- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.441
Ayyyyy Filiz abla. Yeni gördüm valla hamiş olduğunu. Allahım ne güzel bir haber bu. Büyük Allah' ım evladını kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Sana çoook iyi bakmamız lazım. Çok sevindim valla. İnan çok sevindim.
kızlar test yaptım... çalışmalar olumlu oldu ve hamileyim canlarım, artık bugünden sonra dualarınıza daha çok ihtiyacım var, ne olur dualarınızı esirgemeyin benden :)
biliyorsunuz hamile kalmakta bir sorunum yoktu benim, gebeliği devam ettirebilmekte bütün sorunum, inşallah bu sefer sağlıklı bir hamileliktir bu ve sonunda bebeğimi kucağıma alabilirim :) ne olur bana hergün dua edin canlarım, bebeğimin sağlıklı olması için dualarınıza ihtiyacım var :)
Filiz abla. Hiç korkma oldu mu? Kuzumuz Allah' a emanet inşaallah. Kur'an oku bol bol. En zor zamanında bile o kadar metanetli ve Allah' a tevekkül etmiştin ki. Ben demiştim Rabbim' in seni mükafatlandıracağını. İnan ağlamak üzereyim. İçime çok güzel doğuyor inan. Ne yazacağımı da şaşırıyorum.
çok teşekkür ederim Çiğdemcim, buradaki herkes biliyor benim yaşadıklarımı, o yüzden neden tedirgin olduğumu da anlıyorlar, o yüzden dua dua diyorum herkese :)canım senin adına çok mutlu oldum Allah hayırlısıysa gönlüne göre versin iyi düşün iyi olsun dua ederiz tabi ne demek inşallah herşey iyi olur
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallaaaaaaaaaahhhhhhhh... Rabbim onların da yüzünü güldürsün inşallah :)Darısı Nesemese' nin ve Kumsal' ın başına en kısa zamanda inşaallah.
burcum sağol birtanem, inşallah birtanem, tekn duam o zaten :)ayy süperrrrr :teytey::teytey:
dularım seninle
işallah sonuna kadar bebişin seninle olucak :Saruboceq::Saruboceq:
canım benim çok sağol beyazım :) Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah bu sefer :)bu arada merhaba demeden konulara dalmışım kusuruma bakmayın
nasılsınız hanımlar?
herkes çok mutluudr sanırım bu güzel haber karşısında mutlu olmamak mümkün mü?
ablaım tekrar tebrik ederim,seni ve baba adayımızı
inş sağlıcakla kucağına almak nasip olur ablam
canıııııııııım sağol birtanem :)filiz abla hamilemisinnnnnnnnnndelikafaduldendelikafadulden cok ama cok svindim allah sagsalim kucana almayi nasip etsin aya okadak cok sevindimkii.hamddolsun allahaaaaaaaaaaaa :teytey::teytey:
eveeeeeeeeeet, inşallah, toplu halde dua edersek onlar da hamiş kalacaklar inşallah yakında :)listede iki kişi kaldı işallah en kısa zamanda onlarda kavuşucak yavrularına
canım benim gözlerim yaşardı ne kadar mutluyum anlatamam inşallah bu sefer her şey yolunda gidecek inşallah çok güzel olacak çok sevindim çok ama rabbim bu kez sağlıcakkla kucağına almayıda nasip edeck inşallah aaayyyy tüylerim ürperd,icanım ablaaaaaaaammmmmmmmmmmmm :teselli:
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah bu kez yüzünü güldürsünnnnnnn
Allahım duysun sesimizi ve sana hayırlı sağlıklı bir hamilelik nasip etsin iniallah içinde tutunmaya çalışan o minik canın tutunur ve sağlıkla sıhhatle büyür ablammmm dualarımız her daim seninle emin ol..... Şeniz
Cerencim,bulcuk, htc merhaba ne güzel haberlerle açtık günü değil mi ? Kumsalcım doktorum istemişti sanırım rutin istediği şeyler bir aksilik yok yani merak etme canım
canım benim gözlerim yaşardı ne kadar mutluyum anlatamam inşallah bu sefer her şey yolunda gidecek inşallah çok güzel olacak çok sevindim çok ama rabbim bu kez sağlıcakkla kucağına almayıda nasip edeck inşallah aaayyyy tüylerim ürperd,i
sendende allah razi olsun hayatim..
biz iyiyiz cok sükür. zaman nasil geciyor ya 11.hafdadayiz daha dün sanki ögrenmisdim hamile oldumu..
allahim insallah en kisa zamanda sanada nasip eder.
neoldu simdi senin durum??
kızlar test yaptım... çalışmalar olumlu oldu ve hamileyim canlarım, artık bugünden sonra dualarınıza daha çok ihtiyacım var, ne olur dualarınızı esirgemeyin benden :)
biliyorsunuz hamile kalmakta bir sorunum yoktu benim, gebeliği devam ettirebilmekte bütün sorunum, inşallah bu sefer sağlıklı bir hamileliktir bu ve sonunda bebeğimi kucağıma alabilirim :) ne olur bana hergün dua edin canlarım, bebeğimin sağlıklı olması için dualarınıza ihtiyacım var :)
inşallah ablacımçok sağol bizim için dua edin kızlarsağol birtaneeeeem, inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve eşimle benim yüzümüz de güler.... eveeeeeeeet sıra neşemeşe ve arife de, inşallah İrem'de eşini ikna eder ve o da katılır aramıza :)
allah razı olsun aminnnnnnnnnn canım inşallahDarısı Nesemese' nin ve Kumsal' ın başına en kısa zamanda inşaallah.
merhaba beyazcım nasılsınbu arada merhaba demeden konulara dalmışım kusuruma bakmayın
nasılsınız hanımlar?
canlarım benim, sizlerin sevinci beni çok duygulandırdı :) valla ağlattınız beni, iyi ki varsınız, iyi ki sizin gibi dostlara sahibim, ben çok şanslıyım canlarım, çünkü yanımda olduğunuzu o kadar içten hissediyorum ki :)
bu arada merhaba demeden konulara dalmışım kusuruma bakmayın
nasılsınız hanımlar?
Cerencim,bulcuk, htc merhaba ne güzel haberlerle açtık günü değil mi ? Kumsalcım doktorum istemişti sanırım rutin istediği şeyler bir aksilik yok yani merak etme canım
Kızlar bir süre çıkmak zorundayım. Görüşmek üzere.
Kızlar bir süre çıkmak zorundayım. Görüşmek üzere.
amin canım hepimizden evet zaman çok çabuk geçiyor amin canım inşallah bende sabırsızlıkla bekliyorum inatçı bebişimi şimdi adetimi bekliyorum bu ayda olmazsa önümğzdeki ay aşılama denicem hayırlısıyla ozamanda olmazsa olurunu bırakıcam bi süre herşeyin hayırlısı
ablacımmmmmmmmm nasıl sevindim anlatamam allah tamamına erdirsin inşallah kucağına aldığın günleride görürüsün hayırlısıyla rabbim gönlüne göre versin dualarım seninle bu sefer herşeyin en güzeli olsun inşallahhihoyyythihoyyythihoyyyt
inşallah ablacımçok sağol bizim için dua edin kızlar
allah razı olsun aminnnnnnnnnn canım inşallah
merhaba beyazcım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?