Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ben onu önermiştim senin için özel sınıf açmak gerek demiştii senağlama

yine bana ay ışığım demedinnnnn içinden gelmiyorsa deme zaten:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

bizi aynı sınıfa koysalar ne güzel olur bizim topikteki herkes aynı sınıfta filiz abla örtmen:1shok: kafayı yer böyle olur herhaldekafamçokkarıştı
Ben sürekli senin saçını çekerdim di mi cerennn:roflol::roflol: sende filiz örtmene şikayet ederdin o da beni klava: ile kovalardıı ne güzel olurdu:roflol::roflol:

canım seninde hcg hormonun zirveye çıktı sanırımkaydirigubbakcemile3 benim bir arkadaşım vardı şeker kız candy nın( çizgi film) antonisi öldüğünde bile ağlamıştı hamileyken kaydirigubbakcemile3

evet az kaldı yarın son allahın izniyle geç yatıyorum mavişim zaten ne zaman yorgunum erken yatıcam dediysem bi telefon gelir sana geliyoruz,kapı çalar biz geldik ,kayınvalidem arar misafirler geldi seni görmek istiyolar aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden bu kadar şeyden sonra ne uyku kalıyo ne bişi öl kahrından şimdi ben nasıl erken yatayım

hanımlar ben biraz yatıcam erken kalktım bugün
sizlere kolay gelsina.s.

canım benim biraz daha iyi olmana sevindim kendine dikkat et emi tatlım çok yoruyorsun kendini bu yorgunluğun üzerine kafana taktıklarında eklenince fazlası ile yıpranıyorsun yapma böyle ltfen kendine dikkat et unutmaki hiç bir şey senden daha önemli ve mühimm olamazzz kaydirigubbakcemile5

günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız ?

Günaydın fıstık hoş geldin biz iyiyiz sen nasılsın canımcım?

evet evet bu akşam iyice dinlen erkenden yat uyu kuzum mirmirmirmir

yoksa siz hala uykulumusunuz mirmirmirmir
kendinize gelin demedimmi ben hepinize ceza vericem yoksa klava:

evet canım sana özel sınıf ama bende olucam hihoyyyt lülülülülülü

yine bana ay ışığım demedinnnnn içinden gelmiyorsa deme zaten:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

kızz kıskançlık yapma delüüüüüüüüüü :dilcikar:

ya düşünüyorumda iremcim o sınıfın en zıpırları ikimiz olurduk heralde filiz ablada ceza olarak en arka sıraya oturturdu bizi bizde ordan uçak yapıp örtmen olan ablamıza atardık nasıl olsa dövemezde yasssaahhh kaydirigubbakcemile3 hatta sakız felan çiğnerdik şaaakk diye patlatırdık dersin ortasında :roflol:

Canım ilaç falan almıyorum doktora bir kez gittim ve sonra kaçtım. Şimdi hiçbirşey kullanmıyorum. Eğer kendimi iyi hissedersem preseed kullanıcam yoksa hiçbirşey yok. Zaten öyle yoğun ve yorgunum ki bir bebek istediğimden bile emin değilim bu dönemde. Hayırlısı olsun.

Kumsalım balıkları aldığım yer sanırım doğurmak üzere olanı veriyor ki bağlanıp daha çok bu işe bulaşayım. 2 minik yavru balık bile insanı öyle mutlu ediyor ki. İnşallah eve gidene kadar anneleri yemez onları...delikafadulden

Kızlar öğleden sonraya ödev yetiştirmeliyim. Yine arada uğrarım. Hepinizi kocaman öpüyorum..

bu balıkçılar da esnaflarda çok uyanık heee nesecim yavrular için tülden ayrı yuvlar var bence ayır onları yoksa annesi ham yapar sonra üzülürsün kolay gelsin canım kendine dikkat et

kızlar kuran bilen varmı aranızda..

Ben örtmenim, :lepi: noldu?

evet canım ya nasıl yapıcaz onu :uhm:
cerende sana içerden öpücük yolluyor teyzesi sevgiyle kal kendine iyi bak canım hoşçakal :a015:

Canım ya Ceren'e söylesene bizimkilerin kulaklarından tutup buraya getirsin eşşek sıpalarını inşallah :))

Ben örtmenim, :lepi: noldu?

Canım ya Ceren'e söylesene bizimkilerin kulaklarından tutup buraya getirsin eşşek sıpalarını inşallah :))

valla ben ona hep söylüyorum bak bir kaç arkadaşa söyledi onlar cereni dinledi ve hemencecik annişlerine geldiler.... Sıra ile canım bunlar...

valla sizin gibi çıtırları nasıl korurum bu okulun azgın liselilerinden bilmem, aman aman :roflol:
günaydın ablacım nasılsın

günaydın cerencim nasılsın
günaydın birtanem :) sağol iyiyim çok şükür
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :teytey: :teytey: :teytey:
hay allah ya, bari telefon açıp sor, ben olsam daha ilk günden aramıştım doktoru kaydirigubbakcemile3
ders bitti geldim :)
kıyamam ben sanaaaaaaa... hormonların tavan yaptı birtanem merak etme, geçici bir durum bu... ben böyle zamanlarda reklamlarda bile ağlıyordum, eşim de aptal aptal bana bakıyordu ne oldu şimdi diye kaydirigubbakcemile3
bizi çok ihmal etmeeee haaa... bak ben ders aralarında kaçıp kaçıp geliyorum hehehe... Menzil'den haber alamadık henüz, yatak istirahati vermişti doktor

Dua ediyorum canım merak etme, acil şifalar inşallah :1hug:

Evet hayatım az kaldı ama ben adetim gecikene kadar test falan yapmayı düşünmüyorum, belirti falan da aramıyorum, çünkü adetle aynı belirtiler, eh biraz tecrübe var... sadece olursa olur, olmazsa olmaz deyip zamana bıraktım... hatta kaç gün kalmış diye şimdi baktım takvimime... o kadar umursamazım bu ay :dilcikar: <---- aynen böyle yapıyorum yani kaydirigubbakcemile3
hanımlar ben biraz yatıcam erken kalktım bugün
sizlere kolay gelsina.s.
görüşürüz tatlıııııııııııım, iyi dinlenmeler sana :)
günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız ?
merhaba canıııım, nasılsın? seninle dün tanışamadık ama ben bu topiğğin ablası Filiz örtmen... hehehe nasıl tanıttım kızlar kendimi :roflol: :roflol: :roflol:
bak kayıt olmak isteyen başkları da var... hepinizi bir sınıfa alacağım naniknanik
ayyyy kıskanç şeyyyyyy... ay ışığım beniiiiiiiiiiiiim, kıyamam sana gel bir sarılayım sana :1hug: Şeniz
of of of of of of yanmışım ben valla :roflol:
ayyyyyyyy en nefret ettiğim durum işte... ama ben kurtuldum çok şüküüüüüüüüüür hehehe
sizi akıllılar siziiiiiiiiii... atar mıyım ben sizi arkaya, en ön sıraya oturttururdumj valla, gözümün önüne, çıtınız bile çıkamazdı alimallah kaydirigubbakcemile3
Cerencim bir de kafaya takmamamın yolunu öğretseler şu okullarda dimi? Teyzesini öpüyorum. Sağlıkla kalın kızlarr...
ahhhh ahhhh bunu kendimiz öğreneceğiz ne yazık ki tatlım :1hug:

yok cnm duymadık henüz p.tesi gidecez inş..cnm annem aslında geçen hafta bana biri için yasin okumamı istedi tüp bebk yaptıracaklarmış ama ben o hafta lekelenmem oldugu için okuyamamıştım hatta sizlerden yardım isteyecektim ama unuttum maalesef..eger hala okuyacak birisini arıyorlarsa sizlerden yardım alabilirmiyim diye soracaktım..buda yeniden dün aklıma geldi bu sitede biri topik açmış aynı şekilde o arkadaşta yardım istiyor linki vereyim okursunuz yani o arkadaşa birde anneme sorayım eger hala okunacaksa birde o kişiye toplam kiş başı 2 yasin farklı kişilere okuyabilirmisiniz diye rica edecektim.

ben okurum canım sen linkide ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…