutluluk yaşarsın nesecim allah daimi mutluluk versin birde bebiş nasip etsin inşallah güzel düşünmüşsün ama bunlarla vakit geçirerek kafanı dağıta bilirsin benimde balıklarım var çok iyi geliyolar
neşe nsılsın canım geçmişi yeni okuyrum geçmiş olsun zona çok kötü bişeydir inş kolayca atlatırsn
neşecim çok geçmiş olsun hayatım, çok üzüldüm ya :çok üzgünüm: ama belliydi böyle olacağı be gülüm, o kadar stres, sıkıntı, telaş, üzüntü zona olarak çıktı senden :çok üzgünüm: umarım en kısa zamanda atlatırsın hayatım... Cerencim zona sinir ucu iltihabı, çok ağrılı ve ızdırap veren bir rahatsızlıktır, Allah kimsenin başına vermesin, duyunca çok üzüldüm
bu arada kızlar yarın 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü olduğu için öğrencilerimin hepsi provada... :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: birazdan zil çalacak ve eve gideceğim :)
ayy canım benim ya geçmiş olsun
ne ağrılı olur kız neşe o
Allah sabır versin:1hug:
Vaaaaavvv ceren liste süper olmuşşş tebrik ederim çok beğendim sengözlerimebaksanab
miraç erkekde kızda olur ama ben erkekde dumuştum bide ben miraç kandilinde doğdum o yüzden istediğim bi isim ama koymucaz malum eşim beğenmiyo ikimizinde beğendiği bişey olması lazım :bbo:
entelleyecim horlama kilyla alakalı ya zaten doğumdan sonra normale döner büyük ihtimal
eşinde ninni niyetine saysın canım azıcık öyle uzak yatmasın
mavicim bende ççok zayıfım 3.ayın içindeyim daha ama elbise giysem hamilemisin derler çünkü kilo yok hafif göbek çıktı ama pantolonla falan belli değil tabiki daha
neşecim özlettin kendini yahuu benim arkadaşımın kızı oldu adı defne bahçesine defne fidanı aldı dikti hemen çok güsel benimde evimin etrafında yer olsa bebeğim için dikerdim kesin geçmiş olsun bu arada
nurcum mavinin dediği gibi aç göbeni gösterrr inanmayanlara J)))))))
karamanlı geçmiş olsun allah şifa versin
beyazcım valla son aylarda tuvaletimizi kaçıraiblirmişiz baktık çok geldi koyvercez artık napalım :roflol:
haticecim başın sağolsun Allah geride kalanlara sağlıklı ömürlere versin
bilmiyorumki kızlar sabahdan akşama kadar deli gibi ağlayasım varr
etrafımda kimseyi görmek istemiyorum noldu böyle birden bende bilmiyorum
bide karabiberin hikayesini okudum şimdi salya sümük senağlama
işallah patronlar gelmezde günüm daha beter geçmez
günaydın canım nasılsın ay bugün herkes aynı galiba bende hiç gelmek istemedimmm
valla cerencim iyi olmaya çaılışıyorum dünden sonra hala toparlanamadım o kadar yani kafam 1500 çıt sesine tahamülüm yok öyleyim işte eee virazda akşamki maçın yorgunluğuay inşallah bir iki saate düzelirim yoksa ben hiç çekilmem böyle
sen nasılsın cerenimiz nasıl
sağol canım ay yinemi gidemedin doktora neyse hayırlısı olsungünaydın cnm iyiyim ya sen naıslsın?
of ablacım ya dün gittim dr.ameliya günündeymiş normal poliklinik günü değilmiş görüşemedim:mymeka:
belki bugün hastanedeyse giderim tekrar
olmazsada bir hafta daha beklerim artık
baya bekledim nasıl olsa
1 hafta sonra kontolüm var muayenehanesine gidicez eşimle
ablam ders e giriyormuşssun kolay gelsin
bilmiyorumki kızlar sabahdan akşama kadar deli gibi ağlayasım varr
etrafımda kimseyi görmek istemiyorum noldu böyle birden bende bilmiyorum
bide karabiberin hikayesini okudum şimdi salya sümük senağlama
işallah patronlar gelmezde günüm daha beter geçmez
nesecim hoşgeldin nasılsın ay balıların doğurdumu ne çabuk ya maşallah diyelim bendede var akvaryum çok zıpır oluyolar bayılıyorum onlara valla bendede şimdilik bi değişiklik yok bu ayda beklemedeyiz olmazsa önümüzde ay aşılama denicem herşeyin hayırlısı dediğin gibi biz isteyelim gerisi rabbime kalmışGünaydın kızlarrrr, yazılarınıza geç cevap yazabiliyorum, öyle yoğunum ki. Allah hepimize sağlık huzur versin... Cerencim tüm geçmişi okuyamadım ama listeni çok beğendim ellerine sağlık...Hamişler bebişler ne durumda? Menzilin oğluşu nasıl? Hepiniz iyi misiniz?
Çok teşekkür ediyorum canım henüz öyle dayanılmaz ağrılarım yok ama olacakmış. Dua edin..
Canım ben de kendimi bile göremiyorum bugünlerde. İnanır mısınız haftasonu yıkadığım kuruttuğum çamaşırlarım hala katlanmayı kaldılmayı bekliyor. Ütülenecekleri hiç saymıyorum. Kim yardıma gelmek ister:))???
Canım hakikaten bir gittim pir gittim ama gelicem inşallah. Bi kendimi toparlayayım da. Zona sinirucu iltihabı. Küçük bir sivilce gibi başlıyor omurgaya yakın büyüyor içi su doluyor sonra iltihap yayılıyor. Suçiçeği geçirnlerde oluyor. Bulaşıcı değil ama hamilelerden ve suçiçeği geçirmeyen bebeklerden uzak durmak gerekiyor. Şimdilik iyiyim şükür. Sanırım vücut direncim epey zayıfladı. Grip de oldum üstelik. Hayırlısı bakalım. Balıklarım dün doğurdu gelir gelmez. Akşam eve bir gittim akvaryumda 2 çift göz bana bakıyor. Herhalde sabah olmuşlar biraz büyümüşler çünkü. Babaları bu sabah öldü. Anneleri ise yavrularını yemek için uğraşıyor ama yaramazlar kaçıp saklanıyor. Çok süper bunları seyretmek tv'den bile zevkli. Tavsiye ederim. Sen nasılsın canım?
Saolasın canım duaların için. Yaradan nasıl isterse öyle olacak. Hayırlısını istemek bizden vermek Ondan..Kumsalım sen ne durumdasın?
Saoalsın canımcım. Bebişin nasıl? Karabiberim de doğum yapmış çok tebrik ediyorum. Darısı hayırlısıyla sizin başınıza canım...
Canım çok teşekkür ederim desteğin için. Senin adet yaklaştı sanırım, durumlar nasıl? Az kaldık bak:))
Saolasın bitanem.
Canım fidan diekmezsen de fidan bağışı yapılan yerlere verebilirsin. Tabi kendi ellerinle dikmenin tadı başka:)) Bulcukum bebişin nasıl?
Yeni haberler var mı kızlar??? Hepinizi çok seviyorum..a.s.
evet cerencim telefonlar beni mahvetti bende aynı şeyleri düşnüyorum akşam gidip erkenden yatıcam hemen inşallahoy oy oy kıyamam ben sana kuzum ağlama sen annemmmm :teselli:
canım benim hamilelik hormonları malum tamamı ile değişime sokuyor insanı delikafadulden kendini üzme güzel şeyler düşün balımmmmm
canım ya dünkü telefon trafiği seni yordu dimi hala onun yorgunluğu var üzerinde neyse az kaldı bitanem bu akşam erken yatarsın yarında haftanın son iş günü zaten hihoyyyt
kızzlarrrrrrrrrrr kendinize gelin yaa huuu topik yatakhaneye döndü resmen uyanın bak su dökücem yoksa üzerinize heee yapmayın böyle yoksa gün hiç bitmeyecek.....
iyi uykylar canımhanımlar ben biraz yatıcam erken kalktım bugün
sizlere kolay gelsina.s.
günaydın canım nasılıngünaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?