E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.921
Rüzgarım canı sağolsun Cerenimin ya zevkle yanıtladım walla öperima.s.Çiğdem helal olsun valla... Ceren biraz meraklıdır, herşeyi öğrenmek ister, soruları genişletip sana sormuş, piyango sana vurdu valla kaydirigubbakcemile3
burdada kar başladı:1shok: yaa kocişte geç gelicek bu akşam ya elektrikler giderse ben çok korkarımm:1shok: internette giderse çatlarım sıkıntıdan offfsenağlama
hoşgeldinnn ben bebek iremmgeçmişi okudun di mihihoyyyt userim değiştia.s.
Rüzgarım canı sağolsun Cerenimin ya zevkle yanıtladım walla öperima.s.
günaydın çiğdem hoşgeldin nasılsın maşallah bütün soruları cevaplamışsın bravo
slm canım hoşgeldin nasılın bizde seni özledik bebişimiz nasıl
tamam be ceren kızma tamam ...gelme üstüme aglarım vallaha bak..
Cerenim pişman olurmuyum hiç ya neşeme neşe kattınız ,sıkıcı iş yaşantımı çekilir hale getiridniz hepinize teşekkür ederim kızlar ya
Baby kıyamam ya bende çok korkarım karanlıktan çağırabileceğin yakın arkadaşın varsa çağır,bolca mum hazırla ve çalışan çakmak perdeleride aç birde normal hatlı telsiz olmayan telefonlardan varsa onu tak fişe çok korkarsan birini arasın iyi oluyor ben genelde böyel önlemler alıyorum mecbur kalınca
sağol tatlım teşekkür ederim
bu arada söylemeden geçmiyeyim topiğe geldin ama eğer izinsiz ve habersiz 10 gün boyunca devamsızlık yaparsan 11. gün kapı dışarı olur listeden diskalifiye edilirsin tatlişkom bilgin olsun.....
bu arada sen rüzgardeniz in benim için meraklı dediğine bakma tatlım asıl kendileri fazlaca meraklılarda seni bunaltmasınlar diye tek seferde liste halinde ben sordum :sm_cool: :dilcikar:
Cerenim pişman olurmuyum hiç ya neşeme neşe kattınız ,sıkıcı iş yaşantımı çekilir hale getiridniz hepinize teşekkür ederim kızlar ya
Baby kıyamam ya bende çok korkarım karanlıktan çağırabileceğin yakın arkadaşın varsa çağır,bolca mum hazırla ve çalışan çakmak perdeleride aç birde normal hatlı telsiz olmayan telefonlardan varsa onu tak fişe çok korkarsan birini arasın iyi oluyor ben genelde böyel önlemler alıyorum mecbur kalınca
Pişman olacağınıda sanmıyorum zatiiiiiii bizim topik bu forumda bir numaradır bir numara değilmi kızlarrr :lepi: :enbuyukkk:
Sen gel takıl bize zaman nasıl geçiyor anlamazsın valla şeker hemde eğlenirken bilgilenmiş olursunnnnn :sm_cool:
tamam be kim seni tehdit etti ben görmedim öyle birşey..ayy aman içim bir tuhaf içim çekiliyor sıyrılıyor gibi kalbim bazen degişik atıyor neden bilmiyorum ama fazla aklıma getirip heyecan yapmak istemiyorum..daha da artar diye..
bebişin seni öyle bir oturtacakki görücen o zaman sen gezmeleri kaydirigubbakcemile3
topiğimize tekrar hoşgeldin kuzummmmmm cevaplarına bayıldımmmm sen en yeni üyemizsin bu topiktee acaba sana ne hediye etsek CADIARZU a.s.
umarım aramıza katıldığına pişman olmazsın balım
gerçi bu güne kadar böyle bir şey hiç olmadı ya neyse kaydirigubbakcemile3
maviiiiiiiiiiii terbiyesizlik yapma ne demek kaale almak alacak tabii şuna bak ya ben o kadar uğraşmışım liste hazırlamışım cevaplıcak tabii aldırma elimeklava:
neeeeeeeeeeeeee meraklımı kiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm benmiiii delikafadulden
duymamış olayım abla hele senden hiç :dilcikar:
kırdın kalbimi şimdi bana meraklı dedin senağlama
kankiiiiiiiiiiiiii nerdesin yaaa baksana ablam bana ne dediiiiiiii senağlama
canımmmmmmmmmmm kıyamam ben sana kuzummmmm :teselli:
canım hoşgeldin bizde seni merak ettik gelmeyince valla nasılsın iyimisin tatlım?
bende iyiim çok şükürmerhaba kumsalcım iyiyim sen nasılsın şeker
canım iyi olmanıza sevindim bende iyiyim çok şükür çalışıyorumhosbulduk canim iyiyim cok sükür bebekde iyi cok sükür..sen nasilsin
Pişman olacağınıda sanmıyorum zatiiiiiii bizim topik bu forumda bir numaradır bir numara değilmi kızlarrr :lepi: :enbuyukkk:
Sen gel takıl bize zaman nasıl geçiyor anlamazsın valla şeker hemde eğlenirken bilgilenmiş olursunnnnn :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?