B
baby_85
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.841
Günaydınnnn sevgi pıtırcıkları nasılsınız bakalım...
Hava ne kadar yağmurlu ve kapalı olsada sizlerin günü aydınlık geçsin inşallah kuzucuklarımmmm
Kızlar karabiberin doğum hikayesini okudum ve geldim çok duygulandım senağlama allahım hepimize hayırlısı ile nasip etsin inşallah bu duyguyu. Rabbim nasıl bir şeydir bu yaaaaaa doğurmak istiyorum artık cereniiii delikafadulden
filiz ablacım nasılsın canımcım bakıyorum irem delisi sana sarmış bu sabah kaydirigubbakcemile3
Kııızzz iremm uğraşma ablayla o çok yoğun görmüyormusun öğrencileri artık bizden önce geliyorr :dilcikar: gidip onun okulunamı yazılsak ne yapsak acaba :uhm: kaydirigubbakcemile3
günaydıııııııııııııııııııııııııın gün ışığım :) canım ben de okudum akşam, çooook duygulandım ya senağlama sen doğurmak istiyorsun ben bir an önce sağlıkla hamile kalıp doğurmak istiyorum :)
Size özel sınıf açtıracağım zaten, hemen kaydederiz :roflol: :roflol: :roflol:
allahım hepimize hayırlı hamilelikler ve evlatlar nasip etsin ablacım inşallah dilimizden düşmeyen tek dua budur heralde :Saruboceq:
Zaten biz normal sınıflarda yaşayamayız
yada ordaki öğrenciler bizimle yaşayamaz düşünüyorumda :roflol: :roflol:
bilmiyorumki kızlar sabahdan akşama kadar deli gibi ağlayasım varr
etrafımda kimseyi görmek istemiyorum noldu böyle birden bende bilmiyorum
bide karabiberin hikayesini okudum şimdi salya sümük senağlama
işallah patronlar gelmezde günüm daha beter geçmez
beyazcım hala haylet modlarındayım sanırım..sende gidememişsin doktora inş bi daha olmazda sen yine doktoruna sor ihmal etme..
bulcuk cnm ya geblik hormonları yapıyordur öyle ..inş biran önce keyfin yerine gelir...
neşe kız seni görmek ne güzel ilaç falan alıyormusun peki ...
busem hoşgldin..
ceren yaa evet şu uyku hali modunu atmak gerekiyor üstümüzden...
kumsalcım senin tlf yogunlugu yormuştur zaten neyseki hafta sonuna yaklaşıyoruz..cicim geçmi yatıyorsunda dinlenemiyorsun. akşam erken yatta hafta sonuda geliyor biraz toparlanırsın.
Günaydın kızlarrrr, yazılarınıza geç cevap yazabiliyorum, öyle yoğunum ki. Allah hepimize sağlık huzur versin... Cerencim tüm geçmişi okuyamadım ama listeni çok beğendim ellerine sağlık...Hamişler bebişler ne durumda? Menzilin oğluşu nasıl? Hepiniz iyi misiniz?
Çok teşekkür ediyorum canım henüz öyle dayanılmaz ağrılarım yok ama olacakmış. Dua edin..
Canım ben de kendimi bile göremiyorum bugünlerde. İnanır mısınız haftasonu yıkadığım kuruttuğum çamaşırlarım hala katlanmayı kaldılmayı bekliyor. Ütülenecekleri hiç saymıyorum. Kim yardıma gelmek ister:))???
Canım hakikaten bir gittim pir gittim ama gelicem inşallah. Bi kendimi toparlayayım da. Zona sinirucu iltihabı. Küçük bir sivilce gibi başlıyor omurgaya yakın büyüyor içi su doluyor sonra iltihap yayılıyor. Suçiçeği geçirnlerde oluyor. Bulaşıcı değil ama hamilelerden ve suçiçeği geçirmeyen bebeklerden uzak durmak gerekiyor. Şimdilik iyiyim şükür. Sanırım vücut direncim epey zayıfladı. Grip de oldum üstelik. Hayırlısı bakalım. Balıklarım dün doğurdu gelir gelmez. Akşam eve bir gittim akvaryumda 2 çift göz bana bakıyor. Herhalde sabah olmuşlar biraz büyümüşler çünkü. Babaları bu sabah öldü. Anneleri ise yavrularını yemek için uğraşıyor ama yaramazlar kaçıp saklanıyor. Çok süper bunları seyretmek tv'den bile zevkli. Tavsiye ederim. Sen nasılsın canım?
Saolasın canım duaların için. Yaradan nasıl isterse öyle olacak. Hayırlısını istemek bizden vermek Ondan..Kumsalım sen ne durumdasın?
Saoalsın canımcım. Bebişin nasıl? Karabiberim de doğum yapmış çok tebrik ediyorum. Darısı hayırlısıyla sizin başınıza canım...
Canım çok teşekkür ederim desteğin için. Senin adet yaklaştı sanırım, durumlar nasıl? Az kaldık bak:))
Saolasın bitanem.
Canım fidan diekmezsen de fidan bağışı yapılan yerlere verebilirsin. Tabi kendi ellerinle dikmenin tadı başka:)) Bulcukum bebişin nasıl?
Yeni haberler var mı kızlar??? Hepinizi çok seviyorum..a.s.
hanımlar ben biraz yatıcam erken kalktım bugün
sizlere kolay gelsina.s.
günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız ?
nesecim hoşgeldin nasılsın ay balıların doğurdumu ne çabuk ya maşallah diyelim bendede var akvaryum çok zıpır oluyolar bayılıyorum onlara valla bendede şimdilik bi değişiklik yok bu ayda beklemedeyiz olmazsa önümüzde ay aşılama denicem herşeyin hayırlısı dediğin gibi biz isteyelim gerisi rabbime kalmış
evet cerencim telefonlar beni mahvetti bende aynı şeyleri düşnüyorum akşam gidip erkenden yatıcam hemen inşallah
iyi uykylar canım
günaydın canım nasılın
beyazcım hala haylet modlarındayım sanırım..sende gidememişsin doktora inş bi daha olmazda sen yine doktoruna sor ihmal etme..
bulcuk cnm ya geblik hormonları yapıyordur öyle ..inş biran önce keyfin yerine gelir...
busem hoşgldin..
kumsalcım senin tlf yogunlugu yormuştur zaten neyseki hafta sonuna yaklaşıyoruz..cicim geçmi yatıyorsunda dinlenemiyorsun. akşam erken yatta hafta sonuda geliyor biraz toparlanırsın.
ben onu önermiştim senin için özel sınıf açmak gerek demiştii senağlama
yine bana ay ışığım demedinnnnn içinden gelmiyorsa deme zaten:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bizi aynı sınıfa koysalar ne güzel olur bizim topikteki herkes aynı sınıfta filiz abla örtmen:1shok: kafayı yer böyle olur herhaldekafamçokkarıştı
Ben sürekli senin saçını çekerdim di mi cerennn:roflol::roflol: sende filiz örtmene şikayet ederdin o da beniklava: ile kovalardıı ne güzel olurdu:roflol::roflol:
busem hoşgldin..
nesecim hoşgeldin nasılsın ay balıların doğurdumu ne çabuk ya maşallah diyelim bendede var akvaryum çok zıpır oluyolar bayılıyorum onlara valla bendede şimdilik bi değişiklik yok bu ayda beklemedeyiz olmazsa önümüzde ay aşılama denicem herşeyin hayırlısı dediğin gibi biz isteyelim gerisi rabbime kalmış
evet cerencim telefonlar beni mahvetti bende aynı şeyleri düşnüyorum akşam gidip erkenden yatıcam hemen inşallah
iyi uykylar canım
günaydın canım nasılın
Canım ilaç falan almıyorum doktora bir kez gittim ve sonra kaçtım. Şimdi hiçbirşey kullanmıyorum. Eğer kendimi iyi hissedersem preseed kullanıcam yoksa hiçbirşey yok. Zaten öyle yoğun ve yorgunum ki bir bebek istediğimden bile emin değilim bu dönemde. Hayırlısı olsun.
Kumsalım balıkları aldığım yer sanırım doğurmak üzere olanı veriyor ki bağlanıp daha çok bu işe bulaşayım. 2 minik yavru balık bile insanı öyle mutlu ediyor ki. İnşallah eve gidene kadar anneleri yemez onları...delikafadulden
Kızlar öğleden sonraya ödev yetiştirmeliyim. Yine arada uğrarım. Hepinizi kocaman öpüyorum..
Cerencim bir de kafaya takmamamın yolunu öğretseler şu okullarda dimi? Teyzesini öpüyorum. Sağlıkla kalın kızlarr...
kızlar kuran bilen varmı aranızda..
evet canım ya nasıl yapıcaz onu :uhm:
cerende sana içerden öpücük yolluyor teyzesi sevgiyle kal kendine iyi bak canım hoşçakal :a015:
Ben örtmenim, :lepi: noldu?
Canım ya Ceren'e söylesene bizimkilerin kulaklarından tutup buraya getirsin eşşek sıpalarını inşallah :))
valla sizin gibi çıtırları nasıl korurum bu okulun azgın liselilerinden bilmem, aman aman :roflol:allahım hepimize hayırlı hamilelikler ve evlatlar nasip etsin ablacım inşallah dilimizden düşmeyen tek dua budur heralde :Saruboceq:
Zaten biz normal sınıflarda yaşayamayız
yada ordaki öğrenciler bizimle yaşayamaz düşünüyorumda :roflol: :roflol:
günaydın birtanem :) sağol iyiyim çok şükürgünaydın ablacım nasılsın
günaydın cerencim nasılsın
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :teytey: :teytey: :teytey:canım benim sanada günaydın balım sen takıl buraya biz o negatif enerjiyi pozitife çeviririz değilmi kızlarrr ne oldu benim çıtırımada bu sabah böyle gergin hııı :teselli:
ablacım sana iyi dersler ders çıkışı bekliyoruz ona göre yoksa okulu basarız heee :enbuyukkk:
hay allah ya, bari telefon açıp sor, ben olsam daha ilk günden aramıştım doktoru kaydirigubbakcemile3günaydın cnm iyiyim ya sen naıslsın?
of ablacım ya dün gittim dr.ameliya günündeymiş normal poliklinik günü değilmiş görüşemedim:mymeka:
belki bugün hastanedeyse giderim tekrar
olmazsada bir hafta daha beklerim artık
baya bekledim nasıl olsa
1 hafta sonra kontolüm var muayenehanesine gidicez eşimle
ablam ders e giriyormuşssun kolay gelsin
kıyamam ben sanaaaaaaa... hormonların tavan yaptı birtanem merak etme, geçici bir durum bu... ben böyle zamanlarda reklamlarda bile ağlıyordum, eşim de aptal aptal bana bakıyordu ne oldu şimdi diye kaydirigubbakcemile3bilmiyorumki kızlar sabahdan akşama kadar deli gibi ağlayasım varr
etrafımda kimseyi görmek istemiyorum noldu böyle birden bende bilmiyorum
bide karabiberin hikayesini okudum şimdi salya sümük senağlama
işallah patronlar gelmezde günüm daha beter geçmez
bizi çok ihmal etmeeee haaa... bak ben ders aralarında kaçıp kaçıp geliyorum hehehe... Menzil'den haber alamadık henüz, yatak istirahati vermişti doktorGünaydın kızlarrrr, yazılarınıza geç cevap yazabiliyorum, öyle yoğunum ki. Allah hepimize sağlık huzur versin... Cerencim tüm geçmişi okuyamadım ama listeni çok beğendim ellerine sağlık...Hamişler bebişler ne durumda? Menzilin oğluşu nasıl? Hepiniz iyi misiniz?
Çok teşekkür ediyorum canım henüz öyle dayanılmaz ağrılarım yok ama olacakmış. Dua edin..
Canım ben de kendimi bile göremiyorum bugünlerde. İnanır mısınız haftasonu yıkadığım kuruttuğum çamaşırlarım hala katlanmayı kaldılmayı bekliyor. Ütülenecekleri hiç saymıyorum. Kim yardıma gelmek ister:))???
Canım çok teşekkür ederim desteğin için. Senin adet yaklaştı sanırım, durumlar nasıl? Az kaldık bak:))
görüşürüz tatlıııııııııııım, iyi dinlenmeler sana :)hanımlar ben biraz yatıcam erken kalktım bugün
sizlere kolay gelsina.s.
merhaba canıııım, nasılsın? seninle dün tanışamadık ama ben bu topiğğin ablası Filiz örtmen... hehehe nasıl tanıttım kızlar kendimi :roflol: :roflol: :roflol:günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız ?
bak kayıt olmak isteyen başkları da var... hepinizi bir sınıfa alacağım naniknanikben onu önermiştim senin için özel sınıf açmak gerek demiştii senağlama
ayyyy kıskanç şeyyyyyy... ay ışığım beniiiiiiiiiiiiim, kıyamam sana gel bir sarılayım sana :1hug: Şenizyine bana ay ışığım demedinnnnn içinden gelmiyorsa deme zaten:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
of of of of of of yanmışım ben valla :roflol:bizi aynı sınıfa koysalar ne güzel olur bizim topikteki herkes aynı sınıfta filiz abla örtmen:1shok: kafayı yer böyle olur herhaldekafamçokkarıştı
Ben sürekli senin saçını çekerdim di mi cerennn:roflol::roflol: sende filiz örtmene şikayet ederdin o da beniklava: ile kovalardıı ne güzel olurdu:roflol::roflol:
ayyyyyyyy en nefret ettiğim durum işte... ama ben kurtuldum çok şüküüüüüüüüüür heheheevet az kaldı yarın son allahın izniyle geç yatıyorum mavişim zaten ne zaman yorgunum erken yatıcam dediysem bi telefon gelir sana geliyoruz,kapı çalar biz geldik ,kayınvalidem arar misafirler geldi seni görmek istiyolar aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden bu kadar şeyden sonra ne uyku kalıyo ne bişi öl kahrından şimdi ben nasıl erken yatayım
sizi akıllılar siziiiiiiiiii... atar mıyım ben sizi arkaya, en ön sıraya oturttururdumj valla, gözümün önüne, çıtınız bile çıkamazdı alimallah kaydirigubbakcemile3evet canım sana özel sınıf ama bende olucam hihoyyyt lülülülülülü
kızz kıskançlık yapma delüüüüüüüüüü :dilcikar:
ya düşünüyorumda iremcim o sınıfın en zıpırları ikimiz olurduk heralde filiz ablada ceza olarak en arka sıraya oturturdu bizi bizde ordan uçak yapıp örtmen olan ablamıza atardık nasıl olsa dövemezde yasssaahhh kaydirigubbakcemile3 hatta sakız felan çiğnerdik şaaakk diye patlatırdık dersin ortasında :roflol:
ahhhh ahhhh bunu kendimiz öğreneceğiz ne yazık ki tatlım :1hug:Cerencim bir de kafaya takmamamın yolunu öğretseler şu okullarda dimi? Teyzesini öpüyorum. Sağlıkla kalın kızlarr...
kızlar kuran bilen varmı aranızda..
yok cnm duymadık henüz p.tesi gidecez inş..cnm annem aslında geçen hafta bana biri için yasin okumamı istedi tüp bebk yaptıracaklarmış ama ben o hafta lekelenmem oldugu için okuyamamıştım hatta sizlerden yardım isteyecektim ama unuttum maalesef..eger hala okuyacak birisini arıyorlarsa sizlerden yardım alabilirmiyim diye soracaktım..buda yeniden dün aklıma geldi bu sitede biri topik açmış aynı şekilde o arkadaşta yardım istiyor linki vereyim okursunuz yani o arkadaşa birde anneme sorayım eger hala okunacaksa birde o kişiye toplam kiş başı 2 yasin farklı kişilere okuyabilirmisiniz diye rica edecektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?