- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.901
ceren yeni liste güzel olmuş eline saglık....ya bana cvp veren yokmu?
yaakıskandım ne güzel kim kimle buluşuyor...ayy bir yazın doktorum izin versin ver elini akçay ayvalık aman tutmayın beni..
kola fabrikasının nerde olduğunu bilmiyorum güya bursalıyım bende
biz hastaneye yakın oturuyoruz
bende jimere gidecektim jale gürlülere fakat ssk ile anlaşması yoktu cnm
o yüzden istedim ki sskda tahlilleri yaptırabileyim bende muayenehanesine giderim dedim
ama şimdi anşalması varmış sanırım
cnm ben arapça okumak bilmiyorum
az öncede yazdım görmedin sanırım
keşke zamanında öğrenseymişim:mymeka:
şimdi çok daha zor olacak öğrenmem
kızlar ben biraz temizlik yapıcam sonra görürüşürz
sizlere kolay gele işlerinizde
yaakıskandım ne güzel kim kimle buluşuyor...ayy bir yazın doktorum izin versin ver elini akçay ayvalık aman tutmayın beni..
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN UMUTLU HAMİŞ VE ANNE ADAYLARI
Topiğinin Yeni Üyelerinin Dikkatine....
1- Ne kadarlık evlisin?
2- Ne zamandır çocuk istiyorsunuz?
3- İlk Hamileliğinmi?
4- Normal yollamı hamile kaldın? Tedavi uygulandımı?
5- Kaç Yaşındasınız?
6- Kaç Kardeşsiniz?
7- Nerelisiniz?
8- Evin kaçıncı çocuğusun?
9- T.C. Kimlik No?
10- Meslek? Okul?
11- Eşin ne iş yapıyor?
12- Maddi durumunuz nedir?
13- Burayı nasıl buldunuz?
14- Burdaki üyelerden memnunmusunuz?
15- Samimiyetinize güvenebilirmiyiz?
çigdemin kaale aldıgın ve cvpladıgın için tşklerimizi ve sevgilerimizi sunarız..ayy yarışma gibi oldu ya..
GÜNAYDIN MİNİK MELEKLERİNİ BEKLEYEN MELEK KALPLİ ANNE ADAYLARI :CüvCüv::CüvCüv:İNTERNETTE PROBLEM VARDI DELİRİDM SABAHTAN BERİ GİREMEDİM O KADAR ÇABUK İLERLEMİŞKİ OKUYABİLDİĞİMİ ŞÖYLE BİR OKUDUM SORGU LİSTESİNİ BULMUŞSUNUZ GÖZÜNÜZ AYDIN BEN HEMEN CEVAPLAYAYIM DA KURTULAYIM ŞU LİSTEDEN :lepi:
1)16 haziran 2009 da 2. senemiz doluyor
2) Bu sene ocaktan itibaren istemeye başladık çalışmalarda ocakta başladı şubatta temel atılmış :)
3) İlk hamişliğim (çok tırsıyorum aslında)
4) Normal yoldan hamile kaldım gene olsa gene yaparım pişman değilim
5) 1979 doğumluyum 30 oluyo ama 18 hissediyorum :teytey:
6) 3 kardeşiz bir tane yeğenim var anne tarafının ikinci torunu olacak bu babanne tarafının ilk torunu daha doğrusu ilk torunları görümcem benden öncedoğum yapacak sonra ben peşpeşe:dance:
7)Ailem Amasyalı aslen benim durum karışık baba mesleği nedeniyle çok dolaştık İzmit'te doğdum heryeri gezdik nereliyim bilmiyorum Türkiyeliyim sanırım :lepi:
8) ortancayım 2.
9)birileri kütük no bile soruyorlarmış dediğimde abartamayın falan yazmıştı öperim kendisini yanaklarından Şeniz
10) Yönetici Asistan/ Akdeniz Üniversitesi
11) Kendi iş yeri var Bobinaj ve Elektrik üzerine
12) Sağlıktan daha büyük servetmi var sağlıklıyız çook şükürrr
13)Bundan sonra başıma neler gelecek diye araştırma yaparken buldum :)
14) Hepiciğinden mennunum hepiciğini öpüyorum sevgilerimi fışkırtıyorum iyiki varsınıza.s.a.s.
15) Ben güvenin derim ama karar size kalmış tabi zamanla oda olur inşallah:dance:
e bu kadar olur yani... yemedin içmedin bunu mu aradın deli kız? kaydirigubbakcemile3
HER YERDE KAR VAAAAAAAAR
KALBİM SERİN BU GECEEEEE....
İstanbul ve Bursa'da kar varmış kızlar
iki çatlak buldu işte birbirini :roflol:
inşalla durmazda sende görürsün ablacım
sen istanbulun neresinde oturuyosun ireeeem ben beylikdüzü tarafındayım
Çiğdem helal olsun valla... Ceren biraz meraklıdır, herşeyi öğrenmek ister, soruları genişletip sana sormuş, piyango sana vurdu valla kaydirigubbakcemile3
slm arkadaslar
iki gündür yokum esim laptopu isyerine götürdü biraz isleri varmisda.cok özledim sizleri nasilsiniz.
insallah yaramaz birsey yokdur ??
günaydın çiğdem hoşgeldin nasılsın maşallah bütün soruları cevaplamışsın bravoGÜNAYDIN MİNİK MELEKLERİNİ BEKLEYEN MELEK KALPLİ ANNE ADAYLARI :CüvCüv::CüvCüv:İNTERNETTE PROBLEM VARDI DELİRİDM SABAHTAN BERİ GİREMEDİM O KADAR ÇABUK İLERLEMİŞKİ OKUYABİLDİĞİMİ ŞÖYLE BİR OKUDUM SORGU LİSTESİNİ BULMUŞSUNUZ GÖZÜNÜZ AYDIN BEN HEMEN CEVAPLAYAYIM DA KURTULAYIM ŞU LİSTEDEN :lepi:
2) Bu sene ocaktan itibaren istemeye başladık çalışmalarda ocakta başladı şubatta temel atılmış :)
6) 3 kardeşiz bir tane yeğenim var anne tarafının ikinci torunu olacak bu babanne tarafının ilk torunu daha doğrusu ilk torunları görümcem benden öncedoğum yapacak sonra ben peşpeşe:dance:
7)Ailem Amasyalı aslen benim durum karışık baba mesleği nedeniyle çok dolaştık İzmit'te doğdum heryeri gezdik nereliyim bilmiyorum Türkiyeliyim sanırım :lepi:
8) ortancayım 2.
9)birileri kütük no bile soruyorlarmış dediğimde abartamayın falan yazmıştı öperim kendisini yanaklarından Şeniz
14) Hepiciğinden mennunum hepiciğini öpüyorum sevgilerimi fışkırtıyorum iyiki varsınıza.s.a.s.
15) Ben güvenin derim ama karar size kalmış tabi zamanla oda olur inşallah:dance:
slm arkadaslar
iki gündür yokum esim laptopu isyerine götürdü biraz isleri varmisda.cok özledim sizleri nasilsiniz.
yok cerenim oturamıyorum ben vallaha..ama ben geçen senede bir yere gidemedim anacım o yzüden daha bir özlem var anladınmı şimdi?kızlar görmedim yazınızı biliyorum yada bilmiyorum diye..neyse ne kadar çok okuyan bulabilirsem o kadar iyi olur çabam o yüzden kusura bakmayın ?
GÜNAYDIN MİNİK MELEKLERİNİ BEKLEYEN MELEK KALPLİ ANNE ADAYLARI :CüvCüv::CüvCüv:İNTERNETTE PROBLEM VARDI DELİRİDM SABAHTAN BERİ GİREMEDİM O KADAR ÇABUK İLERLEMİŞKİ OKUYABİLDİĞİMİ ŞÖYLE BİR OKUDUM SORGU LİSTESİNİ BULMUŞSUNUZ GÖZÜNÜZ AYDIN BEN HEMEN CEVAPLAYAYIM DA KURTULAYIM ŞU LİSTEDEN :lepi:
8) ortancayım 2.
çigdemin kaale aldıgın ve cvpladıgın için tşklerimizi ve sevgilerimizi sunarız..ayy yarışma gibi oldu ya..
Çiğdem helal olsun valla... Ceren biraz meraklıdır, herşeyi öğrenmek ister, soruları genişletip sana sormuş, piyango sana vurdu valla kaydirigubbakcemile3
ceren kankime yardım edeyim dedim sen artık gündemi geriden takip ettiğin için kaçırdın sanırsammkaydirigubbakcemile3
bu şarkı bana mı:asigim:
tatlı dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlümm gönlüm hep seni arıyorr neredesin senn:çok üzgünümepresyondayımm abla senağlamasenağlamaseni kaybetme korkusu panik atak olmama neden oldu:çok üzgünüm:şimdi bişey yazsam cvp gelemeyecek korkusu taşıyorum geneldede öyle oluyorsenağlamasenağlama
slm arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?