- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.861
valla sizin gibi çıtırları nasıl korurum bu okulun azgın liselilerinden bilmem, aman aman :roflol:
Biz oraya bir gelelimde asıl senin liseliler kendilerini nasıl koruyacaklar bizden onu düşünsünler abla dert etme sen bizde geçtik evelallah o yollardan nerde ne yapacağımızı biliriz onlar daha çömez kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sizi akıllılar siziiiiiiiiii... atar mıyım ben sizi arkaya, en ön sıraya oturttururdumj valla, gözümün önüne, çıtınız bile çıkamazdı alimallah kaydirigubbakcemile3
sen öyle sen ön taraftan bütün bir sınıfa nasıl yeteriz görürsün lülülülülülü kaydirigubbakcemile3
kızlar fotokopiye kadar gidip gelmem lazım bana en fazla 15 dakika müsade :)
:roflol: :roflol: :roflol: valla çok neşeli olurdu canımcım :roflol: :roflol: :roflol: ben de düşünemiyorum :roflol:filiz abla valla sen nasıl dayanırsın hepmize birden sınıfta düşünemiyorum yaaa..
geldim bilem :sm_cool:16. dakikada burdasın ona göre kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: valla çok neşeli olurdu canımcım :roflol: :roflol: :roflol: ben de düşünemiyorum :roflol:
geldim bilem :sm_cool:
filiz ablaaaaaaaaaa bütün dersler sex ve gebelik üzerine olurdu heraldee :roflol:
tamam mavişim bu akşam okucam allah iziniyle ay kızlar burda kar yağıyorrrr
burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... huuuuuuuuuuuuu nasıl oldun güzelim?
aaaaaaaa İstanbulda kar mı var?:1shok:
kız burcu sen nerdesin ki kar yağıyor neresindesin cnm
bende bursadayım ama burası güneşli
ama buz gibi ve rüzgarlııııııdelikafaduldendelikafadulden
canım benim, bunun geçici ve normal bir durum olduğunu kabul et birtanem :) yarına çoooook farklı olacaksın, hatta akşama kadar bile değişebilir ruh halin :1hug:pek değişiklik yok bu ruh halime alışmaya çalışıyorumm :sm_confused:
sen Bursa'da mısın?bursadada kar varr
valla sorma filiz ablaya hala gidemedim dr.a
bugün giderdim diyordum
ama dışarısı resmen buzzzzz
2 dk ptt ye kadar gittim faturaları yatırdım geldim hiç sıra yoktu şansımasengözlerimebaksanab
hastaneye gitmeye üşendim
o kadar soğuk olduğunu bilseydim zaten adım bile atmazdım dışarıı
inş eşim yoğun olmazsa ilaçlarımı yazdıracak bugün
zaten haftaya kontrolüm var artık beklerim 1 hafta daha
ben istiyorum ki dr.görsün bebğimi
telefonda sorsam iyidir bişey yoktur normaldir der
gözüyle görsün ondan sonra yorum yapsın istiyorum
az kaldı bekliyorum işte
zaten önceki kadar çok ağrım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?