Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın kızlarrr 3 günlük bi aradan sonra yine sizlerle birlikteyiiim
işallah süper iyi mutlu sakin huzurlu bir hafta geçirriz hepimizz
canım amin inşallah güzelim, bugün iyi gördüm seni, sevindim :)
afiyet olsun canım, hayır bugün okul yok :) kadın evde olunca ben elimi hiçbir şeye sürmüyorum, sadece arkasından bakıyorum unuttuğu yerler varsa söylüyorum o kadar :)
iyyim kumsalcım bebeişte iyi yarın akşam doktora gidicem o zaman tam öğrencem iyii değilmi
sen nasılsın

günaydın rüzgar deniz ablacım kolay gelsin
sağol tatlım, hadi bakalım bebişini gör bakalım yarın akşam :) bizden öpücük yolla ona emi?

arkasından bakmak heee oda güzel bugün bol bol dinlen ozaman yarın için enerji depola

Günaydın güzelleeerrrrrr sabah şerifleriniz hayır olsun efendim
Gününüz ayın neşeniz bol sevinciniz ve huzurunuz daim olsun inşallaahhh...
Veeeee herşey gönlünüzce olsunnnnnn
Hepinize en güzel haftalardan birini diliyorrr ve mesajlarımı cevaplamaya başlıyorum :dance: :dance: :dance:

Neşecim sen bu topiğin yeni üyesimisin canım? Bak en üst başlık altında ne yazıyor hayatım dikkatini çekerim.....
Sen neden cevapladınki bu soruları yawwww :uhm: anladım canın sıkılmış senin kaydirigubbakcemile3 ama üzdün beni aşk olsun 15 sorunun içinde sadece 3 tane hamilelikle ilgili soru var diye kalan sorularıda arada yemişsin. Teessüf ederim şekerim ben genelleme yaparak sorular hazırladım :dilcikar: Ayrıcada zaten sana soran olmadı hiç birşeyki sen neden atladın biz zaten seni tanıyoruz bacım yeterrrrr :teytey: ama illede bizi es geçmişsin diyorsan ben size özel sorularda hazırlarım anacım hiç dert etme ama özelden yollarım onları kaydirigubbakcemile3 özel sorular çünkü :roflol:

Sendemi brütüs aşk olsun :dilcikar:
Sen benim gibi cadıya kurbaaannn ollll :dilcikar:

bugün temizlik var kızlar, kadıncağıza kahvaltı hazırlamam lazım, arada uğrarım :)

ooooo ne güzel valla evind etemizleniyor mis gibi keyfini çıkar iş yapma sakın bizide fazla boşlama ama tamammı a.s

Günaydın canımcım nasılsın?
Aşk olsun arife ya sendemi aynı şeyleri düşünüyorsun sanada teessüf ederim şekerim aldıracaksın elime klava: sonra cadı ceren olucam yine CADIARZU

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................32. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................29. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................27 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................22 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................10. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
14.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
15.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
16.Mavideniz...............................5. Haftamızdayız (15 kasım )
17.Ciğdem..................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın ballı badem nasılın canım benimm ay yok kız şaka yapıyorum yaaa ama sende fena alışmışsın hemen eline alıyosun oklavayı cadısın ama tatlı cadııııııııııııııııııŞeniz

Cereniiiiiiiiiiim tatlı cadım benim... kurban olurum tabii kız senin gibi tatlı cadıya, yerim ben seni yeriiiim... hehehe kız şaka da mı yapamayacağız aaa... valla bugün ben oturuyorum kızlar ev temizleniyor, birazdan kuaföre gideceğim, sonra karşı komşum kahveye çağırdı ona gideceğim, öğleden sonra gelirim artık buraya :)

entelliyecim kolay gelsin sana canımcım :)

Ama ama siz bana laf söylüyonuz ben sizin için hazırlamadımki o sorgu listesini :çok üzgünüm: Siz neden üzerinize alınıp yorum yapıyorsunuzki senağlama
Ben hepinizi ayrı ayrı düşünüyor dualar ediyorum biliyorsunuz ille söylememmi gerek bunu :dilcikar: Sonra beni cadı yapan sizsiniz ben meleğim aslında kaydirigubbakcemile3

canlarımmmmm
günaydınlar nasılsınız burcu ceren arife iisisniz inşallaj

Günaydın cicim bizler iyiyiz çok şükür yepyeni bir haftaya daha başladık sen nasılsın tatlım?

kızlar bizim iso denetimimiz varr çok katılamıcam sanırım sizee (((

Allah yardımcın olsun canım :çok üzgünüm:

bizim burada acayip yoğun yaa

vışşşş sanada kolay gelsin şekerrr

canım küsermiş kıyamam ben sana meleğim benim dua ettiğinide biliyoruz canım allah razı olsun biz şaka takıldık hadi gel barışalım:teselli:

canımmmm Şeniz
ye beni sen ye ohh çıtır çıtır bandıra bandıra cokacimcoook kaydirigubbakcemile3 yarasın kuşuma afiyet bal şeker olsun ablacımmmm :1hug:
Yaaa şaka yapmışınız ama gücüme gitti :çok üzgünüm: ben hamileyim :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3 ben tabii 9 ay boyunca bu kelimenin arkasına sığınacağım "BEN HAMİLEYİM" :roflol:
Doğumdan sonrada "BEN ANNEYİM" deyip atlatıcam herşeyi kaydirigubbakcemile3

Süslü pakize ne işin var gene kuaföre hele bir otur evinde bırak süsü püsü yawwww kaydirigubbakcemile3 alan almış satan satmış eniştem seni böyle beğendi daha neyine süsleneyyon çalışmaya başladığından beri kazandığın paradan fazlasını harcadın vee aaa klava:
bana ne oluyorsa kaydirigubbakcemile3
neyse ablam işlerini hallet gel bekliyorum seni anladın sen onu yerimseniben

saol canım öle yoğunluk varki yazmaya vaktim yok ama takip ediyorum sizi fırsat buldukça

canım küsermiş kıyamam ben sana meleğim benim dua ettiğinide biliyoruz canım allah razı olsun biz şaka takıldık hadi gel barışalım:teselli:

tamam geldim
hadi öpüşüp barışalım Şeniz hihoyyyt

kızlar ben çıkıyorum şimdi, öğleden sonra görüşmek üzere :) hepinizi öptüm canlarım :)

güle güle gezenti abla kaydirigubbakcemile3 :teytey:

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz şimdi olduhihoyyyt

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tamam o zaman canım :1hug: kaydirigubbakcemile5

yaaa bu arada kızlar mavi deniz gelmedi hiç bu sabah buraya uğramadı yapmazdı böyle nerdeki? Umarım iyidir kötü bir şey yoktur merak ettim :uhm:

Ayrıca iremde yok gündüzleri yoğun oluyor ama sabahları bir uğrar selam eder öyle başlardı işe bak kafam takıldı şimdi ikisinede :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…