Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

oyy ouyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy irem gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım hoşgeldin kızzzzzzzz
gözümüz yollarda kaldı vallahihoyyyt

kızlarrrr ben geldimmmm hoş geldimmmmmmmkaydirigubbakcemile3
Ablammmm kurban olurum sanaa sen şimdi 2 canlı mısın?Belkide 3 tür Belli mi olur:ecrin_bebek:Allah sağlıkla bebeğine kavuşmanı nasip etsinnn kalp atışlarını da duyacaksın ceren gibi uçan tekmeleride yiyeceksinn eminimmmkaydirigubbakcemile3
haydi kızlar halayaa le le le sakinee niye gittin dügünee gel beraber kaçalımmm hayedee şappi şappii:teytey::teytey::teytey::teytey:
şttt filiz abla sen gelemezsin otur bakimmm:dilcikar: Beyazz hadii el çırp bari anacım aaa olmaz ki amaa:roflol:

Ben artık akşamları gelebileceğimmm gündüz işten giremeyeceğim :çok üzgünüm: olsun bende bu enerji varken akşamda yetişirim size geçmişten alıntılar yaparak di mi beyazzzz:jeyyar:

ne güzel işte ablam
daha ne olsun bende Kutsal damacana başladı onu izliycem
nette i,zlemiştim yarım kalmıştı baya komik bişey
hangi kanalda?
ablam ya mavi denizden ahber yok değil mİ?yahu merak ettim bu kızı
dr.a da gitse haber verirdi akşamlarıCADIARZU
ben de çok merak ettim hayatım, bir terslik olmasa mutlaka gelirdi, bir yerlere gidecek olsa haber verirdi yine... inşallah herşey yolundadır canım, dua ediyorum onun için

canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, ayışığım, tatlım, birtaneciğim :) inşallah o uçan tekmeleri yemek mutlu eder beni, iiiiiiiiinnnnnnnnnnşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaallllllllllaaaaaaahhhhhh canım :teytey:
hehe siz oynayın ben seyrediyorum kaydirigubbakcemile3

bende herkese hoşgeldin yazmaktan topiğin kapıcısı olucam valla
zaten anahtarda bendeydi filiz ablam almış paspasın altındankaydirigubbakcemile3

iremcim niye böyle oldu? nasıl oldu daha doğrusu? yakalanmış mıydın ki?

yok gülüm yakalanmadım.Site engelli sadece kk değil gazeteler astroloji siteleri kadın siteleri hepsi engelli herkeste genel bişiy bu yani:çok üzgünüm: kk da chat programı gibi olduğu için sanırım dikkatelerini çekti o da arada kaynadı aradasenağlama sadece gönderi izleme siteleri açıkkriz nedeniyle alınan önlemlerle ilgili sanırım umarım geçici bir durumdur.Kullandığımız kağıtlar bile kontrol altında o derece sıkı yönetim vardelikafadulden

bende herkese hoşgeldin yazmaktan topiğin kapıcısı olucam valla
zaten anahtarda bendeydi filiz ablam almış paspasın altındankaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

ben enerjimi size borçluyummm canımm sizin eserinizim benn:roflol::roflol:

bu arada maviden ses yok mu ya:uhm:

aman aman aman :1shok: ne bu ya? tam bir gestapo rejimi uygulanıyor sizin şirkette delikafadulden yuh yani klava:

evet ablam ya günler çabuk geçiyo daha dün gibi ilk test yaptırdığım zaman
gelse de kucağım alasam
bu akşam çok hareketli kıpır kıpır

evet ablam ya günler çabuk geçiyo daha dün gibi ilk test yaptırdığım zaman
gelse de kucağım alasam
bu akşam çok hareketli kıpır kıpır

filmi o da çok beğenmiştir kaydirigubbakcemile3
yaaa ne kadar çabuk geçiyor değil mi? inşallah canım hayırlısıyla o günler de gelecek :)

aman aman aman :1shok: ne bu ya? tam bir gestapo rejimi uygulanıyor sizin şirkette delikafadulden yuh yani klava:

sorma canımm başımızda naziler var hergün birileriyle çığlık çığlığa o cırlak sesleriylle birilerine bağırıyorlarr diken üstündeyizzzdelikafaduldendelikafadulden

canlarım ben çıkmak zorundayım ütü ve yemek beni bekliyorr yarının yemeğini yapmam lazım sizi çok seviyorummm:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…