Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canlarım benim, sizlerin sevinci beni çok duygulandırdı :) valla ağlattınız beni, iyi ki varsınız, iyi ki sizin gibi dostlara sahibim, ben çok şanslıyım canlarım, çünkü yanımda olduğunuzu o kadar içten hissediyorum ki :)

ayy süperrrrr :teytey::teytey:
dularım seninle
işallah sonuna kadar bebişin seninle olucak :Saruboceq::Saruboceq:

bu arada merhaba demeden konulara dalmışım kusuruma bakmayın
nasılsınız hanımlar?
herkes çok mutluudr sanırım bu güzel haber karşısında mutlu olmamak mümkün mü?
ablaım tekrar tebrik ederim,seni ve baba adayımızı
inş sağlıcakla kucağına almak nasip olur ablam

sağol Haticem, sağol arkadaşım, sizin içten dualarınız bebeğimi koruyacak inşallah canım, hep dua ediyorum, dün yine kuran okudum, her fırsatta okuyorum, Rabbim'e emanet ettim bebeğimi :)

filiz abla hamilemisinnnnnnnnnndelikafaduldendelikafadulden cok ama cok svindim allah sagsalim kucana almayi nasip etsin aya okadak cok sevindimkii.hamddolsun allahaaaaaaaaaaaa :teytey::teytey:

Cerencim,bulcuk, htc merhaba ne güzel haberlerle açtık günü değil mi ? Kumsalcım doktorum istemişti sanırım rutin istediği şeyler bir aksilik yok yani merak etme canım

canım senin adına çok mutlu oldum Allah hayırlısıysa gönlüne göre versin iyi düşün iyi olsun dua ederiz tabi ne demek inşallah herşey iyi olur
çok teşekkür ederim Çiğdemcim, buradaki herkes biliyor benim yaşadıklarımı, o yüzden neden tedirgin olduğumu da anlıyorlar, o yüzden dua dua diyorum herkese :)
Darısı Nesemese' nin ve Kumsal' ın başına en kısa zamanda inşaallah.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallaaaaaaaaaahhhhhhhh... Rabbim onların da yüzünü güldürsün inşallah :)
ayy süperrrrr :teytey::teytey:
dularım seninle
işallah sonuna kadar bebişin seninle olucak :Saruboceq::Saruboceq:
burcum sağol birtanem, inşallah birtanem, tekn duam o zaten :)
canım benim çok sağol beyazım :) Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah bu sefer :)
filiz abla hamilemisinnnnnnnnnndelikafaduldendelikafadulden cok ama cok svindim allah sagsalim kucana almayi nasip etsin aya okadak cok sevindimkii.hamddolsun allahaaaaaaaaaaaa :teytey::teytey:
canıııııııııım sağol birtanem :)
listede iki kişi kaldı işallah en kısa zamanda onlarda kavuşucak yavrularına
eveeeeeeeeeet, inşallah, toplu halde dua edersek onlar da hamiş kalacaklar inşallah yakında :)

canım benim gözlerim yaşardı ne kadar mutluyum anlatamam inşallah bu sefer her şey yolunda gidecek inşallah çok güzel olacak çok sevindim çok ama rabbim bu kez sağlıcakkla kucağına almayıda nasip edeck inşallah aaayyyy tüylerim ürperd,i

enteliyem, birtanem sağol arkadaşım :) hepinizi çok seviyorum ben yaaaaa :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

sendende allah razi olsun hayatim..
biz iyiyiz cok sükür. zaman nasil geciyor ya 11.hafdadayiz daha dün sanki ögrenmisdim hamile oldumu..
allahim insallah en kisa zamanda sanada nasip eder.
neoldu simdi senin durum??

amin canım hepimizden evet zaman çok çabuk geçiyor amin canım inşallah bende sabırsızlıkla bekliyorum inatçı bebişimi şimdi adetimi bekliyorum bu ayda olmazsa önümğzdeki ay aşılama denicem hayırlısıyla ozamanda olmazsa olurunu bırakıcam bi süre herşeyin hayırlısı

ablacımmmmmmmmm nasıl sevindim anlatamam allah tamamına erdirsin inşallah kucağına aldığın günleride görürüsün hayırlısıyla rabbim gönlüne göre versin dualarım seninle bu sefer herşeyin en güzeli olsun inşallahhihoyyythihoyyythihoyyyt
sağol birtaneeeeem, inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve eşimle benim yüzümüz de güler.... eveeeeeeeet sıra neşemeşe ve arife de, inşallah İrem'de eşini ikna eder ve o da katılır aramıza :)
inşallah ablacımçok sağol bizim için dua edin kızlar

Darısı Nesemese' nin ve Kumsal' ın başına en kısa zamanda inşaallah.
allah razı olsun aminnnnnnnnnn canım inşallah
merhaba beyazcım nasılsın

Sende iyiki varsın veeeee iyiki bizim ablamızsınnnnn Şeniz Şeniz

Hoşgeldin beyazcım nasılsın ttalım?
Zeynebimiz nasıl?
Evet herkes çok mutlu umarım sağ salim keseyi ve kalp atışınıda görmesine şahit oluruz ve mutluluğumuz ikiye katlanır hayırlısı ile inşallhhhhh :Saruboceq:

Cerencim,bulcuk, htc merhaba ne güzel haberlerle açtık günü değil mi ? Kumsalcım doktorum istemişti sanırım rutin istediği şeyler bir aksilik yok yani merak etme canım

evet yaa güzel bir haber bundan sonra gelecek haberler dahada güzel oalcak inşallah allahımın izini ileee :Saruboceq:

hayirlisi olsun canim ya belgi daha zamani vardir bebisin.rabibm nezaman nasip ederse o zaman olsun insallah.
okadar tedavi görürsün hamile kalamasin birde bakarsin hic birsey yapmadan hamile kalirsin bunu rabim bilir.
hakkinda hayirlisi bitanem:Saruboceq:

evet canım ya süper bi gün
bütün günlerimiz böyle mutau haberlerle geçsin işallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…