Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet ikiside uğramadı bugün umarım bişi yoktur mavi nezaman doktora gidicekti

Menzil'im nasıl oldun? Bebişe ve kendine çok dikkat et canım. Dualarımız hepinizle..

Dimi bizi ezdi kız bunlar iyice, ben de elime oklavayı alıcam artk:)) Canım ya bugün test yaparsan olumlu yada olumsuz ne olursa sonucunu bildir mutlaka çok merak ettim. Sabah idrarını da beklemene gerek yok günün geçtiyse, hadi hayırlısı bakalım..

bugün temizlik var kızlar, kadıncağıza kahvaltı hazırlamam lazım, arada uğrarım :)

O ne ya ben onunla uğraşacağıma işlerin yarısını kendim yaparım. Kahvaltı, öğle yemeği hazırla derken sen de onunla bir yoruluyorsun cicim..

Bana ne bize de soru hazırla o zaman. Ama müstehcen olmasın. Canım sıkıldı nolmuş :dilcikar:

Oh oh hanıma bak maşallah gez bakalım...Test almayı da nutma canım bak meraktan ölüyorum burda...

bende burdayim kizlar... 19 haftalik hamileyim yeni yeni bebgimin icimde kimildayislarini hissetmeye basladim oyle mutluyumki,,,, rabbim herkese bu guzel sevinci tadmayi nasip etsin...

bende burdayim kizlar... 19 haftalik hamileyim yeni yeni bebgimin icimde kimildayislarini hissetmeye basladim oyle mutluyumki,,,, rabbim herkese bu guzel sevinci tadmayi nasip etsin...

Amin Canım :Saruboceq: bende çok merak ediyorum ilk hareketlerini ama daha var benim ben daha 10. haftaya giriyorum daha karnım bile şişmedi :CüvCüv: beklemek bile güzel

inan cok guzel bir duygu bende cok merak ediyordum hamile kalan arkadaslarima ablalarima sorup duruyordum nasil hissediliyor fallan diye :))) benim karnim baya belirginlesti bilmiyorum niye herkes 6-7 aylik saniyor :S

inan cok guzel bir duygu bende cok merak ediyordum hamile kalan arkadaslarima ablalarima sorup duruyordum nasil hissediliyor fallan diye :))) benim karnim baya belirginlesti bilmiyorum niye herkes 6-7 aylik saniyor :S

İngilteredemi yaşıyorsun ? oralarda çoğunlukla normal öneriyorlarmış doğrumu gerekmedikçe sezeryan yapılmıyormuş biraz anlatsana ordaki doktorlar neler diyor yasakların neler doğum yöntemini belirledinmi vs...

amin sagolasiniz :)

evet ben ingilterede yasiyorum turkiyede nasil oldugunu bilmiyorum ama burda gununu doldurmak icin her yolu deniyorlar ve en son care eger suyun patladi ise ozaman anca doguma aliyorlar ve eger 5cm acildi ise rahim sunni sanci veriyorlar yurutuyorlarmis fallan ben hic gormedim duyduklarimi soyluyorum... dogum hanede bekletiyorlarmis taaaki rahim acilana kadar :S bura da dogum yapmak iskence :)))
annem kardesime dogum yaptiginda hissetmis bebegini geldini hemsireyi cagirmis hemisre bakmis altina hayir demis annem bagriyormus geldiii diye sonra bi baksaki hemsire annem dogum yapiyor bebegi son anda dusmekten kuratarmis doktr fallan cagirmis...
ikiz olunca cok onem veriyorlar burda :))

hamilelik surecinde cok iyi bakiyorlar surekli kontrollere cagiriyorlar tansiyon seker kan testleri yapiyorlar bebegin saglik durumunu hep kontrol altinda tutuyorlar doguma kadar ...

Kumsalcım merhaba iyiyim ne olsun bugün kan ve idrar tahlili yaptırıdm perşem be günü kontrolüm var 10. hafataya giriyorum şimdilik herşey yolunda şükürler olsun sen neler yapıyorsun

Burda da 3 haftada kontrole çağırıyorlar testlerini yapıyorlar herşey gayet güzel fakat maalesef çok fazla sezeryan yapılıyor mecbur olmadığı halde herkes sezeryan yaptırıyor bende normal doğumdan korkuyorum ama eğer terslik çıkmaz ise normal olması için direnicem epidural olmasını istiyorum hiç olmassa ağrılarımı biraz azaltır diye düşünüyorum bakalım hayırlısı Annen ucuz atlatmış desene dik kafalı hemşire yüzünden bebek düşüyormuş nerdeyse

günaydin hayirli hafdalar bol kazancli hafdalar diliyorummmmmmm
sağol canım allah razı olsun nasılsın bebişin nasıl
Kumsalcım merhaba iyiyim ne olsun bugün kan ve idrar tahlili yaptırıdm perşem be günü kontrolüm var 10. hafataya giriyorum şimdilik herşey yolunda şükürler olsun sen neler yapıyorsun

merhaba canım bende iyiim çok şükür çalışıyorum hayırdır niya tahlil verdin maşallah allah nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…