E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.741
canımmm sıkma kendini üzülme tatlım bunlar normal şeyler devamı yoksa ve sancında olmuyorsa olağan bir durum bu bak doktorunda söylemiş tatlım üşütmüş olabilirsin canım dikkat et kendine. Bu akşam doktora git ve güzelce muayene ol bakalım neler dicek doktor sonrada bize haber ver tamammı cicim. Ama herşeyden nemlisi önce hiç birşeyin olmadığına herşeyin yolunda olduğuna kendini inandır şeker.... Bebişin iyi annesi merak etme hihoyyyt
sagol kızlar valla bende korktum halimden çok kötü idim..bizimkilerde demeye başladı anneligin cilveler normal artık alışacaksın diye..ya biliyorumda insan bu durumda bu tür lafşarı duymaya gelemiyor valla zaten canın burnunda birde sürekli normal söyle böyle birşey desen dur daha çok erken falan filan her kafadan bir ses çıkınca ben daralıyorum ..yinede hepsinden allah razı olsun benide düşünüyorlar ama bazen insan kaldıramıyor..neyse geçti gitti inş fazla olmaz bundan sonra bulantı pek yoktu ama direk kusmaya geçince haa dedim işte yandım ..migrendedn de olabilir kusmalarım hala elim suya korkumdan gitmiyor....şuanda tek tesllimin bebişin iyi olması kalp atışını duymam..o kadar küçükkii pirinç tanesi... emedur vermedi başka bir şeydi ama emin degilim eşimde reçete ..progestan kullanıyordum onuda kesti oda baş agrısı bulantı yapabilir dedi uzun zmandır kullanıyorsun çünkü dedi.. evet bayadır kullanıyordum neyse kestik onuda şükür...sizler ne yaptınız?
çigdemcim bugün doktora gürünmen iyi için rahat olsun rabbimin izniyle hiç birşey olmayacak arada ilk aylardaq bu tür pembe akıntılar normalmiş eger kırmızıya dönmez ve sancı olmazsa kendini fazla dinleme doktora gidene kadar psikolojik etkilenirsin cnm..inş güzel heberlerle gelirsin cnm..
Sağol canım umarım birşey yoktur içime kötü birşey doğmuyor aslında herşey yolunda gibi ama dediğim gibi o akıntı beni korkuttu neyse akşam rahatlarım inşallah çok sağol canım
canım benim endişelenme inşallah kötü bişi yoktur bak doktorunda olabilir demiş sen sakin sakin akşamı bekle allahın izniyle güzel haberlerle gel emiiiiiiii
tam yazdım yolluyodum elektrikler gitti benneyaptımki
mavicim geçmiş olsun korkuttun bizi çok şükür iyisin :teselli:
çiğdemcim korkma hiç arada pembe akıntılar olabilir sürekliliği olmadığı sürece tehlike yoktur doktorunada görüncekmişsin oda iyi şeyler dicektir mutlaka sen yat dinlen
gözün aydın canım kalp atışlarınıda duymuşsunuz
evet insanın canı yanarken kötüyken ne dese insanlar batıyo iyi niyetli olsalar bile
atlatmışsın şükür
bizde filiz ablanın sevinciyele dünden beri iyyiz
kızlar dersim var şimdi, 1 saat kadar yokum ama sayfam açık canlarım :)
cerencim nasıl keyifler kızımız yine yoruyomu seni tadilatın bitmiş hayırlı olsun güle güle kullan
sagol ierror biliyorum bunun hamişligin cilveleri oldugunu dünden beri dinlemekten bazen gına geldi cnm malum bir yandna baş agrısı bir yandan kusma bulantı ..kusura bakma direk söyledim ama..haifften yine başladı deminden beri tuzlu çubuk yiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?