- 21 Nisan 2016
- 33
- 9
- 1
- 28
ayy çok sevindim benden size nacizane tavsiye kendinize bir uğraş bir iş bulun o adama da cok güvenmeyin dimdik olmanızın zamanı Hayırlısı olsunÇok şükür babası dün ikna oldu ve aldırmadım ama ailem tamamen arkasını döndü bana nikah yok diye defalarca anlattım biz şu an yapamıyoruz onun ailesi beni istemiyor diye bir gün olacak ama tarih yok sadece benim için önemli olan bebeğim
Çok şükür babası dün ikna oldu ve aldırmadım ama ailem tamamen arkasını döndü bana nikah yok diye defalarca anlattım biz şu an yapamıyoruz onun ailesi beni istemiyor diye bir gün olacak ama tarih yok sadece benim için önemli olan bebeğim
Çok sevindim hadi bakalim tek nikah kaldı şimdi evrene nikah nikah diye olumlu mesaj gönderiyoruz bak o da olcak yakındaCanlarim doktora gittik babası da geldi şükür kalp atışını duyduk allahım herkese nasip etsin dualarinizi esirgemeyin benden
Birinci sayfadan beri heyecanla okudum. Hem okudum hem de inşallah bebeği aldırmamıştır diye dua ettim, kalbim çarptı korkudan. Sonlara gelince çok mutlu oldum çok şükür aldırmamışsın. Senin için atan kalp seninle yol alsın ve hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah. Babası da ikna olur, nikaha razı olur inşallah. Ben çok sevindim bebeğinin senle olmasına.Inş kuzum hepinizden allah razı olsun
Canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için bugün benimle oda doktora gelince gözlerinde ki heyecanı gördüm çok şükür şimdilik herşey güzel nikah içinde baskı yapmayacağım artık onun için hayırlısı diyorum en azından babası nüfusuna alacak ve babasıyla zaman geçirecek benim mucizem gerçek oldu yarabim herkese gönlünden geçeni versin ben şunu öğrendim burası aileden bile yakın ve herkezden çok siz düşündünüz beni iyi ki hepiniz varsınız yureginize kalbinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?