17 haftalık hamileyim doktor bacagını acmıyor bişey görmüyorum.ama yüzde seksen kız dedi.ben ilk günden bugüne erkek hissediyorum.doktormu yanılıyor benmi.belirtiler erkek gibi.benm gibi olanlar yazsın lütfen...yada kız erkek hemileligi farklı olurmu.bu arada ilk hamileligim.
Nedense ilk hamileliklerde herkes "erkek" çocuk ister ve ben buna kıl olurum, sizde kadınsınız ama nedir bu kız çocuğu düşmanlığı ya??
Nedense ilk hamileliklerde herkes "erkek" çocuk ister ve ben buna kıl olurum, sizde kadınsınız ama nedir bu kız çocuğu düşmanlığı ya??
bende hep erkek olduğunu hissediyordum öyleki ultrasona falan gerek yok kesin erkek diyordum,taki bebeğim doğana kadar..yanlış anlamayın erkek istediğimden değil,ben kız çocuk istiyordum zaten...şimdi dünyalar tatlısı bi kızım var ve ben dünyanın en şanslı kadınıyım.....
ben bu açıklamada kız düşmanlıgı görmedim arkadaşım anneler kız yada erkek hisseder ha şu var allah ne nasip ettiyse o olur ben baştan beri erkek bebek hissettim ve bebegim erkek arkadaşta belirtiler erkek bebege işaret dio yanılada bilir yanılmayada bilir ama burda kıza karşı bi düşmanlık göremedim:CüvCüv::CüvCüv:
arkadaşım egerki kalçan güccülmüşse yatınca göbegin serilmiyosa ordada tp gibi duruyosa erkekdir bide ben hareketlerini hep rahmin üstünde hissettim kızda göbek üstü hissediliyolmuş bilemem haktan hayırlısı olsun doktorda görmeden demiş yanılabilir:asigim:
kız düşmanlığı değilde bir yerde çok doğru bir konuya parmak bastın yapılan araştırma sonuçlarına göre kadınlari ilk hamileliklerinde yüzde 90 oranda erkek bebek isteyip öyle hissediyorlarmış hatta doktoruma sordum doğru dedi kaydirigubbakcemile3ataerkil bir toplum olduğumuzdandır belkide :uhm:bende ilk çocuğumun erkek olmasını istiyorum :dance::dance:
erkek kız hiç farketmez canım hayırlısı olsun ben hep kız istemiştim hamile kalmadan bile kızım olacak diyordum kızm oldu allaha çok şükür
rabbim herkesin gönlündekini versin
şimdi ikinci bebeğimi istiyoruz insan illa değişk olsun istiyo
Erkeklerin "erkek" istemesi normal ama sizleri anlamıyorum, hatta anlamak bile istemiyorum kadını değersiz gören hiç bir düşünceye saygı göstermiyorum lütfen kusura bakmayın.. :enbuyukkk:
pardonda siz kim oluyorsunuzda beni yargılıyorsunuz kadını değersiz gördüğümü nerden uyduruyorsunuz yazık sizin gibi önyargılı insanlara acıyorum neden oğlum olsun istiyorum biliyormusun babamın vasiyeti oğlun olursa adımı koy kızımsenağlamasenağlama ölürken vasiyet etti anladınız mı beni şu anda üzdüğünüz yaramı kanatığınız için bende sizin İNSANLIĞINIZA saygı göstermiyorum kusura bakmayın:enbuyukkk::enbuyukkk:
17 haftalık hamileyim doktor bacagını acmıyor bişey görmüyorum.ama yüzde seksen kız dedi.ben ilk günden bugüne erkek hissediyorum.doktormu yanılıyor benmi.belirtiler erkek gibi.benm gibi olanlar yazsın lütfen...yada kız erkek hemileligi farklı olurmu.bu arada ilk hamileligim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?