- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.881
canım benim, bunun geçici ve normal bir durum olduğunu kabul et birtanem :) yarına çoooook farklı olacaksın, hatta akşama kadar bile değişebilir ruh halin :1hug:
sen Bursa'da mısın?
evet ablacım kar var lapa lapa yağıyo hemde dışarısı buzzzzzzzzaaaaaaaa İstanbulda kar mı var?:1shok:
neşe ve kumsal sizler 2 tane okuyorsunuz degilmi? tmama o zman cnm biri özlem adına bir neslihandı sanırım ama annemde ögrenip yazacam size.. dedim ve aradım sordum hala devam ediyormuş okumaları sanırım adı neslihan emin oldum okuyunca bana haber verirseniz sevinirim..
evet kabulleniyorum yavaş yavaş :CüvCüv:
evet Bursalıyım hatta balıkesirde okudum senin mekanına yakın yerlerdeyim kaydirigubbakcemile3
evet ablacım kar var lapa lapa yağıyo hemde dışarısı buzzzzzzzz
evet canım bu akşam hem bizim için hemde özlem ve neslihan için okucam inşallah yarın sana yazarım yada akşam
bursadayım cnmcımkız sendemi bursadasın ne taraftasın sen
sabah işe gelirken feci şekilde kar yağıyodu çekirge tarafında
beşevlerdeki sanayideyim şuanda az önce sulu kar yağıyodu şimdi sadece yağmur
hava sapıttı zaten bi kar bi güneş bi yağmur kaydirigubbakcemile3
şevket yılmaz hstanesinde yalçın beye gidiyorum cnmkız beyaz sen nerdeki doktora gidiyosunn
tmm ablacım söz,evet ablam bende bursadayımtamam ama normal dışı bir şey hissedersen ara hemen doktorunu belki daha erken çağırır :) sen de mi Bursa'dasın yoksa?
evet evetbir dakika ya beyaz ve Bulcuk... siz Bursa'da mı oturuyorsunuz?
kızlar ya başka okumasını bilen yokmu? cvp vermediniz?
bursadayım cnmcım
eriklide oturuyorum
şevket yılmaz hstanesinde yalçın beye gidiyorum cnm
tmm ablacım söz,evet ablam bende bursadayım
evet evet
cnm ben arapça bilmiyorum :sm_confused:
canım benim allah cümlemizden razı olsun bitanem beğendiysen ne mutlu bana sıkılınca söyle yine değiştiririz tatlım...
eee bu arada kendinden bahsetsene birazcıcık gerçi ben biliyorum ama bilmeyenler için onların adına soruyorum kaydirigubbakcemile3 anlayan anladı artıkın kaydirigubbakcemile3
1- Ne kadarlık evlisin?
2- Ne zamandır çocuk istiyorsunuz?
3- İlk Hamileliğinmi?
4- Normal yollamı hamile kaldın? Tedavi uygulandımı?
5- Kaç Yaşındasınız?
6- Kaç Kardeşsiniz?
7- Nerelisiniz?
8- Evin kaçıncı çocuğusun?
9- T.C. Kimlik No?
10- Meslek? Okul?
11- ......................
12- ................
diye giderde gider bu liste kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım benim ilk beş soruyu cevapla yeter diğerlerini zamanla öğreniriz nasılsa 9 ay burdasın pardon 9 değil 7 , 2 ay geçti bile ama doğurduktan sonrada gel tamammı?
Sen soruları cevapla ben hemen puanını vericem kaydirigubbakcemile3
evet ablacım kar var lapa lapa yağıyo hemde dışarısı buzzzzzzzz
evet canım bu akşam hem bizim için hemde özlem ve neslihan için okucam inşallah yarın sana yazarım yada akşam
benim elim değmedende olmuyor kahretmesinn:dilcikar:kaydirigubbakcemile3 buldum sorgu listesini 1741 e kaçmışkaydirigubbakcemile3
e bu kadar olur yani... yemedin içmedin bunu mu aradın deli kız? kaydirigubbakcemile3benim elim değmedende olmuyor kahretmesinn:dilcikar:kaydirigubbakcemile3 buldum sorgu listesini 1741 e kaçmışkaydirigubbakcemile3
HER YERDE KAR VAAAAAAAARnerde kar varr:1shok::1shok:
iki çatlak buldu işte birbirini :roflol:çatlak gacı
neyse teşekkür ederim yardımların için canım şimdi bu duruma el atıyorum yeni üyelerimiz için kaydirigubbakcemile5
seninle de tanışırız o zaman... kızlar gelsenize bizim taraflara hafta sonu falan ya... nisandan sonra çok güzel oluyor bizim buralar
eee öyle söylesene be hayatım... biz haziranda bursa acıbademe geleceğiz ve en az 2 gün kalacağız bursada... o zaman görüşelim inşallah :)
bursadayım cnmcım
eriklide oturuyorum
şevket yılmaz hstanesinde yalçın beye gidiyorum cnm
tmm ablacım söz,evet ablam bende bursadayım
evet evet
cnm ben arapça bilmiyorum :sm_confused:
kız burcu sen hangisine gidiyorsun?
inşalla durmazda sende görürsün ablacımheyoooooooooooo yupppppppiiiiiii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sositososito sositososito sositososito sositososito bu akşam İstanbula geliyorum kar göreceğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
nerde kar varr:1shok::1shok:
tmm ablacım olur tanışırız tabi,havalr güzelleşsin bebişlerle geliriz inş
kola fabrikasının nerde olduğunu bilmiyorum güya bursalıyım bendeaa işallah hihoyyyt
kocamın iş yeri eriklide kola fabrikasının dibi kaydirigubbakcemile3
ben jimere gidiyorum volkan yıldırıma
cnm ben arapça okumak bilmiyorumceren yeni liste güzel olmuş eline saglık....ya bana cvp veren yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?