- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.341
ay ışığım benim güzeliiiiiiiim :) :1hug: Şenizevet ben deldimm ay ışığın burdaaakaydirigubbakcemile3
aaaa ben de aliçetinkaya'da oturuyorum, cadde üstünde :)ordu görevlisi . ayvalıkta nerede oturuyorsun ben aliçetinkayada oturdum
ay ışığım benim güzeliiiiiiiim :) :1hug: Şeniz
aaaa ben de aliçetinkaya'da oturuyorum, cadde üstünde :)
gelmenize daha yeni sevindim şimdi gitmenizin hüznü sardı benii yaasenağlamasenağlama
kızlar bana müsaade biraz işlerim var onları halledeyim sonrada uzanıcam biraz malum ceren çok hareketli kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum size iyi tatiller canlarım grş. bye.......
valla ben uyku muyku uyuyamadım, yolda uyuyamam zaten, o yüzden çok yorucu oldu ya ama sabah bayağı bir geç kalktım, her tarafım tutulmuş şekilde kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey nasıl geçti yolculuğun ablacımm uyuyamaman çok kötü yolda ya ben bir uyuyorum beşik gibi sallanınca otobüs varacağımız yerde açıyorum gözümükaydirigubbakcemile3
tamam canım senin için çekerim havasını içime :)şuan konuşurken ayvalık şöyle bir gözümün önüne geldi. benim için balkona çıkta havasını bi kokla ben çok severim ayvalığı
kızlar bana müsaade biraz işlerim var onları halledeyim sonrada uzanıcam biraz malum ceren çok hareketli kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum size iyi tatiller canlarım grş. bye.......
bayanlar banada müsade yemek işinide halledeyim sonra gelirim. öpüldünüz kendinize iyi bakın
önemli değil canım olsun aminnnnnnnnnn inşallah allah razı olsunkumsalcım pardon pot kırdım hamile zannediyordum.çok özür dilerim inşallah sende meleğine en kısa zamanda kavuşursun
hoşgeldinn ablacım nasılsın yolculuk nası geçti yoruldunmu çokcanlarım ben döndüm, merak etmeyin diye yazayım dedim, geçmişi okumadım, yarın okuyacağım canlarım, sadece yazıp çıkayım dedim, hepinizi seviyorum :)
hoşgeldin petekçim nasılsın uğramıyosun ne zamandır oğlun olucakmış gözün aydın canım hayırlı evlat olur inşallahkızlarrrrrr ben geldim ama kimse yoooooooook size müjde vermek istemiştim amaaaaaaa
maviş nasılsın canım bulantılar başlamış galiba inşallah çok uzun ve sıkıntılı geçmez hafif atlatırsınslm kızlar nasılsınız ?gerçi kimse yok ama ben yazayım yinede belki gelen olur...bende bi tuhafım bugün hafif mide bulantısı ve baş agrısı...aman nazar degiyor sanırım be gayet iyi idim şimdiye kadar neyse.... peteginde oglu olacakmış ne güzel ogullarımızda çogalıyor demek..
hoşgeldin meryemcim allah kucağına almayıda nasip etsin sağlıklakızlar merhaba ben 12.haftadayım şuan,inşallah sağlıcakla kucağımıza da alırız bebeklerimizii
biey sorucam size; ben hamile kaldıktan sonra sanki daha çok hapşurmaya başladım.. bu bebeğe zarar verirmi acaba ?
yasemincim nasılsın canım maşallah nasıl çabu geçiyo günler yavruna kavuşmaya çok az kaldı .heycankısındır sen şimdi inşallah çok kolay bi doğum geçirirsin bizi habersiz bırakmaCanlarım nasılsınız??
Meryem hoşgeldin balım bende hapşırırım sık bi zararı olmadı korkma sakın kendini kasma tutma emi dikkat et kendine ama.. tabi bebişinede...
Canlarım 36 haftalık olduk ya:teytey:çok çabuk geçiveriyo günler..
takvimin çok güzel olmuş canım çok beyendimbu arada cerenim eline saglık çok güzel olmuş sen bi tanesin..bu arada kimse yorum yapmadı güzelmi degilmi diye?
inşalalh hayırlı haberler alırsın canım bize haber verkızlar ben de aşılama yaptırdım 3 gün oldu.Dua edin hayırlısı ile hamilelik haberini vereyim size.öpüyorum hepinizi.
görüşürüz cerencim fazla yorma kendinikızlar bana müsaade biraz işlerim var onları halledeyim sonrada uzanıcam biraz malum ceren çok hareketli kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum size iyi tatiller canlarım grş. bye.......
kolay gelsin canım görüşürüzbayanlar banada müsade yemek işinide halledeyim sonra gelirim. öpüldünüz kendinize iyi bakın
görüşürüz iremcim kendine dikkat etkızlar bende çıkıyorum annemle ilgileneyim öptüm:a015:
ablacım menzil gülü iyiyimiş merak etmeyinPetekcim gözün aydın canım, oğullarımız çoğalıyor ne güzel :)
Bu arada Menzil Gülü gözükmüyor hiç, benssenb ve kibele de öyle... Menzil Gülünü gerçekten çok merak ediyorum, ara sıra gelip kendinden haber verirdi ama uzun zamandır yok ortalarda, umarım herşey yolundadır kızlar
yok cnm bişey olmaz,endişe etmekızlar merhaba ben 12.haftadayım şuan,inşallah sağlıcakla kucağımıza da alırız bebeklerimizii
biey sorucam size; ben hamile kaldıktan sonra sanki daha çok hapşurmaya başladım.. bu bebeğe zarar verirmi acaba ?
kız bişey kalmamış yaseminCanlarım nasılsınız??
Meryem hoşgeldin balım bende hapşırırım sık bi zararı olmadı korkma sakın kendini kasma tutma emi dikkat et kendine ama.. tabi bebişinede...
Canlarım 36 haftalık olduk ya:teytey:çok çabuk geçiveriyo günler..
canım nasılsın senden haber aldığıma sevindim bende iş yoğunluğundan eskisi kadar giremiyorum çok özlüyorum sohbet etmeyi sizlerle ama hafta sonu ancak hafta içi 8 de evdeyim yemek bulaşık derken bilgisayara oturmam 9.30 u buluo zaten yarım saat sonrada uykum gelioFiliz ablacim merak etmissin beni, Allah razi olsun.. Ben cok sukur iyiyim.. Arada ufak tefek kanama oluyor ama yatinca duzeliyor.. En ufak birsey yapmadan yatmam gerekiyor bundan sonra.. Butun gun yataktayim..Bunada sukur, plasenta previa olupta durumu benden daha kotu olanlarda var.
Sizler nasilsiniz?
Filiz ablacim merak etmissin beni, Allah razi olsun.. Ben cok sukur iyiyim.. Arada ufak tefek kanama oluyor ama yatinca duzeliyor.. En ufak birsey yapmadan yatmam gerekiyor bundan sonra.. Butun gun yataktayim..Bunada sukur, plasenta previa olupta durumu benden daha kotu olanlarda var.
Sizler nasilsiniz?
canalr yahu ben burdayım hiç biriniz yoksunuz ne tatili bu böle kocişte beni bıraktı gitti bu akşam offf çok yalnızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?