- 30 Aralık 2022
- 29
- 6
- 1
- 26
- Konu Sahibi Gizemcebirseyler
-
10 gün sonra dedi işte heyecandan yaptımŞu an zaten gebe sayılırsınız … doktorunuz demedi mi ne zaman test yapmanız gerektiğini ?
Bismillah ilk gün test yapanda ilk kez duydum be ablam en en erken 10 gün sonra çıkar kanda bile inş hamilesin dir ama ilk gün yapılmaz.Merhabalar bugün embriyo transferi oldu saat 10 gibi heyecandan dayanamayıp evde test yaptık biri normal cizgi diğeri silik çıktı ama 5 6 saat oldu transfer olalı bu durum hakkında bilgisi olan var mı?
İyi misiniz siz?Merhabalar bugün embriyo transferi oldu saat 10 gibi heyecandan dayanamayıp evde test yaptık biri normal cizgi diğeri silik çıktı ama 5 6 saat oldu transfer olalı bu durum hakkında bilgisi olan var mı?
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ama sizde çok çok erken.Merhabalar bugün embriyo transferi oldu saat 10 gibi heyecandan dayanamayıp evde test yaptık biri normal cizgi diğeri silik çıktı ama 5 6 saat oldu transfer olalı bu durum hakkında bilgisi olan var mı?
Bacım 5 saatte değerin nasıl yükselecekte testte çıkacak olur mu hiç öyle şeyMerhabalar bugün embriyo transferi oldu saat 10 gibi heyecandan dayanamayıp evde test yaptık biri normal cizgi diğeri silik çıktı ama 5 6 saat oldu transfer olalı bu durum hakkında bilgisi olan var mı?
ilaçlardan dolayı pozitif çıkar, 10 gün sonra test yapılmasının sebebi bu.Merhabalar bugün embriyo transferi oldu saat 10 gibi heyecandan dayanamayıp evde test yaptık biri normal cizgi diğeri silik çıktı ama 5 6 saat oldu transfer olalı bu durum hakkında bilgisi olan var mı?
aslında çok zor zamanlardan geçiyoruz hepimiz piskolojik olarak yorgun ve mutsusuz ama arkadaşa teşekkür etmek lazım sanırım ufacıkta olsa bu garip durumla gülümsetti bence hepimiziŞimdi büyük ihtimalle çatlatma iğnesinin etkisiyle pozitif cıktı da konumuz o değil, siz niye 5-6 saat sonra test yaptınız?
Vurunmuş olduğunuz çatlatma iğnesinden kaynaklı testte 2. Çizgiyi görmüşsünüzMerhabalar bugün embriyo transferi oldu saat 10 gibi heyecandan dayanamayıp evde test yaptık biri normal cizgi diğeri silik çıktı ama 5 6 saat oldu transfer olalı bu durum hakkında bilgisi olan var mı?
Abla kendimde yorgunum kafamda yorgun arka arkaya oldu artık iğneden bıktım bilmemezlikten çok zor kimseye diyemedim böyle yapıyoruz diyeBismillah ilk gün test yapanda ilk kez duydum be ablam en en erken 10 gün sonra çıkar kanda bile inş hamilesin dir ama ilk gün yapılmaz.
İnşallah dualarınızı eksik etmeyinVurunmuş olduğunuz çatlatma iğnesinden kaynaklı testte 2. Çizgiyi görmüşsünüziğnenin etkisi 1 hafta sonra çıkıyor. Şuan için çok erken ama inşallah bu sevinciniz daim olsun pozitif haber alın
Olsun bitsin istiyorum da bilmiyorum artık inşallah mutlu haber alırızsizin gördüğünüz çizgi ilaçların etkisi kesinlikle.. zaten birkac saat önce yapılan transfer daha yerleşmemiştir dolayısı ile kana hamilelik hormonunun geçmesi imkansız.. hayırlısı olsun
Evet canım öyle havadan atılması tutulması çok güzel 2 3 ay uğraşılarımı emeklerimi yorgunluklarımı bilmeden yazmışsın inşallah yaşadıklarımı yaşamazsın çeken bilir klavye ustası arkadaşımŞimdi büyük ihtimalle çatlatma iğnesinin etkisiyle pozitif cıktı da konumuz o değil, siz niye 5-6 saat sonra test yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?