Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

sağol canım allah razı olsun nasılsın bebişin nasıl

merhaba canım bende iyiim çok şükür çalışıyorum hayırdır niya tahlil verdin maşallah allah nazarlardan korusun

sendende allah razi olsun hayatim..
biz iyiyiz cok sükür. zaman nasil geciyor ya 11.hafdadayiz daha dün sanki ögrenmisdim hamile oldumu..
allahim insallah en kisa zamanda sanada nasip eder.
neoldu simdi senin durum??

evet ikiside uğramadı bugün umarım bişi yoktur mavi nezaman doktora gidicekti

umarım herşey yolundadır :Saruboceq:

Ceren arİfe sİz nasılsınız nasıl gİdİo

iyiyiz bitanem malum pazartesi sendromu
sen nasılsın peki

Tamam canım sizede özel soru hazırlıcam ama en müstehceninden laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3

İyi haftalar kızlar nasılsınız?

Hoşgeldin cicim nasılsın?

günaydin hayirli hafdalar bol kazancli hafdalar diliyorummmmmmm

Sende hoşgeldin uykucu naberrr mirmirmirmir kaydirigubbakcemile3

hosbulduk canim
maaan neolsun iste uyudum kalkdim :1closedeyes:
sen napiyon nasilsin dinlendinmi hafda sonu

hosbulduk canim
maaan neolsun iste uyudum kalkdim :1closedeyes:
sen napiyon nasilsin dinlendinmi hafda sonu

hımm anladım yat tabi canım diyorum ben sana yat uyu boşverrrrr bebeğinede iyi gelir hem uyku mirmirmirmir
ben iyiyim güzleim nasıl olayım hafta sonu dinlendimmi yoruldummu bilemiyorum valla sanırım her ikisinide yaptım kaydirigubbakcemile3
Ama nasipse önümüzdeki haftasonu evde hiç bir iş çıkmaz ise inşallah iki gün boyunca tembellik yapıcam yani şuan böyle düşünüyorum ( gerçi ben bu lafı ne zaman söylesem aksine çok daha fazla yoruluyorum o hafta kaydirigubbakcemile3 )

kızlar test yaptım... çalışmalar olumlu oldu ve hamileyim canlarım, artık bugünden sonra dualarınıza daha çok ihtiyacım var, ne olur dualarınızı esirgemeyin benden :)

biliyorsunuz hamile kalmakta bir sorunum yoktu benim, gebeliği devam ettirebilmekte bütün sorunum, inşallah bu sefer sağlıklı bir hamileliktir bu ve sonunda bebeğimi kucağıma alabilirim :) ne olur bana hergün dua edin canlarım, bebeğimin sağlıklı olması için dualarınıza ihtiyacım var :)

canım ablaaaaaaaammmmmmmmmmmmm :teselli:
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah bu kez yüzünü güldürsünnnnnnn
Allahım duysun sesimizi ve sana hayırlı sağlıklı bir hamilelik nasip etsin iniallah içinde tutunmaya çalışan o minik canın tutunur ve sağlıkla sıhhatle büyür ablammmm dualarımız her daim seninle emin ol..... Şeniz

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................32. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................29. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................27 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. ıerror.......................................22 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................10. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
14.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
15.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
16.Mavideniz...............................5. Haftamızdayız (15 kasım )
17.Ciğdem..................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)
18.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamişimiz. ınşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:

sağol birtaneeeeem, inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve eşimle benim yüzümüz de güler.... eveeeeeeeet sıra neşemeşe ve arife de, inşallah İrem'de eşini ikna eder ve o da katılır aramıza :)

nasıl gidiyor hamilelik? bulantın falan yok sanırım, çünkü hiç şikayet ettiğini duymadım :)

Filiz abla kusura bakma. ben çıkmışım senin sorunu göremedim. Benim hiç bulantım olmadı çok şükür. İştahım çok açık sadece. Biraz da gece uykusuzlğum oldu o kadar. bebişim hiç üzmedi beni yani. İnşallah hep böyle gidr. Sen nasılsın?

Canım benim eşim eczacı. Ayda bir nöbeti oluyor. Nasılsın bu arada. İşler bitmiş ne güzel. Eşinle kardeşin de temizliğini yapmış. Allah bozmasın canım. Eşin çok yardımcı maaşallah sana. Benim eşim de öyle Allah için.

sağol birtaneeeeem, inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve eşimle benim yüzümüz de güler.... eveeeeeeeet sıra neşemeşe ve arife de, inşallah İrem'de eşini ikna eder ve o da katılır aramıza :)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
en kocamanından en içteninde amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn diyorum dualarına ablacım...

öenmli değil tatlım, ne güzel inşallah hep böyle devam eder :)

ben iyiyim sanırım, bilmiyorum, hem şaşkın, hem de ürkek bir durumdayım, hamile olduğumu öğrendim az önce, isteyerek oldu ama korku içimde kocaman maalesef, eğer benim durumumu hatırlıyorsan :)

Ablamm Allahım sağlıklı sıhatli kucağını almayı nasip etsin inşallaah.. Bugün ve hergün dua edicem senin için.. Çok tebrik ederiim...

Ayyyyy Filiz abla. Yeni gördüm valla hamiş olduğunu. Allahım ne güzel bir haber bu. Büyük Allah' ım evladını kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Sana çoook iyi bakmamız lazım. Çok sevindim valla. ınan çok sevindim.

oooyy canım eczacılık iyidir yaa ama nöbet zamanı zor geçer.... mirmirmirmir
Evet eşimden allah razı olsun çok yardım eder bana biraz sesim değişse yüzümün rengi solsa hemen yatırır ayağa kaldırmaz herşeyi kendisi yapar allah ondan kat be kat razı olsun rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesinn... :Saruboceq:

Filiz abla. Hiç korkma oldu mu? Kuzumuz Allah' a emanet inşaallah. Kur'an oku bol bol. En zor zamanında bile o kadar metanetli ve Allah' a tevekkül etmiştin ki. Ben demiştim Rabbim' in seni mükafatlandıracağını. ınan ağlamak üzereyim. ıçime çok güzel doğuyor inan. Ne yazacağımı da şaşırıyorum.

bende burdayim kizlar... 19 haftalik hamileyim yeni yeni bebgimin icimde kimildayislarini hissetmeye basladim oyle mutluyumki,,,, rabbim herkese bu guzel sevinci tadmayi nasip etsin...
tebrik ederim cnm hayırlı olsun bebeğin
ay ablam şaka yapıyorsun sandım başta
öyle çok sevindim ki
dualarımız seninle
ayy en mutlu yaaaaaaaaaa:dance::dance::dance::dance:

canım senin adına çok mutlu oldum Allah hayırlısıysa gönlüne göre versin iyi düşün iyi olsun dua ederiz tabi ne demek inşallah herşey iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…