Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Günaydın canlarıııııııııım hihoyyyt nasılsınız? hepinize mutluluk dolu bir gün diliyorum a.s.

ablacım hayırlı olsun inş bu sefer kuzucuğumuzu sapasağlam kucağımıza alacaz inş bütün dualarımız seninle ve kuzucuğumuzla
canım benim sağolasın, inşallah hayatım, tek duam bu şimdi :) Allahım yüzümüze gülsün bu sefer inşallah :)
canım ablam benim bi tek sen sormuşun beni teşekkür ederim sana allah yavrunu sana bağışlasın...
bugün annemle babamı gezdirdik yarın sabahda uğurlayacaz haırlısıyla
amiiiiiiiin canım amin... ne güzel, iyice hasret giderdin değil mi? Allah şimdiden kavuştursun birtanem :)
günaydın kızlarrrr a.s.
nasılsınızzz ben çok iyyyim akşam minik kelebeğimi görücem hihoyyyt
sabırsızlanıyorum bugun çabucak geçsin işallah :dance:
sana da günaydın canımcım :) ayyy ne güzel bizden öpücük yolla minik kelebeğine canım :)
günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı günler
sana da günaydın tatlım :)
günaydın canım :)
ya ben iyice meraklandım, bu kız böyle ortadan kaybolmazdı aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum, Rabbim hem Mavidenizi hem de bebeğini korusun

günaydın ablacım nasılsın

maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? kız mavi nerelerdesin sen? meraktan öldürdün be gülüm dünden beri, hemen gel ve hesap ver bakiim klava:

Günaydın ablammmmm hihoyyyt Nasılsın?

slm kızlar geçmişi tam okuyamadım henüz zaten çok uzun yazmışsınız maşallahınız varmış..ben yazayım hemen..kızlar bildiginiz gibi c.tesi günü hafif baş agrısı bulantı oluyor gibi idi o günde ymeke bile yiyemedim rahatım yoktu pazar günü başa agrım artmıştı karanlıkta yatıp kalkamak hiç işe yaramıyordu en sonunda ilaça almaya karar verdim ama öncesinde neredeyse önceki günde yiyemedigim için mide tamamen açtı...nitekim ilaç alırken ben koş koş lavaboya tama iki kere kustum kahvaltı yapıyorum arkasında lavaboya yediklerimi geri çıkartıyorum çok berbt bir şeydi baş agrısı kusma pazar akşam 6 ya kadar bir şey yemeden uyudum aralarda uyanıyorum sonra geri yatıyordum haliyle hiç birşeyde yiyemedim kusmaktan akşam çok az yiyebildim..p.teside çok kötü idim halsizlik haif baş agrısı bulantı hissi berbat bir durum ilaç falan da yok alacagım..dün evde kalamadım kayınvalidemdeydim evde olsam 2 kelimede olsa haber verebilirdim ama mallesef kaldıgım yerde pc yoktu...anlayacagınız çok kötü 2 gün geçirdim..bugünde biraz halsizligim bulantı hissim devam ediyor..yemek yemeye korkuyorum çünkü çıkaracak gibi oluyorum geri.... dün akşam doktora gittik kalp atışlarını duymaya karından yine göremedi bize bıraktı istersen 2 hafta sonra bakalım isterseniz alttan bizde alttan baksın o halde diye bakmasını sitedik 2 hafta nedir ne degildir diye bekleyemezdim ...nitekim kalp atışını doktor gördü ben farketmedim altan baktıgı içinde fazla uzun süre bakmadı hareketi görünce tamam diyep muayeneyi bitirdi..ilaç verdi bulantı için..kusma bizim için iyi dedi.. fazla zorlama yemek için kendini dedi..bebk kendisin besleniyor merak etme dedi..caqnın ne istrerse onu ye dedi...malum hiç yemek yiyemektense yiyebildigin kadar ye dedi.. işte durum böyle 2 hafta sonra kontrolüm var....

bu arada filiz ablacım çok ama çok sevindim seni tebrik ederim rabbim inş kalp atışlarını duymaya bebişini saglıkla kucagına almak nasip etsin... inan çok sevindim...senin için her namazımda dua edecem..

beni merak eden arkadaşlar sagolun gerçekten .elimd imkan olsa inan haber verecektim ama olmadı maalesef..ceren cim dün şarjım bitmişti onadan kapalı idi..şaka maka işte bu durumda cepten haber vermek daha kolay olurdu..

Günaydın ablammmmm hihoyyyt Nasılsın?
iyiyim hayatım, sağol sen nasılsın?
kolay gelsin canım fazla yorma kendini
yok oturuyorum, sabah ilk saat dersim vardı, oturduğum yerde ders anlattım valla, bir ara unutup ayağa kalkıyorum sonrada amanin deyip oturuyorum kaydirigubbakcemile3

canım benim çok geçmiş olsun birtanem, neyse iyi olduğunu duyduk ya önemli olan o birtanem :) artık biraz idare edeceksin canım bu bulantıları, kolay değil ama annelik böyle bir şey işte

çooooooook teşekkür ederim birtanem, amin canım amin, o kalp atışlarını bir duysam var ya dünyalar benim olacak, herbirinizin dualarına ihtiyacım var canım, şimdiden teşekkür ediyorum duaların için hayatım :)

Canımm ya çok korkuttun bizi yani geldiğini görünce bir ohh dedim valla ne yalan söyliyim. Neyse herşey yolunda imiş çok sevindim. Kuzum ya demek sende de sıkıntılar başladı ayy canım kıyamam ben yaaa allahım yardımcın olsun kötü bir dönem bu ama ne yapacaksın mecbur katlanmak zorundasın kuşum 4. aya kadar devam ediyor genelde seninki umarım kısa sürer. Bu arada genelde kızlar böyle nazlı oluyor hee şartlanmış olma ama senin yazdıklarını okurken birden içime kızın olucak gibi geldi hayırlısı rabbimden tabii.... kendine dikkat et doktor ne dediyse onu yap çünkü doktorun çok doğru şeyler söylemiş canım canın ne isterse onu ye inan en kolayı bu başka türlü olmuyor..
Bu arada tekrar geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine... bulantı için doktorun ne verdi canımcım?

Canım çok geçmiş olsun umarım hemen geçer bulantıların bol bol dinlen kraker ve galeta belki iyi gelebilir dene istersen bendede bazen bulantı çok oluyor mecbur kalmadıkça ilaç almıyorum ama eğer çok kötü olursan bazı ilaçlar var doktorunla konuş istersen tekrar geçmiş olsun

canım hoşgeldin çok geçmiş olsun bugün nasılsın içimize su serptin kuzum demek bulantıların başladı inşalla çabuk geçer

Kızlar ben biraz endişeliyim az önce wc de pembe bir akıntım oldu şu an devam etmiyor birazdan gene kontrol edicem hemen doktorumu aradım normalde bu perşembe randevum vardı doktorum panik yapma olabilir ama randevunu bugüne alalım görmemde fayda var dedi ağrım sıızm başka bir şikayetim yok ama o rengi görünce çok korktum umarım birşey yoktur benim için dua edin olur mu?bu akşam saat 16:30 a randevum var umarım herşey yolundadır

çiğdemcim korkma, ara ara bu tür akıntılar olabiliyor, doktorunun bugün görmesi gayet iyi çünkü en azından perşembeye kadar bekleyip merak ve endişe içinde kalmaktan iyidir, korkup panik yapma çünkü bebeğin de strese girer, merak etme bence herşey yolunda canım, dualarımızda seninle üstelik, Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :teselli:

canımmm sıkma kendini üzülme tatlım bunlar normal şeyler devamı yoksa ve sancında olmuyorsa olağan bir durum bu bak doktorunda söylemiş tatlım üşütmüş olabilirsin canım dikkat et kendine. Bu akşam doktora git ve güzelce muayene ol bakalım neler dicek doktor sonrada bize haber ver tamammı cicim. Ama herşeyden nemlisi önce hiç birşeyin olmadığına herşeyin yolunda olduğuna kendini inandır şeker.... Bebişin iyi annesi merak etme hihoyyyt

Sağol canım umarım birşey yoktur içime kötü birşey doğmuyor aslında herşey yolunda gibi ama dediğim gibi o akıntı beni korkuttu neyse akşam rahatlarım inşallah çok sağol canım

tam yazdım yolluyodum elektrikler gitti benneyaptımki

mavicim geçmiş olsun korkuttun bizi çok şükür iyisin :teselli:

çiğdemcim korkma hiç arada pembe akıntılar olabilir sürekliliği olmadığı sürece tehlike yoktur doktorunada görüncekmişsin oda iyi şeyler dicektir mutlaka sen yat dinlen

sagol kızlar valla bende korktum halimden çok kötü idim..bizimkilerde demeye başladı anneligin cilveler normal artık alışacaksın diye..ya biliyorumda insan bu durumda bu tür lafşarı duymaya gelemiyor valla zaten canın burnunda birde sürekli normal söyle böyle birşey desen dur daha çok erken falan filan her kafadan bir ses çıkınca ben daralıyorum ..yinede hepsinden allah razı olsun benide düşünüyorlar ama bazen insan kaldıramıyor..neyse geçti gitti inş fazla olmaz bundan sonra bulantı pek yoktu ama direk kusmaya geçince haa dedim işte yandım ..migrendedn de olabilir kusmalarım hala elim suya korkumdan gitmiyor....şuanda tek tesllimin bebişin iyi olması kalp atışını duymam..o kadar küçükkii pirinç tanesi... emedur vermedi başka bir şeydi ama emin degilim eşimde reçete ..progestan kullanıyordum onuda kesti oda baş agrısı bulantı yapabilir dedi uzun zmandır kullanıyorsun çünkü dedi.. evet bayadır kullanıyordum neyse kestik onuda şükür...sizler ne yaptınız?

çigdemcim bugün doktora gürünmen iyi için rahat olsun rabbimin izniyle hiç birşey olmayacak arada ilk aylardaq bu tür pembe akıntılar normalmiş eger kırmızıya dönmez ve sancı olmazsa kendini fazla dinleme doktora gidene kadar psikolojik etkilenirsin cnm..inş güzel heberlerle gelirsin cnm..

canım benim endişelenme inşallah kötü bişi yoktur bak doktorunda olabilir demiş sen sakin sakin akşamı bekle allahın izniyle güzel haberlerle gel emiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…