Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

entelliye ve nur cok sagolun arkadaslar...Entelliyecim evet az kaldi sukur, haziran 7 gibi dogum ama daha once olmasida cok muhtemel cunku sezeryan olucam galiba.. Sen ve bebisin nasilsiniz?

ablacım menzil gülü iyiyimiş merak etmeyin
ben sürekli temas halindeyim,merak ediyorum onu,hiç kalkmaması lazımmış
yemek yapmak için bile,pek giremiyor siteye,içiniz rahat olsun iiymiş.
canım haber verdiğin için çok çok sağol, sağolsun menzil gülü de haberdar etmiş kendinden :)
güzelim benim, haber verdiğin için teşekkürler, gerçekten endişelenmiştim senin için haber alamayınca, Rabbim seni ve Yusufumuzu korusun, az kaldı birtanem, biraz daha sık dişini, boşver evi, yemeği, yapılır nasıl olsa, önemli olan senin ve yusuf'un sağlığı, siz ikiniz iyi olun gerisi zaten olur :) bizi zaman zaman kendinden haberdar et canımcım, gerçekten merak ediyoruz seni, inşallah herşey yolunda gidecek ve bebişini kucağına alacaksın, işte o zaman bu zor günleri unutacaksın tatlım, Allah seninle ve bebeğinle olsun birtanem :) dualarımız seninle :)
entelliye ve nur cok sagolun arkadaslar...Entelliyecim evet az kaldi sukur, haziran 7 gibi dogum ama daha once olmasida cok muhtemel cunku sezeryan olucam galiba.. Sen ve bebisin nasilsiniz?
eh pek bir şey kalmamış canımcım, biraz daha sık dişini :)

bizde iyiyiz canım şükür bulantılarım biraz uzun sürdü ama şimdi kan ilaçlarına başladım kanım düşmüş biraz daha iyiyim hamileliğin rahat bir dönemini sürüyorum çok şükür şu aralar yoksa bir hafta öncesine kadar hala istifra ediyordum ne kadar az kalmış doğumuna hayırlısıyla rabbim ikinizide sağlıcakla kurtarsın tabii hepimizide inşallah

Guzel dileklerin icin sagol ablacim..Simdilik ev islerini bosvermeye calisiyorum ama oyle pipirikliyimki bazen tutamiyorum kendimi yine is yapar buluyorum.. Esimden Allah razi olsun, cok yardimci oluyor bana.. Evet az kaldi, Allahim insallah hayirlisi ile saglikli bir bebis dunyaya getirmemi nasip eder...

Aminn canim...Ilaclarini ihmal etme. Benimde kan sayimim dusuk ciktigi icin gunde iki defa demir hapi aliyorum. Rabbim tum hamile arkadaslarima ve bana kolay dogumlar, saglikli hayirli evlatlar nasip etsin...

Canım ben 2 tane okudum Allah kabul etsin. Epeydir buraya giremediğim için haber veremedim.

1- 2,5 yıllık evliyim
2- 21 aydır
3- olacak inşallah:)
4- yaw burası ne zamandır hamiş topiği oldu? Hey benim gibiler sesinizi yükseltin bu hamiş bayanlar bizi unuttular topikte lülülülülülü
5- yaşımı buraya yazacağımı düşünmüyorsunuz herhalde. Bana yaşımı, kilomu, maaşımı sormak cesaret ister ona göre laelaelaelaelae
6- hoppala kaydirigubbakcemile3 kardeşimi napıcan kuzum :))
7- 5. sorunun cevabına bunu da eklesem iyi olacak. Kuzum ben eşim beni bulamasın diye uğraştıkça siz beni deşifre edeceksiniz aaaaa:1ninca:
8- bu soruları hazırlayan arkadaş bir anketör mü yoksa? İstatistiki bilgi çıkaracak sanırım. Evin ilk gözağrıları %78 oranında hamiş kalıyor gerisi önemsiz gibi bir sonuç mu bekliyor yoksa kaydirigubbakcemile3
9- ha bu soru süper oldu bak, belediye seçimlerinde kime oy vereceğimi de yazayım mı? töbe töbe :jeyyar: ama muhtar adayımı söyleyebilirim:) kim bayansa ona oyum, hehe..
10- boş gezenin boş kalfasıyım bazen bazen de topuklarım popoma vuruyor koştururken, varın siz bulun mesleğimi:)
11- boş boş oturuyor tüm gün bilgisayar başında ama benden çok işi var sorsanız:)
12- bakınız 5. soruya mirmirmirmir
13- bulmadım canım zaten buranın kurucularından biriyim, eskiler bilirler...
14- tek şikayetim çok gevezeler ve geçmişi takip etmek bazen işkence oluyor. Bir gün atla hop en az 20-30 sayfa atlıyor. Bugünlerde çok sık giremediğimi gözönüne alırsanız ben bu dersten kalırım öğretmenim...
15- elbette hayır. ben aslında bir dedektifim, patronlarınıza ve üstlerinize sizi ispiyonlamak için burdayım, hehe..

Bak sen bide üye kaydı yaparmışnaniknanik. Gelmeyeyim oraya Ceren cadısı. Gıdıklarım bak seni şakkıdı..Kız Allah senin kocana sabır versin cadı hamiş :CüvCüv:..a.s.:1hug:

Rüzgarım denizim ne zaman yapıcan testini kız? Ay hayırlı haberler verirsin inşallah. Bana ayrıca bildirimisin sonucunu merak ederim geçmişi okumaya da vaktim yetmez. Aklında olsun olur mu? Beni ahberdar et canım. Başka günü yaklaşan var mı?

canım nasılsın kendine dikkat et yapma iş falan bak şunun şurasında ne kaldı allahın izniyle yusufunu alıcaksın inşallah kucağına biraz daha sabır allah yardımcın olsun
Merhaba arkadaşlar.ben beklemyordum ama hamile kalmışım.sonuç hemen belli oldu...
hayırlı olsun canım allah kucağına almayıda nasiip etsin

günaydın kızlarrr 3 günlük bi aradan sonra yine sizlerle birlikteyiiim
işallah süper iyi mutlu sakin huzurlu bir hafta geçirriz hepimizz

Günaydın canlarıııııııııııııııııııııııııııııııııım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Nasılsınız bakalım? Hepinize mutluluk, sağlık, bereket ve çok güzel müjdeli haberlerle dolu bir hafta diliyorum :sm_cool:

canımcım çok haklısın, hamiş sayısı çoğaldı diye sadece hamiş topiği yaptılar çıktılar anam, bak ben de çok bozuldum şimdi :mymeka: şunun şurasında 3 kişi kaldık diye bizi kaale alan yok görüyorsun :dilcikar: neyse inşallah bizde bir alt sıraya geçeceğiz en kısa zamanda :dance:
boşuna cadı demiyorum di mi ben Ceren'e kaydirigubbakcemile3
hiç merak etme, belki bugün bir ara bakarım diyorum, bakarsın durumun ne olduğu çıkar, çünkü en geç dün kırmızıları görmüş olmam gerekiyordu, bugün bir test alıp bakarım sana da özelden bildiririm ki aramayasın sayfalar içinde canikom :)
günaydın kızlar nasılsınız hepinize bol neşeli güzel haberlerle dolu capcanlı bi hafta diliyorum
günaydın birtaneeeeeeeeeeem nasılsın arifem?

günaydın kızlarrr 3 günlük bi aradan sonra yine sizlerle birlikteyiiim
işallah süper iyi mutlu sakin huzurlu bir hafta geçirriz hepimizz
günaydın burcu nasılsın bebişin nasıl
günaydın ablacım nasılsın evet unutuluyoruz galiba cerennnnn umarım öyle değildir dimi kuzum :)))bende iyiyim şükürler olsun biryadan çayımı yudumluyorum biryandan çalışmay a çalışıyorum ama çok uykum varmirmirmirmir
bugün temizlik var kızlar, kadıncağıza kahvaltı hazırlamam lazım, arada uğrarım :)
kolay gelsin ablacım yorulam emi bugün okul yoktu galiba

iyyim kumsalcım bebeişte iyi yarın akşam doktora gidicem o zaman tam öğrencem iyii değilmi
sen nasılsın

günaydın rüzgar deniz ablacım kolay gelsin

iyyim kumsalcım bebeişte iyi yarın akşam doktora gidicem o zaman tam öğrencem iyii değilmi
sen nasılsın

günaydın rüzgar deniz ablacım kolay gelsin

yarın doktora gidicen demek hadi bakalım güzel haberler getir bebişimizden hayırlısıyla
bende iyiyim çok şükür geldik çalışıyoruz işte iş güç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…