bebis

Ya senin içinde bir can var nasıl yikarsin bi anda kendini bu kadar dik dur lütfen guclu olmalısın bu kadar salma kendini annesin sen anne o şeref yoksunundan baba olmaz ama senden çok guzel bir anne olur dag gibi bir anne senin içine düştü o artık sen bi annesin lütfen dik dur eğer sende yasamkcaksan o bebek gittiğinde dogur onu ikimizinde yasamsina izin var birbirimize tutunun o sana tutunmuş sende ona tutum kolay değil biliyorum ama yapabilirsin

Yarın evime döneceğim iki günüm var sonrası bilmiyorum
Canim sen ogrenci misin, çalışıyor musun yada ailenle mi yasiyorsun durum nedir?
Çok uzme kendini böyle, eger aldırınca yasayamam diosan aldırma, çalış bak cocuguna, dik dur. Aldırsanda aldirmasanda dik dur. Unutma her iki ihtimalde de düzelecek hayat eninde sonunda...
Bazen insan korkunç seyler yaşıyor ama inan bi sekilde geçiyor. Sadece mantıklı ol ve yolunu çiz. Kendinde o gücü görüyorsan kimseyi takma bebisini doğur, yoksa imkanların aldir ve mutlaka psikolojik destek al, bende kiyacam canima gibi laflar etme... yazik sana...

Testte pozitif gormeden belirtiler yanilticidir

Imkan senin elindedir..
Imkansiz diye birsey yoktur zor vardir oda zaman alir.
Her zor seyin ustesinden gelmedikmi ?

Niye imkanın yok sadece sen değilsin yanliz çocuk doğuran son da olmucaksin güçlü ol basarabilirsin

çok üzüldüm çünkü bebek tutunsun diye bu haftalara kadar neler yapan insanlar var biride benim. o sizi bırakmak istememiş. adi adam zaten kabullensede o laflardan sonra siz bakmayın yüzüne. güçlü olmanız lazım umarım o gücü bulursunuz ve Rabbim size yardım eder kimseye taşıyamayacağı yükü vermez bir hata yapmışsınız hatayla örtmeyin derim. tabiki coook zor bir karar ama bu sizin hayatınız ve aldırırsam sonrasında yaşayamam diyorsunuzya yaşarsınız insan nelere alışmıyorki...hakkınızda hayırlısı olsun

Ben ilk baba acısını yasadigimda 14 yaşındaydım öyle kizardim ki hayata 29 yaşında anne mi koydum toprağa o günden sonra iki kolum kırılmıştı sonra zaman bunu çıkardı karşıma ona hep dedim öyle yalnızım ki sen anne baba oldun dedim bir dediğini iki etmediğim halde hep bir bahaneler le gitti her dönüşünde yenildim daha 23 gün önce ayagimdan ameliyat oldugumda sudan sebep te yine gitti yine geldi kendi boslugumu onla doldurdum sandim farkında olmadan ne büyük kötülük yapmışım kendime bu bebeğim benim en son noktam ona bakacak onun gelecegini sağlayacak imkanım yok kendi cukuruma onu da çekerek en büyük kötülüğü yapacağım onu yok ederekte bir ömür vijdan azabı çekeceğim ama inanın kızlar her iki durumada gücüm kalmadi

Malesef sadece mucize bekliyorum bugün randevuyu aldılar pazartesi 11 de alacaklar bebeği benden dua edin de ufak bir ışık dogsun iki gün içinde bana

Kendine guvenmiyomusun yoksa elalem ne der diyemi düşünüyorum ben olsam aldirmazdim benim hayatim

Benim su anda gerçekten bir imkanım yok olsa hiç düşünmem evimi kaybediyorum ailem baskı yapıyor doğması dert değil ki ya iler ki yılları bunları suan da yapamam

O zaman ya baba kabul etcek yada üzgünüm aldircaksin

Malesef sadece mucize bekliyorum bugün randevuyu aldılar pazartesi 11 de alacaklar bebeği benden dua edin de ufak bir ışık dogsun iki gün içinde bana
İnşallah allahim inşallah güzel seyler olsun, bebisinden ayirmasin seni kimse inşallah.

Babası en son kendini kısır ilan etti arkadaşıma öyle anlatmış kendini ben zaten kendime çok kızıyorum

Amin kuzum inşallah bugün evime dönüyorum ablamlar eve gecmeyim diye biri yanımda diğerleri karşılamak için bekliyorlar inanın başka zaman olsa umursamazlardi beni şimdi herkes kendince iyilik peşinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…