- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.701
kızlar yaaaa ben çok kilo aldım
canım ben 3 ayda 8 kilo aldım
kızlar test yaptım... çalışmalar olumlu oldu ve hamileyim canlarım, artık bugünden sonra dualarınıza daha çok ihtiyacım var, ne olur dualarınızı esirgemeyin benden :)
biliyorsunuz hamile kalmakta bir sorunum yoktu benim, gebeliği devam ettirebilmekte bütün sorunum, inşallah bu sefer sağlıklı bir hamileliktir bu ve sonunda bebeğimi kucağıma alabilirim :) ne olur bana hergün dua edin canlarım, bebeğimin sağlıklı olması için dualarınıza ihtiyacım var :)
nur nerelerde karamanlı? bugün hiç görmedim onu
günaydın kızlarrrr a.s.
nasılsınızzz ben çok iyyyim akşam minik kelebeğimi görücem hihoyyyt
sabırsızlanıyorum bugun çabucak geçsin işallah :dance:
günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı günler
günaydın canım sanada hayırlı günler olsun işallah
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr dün akşam yine el sallayamadan ayrıldım sizlerden :çok üzgünüm:
Evde de işlerim vardı oturmadım hiç pc başına nasılsınız bakalım hanımlar? Keyifler yerindemi?
Burcummm bebişimi görücen sen akşama hadi bakalım kuzum hayırlı güzel haberlerle gel inşallah bu arada cinsiyeti ne zaman öğreneceksiniz zamanı gelmedimi daha?
Arifem sanada günaydın bitanem nasılsın?
Mavideniz hala yok :çok üzgünüm: Çok merak ediyorum onu nerde kaldı bu kız yaaaaa.....
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr dün akşam yine el sallayamadan ayrıldım sizlerden :çok üzgünüm:
Evde de işlerim vardı oturmadım hiç pc başına nasılsınız bakalım hanımlar? Keyifler yerindemi?
Burcummm bebişimi görücen sen akşama hadi bakalım kuzum hayırlı güzel haberlerle gel inşallah bu arada cinsiyeti ne zaman öğreneceksiniz zamanı gelmedimi daha?
Arifem sanada günaydın bitanem nasılsın?
Mavideniz hala yok :çok üzgünüm: Çok merak ediyorum onu nerde kaldı bu kız yaaaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?