Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

gcan nasılsın bizde merak ettik valla...neyse iyi isen sorun yok...irem gıı depresyona mı girdin cnm benim ya filiz abla görse idi emin ol yazardı sana ..

burdada kar başladı:1shok: yaa kocişte geç gelicek bu akşam ya elektrikler giderse ben çok korkarımm:1shok: internette giderse çatlarım sıkıntıdan offfsenağlama

korkma sen annem gelirim ben yanına beraber korkarız delikafadulden delikafadulden
:roflol: :roflol:

Rüzgarım canı sağolsun Cerenimin ya zevkle yanıtladım walla öperima.s.

sağol tatlım teşekkür ederim
bu arada söylemeden geçmiyeyim topiğe geldin ama eğer izinsiz ve habersiz 10 gün boyunca devamsızlık yaparsan 11. gün kapı dışarı olur listeden diskalifiye edilirsin tatlişkom bilgin olsun.....

bu arada sen rüzgardeniz in benim için meraklı dediğine bakma tatlım asıl kendileri fazlaca meraklılarda seni bunaltmasınlar diye tek seferde liste halinde ben sordum :sm_cool: :dilcikar:

Cerenim pişman olurmuyum hiç ya neşeme neşe kattınız ,sıkıcı iş yaşantımı çekilir hale getiridniz hepinize teşekkür ederim kızlar ya

Baby kıyamam ya bende çok korkarım karanlıktan çağırabileceğin yakın arkadaşın varsa çağır,bolca mum hazırla ve çalışan çakmak perdeleride aç birde normal hatlı telsiz olmayan telefonlardan varsa onu tak fişe çok korkarsan birini arasın iyi oluyor ben genelde böyel önlemler alıyorum mecbur kalınca

Pişman olacağınıda sanmıyorum zatiiiiiii bizim topik bu forumda bir numaradır bir numara değilmi kızlarrr :lepi: :enbuyukkk:
Sen gel takıl bize zaman nasıl geçiyor anlamazsın valla şeker hemde eğlenirken bilgilenmiş olursunnnnn :sm_cool:

sağlıkocağı raporu geçiyor mu acaba?:roflol:

tamam be kim seni tehdit etti ben görmedim öyle birşey..ayy aman içim bir tuhaf içim çekiliyor sıyrılıyor gibi kalbim bazen degişik atıyor neden bilmiyorum ama fazla aklıma getirip heyecan yapmak istemiyorum..daha da artar diye..

hiç komşum yok kimseyi tanımıyorum malum site hayatı:çok üzgünüm:annem kayınvalidemde uzak tek korkum elektrik gitmesi giderse var ya ben çığlık çığlığa kendimi dışarı atarım :1shok:

kızımmmm sende ahiret soruları soruyorsun korkutuyorsun sonrada gel takıl bu ne perhiz bu ne lahana turşusu:roflol:

accık rahat durunn maviiii cerennnn yapmayın kızlarr ayıp oluyor ama ben size böyle mi öğrettimm çabuk odanıza bugün cezalısınız aaa kaçgündür yiyorsunuz birbirbizi olmaz ki böyle çikolata yemek çizgi film izlemek yok bugünklava:

öpüşün barışın bakimmmm hemenn klava:yoksa ceza yarında sürecekk:mymeka:

hosbulduk tatlim.kusura bakmayin ya merak edirdim sizi.iyiyim canim dün dr gitdik bebek bir büymüs bir büymüs nasil hareketlenmis
sen nasilsin bebisimiz nasi

irem sahimi kız valla kış günü de ben tırsarım tek başıma gece yarısı gerçi biizm şimdiki bulundugumuz yerde ben iyice tırsarım ama önceden öyle degildim..evde tek olunca elektrik kesintisi çok can sıkıcı bir durum

merhaba kumsalcım iyiyim sen nasılsın şeker
bende iyiim çok şükür
hosbulduk canim iyiyim cok sükür bebekde iyi cok sükür..sen nasilsin
canım iyi olmanıza sevindim bende iyiyim çok şükür çalışıyorum

1numarasın sen 1 numara bizim topik bu formda en geniş kapsamlı olanıdır buraya gelen bidaha topikten çıkamıyor farklı bi büyüsü var maşallah:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…