- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.401
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tamam o zaman canım :1hug: kaydirigubbakcemile5
yaaa bu arada kızlar mavi deniz gelmedi hiç bu sabah buraya uğramadı yapmazdı böyle nerdeki? Umarım iyidir kötü bir şey yoktur merak ettim :uhm:
Ayrıca iremde yok gündüzleri yoğun oluyor ama sabahları bir uğrar selam eder öyle başlardı işe bak kafam takıldı şimdi ikisinede :uhm:
Ceren arİfe sİz nasılsınız nasıl gİdİo
Günaydın canlarıııııııııııııııııııııııııııııııııım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Nasılsınız bakalım? Hepinize mutluluk, sağlık, bereket ve çok güzel müjdeli haberlerle dolu bir hafta diliyorum :sm_cool:
canımcım çok haklısın, hamiş sayısı çoğaldı diye sadece hamiş topiği yaptılar çıktılar anam, bak ben de çok bozuldum şimdi :mymeka: şunun şurasında 3 kişi kaldık diye bizi kaale alan yok görüyorsun :dilcikar: neyse inşallah bizde bir alt sıraya geçeceğiz en kısa zamanda :dance:
boşuna cadı demiyorum di mi ben Ceren'e kaydirigubbakcemile3
hiç merak etme, belki bugün bir ara bakarım diyorum, bakarsın durumun ne olduğu çıkar, çünkü en geç dün kırmızıları görmüş olmam gerekiyordu, bugün bir test alıp bakarım sana da özelden bildiririm ki aramayasın sayfalar içinde canikom :)
günaydın birtaneeeeeeeeeeem nasılsın arifem?
bugün temizlik var kızlar, kadıncağıza kahvaltı hazırlamam lazım, arada uğrarım :)
Günaydın güzelleeerrrrrr sabah şerifleriniz hayır olsun efendim
Gününüz ayın neşeniz bol sevinciniz ve huzurunuz daim olsun inşallaahhh...
Veeeee herşey gönlünüzce olsunnnnnn
Hepinize en güzel haftalardan birini diliyorrr ve mesajlarımı cevaplamaya başlıyorum :dance: :dance: :dance:
Neşecim sen bu topiğin yeni üyesimisin canım? Bak en üst başlık altında ne yazıyor hayatım dikkatini çekerim.....
Sen neden cevapladınki bu soruları yawwww :uhm: anladım canın sıkılmış senin kaydirigubbakcemile3 ama üzdün beni aşk olsun 15 sorunun içinde sadece 3 tane hamilelikle ilgili soru var diye kalan sorularıda arada yemişsin. Teessüf ederim şekerim ben genelleme yaparak sorular hazırladım :dilcikar: Ayrıcada zaten sana soran olmadı hiç birşeyki sen neden atladın biz zaten seni tanıyoruz bacım yeterrrrr :teytey: ama illede bizi es geçmişsin diyorsan ben size özel sorularda hazırlarım anacım hiç dert etme ama özelden yollarım onları kaydirigubbakcemile3 özel sorular çünkü :roflol:
Sendemi brütüs aşk olsun :dilcikar:
Sen benim gibi cadıya kurbaaannn ollll :dilcikar:
ooooo ne güzel valla evind etemizleniyor mis gibi keyfini çıkar iş yapma sakın bizide fazla boşlama ama tamammı a.s
Günaydın canımcım nasılsın?
Aşk olsun arife ya sendemi aynı şeyleri düşünüyorsun sanada teessüf ederim şekerim aldıracaksın elimeklava: sonra cadı ceren olucam yine CADIARZU
Cereniiiiiiiiiiim tatlı cadım benim... kurban olurum tabii kız senin gibi tatlı cadıya, yerim ben seni yeriiiim... hehehe kız şaka da mı yapamayacağız aaa... valla bugün ben oturuyorum kızlar ev temizleniyor, birazdan kuaföre gideceğim, sonra karşı komşum kahveye çağırdı ona gideceğim, öğleden sonra gelirim artık buraya :)
entelliyecim kolay gelsin sana canımcım :)
arifecim iyiyim bende çalışıyorum hafta sonu o kadar tatilden sonra zor biraz ama napalım işimiz olsunda başımızda
bende burdayim kizlar... 19 haftalik hamileyim yeni yeni bebgimin icimde kimildayislarini hissetmeye basladim oyle mutluyumki,,,, rabbim herkese bu guzel sevinci tadmayi nasip etsin...
inan cok guzel bir duygu bende cok merak ediyordum hamile kalan arkadaslarima ablalarima sorup duruyordum nasil hissediliyor fallan diye :))) benim karnim baya belirginlesti bilmiyorum niye herkes 6-7 aylik saniyor :S
sağol canım nasılsınİyi haftalar kızlar nasılsınız?
bende burdayim kizlar... 19 haftalik hamileyim yeni yeni bebgimin icimde kimildayislarini hissetmeye basladim oyle mutluyumki,,,, rabbim herkese bu guzel sevinci tadmayi nasip etsin...
günaydin hayirli hafdalar bol kazancli hafdalar diliyorummmmmmm
günaydin hayirli hafdalar bol kazancli hafdalar diliyorummmmmmm
amin sagolasiniz :)
evet ben ingilterede yasiyorum turkiyede nasil oldugunu bilmiyorum ama burda gununu doldurmak icin her yolu deniyorlar ve en son care eger suyun patladi ise ozaman anca doguma aliyorlar ve eger 5cm acildi ise rahim sunni sanci veriyorlar yurutuyorlarmis fallan ben hic gormedim duyduklarimi soyluyorum... dogum hanede bekletiyorlarmis taaaki rahim acilana kadar :S bura da dogum yapmak iskence :)))
annem kardesime dogum yaptiginda hissetmis bebegini geldini hemsireyi cagirmis hemisre bakmis altina hayir demis annem bagriyormus geldiii diye sonra bi baksaki hemsire annem dogum yapiyor bebegi son anda dusmekten kuratarmis doktr fallan cagirmis...
ikiz olunca cok onem veriyorlar burda :))
hamilelik surecinde cok iyi bakiyorlar surekli kontrollere cagiriyorlar tansiyon seker kan testleri yapiyorlar bebegin saglik durumunu hep kontrol altinda tutuyorlar doguma kadar ...
sağol canım allah razı olsun nasılsın bebişin nasılgünaydin hayirli hafdalar bol kazancli hafdalar diliyorummmmmmm
Kumsalcım merhaba iyiyim ne olsun bugün kan ve idrar tahlili yaptırıdm perşem be günü kontrolüm var 10. hafataya giriyorum şimdilik herşey yolunda şükürler olsun sen neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?