- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.381
canım amin inşallah güzelim, bugün iyi gördüm seni, sevindim :)günaydın kızlarrr 3 günlük bi aradan sonra yine sizlerle birlikteyiiim
işallah süper iyi mutlu sakin huzurlu bir hafta geçirriz hepimizz
afiyet olsun canım, hayır bugün okul yok :) kadın evde olunca ben elimi hiçbir şeye sürmüyorum, sadece arkasından bakıyorum unuttuğu yerler varsa söylüyorum o kadar :)günaydın burcu nasılsın bebişin nasıl
günaydın ablacım nasılsın evet unutuluyoruz galiba cerennnnn umarım öyle değildir dimi kuzum :)))bende iyiyim şükürler olsun biryadan çayımı yudumluyorum biryandan çalışmay a çalışıyorumama çok uykum varmirmirmirmir
kolay gelsin ablacım yorulam emi bugün okul yoktu galiba
sağol tatlım, hadi bakalım bebişini gör bakalım yarın akşam :) bizden öpücük yolla ona emi?iyyim kumsalcım bebeişte iyi yarın akşam doktora gidicem o zaman tam öğrencem iyii değilmi
sen nasılsın
günaydın rüzgar deniz ablacım kolay gelsin
canım amin inşallah güzelim, bugün iyi gördüm seni, sevindim :)
afiyet olsun canım, hayır bugün okul yok :) kadın evde olunca ben elimi hiçbir şeye sürmüyorum, sadece arkasından bakıyorum unuttuğu yerler varsa söylüyorum o kadar :)
sağol tatlım, hadi bakalım bebişini gör bakalım yarın akşam :) bizden öpücük yolla ona emi?
Canım ben 2 tane okudum Allah kabul etsin. Epeydir buraya giremediğim için haber veremedim.
1- 2,5 yıllık evliyim
2- 21 aydır
3- olacak inşallah:)
4- yaw burası ne zamandır hamiş topiği oldu? Hey benim gibiler sesinizi yükseltin bu hamiş bayanlar bizi unuttular topikte lülülülülülü
5- yaşımı buraya yazacağımı düşünmüyorsunuz herhalde. Bana yaşımı, kilomu, maaşımı sormak cesaret ister ona göre laelaelaelaelae
6- hoppala kaydirigubbakcemile3 kardeşimi napıcan kuzum :))
7- 5. sorunun cevabına bunu da eklesem iyi olacak. Kuzum ben eşim beni bulamasın diye uğraştıkça siz beni deşifre edeceksiniz aaaaa:1ninca:
8- bu soruları hazırlayan arkadaş bir anketör mü yoksa? İstatistiki bilgi çıkaracak sanırım. Evin ilk gözağrıları %78 oranında hamiş kalıyor gerisi önemsiz gibi bir sonuç mu bekliyor yoksa kaydirigubbakcemile3
9- ha bu soru süper oldu bak, belediye seçimlerinde kime oy vereceğimi de yazayım mı? töbe töbe :jeyyar: ama muhtar adayımı söyleyebilirim:) kim bayansa ona oyum, hehe..
10- boş gezenin boş kalfasıyım bazen bazen de topuklarım popoma vuruyor koştururken, varın siz bulun mesleğimi:)
11- boş boş oturuyor tüm gün bilgisayar başında ama benden çok işi var sorsanız:)
12- bakınız 5. soruya mirmirmirmir
13- bulmadım canım zaten buranın kurucularından biriyim, eskiler bilirler...
14- tek şikayetim çok gevezeler ve geçmişi takip etmek bazen işkence oluyor. Bir gün atla hop en az 20-30 sayfa atlıyor. Bugünlerde çok sık giremediğimi gözönüne alırsanız ben bu dersten kalırım öğretmenim...
15- elbette hayır. ben aslında bir dedektifim, patronlarınıza ve üstlerinize sizi ispiyonlamak için burdayım, hehe..
Bak sen bide üye kaydı yaparmışnaniknanik. Gelmeyeyim oraya Ceren cadısı. Gıdıklarım bak seni şakkıdı..Kız Allah senin kocana sabır versin cadı hamiş :CüvCüv:..a.s.:1hug:
Günaydın canlarıııııııııııııııııııııııııııııııııım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Nasılsınız bakalım? Hepinize mutluluk, sağlık, bereket ve çok güzel müjdeli haberlerle dolu bir hafta diliyorum :sm_cool:
canımcım çok haklısın, hamiş sayısı çoğaldı diye sadece hamiş topiği yaptılar çıktılar anam, bak ben de çok bozuldum şimdi :mymeka: şunun şurasında 3 kişi kaldık diye bizi kaale alan yok görüyorsun :dilcikar: neyse inşallah bizde bir alt sıraya geçeceğiz en kısa zamanda :dance:
boşuna cadı demiyorum di mi ben Ceren'e kaydirigubbakcemile3
hiç merak etme, belki bugün bir ara bakarım diyorum, bakarsın durumun ne olduğu çıkar, çünkü en geç dün kırmızıları görmüş olmam gerekiyordu, bugün bir test alıp bakarım sana da özelden bildiririm ki aramayasın sayfalar içinde canikom :)
günaydın birtaneeeeeeeeeeem nasılsın arifem?
bugün temizlik var kızlar, kadıncağıza kahvaltı hazırlamam lazım, arada uğrarım :)
günaydın burcu nasılsın bebişin nasıl
günaydın ablacım nasılsın evet unutuluyoruz galiba cerennnnn umarım öyle değildir dimi kuzum :)))bende iyiyim şükürler olsun biryadan çayımı yudumluyorum biryandan çalışmay a çalışıyorumama çok uykum varmirmirmirmir
kolay gelsin ablacım yorulam emi bugün okul yoktu galiba
Günaydın güzelleeerrrrrr sabah şerifleriniz hayır olsun efendim
Gününüz ayın neşeniz bol sevinciniz ve huzurunuz daim olsun inşallaahhh...
Veeeee herşey gönlünüzce olsunnnnnn
Hepinize en güzel haftalardan birini diliyorrr ve mesajlarımı cevaplamaya başlıyorum :dance: :dance: :dance:
Neşecim sen bu topiğin yeni üyesimisin canım? Bak en üst başlık altında ne yazıyor hayatım dikkatini çekerim.....
Sen neden cevapladınki bu soruları yawwww :uhm: anladım canın sıkılmış senin kaydirigubbakcemile3 ama üzdün beni aşk olsun 15 sorunun içinde sadece 3 tane hamilelikle ilgili soru var diye kalan sorularıda arada yemişsin. Teessüf ederim şekerim ben genelleme yaparak sorular hazırladım :dilcikar: Ayrıcada zaten sana soran olmadı hiç birşeyki sen neden atladın biz zaten seni tanıyoruz bacım yeterrrrr :teytey: ama illede bizi es geçmişsin diyorsan ben size özel sorularda hazırlarım anacım hiç dert etme ama özelden yollarım onları kaydirigubbakcemile3 özel sorular çünkü :roflol:
Sendemi brütüs aşk olsun :dilcikar:
Sen benim gibi cadıya kurbaaannn ollll :dilcikar:
ooooo ne güzel valla evind etemizleniyor mis gibi keyfini çıkar iş yapma sakın bizide fazla boşlama ama tamammı a.s
Günaydın canımcım nasılsın?
Aşk olsun arife ya sendemi aynı şeyleri düşünüyorsun sanada teessüf ederim şekerim aldıracaksın elimeklava: sonra cadı ceren olucam yine CADIARZU
günaydın ballı badem nasılın canım benimm ay yok kız şaka yapıyorum yaaa ama sende fena alışmışsın hemen eline alıyosun oklavayı cadısın ama tatlı cadııııııııııııııııııŞeniz
canlarımmmmm
günaydınlar nasılsınız burcu ceren arife iisisniz inşallaj
kızlar bizim iso denetimimiz varr çok katılamıcam sanırım sizee(((
bizim burada acayip yoğun yaa
günaydın canım iyiyim sağol sen nasılın bebişmiz nasılcanlarımmmmm
günaydınlar nasılsınız burcu ceren arife iisisniz inşallaj
tamam canım kolay gelsinkızlar bizim iso denetimimiz varr çok katılamıcam sanırım sizee(((
canım fazla yorma kendibizim burada acayip yoğun yaa
Ama ama siz bana laf söylüyonuz ben sizin için hazırlamadımki o sorgu listesini :çok üzgünüm: Siz neden üzerinize alınıp yorum yapıyorsunuzki senağlama
Ben hepinizi ayrı ayrı düşünüyor dualar ediyorum biliyorsunuz ille söylememmi gerek bunu :dilcikar: Sonra beni cadı yapan sizsiniz ben meleğim aslında kaydirigubbakcemile3
Günaydın cicim bizler iyiyiz çok şükür yepyeni bir haftaya daha başladık sen nasılsın tatlım?
Allah yardımcın olsun canım :çok üzgünüm:
vışşşş sanada kolay gelsin şekerrr
kızlar ben çıkıyorum şimdi, öğleden sonra görüşmek üzere :) hepinizi öptüm canlarım :)
Cereniiiiiiiiiiim tatlı cadım benim... kurban olurum tabii kız senin gibi tatlı cadıya, yerim ben seni yeriiiim... hehehe kız şaka da mı yapamayacağız aaa... valla bugün ben oturuyorum kızlar ev temizleniyor, birazdan kuaföre gideceğim, sonra karşı komşum kahveye çağırdı ona gideceğim, öğleden sonra gelirim artık buraya :)
entelliyecim kolay gelsin sana canımcım :)
saol canım öle yoğunluk varki yazmaya vaktim yok ama takip ediyorum sizi fırsat buldukçaCereniiiiiiiiiiim tatlı cadım benim... kurban olurum tabii kız senin gibi tatlı cadıya, yerim ben seni yeriiiim... hehehe kız şaka da mı yapamayacağız aaa... valla bugün ben oturuyorum kızlar ev temizleniyor, birazdan kuaföre gideceğim, sonra karşı komşum kahveye çağırdı ona gideceğim, öğleden sonra gelirim artık buraya :)
entelliyecim kolay gelsin sana canımcım :)
canım küsermiş kıyamam ben sana meleğim benim dua ettiğinide biliyoruz canım allah razı olsun biz şaka takıldık hadi gel barışalım:teselli:
kızlar ben çıkıyorum şimdi, öğleden sonra görüşmek üzere :) hepinizi öptüm canlarım :)
tamam geldim
hadi öpüşüp barışalım Şeniz hihoyyyt
güle güle gezenti abla kaydirigubbakcemile3 :teytey:
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz şimdi olduhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?