Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

sağlıkocağı raporu geçiyor mu acaba?:roflol:

Hayır canım geçmiyor iş başvurusumu bu? benneyaptımki

yaw getirme o zaman aklına yaaa allah allah hamilesin sen hamileeeeeeeeeeeeeeee :CüvCüv: vücudun değişim içinde farkına var bunun ve herşey normal gidiyorrr maviiiiiiiii.........

kızımmmm sende ahiret soruları soruyorsun korkutuyorsun sonrada gel takıl bu ne perhiz bu ne lahana turşusu:roflol:

sendemi brütüs :dilcikar:

banane yaaa öpüşmücem işteeeee maviii hep hakmızıkçılık yapıyorrrrrrrrr
hem ben ona jelibonlarımdan veriyorum o paketi alıp kaçıyooorrrr
bende elimdeki bonibonları tek başıma yiceemmmmmmm :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

hosbulduk tatlim.kusura bakmayin ya merak edirdim sizi.iyiyim canim dün dr gitdik bebek bir büymüs bir büymüs nasil hareketlenmis
sen nasilsin bebisimiz nasi

oh oh maşallah bebişim iyi demek annesi ayyy canım ne güzel yaaa ne mutlusundur sen şimdi allahım bozmasınnnn :Saruboceq:
Bizde iyiyiz tatlım bildiğin gibi günden güne büyüyor genişliyoruz veeeeeeeeeee gün sayıyoruzzzz :dance: :sm_cool:

Teşekkür ederim bitanem yani bu konuda bir sen hak verdin bana herke eleştirdi baksana yaaa bir tüsüp ditçem görecekler günlerini :dilcikar:

arkadaslar benim biraz disarda biraz isim var görüsürüz insallah hepinizi öpüyorumm

Canım dikkat et kendine fazla ara verme gel yine tamammıııı a.s.

anam hatuna bak beni atladı herkese tek tek cvp bana gelince dıtt hadi güle güle balım..ben görmedigine yoruyorum nasılsa..

kıskançlık duyguların yine hat safhada bakıyorumda maviiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

bu arada kızlarrr busem isimli yeni üyemiz ortalarda yokkk gelsinde onuda bir sorguya çekelim..... kaydirigubbakcemile3

sen gel ben seni korurum korkmam ki:1hug: birde mum ışığında demli çay içerim sende demli süt içersin ıyyyy:1shok:

tamam canım anlaştıkkk sen beni üzdün ama ben yine kıyamadım sana :teselli:
demli süt nasıl oluyo leeynnn :uhm: bozuk sütmü? Hani ekşimik yapılan kaydirigubbakcemile3

ayy kıyamam sanaa ben gel yanımaa sen benimm:teselli: onu öğrencileri sinirlendirmiş yine anlaşılan suyuna gidicez bacım napalım:roflol:

sağol mavi içimi açtın hee:mymeka:

ayy kıyamam sanaa ben gel yanımaa sen benimm:teselli: onu öğrencileri sinirlendirmiş yine anlaşılan suyuna gidicez bacım napalım:roflol:

bananeee onun öğrencilerinden yaaaaa
bizde çalıştığımız yerde sinirleniyoruz ama acısını burdan çıkarmıyoruzki bizede yazık değilmi şimdi ceren nasıl üzüldü dudaklarını büktü yaa senağlama

aa ceren olmaz ki yavrucum versende accık ne olucak:teselli: mavi seni niye kızdırmıştı saçını mı çekmişti sende çek olsun bitsinkaydirigubbakcemile yiyeceklerinizi paylaşın anacım bir yeriniz şişer:1shok: yiyecekle şaka olmaz:roflol::roflol:

aaa sen küçüksün ne biçim konuşuyorsun ablanla dıtt acıbiber sürerdim ben şimdi sana ama cerene gider olmazzkaydirigubbakcemile3

hosbulduk tatlim.kusura bakmayin ya merak edirdim sizi.iyiyim canim dün dr gitdik bebek bir büymüs bir büymüs nasil hareketlenmis
sen nasilsin bebisimiz nasi

maşallah ona tü tü nazar değmesinn sende aldığın cicilerin resmini çekip eklesene gcancım bakarız ne güzell:sm_cool:

bağlantım zırt pırt kopuyo sinir oldum ben bugün verimli olamıcam anlaşılan neyse yarın görüşrüz ben gir çık bunaldım biraz düzelsin bu durum öyle gelirim öpüldünüz

yav ben jelibon istiyorum ben bonibon istiyorum banane banane o da geçen gün çikolatamı aldı kaçtı ben de jelibonlarını aldım işte....

he kıskançlık ceren baksana biz es geçtik yawww..

Kızlar merhabalar. Nasılsınız? Umarım herkesin keyifleri yerindedir. yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.

Biz iyiyiz Allah' a şükür.ben de kendimi toparladım yavaş yavaş.

Bugün istanbul çok soğuk. ben Kadıköy' deyim. Kar yok ama yağmur var.

Geçmişi çok okuyamadım kızlar menzilgülünden bir haber var mı? Kanaması vardı.

allah iyilik versin canim.
bebisss nasil?

ohh hele şükür beee...iyiyiz biz işte ne olsun...gerçi bebişi sormuşsun neyse ..sanırım oda iyi ama bugün tuhaflık var içimde...bende neden ki diyordum ceren bana gebe oldugumu hatırlattı sagolsun..:roflol:. iyi kötü gidiyor işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…