canım hastaneyi aradım dr la görüştüm NEGATİFFFF biliyodum ztn. şimdi asıl soru hormon testi fiyatları neki özelde. 100-150 tutarmı acep?? devlete gitmek istemiyorum.
hasteneyi aradım hormon testi fiyatını sordum sölemedi uyuzlar. dr ne istediğine göre değişirmiş. ama 100-150 den aşşağı değildir heralde. bu ayki koşu bandı parasıda oraya gider ooofff off(( halıları yıkattım temizlikçi alcaktım. oooff of ben oflamimde kim oflaSın
bendede hıc tık yok agrımda yok sızımda yok bu durumda kotu
valal canm ben az once gebelik testı yaptım tek cızgı cıktı bendede yok yanı olsaydı cıkardı herhalde
hayırlısı olsun hakkımızda... Ama takmamak gerek başarabilsek
bizmi takmicaz :) esim ılk evlendıgımızden berı soylerdı yapalım dıyede ben dusunmezdım sorunlarımız vardı hep sımdıde dıyor bana ben sana demedımmı senın ıstemenle olmuyor dıye ah ah kafamı duvarlara vurmak ıstıyorum ınan
valla ne diyim bende aynı durumdayım eşim istedi borcumuz var dur yazı atlatalım ay dur tatile gidelim dönelim ay şunuda alalım sanki isteyince oluyomuş gibi erteledimde erteledim ama isteyincede olmadı şimdi farklı bir süreç başlicak... benimle evlenen hemen çocuk yapanların çocukları 3 yaşında bende tık yokk. kısmet artık yaaa vardır elbet bir hayır. umarım ciddi bişeyimiz olmaz.
gögüslerimde damarlar cıktı orada ne yazmısım bende anlamadım :)
günaydın canım anladım ben merak etme
valla canım gögüs damarları hatta bütün damarlarım ortada olduğu için bu konuda bi yorum yapamıyorum. benim derim çok ince galiba:44: göbeğimde kollarımda bacaklarımda bütün damarlarım hep ortadaama önceden yoktuysa bu belirti diyolar diğer formlarda öle okumuştum. ısı yükselmesi gece üşümeleri bunların hepsi belirti diyolar inşşlh öledir kahverengi gögüs uçları koyu kahveye dönüyosa buda bi belirtiymiş. ama bu ay gögüslerimde yanılttı beni koyulaşır gibi oldular şiştiler ağrıdılar ama adet geldi. sende kandan bi baktırsan ii olur canım artık günlerin çıkar mutlaka
benim deri kalın masallah :) goguslerımde hıc bukadar bellı oldugunu gormedım ıns oyledırde olur :) sen hasta oldunmu ?
daha önce öle bi değişiklik farketmediysen gebelik belirtisi olabilir. canımmm inşşlh öledir:))) ilk gebelikte kaç ay sonra kalmıştın?
7 ay sonra kalmıstım canım suanda sag tarfımda batmalr var ay yokbe ben kendımı şartlandırdım galıba hayel kuruyorum :) degılımdır kız
düşünmemeye çalış gerçi nekadar başarabilrizi bilmiyorum ama :18:
ya git bi kan testi yaptır bari ben senden daha fazla merak ediyorummm valla
çalıştıgım er merkeze cok uzak ve en gec saat 16 ya kadar kan alınıyormus bende saat 18 cıkıyorum bakalım ya bı kacgun daha beklıyeyım dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?