Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ceren yeni liste güzel olmuş eline saglık....ya bana cvp veren yokmu?

teşekkür ederim canım beğendin demek bakalım yeni üeyelerde beğenecekmi kaydirigubbakcemile3
ne demek kimse cevap yazmıyor yazıyoruz ya beeee

yaakıskandım ne güzel kim kimle buluşuyor...ayy bir yazın doktorum izin versin ver elini akçay ayvalık aman tutmayın beni..

sende varya zor bekliyorsun yazın gelmesini hee ille gezecen bi otur evinde kır dizini otur beee amma gezenti çıktın başımıza

yok cerenim oturamıyorum ben vallaha..ama ben geçen senede bir yere gidemedim anacım o yzüden daha bir özlem var anladınmı şimdi?kızlar görmedim yazınızı biliyorum yada bilmiyorum diye..neyse ne kadar çok okuyan bulabilirsem o kadar iyi olur çabam o yüzden kusura bakmayın ?

jale benim doktorum aslında ben daha çnce ona gittim hep
ama dediğin gibi ssk anlaşması yok 9ay çekilmez sürekli özele para vermek
o yüzden volkana gidiyorum

yaakıskandım ne güzel kim kimle buluşuyor...ayy bir yazın doktorum izin versin ver elini akçay ayvalık aman tutmayın beni..

kıskanma kız... ben sana söylemiyorum bile, çünkü senin bu tafalara geldiğinde beni aramamak gibi bir şansın yok klava: üstelik davetiyeye de ihtiyacın yok tatlişkom biliyorsun, sen bizim taraflısın nasılsa :1hug:

GÜNAYDIN MİNİK MELEKLERİNİ BEKLEYEN MELEK KALPLİ ANNE ADAYLARI :CüvCüv::CüvCüv:İNTERNETTE PROBLEM VARDI DELİRİDM SABAHTAN BERİ GİREMEDİM O KADAR ÇABUK İLERLEMİŞKİ OKUYABİLDİĞİMİ ŞÖYLE BİR OKUDUM SORGU LİSTESİNİ BULMUŞSUNUZ GÖZÜNÜZ AYDIN BEN HEMEN CEVAPLAYAYIM DA KURTULAYIM ŞU LİSTEDEN :lepi:
1)16 haziran 2009 da 2. senemiz doluyor
2) Bu sene ocaktan itibaren istemeye başladık çalışmalarda ocakta başladı şubatta temel atılmış :)
3) İlk hamişliğim (çok tırsıyorum aslında)
4) Normal yoldan hamile kaldım gene olsa gene yaparım pişman değilim
5) 1979 doğumluyum 30 oluyo ama 18 hissediyorum :teytey:
6) 3 kardeşiz bir tane yeğenim var anne tarafının ikinci torunu olacak bu babanne tarafının ilk torunu daha doğrusu ilk torunları görümcem benden öncedoğum yapacak sonra ben peşpeşe:dance:
7)Ailem Amasyalı aslen benim durum karışık baba mesleği nedeniyle çok dolaştık İzmit'te doğdum heryeri gezdik nereliyim bilmiyorum Türkiyeliyim sanırım :lepi:
8) ortancayım 2.
9)birileri kütük no bile soruyorlarmış dediğimde abartamayın falan yazmıştı öperim kendisini yanaklarından Şeniz
10) Yönetici Asistan/ Akdeniz Üniversitesi
11) Kendi iş yeri var Bobinaj ve Elektrik üzerine
12) Sağlıktan daha büyük servetmi var sağlıklıyız çook şükürrr
13)Bundan sonra başıma neler gelecek diye araştırma yaparken buldum :)
14) Hepiciğinden mennunum hepiciğini öpüyorum sevgilerimi fışkırtıyorum iyiki varsınıza.s.a.s.
15) Ben güvenin derim ama karar size kalmış tabi zamanla oda olur inşallah:dance:

Son düzenleyen: Moderatör:
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................32. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................29. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................27 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................22 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................11. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................10. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Petek09................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
14.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
15.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
16.Mavideniz...............................5. Haftamızdayız (15 kasım )
17.Ciğdem..................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

çigdemin kaale aldıgın ve cvpladıgın için tşklerimizi ve sevgilerimizi sunarız..ayy yarışma gibi oldu ya..

mavim denizim siz uğraşmış hazırlamışsınız ,bulmak için o kadar göz yormuşsunuz ben cevaplamazmıyım ay ne demek siz sorun yeterki bugün dipçik gibiyim enerjimden göndereyim size yakalayın kızlarrr:dance::dance:

Çiğdem helal olsun valla... Ceren biraz meraklıdır, herşeyi öğrenmek ister, soruları genişletip sana sormuş, piyango sana vurdu valla kaydirigubbakcemile3

ceren kankime yardım edeyim dedim sen artık gündemi geriden takip ettiğin için kaçırdın sanırsammkaydirigubbakcemile3

bu şarkı bana mı:asigim:

Çiğdem helal olsun valla... Ceren biraz meraklıdır, herşeyi öğrenmek ister, soruları genişletip sana sormuş, piyango sana vurdu valla kaydirigubbakcemile3

tatlı dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlümm gönlüm hep seni arıyorr neredesin senn:çok üzgünümepresyondayımm abla senağlamasenağlamaseni kaybetme korkusu panik atak olmama neden oldu:çok üzgünüm:şimdi bişey yazsam cvp gelemeyecek korkusu taşıyorum geneldede öyle oluyorsenağlamasenağlama

slm arkadaslar
iki gündür yokum esim laptopu isyerine götürdü biraz isleri varmisda.cok özledim sizleri nasilsiniz.
insallah yaramaz birsey yokdur ??

günaydın çiğdem hoşgeldin nasılsın maşallah bütün soruları cevaplamışsın bravo
slm arkadaslar
iki gündür yokum esim laptopu isyerine götürdü biraz isleri varmisda.cok özledim sizleri nasilsiniz.

slm canım hoşgeldin nasılın bizde seni özledik bebişimiz nasıl

burdada kar başladı:1shok: yaa kocişte geç gelicek bu akşam ya elektrikler giderse ben çok korkarımm:1shok: internette giderse çatlarım sıkıntıdan offfsenağlama

bebişin seni öyle bir oturtacakki görücen o zaman sen gezmeleri kaydirigubbakcemile3

topiğimize tekrar hoşgeldin kuzummmmmm cevaplarına bayıldımmmm sen en yeni üyemizsin bu topiktee acaba sana ne hediye etsek CADIARZU a.s.
umarım aramıza katıldığına pişman olmazsın balım
gerçi bu güne kadar böyle bir şey hiç olmadı ya neyse kaydirigubbakcemile3

çigdemin kaale aldıgın ve cvpladıgın için tşklerimizi ve sevgilerimizi sunarız..ayy yarışma gibi oldu ya..

maviiiiiiiiiiii terbiyesizlik yapma ne demek kaale almak alacak tabii şuna bak ya ben o kadar uğraşmışım liste hazırlamışım cevaplıcak tabii aldırma elime klava:

neeeeeeeeeeeeee meraklımı kiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm benmiiii delikafadulden
duymamış olayım abla hele senden hiç :dilcikar:
kırdın kalbimi şimdi bana meraklı dedin senağlama

ceren kankime yardım edeyim dedim sen artık gündemi geriden takip ettiğin için kaçırdın sanırsammkaydirigubbakcemile3

bu şarkı bana mı:asigim:

kankiiiiiiiiiiiiii nerdesin yaaa baksana ablam bana ne dediiiiiiii senağlama

canımmmmmmmmmmm kıyamam ben sana kuzummmmm :teselli:

slm arkadaslar

canım hoşgeldin bizde seni merak ettik gelmeyince valla nasılsın iyimisin tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…