- 28 Şubat 2011
- 14.148
- 17.289
- 498
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Kimse müdahale etmiyor zaten. Anket sebebini anlatayım. Şimdi benim etrafımda herkes hayır erken, gençsiniz vs. negatif yorumlar yapıyor ve bu da benim moralimi bozuyor. Genel bir platformda sormak istedim gerçekten bana bunu söyleyenler haklı mı acaba diye. Ben burda bunları yazmasam da bir şekilde insanlar hayatlarımız hakkında yorum yapıyorlar veya hayatlarımıza müdahil oluyorlar. Ve yazdım size kendimi açtım. Pozitif de bir iki bir şey duymak istedim galiba veya gerçekten yanlış yoldayım bunu öğrenmek istedim.
İnsanlar çok tuhafHerkese merhaba 2 yıllık evliliyim 25 yaşındayım, eşim 26 yaşında. İkimiz de iş güç sahibiyiz. Ben devlet memurum eşim özel sektör. Bebiş sahibi olmak istiyoruz fakat etrafımdaki pek çok kişi yani ben onlara fikir bile sormadan “çok erken, hayatınızı yaşayın, kendiniz küçüksünüz,... vs.” gibi tepkiler veriyor. Biraz kafama taktım bana göre yaşlarımız çok da erken değil... Biraz minyon tipliyim ufak tefek görünüyorum diye mi böyle düşünülüyorSizce gerçekten erken bir yaş mı? Bu arada dolu dolu 25, 26 yız. Eşim bir ay sonra 27 ye girecek ben iki ay sonra 26ya gireceğim. Artı eşim karakter olarak fazlasıyla olgun bir insan.
Hiçte erke degil 26 yaşındasın gayet iyiHerkese merhaba 2 yıllık evliliyim 25 yaşındayım, eşim 26 yaşında. İkimiz de iş güç sahibiyiz. Ben devlet memurum eşim özel sektör. Bebiş sahibi olmak istiyoruz fakat etrafımdaki pek çok kişi yani ben onlara fikir bile sormadan “çok erken, hayatınızı yaşayın, kendiniz küçüksünüz,... vs.” gibi tepkiler veriyor. Biraz kafama taktım bana göre yaşlarımız çok da erken değil... Biraz minyon tipliyim ufak tefek görünüyorum diye mi böyle düşünülüyorSizce gerçekten erken bir yaş mı? Bu arada dolu dolu 25, 26 yız. Eşim bir ay sonra 27 ye girecek ben iki ay sonra 26ya gireceğim. Artı eşim karakter olarak fazlasıyla olgun bir insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?