Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ablam yeni takvimin çok güzel olmuş
bende onları seviyorum ama bunda hem ne kadarlık olduğu hemde kaç gün kaldığı yazıyor hesaplamak zorunda kalmıyorum

ablam yeni takvimin çok güzel olmuş
bende onları seviyorum ama bunda hem ne kadarlık olduğu hemde kaç gün kaldığı yazıyor hesaplamak zorunda kalmıyorum

sağol güzelim :) benim daha yolum çooooooooooook uzun onun için kaç gün kaldığına değil ne kadarlık olduğuna bakmak yeterli şimdilik benim için, inşallah eğer olabilirse bu sefer gebeliğimin sonlarına doğru seninki gibi bir şey seçeceğim artık :)

inş ablam
nazar değecek diye korkuyorum
kimse kötü kalpli değil burda
bazen eşimdiyor sen bakma olmuyor diyeklava:kızıyorum bende ona
nazar boncuğu tak ablam
annem bana zorla taktırdı valla
bilekliğim var kolumda gümüşten
:1rolleyes:

haklısın canım, bende de vardı öyle bir bileklik, onu bulayım da takayım... ama sizden ve eşimden başka bilen yok, uzun bir sürede kimseye söylemek istemiyorum doğrusu, en azından 3 ayı bitirmeden söylemek istemiyorum :)

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım filizcim çok iyi yapmışsın kimseye söylememekle ne zamanki miniğimizin pıt ptlarını duyacaz o zaman söleyelim hatta 3 ay dolmadan söleme bile

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım filizcim çok iyi yapmışsın kimseye söylememekle ne zamanki miniğimizin pıt ptlarını duyacaz o zaman söleyelim hatta 3 ay dolmadan söleme bile

sana da iyi akşamlar canım... evet ben de 3 ay dolmadan kimseye söylememeye karar verdim :) belki bu sefer böylesi daha iyi olur :)

bu sefer inşallah her şey iyi olacak filizcim
petekçim merhaba hoş geldin nasılsın bakalım
yaaa filiz bende bu takvimi değiştirmek istiyorum ama beceremiyorum ilk yaptığımda nasıl yaptım hatırlayamıyorum

iyi aksamlar kizlar filizcim senin adina cok sevindim allah insallah bu sefer kucagina almayi nasip etsin:Saruboceq: kizim birazcik iyi daha tam degil ama cocuk iste böyle böyle büyüyorlar iste

inşallah güzelim inşallaaaaaaaaah
takvimi mi değiştirmek istiyorsun tamamen yoksa takvim üzerinde mi değişiklik yapmak istiyorsun?

iyi aksamlar kizlar filizcim senin adina cok sevindim allah insallah bu sefer kucagina almayi nasip etsin:Saruboceq: kizim birazcik iyi daha tam degil ama cocuk iste böyle böyle büyüyorlar iste

iyi akşamlar canımcım, çok sağol :) amiiiiiiiiiiin inşallah hayatım :)
ya hasta oldukları zaman için gidiyor değil mi?

filizcim takvimimi değiştirmek istiyorum ama maalesef bu yetenek bende yok beceremiyorum :)))
bi kahver yapıp geleyim kocişe kendimede süt ((

öyle valla canim onun yerine ben hasta olayim diyorum bütün gün kalkmadan yatti
ates geldigi zaman kafayi kaldiramiyor
ayyy kıyamam yaaaaa (( yavrum benim çok geçmiş olsun canım, sabaha bir şeyi kalmaz inşallah
filizcim takvimimi değiştirmek istiyorum ama maalesef bu yetenek bende yok beceremiyorum :)))
bi kahver yapıp geleyim kocişe kendimede süt ((
tamam canım... istersen yaparım ben senin için

karamanlı çok geçmiş olsun çocuklar hasta oldukları zaman anne babalar helak oluyor dimi benimkileri hatırlıyorumda sabaha kadar beklerlerdi allah dermansız hastalıklar vermesinde böyleleri geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…