bebiş için durmak yok yola devam :)

inşllh cnm ya öledir valla sen hamile kalsan sanki ben kalmış gibi sevincem aynı durumdayız ama sen daha şanslısın en azından bir kez kaldın
Akıntının kıvamına fln baktınmı? Dedikleri gibimi? Kokusuz flnmı? Bendede oldu ama benimkini nedeni belli:44: Akşam malum işler peşindeydik

valla canım bende sasırdım cunku yumurtlama donemındekı gıbı bır akıntıydı bayaz koyu kokusuz am aumutlanmak ta ıstemıyorum hayal kırıklıgı olsun ıstemıyorum

valla canım bende sasırdım cunku yumurtlama donemındekı gıbı bır akıntıydı bayaz koyu kokusuz am aumutlanmak ta ıstemıyorum hayal kırıklıgı olsun ıstemıyorum

haklısın en kötüsünü düşünmek daha ii en azından hayal kırıklığı olmuyo. ama işte insan umut etmedende duramıyo. korunurken hamile kalcam die okadar korkuyodumki :18:
şimdi düştüğüm hale bak

valla ben de oyleydım korunurken hamıle kalmak ıstemıyordum hatta esımden gızlı dogum kontrol hapı kullandım ama benım adetlerım cok duzensızdı daha 6 aydır duzenlı oldu sımdıde heray beklıyoruz bakalım yanı 24 mayıs ta adet olmam lazım ıkıgın sarkıyor bazen ama

canım benimde anormallikler var ama 35 günden fazla değilse aradaki mesafe düzenli sayıyorlar bende anlamadım :44:stres yok daha var adete bekliyoruz hep destek tam destek :)))

günaydın canım bugun bel ağrım başladı gelcek galiba yine ya ooffff sende durum ne ?

bugun bende bırsey yok agzım cok kuru ıse geldıgımden berı 1 lt su ıcmısımdır gecmıyor kurulugu anlamadım dun yedıklerımden galıba agrım fılan yok benım ama sag boslugumda bır azcık acı var cok az bakalım ne olcek belkı senınde normaldır bel agrısı hemen umutsuz lanma

inşllh öledir canım ya şimdi tam adet günümüde bilemiyorum ne yapcağımı şaşırdım geçen ay 21 inde leke 23 ünde adet gördüm. Bu ay ovulasyonda ayın 8 i ve 12 sinde çift çizgi. 8 i olsa yarın adet günüm 12si olsa 25 i adet günüm şaşaırdım kadım:44:haftasonun beklemem gerekecek bu durumda galiba :44:bu arada ağız kurluğu bi işaret olabilir. Benimde midem bi tuhaf azım sulanıyo süreli sanki midem bulanıyomuş gibi ama bende dün fazla karşıtırdım ondan oldu galiba tansiyonum düşmüş gibi hissediyorum sigara bile midemi kaldırıyo Mucize

gecen ay benım 24 de oldu bu ayada 2 gun sarka bılr her ay oyle oluyor cunku ama bılemıyorum tabı agız kurulugu ısaret olabılıyormus okudum ıntnetten ay ınsallah hamıleyımdır buda hamılelıgın belırtısıdır valla sendede var bırseyelr bence mıgdende bulanıyor oh oh artık dunur oluruz kız

inşllhh

Valla canım korkmaya başladım kasıklarım çok ağrımaya başladı gelmesin yaaaa istemiyorum ama gelcek yine biliyorum uyuz şey (( midem hala bi tuhaf dün ne bulduysam yedim doymadım bütün gün evde yanlızdım bide stres açıldı boğazım diyet fln kalmadı Bide gögüs ucuna yakın yerlerde kabarcıklar var ya onlar çok acıyo nedenki ? Bu güne kadar hiç dikkat etmemiştim daha öncede acıyolarmıyodı acaba:44:

benım goguslerım 3-4 gundur acıyor zaten her adet donemındede benım acır uclarındakılerden haberım yok valla ben bugun su ıcmeten gebercem gecmıyor kuruluk bırturlu bende agrı fılan yok ama

benım goguslerım 3-4 gundur acıyor zaten her adet donemındede benım acır uclarındakılerden haberım yok valla ben bugun su ıcmeten gebercem gecmıyor kuruluk bırturlu bende agrı fılan yok ama

canım dün tuzlu bişeyler yemediysen bukadar susamak normal değil Işaret bunlar Bugün test yapsammıki ya şimdi teredütte kaldım :44:
Kasıklarımda bi ağrıyo bi gidiyo belim ağrıyo geçiyo iice karıştım valla :44:

valla ben hıc bukadar susadıgımı bılmıyorum ama ınsallah ondandır yapsak cıkarmıkı kanda baktırmak gerekırkı normal teste cıkarmı ? senın msn varmı ?

valla ben hıc bukadar susadıgımı bılmıyorum ama ınsallah ondandır yapsak cıkarmıkı kanda baktırmak gerekırkı normal teste cıkarmı ? Senın msn varmı ?

yok canım şirkette msn Evdede facebook kullanıyorum hotmail var ama msn daha hiç açmadım nasıl kullanılır onu bile bilmiyorum şirkette bi çok site yasaklı bi bende açılıyo Kurulu bazı programlar var onları çalıştırabilmem için internet gerekli bende yararlanıyorum nimetlerden
Google talk var ama nasıl kurluyo o pc ye gmail gerekiyo galiba onu denicem bi ara oda msn gibi ama küçük bi penceredn konuşuyosun şirket yazışmaları için kullanılanlar gibi bu arada kanda çıkar artık heralde ne bilim benimde seninde 2-3 günümüz kaldı 10gün sonra çıkıyomuş ya

inşallah çıkar canım benım atesım var yuzumde sıvılceler cıkmaya basladıkı bende sıvılce cıkmaz anlamadım acaba gebelıgemı baglı

inşallah çıkar canım benım atesım var yuzumde sıvılceler cıkmaya basladıkı bende sıvılce cıkmaz anlamadım acaba gebelıgemı baglı

aksi gibi bendede her dönem aynı yerde çıkan sivilce çıkmadı buay off delircem buraya kadar geldik son düzlükte fenalardayım :)))

aksi gibi bendede her dönem aynı yerde çıkan sivilce çıkmadı buay off delircem buraya kadar geldik son düzlükte fenalardayım :)))

günaydın canım benim ateşim devam ediyor galıba üşüttüm ben dıger taraftan 24 du ıcın bır belırtı yok tabı her an olabılır belki 2 gün sarka bilir dun 3 lt su ıcmısımdır ama nafıle susuzlugum gecmıyor

günaydın canım benimde ağrılar hafifledi :)) inşllh belirti yaşamazsında hamiş olusun ateşte belirti olabilir bildiğim kadarıyla bi araştır istersen

canımmmmm çok üzgünüm .evdeyken bişey yoktu sabah wc ye gittiğimde. şirkette wc gittim az önce kahverengi bi akıntı vardı peçeteye geldi çok az şimdide hafif hafifi bişeyler geliyo gibi hissediyorum. bacaklarım karnım belim ağrımaya başladı nefret ediyorum şu adet işinden bu ay dr gitmeyi düşünüyorum (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…