bebis

Çok şükür babası dün ikna oldu ve aldırmadım ama ailem tamamen arkasını döndü bana nikah yok diye defalarca anlattım biz şu an yapamıyoruz onun ailesi beni istemiyor diye bir gün olacak ama tarih yok sadece benim için önemli olan bebeğim

ayy çok sevindim benden size nacizane tavsiye kendinize bir uğraş bir iş bulun o adama da cok güvenmeyin dimdik olmanızın zamanı Hayırlısı olsun

Çok sağolun bende yavaş yavaş bakıyorum yarın doktora gideceğim kontrol amaçlı 21 de gittigimde 8 haftalık demişti bugün biraz ağrım oldu ve sürekli çıkarıyorum

Çok sevindim canım gözün aydın. İnsaallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu

Ben çok sevindim bebeğinin adına canim ama nikahı kiyin aileyi razı edin boşver herkesi sen aldirmadin ya bebeğini gerisi hallolur aldirsaydin o ablanlar çok mutlu olcaklarmis herhalde

Hemde nasıl kuzum ben allahın bana verdiği mucize o bugün doktora babası da gelecek ınş bebeğim sağlıklıdır

Ins canim ins hakkinda hayirlisini versin Allah

Cok sevindim :)

Canlarim doktora gittik babası da geldi şükür kalp atışını duyduk allahım herkese nasip etsin dualarinizi esirgemeyin benden

Canlarim doktora gittik babası da geldi şükür kalp atışını duyduk allahım herkese nasip etsin dualarinizi esirgemeyin benden
Çok sevindim hadi bakalim tek nikah kaldı şimdi evrene nikah nikah diye olumlu mesaj gönderiyoruz bak o da olcak yakında

Inş kuzum hepinizden allah razı olsun
Birinci sayfadan beri heyecanla okudum. Hem okudum hem de inşallah bebeği aldırmamıştır diye dua ettim, kalbim çarptı korkudan. Sonlara gelince çok mutlu oldum çok şükür aldırmamışsın. Senin için atan kalp seninle yol alsın ve hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah. Babası da ikna olur, nikaha razı olur inşallah. Ben çok sevindim bebeğinin senle olmasına.

Canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için bugün benimle oda doktora gelince gözlerinde ki heyecanı gördüm çok şükür şimdilik herşey güzel nikah içinde baskı yapmayacağım artık onun için hayırlısı diyorum en azından babası nüfusuna alacak ve babasıyla zaman geçirecek benim mucizem gerçek oldu yarabim herkese gönlünden geçeni versin ben şunu öğrendim burası aileden bile yakın ve herkezden çok siz düşündünüz beni iyi ki hepiniz varsınız yureginize kalbinize sağlık

Umarım hakkinizda hayirlisi olur...
Inşallah bebeginle ve eşinle ( dilegim ) mutlu olursun. Iyiki aldırmadın o pıt pıt atan ikinci kalbini :)
Sana destek olabildiysek ne mutlu bize...
Nasil ikna oldu anlatabilirmisin birazzz :)

Benim nagihan diye çok yakın dostum var son çare onun aramasını istedim aradı ama yine olumsuz konuştu benim için bende kabullenip ablamin yanına gittim akşam 8 gibi bana gelmiş evde bulamayınca kapının resmini çekip nagihana yollamış nagiste bana söyledi bende son kez aradım uzun bir konuşma yaptık ikna etmek için dedim gel birlikte gidelım hastaneye gece vakti yanına geldim baslarda sert davrandı ama sonra yumuşadı

Çocuk dogunca tamamen degiscek o merak etme babalık ya bu başka biseye benzemez görünce çok pişman olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…