- 26 Eylül 2010
- 17.546
- 32.823
- 798
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Ben acikcasi herkesin ben yandim sen de yan mantigi guttugunu dusunuyorum. Kimse de itiraf etmiyor.Ben de çocuk soranlara düşünmediğimi söyleyince, "ilerde çok pişman olursun ama" diyenleri anlamıyorum
Ben acikcasi herkesin ben yandim sen de yan mantigi guttugunu dusunuyorum. Kimse de itiraf etmiyor.
Belki pisman olunur ancak yaslaninca belki bir aile bagi aranir inun icin pisman olunur. Neden hayatimi bir cocuk icin kisitlamadim neden gezdim tozdum cok eglendim diye degil:) ileride yalniz kalmamak icin bugunleri feda etmek bana hala mantiksiz geliyor. Varsin o yaslarda da huzurevi baksin.
Ben kendimi bildim bileli cocuk istemiyorum diye dolastigim icin cok fazla baski olmadi ama plansiz olarak cocuk oldu :) diyorum umarim sevgi kelebegine donusurum ve fikirlerim degisir yoksa herkesin benden cekecegi varİşte bunları bir türlü anlatamıyoruz. Ben artık eşimle benim hayatım ve sadece bizi ilgilendirir bu karar diyerek ne kadar istemesem de ters olmak zorunda kalıyorum. Hakikaten çok geliyorlar üstüme
Ben kendimi bildim bileli cocuk istemiyorum diye dolastigim icin cok fazla baski olmadi ama plansiz olarak cocuk oldu :) diyorum umarim sevgi kelebegine donusurum ve fikirlerim degisir yoksa herkesin benden cekecegi var
26 yaşımdayım evlendıgım 1yıl oldu ve bu sure zarfında gezebılcegımz kadar gezdık yurtdışıı da dahıl. basta 3yıl minimum cocuk ıstemiyorduk. Ama emın olun hayat duzenlyse bebişle de harıka olur.ama sonra ınsan istiyor etrafın ne dedıgı onemlı degıl herkes farklı düşünür ve cocuk da ha dıyınce olacak bir sey degıl bunu da unutmamak lazım nice ınsanlar tanıyorum keske hıc beklemeseydım dıyen uzun zaman çocuk hasretıyle bekleyen. ama nıcesı de hemen hamıle kalabılıyor tamamen kısı ıle alakalı ben de küçük gösteriyorum yasımdan eşim de 30yasında o da genc duruyor. Bana göre eşimın de bekleme geregı yoktu. Zaten benden cok ıster oldu. Buyüzden kendı ıstegınız neyse onu yapın. Genc anne olmak da cok guzel üstelık:) çok şükür ıstegıme de kavustum. Bu his dünyanın en güzel hissi. Insanın başına gelince yaptıgı onca hesap boş gelıyor:)Herkese merhaba 2 yıllık evliliyim 25 yaşındayım, eşim 26 yaşında. İkimiz de iş güç sahibiyiz. Ben devlet memurum eşim özel sektör. Bebiş sahibi olmak istiyoruz fakat etrafımdaki pek çok kişi yani ben onlara fikir bile sormadan “çok erken, hayatınızı yaşayın, kendiniz küçüksünüz,... vs.” gibi tepkiler veriyor. Biraz kafama taktım bana göre yaşlarımız çok da erken değil... Biraz minyon tipliyim ufak tefek görünüyorum diye mi böyle düşünülüyorSizce gerçekten erken bir yaş mı? Bu arada dolu dolu 25, 26 yız. Eşim bir ay sonra 27 ye girecek ben iki ay sonra 26ya gireceğim. Artı eşim karakter olarak fazlasıyla olgun bir insan.
Denemeyin. Zira anne babalık denemelik birsey degil. Sorumlulugu cok. Siz daha kendi kararlarinizi alamiyorsunuz. Baskalarinin ne zaman cocuk yapacaginiza yonelik yorumlari uzerine acaba mi diye dusunuyorsunuz. Bu ankette evet cok ciktigi icin bebek yaparsaniz o cocuga yazik olur. Anneligi denedim olmadi. Begenmedim deme gibi bir alternatif yok.Herkese merhaba 2 yıllık evliliyim 25 yaşındayım, eşim 26 yaşında. İkimiz de iş güç sahibiyiz. Ben devlet memurum eşim özel sektör. Bebiş sahibi olmak istiyoruz fakat etrafımdaki pek çok kişi yani ben onlara fikir bile sormadan “çok erken, hayatınızı yaşayın, kendiniz küçüksünüz,... vs.” gibi tepkiler veriyor. Biraz kafama taktım bana göre yaşlarımız çok da erken değil... Biraz minyon tipliyim ufak tefek görünüyorum diye mi böyle düşünülüyorSizce gerçekten erken bir yaş mı? Bu arada dolu dolu 25, 26 yız. Eşim bir ay sonra 27 ye girecek ben iki ay sonra 26ya gireceğim. Artı eşim karakter olarak fazlasıyla olgun bir insan.
Örneğin ilk değişen sen oluyorsun daha sabırlı olman lazım ki ben asla böyle biri değilimDaha geniş çaplı derken, örnek verebilir misiniz? Kariyer engeli gibi mi?
Herkese merhaba 2 yıllık evliliyim 25 yaşındayım, eşim 26 yaşında. İkimiz de iş güç sahibiyiz. Ben devlet memurum eşim özel sektör. Bebiş sahibi olmak istiyoruz fakat etrafımdaki pek çok kişi yani ben onlara fikir bile sormadan “çok erken, hayatınızı yaşayın, kendiniz küçüksünüz,... vs.” gibi tepkiler veriyor. Biraz kafama taktım bana göre yaşlarımız çok da erken değil... Biraz minyon tipliyim ufak tefek görünüyorum diye mi böyle düşünülüyorSizce gerçekten erken bir yaş mı? Bu arada dolu dolu 25, 26 yız. Eşim bir ay sonra 27 ye girecek ben iki ay sonra 26ya gireceğim. Artı eşim karakter olarak fazlasıyla olgun bir insan.
sebepsiz infertilite denen bir kavram var..Ben de hamile kalmak kolay degil belki ugrasacaksin diyenleri anlamiyorum. Oyuncak mi bu bir bakayim oluyor mu belki de olmaz denilsin? Oncesinde doktora gidersiniz muayene olursunuz belli bir problem var mi yok mu anlarsiniz.
insanları dinlemeyin önemli olan kendinizi hazır hissetmeniz. hadi yaptım oldu denen birşey değil ki bu. belki 2 yıl sürer belki 1 ay sürer bilinmez o yüzden denemeye başlayın derim. hazır sağlıklarınız yerindeyken kaçırmayın bu zamanlarınızı.. yaş ilerledikçe herşey dahada zorlaşıyor inanın...Herkese merhaba 2 yıllık evliliyim 25 yaşındayım, eşim 26 yaşında. İkimiz de iş güç sahibiyiz. Ben devlet memurum eşim özel sektör. Bebiş sahibi olmak istiyoruz fakat etrafımdaki pek çok kişi yani ben onlara fikir bile sormadan “çok erken, hayatınızı yaşayın, kendiniz küçüksünüz,... vs.” gibi tepkiler veriyor. Biraz kafama taktım bana göre yaşlarımız çok da erken değil... Biraz minyon tipliyim ufak tefek görünüyorum diye mi böyle düşünülüyorSizce gerçekten erken bir yaş mı? Bu arada dolu dolu 25, 26 yız. Eşim bir ay sonra 27 ye girecek ben iki ay sonra 26ya gireceğim. Artı eşim karakter olarak fazlasıyla olgun bir insan.
:) ahahahHatta bigün hastanede bi kadın yanındakine benim için " ee nepcan başa gelen çekilir " dediydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?