Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Cerencim sağol doktordan çıkayım eve gidince hemen yazarım size çok sağolun

gözün aydın canım kalp atışlarınıda duymuşsunuz
evet insanın canı yanarken kötüyken ne dese insanlar batıyo iyi niyetli olsalar bile
atlatmışsın şükür
bizde filiz ablanın sevinciyele dünden beri iyyiz

Sağol canım inşallah:Saruboceq:

Sağol canım umarım birşey yoktur içime kötü birşey doğmuyor aslında herşey yolunda gibi ama dediğim gibi o akıntı beni korkuttu neyse akşam rahatlarım inşallah çok sağol canım

bizi haberdar et ama mutlaka sonra merak ediyoruz :) güzel haberlerle geleceksin inşallah ben inanıyorum

Sağol canım güzel haberler alayım hemen yazarım size

evet hayatım, çünkü insanın canı burnunda oluyor öyle zamanlarda :)

canım beniiiiiiiiiim, çok tatlısın :)

bulcuk cnm valla bazen gına geliyordu ama neyse geçti gitti..filiz ablaya bende çok sevindim allah tamamına erdirsin..sagıkla bebişini kucagına alsın hepimiz bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almak nasip etsin..

kızlar günaydım mavicim iyi haberlerini aldığıma sevindim.allahımın izniyle taş gibi olcan şekerim bunlar hamişliğin cilveleri bak nasılda katlanıyoz meleklerimiz için...

sagol ierror biliyorum bunun hamişligin cilveleri oldugunu dünden beri dinlemekten bazen gına geldi cnm malum bir yandna baş agrısı bir yandan kusma bulantı ..kusura bakma direk söyledim ama..haifften yine başladı deminden beri tuzlu çubuk yiyorum...

günaydın ierror naber canım. Bugün paketini kargoya veriyorum haberin olsun tatlım....
Yarın eline ulaşır teslima ldıktan sonra haber verirsen sevinirim canımcım....

cerencim nasıl keyifler kızımız yine yoruyomu seni tadilatın bitmiş hayırlı olsun güle güle kullan

İyiyiz canım bugün ceren hanım durgun biraz günlerdir tekmelemekten yoruldu sanırsam hanımefendi bu gün dinleniyor kaydirigubbakcemile3
Evet tadilat bitti ama biz hala elektirikli ısıtıcı ile ısınıyoruz çünkü agdaş tan gelip hala açmadılar doğalgazı kötükedihüso
Sen nasılsın cemre hanım nasıl keyifler yerindemi?

Mavişim katlanıcaz canım mecbur ne yapalım. hatırlasana ben neler çekmiştim kuzum yaa ama geçiyor inan sabırlı olucaz beklicez :çok üzgünüm:

iyide ben bunu sana tekrar anlamında söylemedim senin bebek yolu gözlerken çektiğin sıkıntıların yanında bence bunlar bir hiç sayılır çünkü şunu çok iyi biliyorum insan bebişi için nelere katlanıyo ben mesela sindirim sorunum var ilk aylar bebişim zarar görmesin diye her gece yarım çay bardağı zeytin yağı içmiştim halbuki bu nasıl bir işkencedir kimse bilemez sıktıysam şekerim özür dilerim

EVLıLERıN DUASI
EVLi ERKEK DUASI

Allahim…
Karimi her turlu tehlikeden koru,gerekirse ben
tehlikeye atlayayim.Onu hic yorma,gerekirse ben yorulayim
O calismasin,ben calisayim
O hasta olmasin,ben olayim…
Allahim o aldatmasin,ben aldatayim
Benim guzel karim dul kalmasin,ben kalayim…

Elhamdurusu ile
Kizlar surusu ile
Sabah birisi ile

Aksam yenisi ile…

EVLi KADIN DUASI

Allahim lutfen bana;
Deniz kadar etkileyici bakislari olan ve yakisikli (Aliye),
Ferit kadar kibar ve olgun (Bir Dilim Ask),
Selim kadar zeki ve zengin (Bir istanbul Masali),
Baran kadar karizmatik (Haziran Gecesi),
Cem kadar sadik ve eglenceli (Avrupa Yakasi),
Polat kadar guclu (Kurtlar Vadisi)
Mithat kadar becerikli (Sahra) ve
Niko k adar fedakar ve kararli (Yabanci Damat)
biriyle tanisma firsati ver.
Ver de, evdekini kapiya koyabilmek icin yeterince
cesaretim olsun. Yoksa televizyon karsisinda
ihtiyarlamaya devam edecegim!

Elhamdulillah eriynen,
Yakisiklilar suruynen,
Hergun baska biriynen,
Nasip eyle yarabbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…