- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.641
merhaba canım sen nasılsın iisisndir umarım kızlar bende çıkıyorum kendinize ii bakın akşam fırsat buluırsam evde görüşürüzbeyazzzz entelliyee yaseminkkk sizlerede merhabbaaaa herkesin keyifleri bol olsun herşey yolunda gitsin inşallah
hoşgeldin aramıza canım :) Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah, konu hakkında bir bilgim yok maalesef canımmerhabalar bende yeni katıldım aranıza ve bundan dolayı cok mutluyum.dok torun bana vermis oldugu elevit hapını ıcemıyorum kan hapınıda bulantı yapıyor.16 tıncı haftadayım ve normalde bulantım olmuyor. bu hapları ıcınce oluyor.aynı sıkayete sahp olan arkadas varmı
sağol hayatım :) evet folbiol günde 1 folic plus günde 3 tane içiliyorfilizcim ben elevit falan kullanmadım hiç hamiş olmadan önce fobiol kullanıodum sonra bir ara folic plus kullandım tam hatırlayamıyorum adetlerini ama folbiol bi taneydi galiba 4.aya girerken megadyn die bir vitamin verdi şu anda onu kullanoyorum bide kan ilacı
ay kıyamam sana yaaa... saat kaça kadar senin mesain?herkesim mesaisi bitti hatta evden girecekler nerdeyse ben hala çalışıyorum :))))
sağol ierrorcum, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah birtanem :) dualarını esirgeme olur mu canımcım?oooo filiz ablam harika yaaa geçmişi okudum bomba haberi aldım bizim gibi teyzeleriniz duası ile sona kadar iii olucak ve üst liste kalmıcakkkkk ve herkes için herşey yolunda gidecek kalpleri temiz insanların birleşiminden oluşan topiğimiz bomba gibi... ablam nasıl mutlu oldum bilemezsinnnnnnn ayyyyyy içimmm bi hoş oldu
kan hapı bende de yapıyor cnm ya,ağzımda sanki psa tadı kalıyor
ama eleviti rahat içiyorum
ablacım içinde folik asitte var elevitin
bu kadar miktarı yeterli dedi dr.ben ikisini birden içmiyorum o yüzden
folic plusı hiç kullanmadım ablam 2si birden içilir mi bilmiyorum hiç
ama eleviti tavsiye derim
iyi akşamlar güzelimŞeniz
iyi akşamlara.s.
iremmmmmmm kız anahtarı paspasın altına koydum gelirsen ordan alırsın
ben de çıkarım sen gelene kadarkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?