- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.681
canlarım ben çıkmak zorundayım ütü ve yemek beni bekliyorr yarının yemeğini yapmam lazım sizi çok seviyorummm:a015:
ablam yeni takvimin çok güzel olmuş
bende onları seviyorum ama bunda hem ne kadarlık olduğu hemde kaç gün kaldığı yazıyor hesaplamak zorunda kalmıyorum
inş ablam
nazar değecek diye korkuyorum
kimse kötü kalpli değil burda
bazen eşimdiyor sen bakma olmuyor diyeklava:kızıyorum bende ona
nazar boncuğu tak ablam
annem bana zorla taktırdı valla
bilekliğim var kolumda gümüşten
:1rolleyes:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım filizcim çok iyi yapmışsın kimseye söylememekle ne zamanki miniğimizin pıt ptlarını duyacaz o zaman söleyelim hatta 3 ay dolmadan söleme bile
bu sefer inşallah her şey iyi olacak filizcim
petekçim merhaba hoş geldin nasılsın bakalım
yaaa filiz bende bu takvimi değiştirmek istiyorum ama beceremiyorum ilk yaptığımda nasıl yaptım hatırlayamıyorum
iyi aksamlar kizlar filizcim senin adina cok sevindim allah insallah bu sefer kucagina almayi nasip etsin:Saruboceq: kizim birazcik iyi daha tam degil ama cocuk iste böyle böyle büyüyorlar iste
ayyy kıyamam yaaaaaöyle valla canim onun yerine ben hasta olayim diyorum bütün gün kalkmadan yatti
ates geldigi zaman kafayi kaldiramiyor
tamam canım... istersen yaparım ben senin içinfilizcim takvimimi değiştirmek istiyorum ama maalesef bu yetenek bende yok beceremiyorum :)))
bi kahver yapıp geleyim kocişe kendimede süt((
filiz ablacım neler duydum gözün aydın allah kucağımıza almayı nasip etsin çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?