- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.421
sağol canım allah razı olsun nasılsın bebişin nasıl
merhaba canım bende iyiim çok şükür çalışıyorum hayırdır niya tahlil verdin maşallah allah nazarlardan korusun
evet ikiside uğramadı bugün umarım bişi yoktur mavi nezaman doktora gidicekti
Ceren arİfe sİz nasılsınız nasıl gİdİo
Menzil'im nasıl oldun? Bebişe ve kendine çok dikkat et canım. Dualarımız hepinizle..
Dimi bizi ezdi kız bunlar iyice, ben de elime oklavayı alıcam artk:)) Canım ya bugün test yaparsan olumlu yada olumsuz ne olursa sonucunu bildir mutlaka çok merak ettim. Sabah idrarını da beklemene gerek yok günün geçtiyse, hadi hayırlısı bakalım..
O ne ya ben onunla uğraşacağıma işlerin yarısını kendim yaparım. Kahvaltı, öğle yemeği hazırla derken sen de onunla bir yoruluyorsun cicim..
Bana ne bize de soru hazırla o zaman. Ama müstehcen olmasın. Canım sıkıldı nolmuş :dilcikar:
Oh oh hanıma bak maşallah gez bakalım...Test almayı da nutma canım bak meraktan ölüyorum burda...
İyi haftalar kızlar nasılsınız?
günaydin hayirli hafdalar bol kazancli hafdalar diliyorummmmmmm
umarım herşey yolundadır :Saruboceq:
iyiyiz bitanem malum pazartesi sendromu
sen nasılsın peki
Tamam canım sizede özel soru hazırlıcam ama en müstehceninden laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin cicim nasılsın?
Sende hoşgeldin uykucu naberrr mirmirmirmir kaydirigubbakcemile3
hosbulduk canim
maaan neolsun iste uyudum kalkdim :1closedeyes:
sen napiyon nasilsin dinlendinmi hafda sonu
kızlar test yaptım... çalışmalar olumlu oldu ve hamileyim canlarım, artık bugünden sonra dualarınıza daha çok ihtiyacım var, ne olur dualarınızı esirgemeyin benden :)
biliyorsunuz hamile kalmakta bir sorunum yoktu benim, gebeliği devam ettirebilmekte bütün sorunum, inşallah bu sefer sağlıklı bir hamileliktir bu ve sonunda bebeğimi kucağıma alabilirim :) ne olur bana hergün dua edin canlarım, bebeğimin sağlıklı olması için dualarınıza ihtiyacım var :)
canım ablaaaaaaaammmmmmmmmmmmm :teselli:
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah bu kez yüzünü güldürsünnnnnnn
Allahım duysun sesimizi ve sana hayırlı sağlıklı bir hamilelik nasip etsin iniallah içinde tutunmaya çalışan o minik canın tutunur ve sağlıkla sıhhatle büyür ablammmm dualarımız her daim seninle emin ol..... Şeniz
nasıl gidiyor hamilelik? bulantın falan yok sanırım, çünkü hiç şikayet ettiğini duymadım :)
Canımmm yaa fazla yorma kendini yüklenme fazla çok dibe inme temizlikte valla sonra acısı fena çıkıyor aman diyim. Eşin ne iş yapıyorduki tatlım?
Evet ablacım doğalgaz tesisatını döşettik haftaya nasipse eğer gazı açarlarsa doğalgaz ile ısınacağız bakalım inşallah. Valla ablam kardeşim ile eşim dün evde ben gelene kadar öyle bir temizlik yapmışki inan kadına gerek kalmamış dip köşe kaldırıp temizlemişler heryeri yaa canlarım benim biliyorlar tabii ben evi o halde görünce dayanamayıp başlıcam temizliğe huyumu bildikleri için onlar yapmışlar ev tertemiz maşallah allah razı olsun ikisindende :)
Sende baya yorulmuşsun ablam yaa kıyamam bu gün ve yarın dinlen kendine eziyet etme emi cicim bu arada nasılsın yaa görüşemiyoruz artık eskisi gibi senin bu öğrencilerden şikayetçiyiz bizz
sağol birtaneeeeem, inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve eşimle benim yüzümüz de güler.... eveeeeeeeet sıra neşemeşe ve arife de, inşallah İrem'de eşini ikna eder ve o da katılır aramıza :)
Filiz abla kusura bakma. ben çıkmışım senin sorunu göremedim. Benim hiç bulantım olmadı çok şükür. İştahım çok açık sadece. Biraz da gece uykusuzlğum oldu o kadar. bebişim hiç üzmedi beni yani. İnşallah hep böyle gidr. Sen nasılsın?
kızlar test yaptım... çalışmalar olumlu oldu ve hamileyim canlarım, artık bugünden sonra dualarınıza daha çok ihtiyacım var, ne olur dualarınızı esirgemeyin benden :)
biliyorsunuz hamile kalmakta bir sorunum yoktu benim, gebeliği devam ettirebilmekte bütün sorunum, inşallah bu sefer sağlıklı bir hamileliktir bu ve sonunda bebeğimi kucağıma alabilirim :) ne olur bana hergün dua edin canlarım, bebeğimin sağlıklı olması için dualarınıza ihtiyacım var :)
Canım benim eşim eczacı. Ayda bir nöbeti oluyor. Nasılsın bu arada. İşler bitmiş ne güzel. Eşinle kardeşin de temizliğini yapmış. Allah bozmasın canım. Eşin çok yardımcı maaşallah sana. Benim eşim de öyle Allah için.
Ablamm Allahım sağlıklı sıhatli kucağını almayı nasip etsin inşallaah.. Bugün ve hergün dua edicem senin için.. Çok tebrik ederiim...
tebrik ederim cnm hayırlı olsun bebeğinbende burdayim kizlar... 19 haftalik hamileyim yeni yeni bebgimin icimde kimildayislarini hissetmeye basladim oyle mutluyumki,,,, rabbim herkese bu guzel sevinci tadmayi nasip etsin...
ay ablam şaka yapıyorsun sandım baştakızlar test yaptım... çalışmalar olumlu oldu ve hamileyim canlarım, artık bugünden sonra dualarınıza daha çok ihtiyacım var, ne olur dualarınızı esirgemeyin benden :)
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ
1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah
Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ
1. Yasemink................................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................33. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................29. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................27 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................22 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................10. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
14.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
15.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
16.Mavideniz...............................5. Haftamızdayız (15 kasım )
17.Ciğdem..................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)
18.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamişimiz. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....
Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar
MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ
1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009
Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?