- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Canim sen ogrenci misin, çalışıyor musun yada ailenle mi yasiyorsun durum nedir?Yarın evime döneceğim iki günüm var sonrası bilmiyorum
Kızlar iyi akşamlar bende nisani tutsnlardanim hep eşimin doğum günü olan 23nisanda hamile olup ona sürpriz yapmayı istemiştim..:) adetimin bugün 2.günü ve ben henüz adet olmadım belim ara ara adet olacakmisim gibi agriyor akıntı var idrarın köyu renkli ve goguslerim çok hassas sizce hamile olabilir miyim
Merak ettim seni, var mi bir değişiklik?Imkanim olsa hemen dünya ya getirirdim ama imkanım yok
AminnnnnnnMalesef sadece mucize bekliyorum bugün randevuyu aldılar pazartesi 11 de alacaklar bebeği benden dua edin de ufak bir ışık dogsun iki gün içinde bana
İnşallah allahim inşallah güzel seyler olsun, bebisinden ayirmasin seni kimse inşallah.Malesef sadece mucize bekliyorum bugün randevuyu aldılar pazartesi 11 de alacaklar bebeği benden dua edin de ufak bir ışık dogsun iki gün içinde bana
Nasil bir şerefsizmis yaa...Babası en son kendini kısır ilan etti arkadaşıma öyle anlatmış kendini ben zaten kendime çok kızıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?