17 haftalık hamileyim doktor bacagını acmıyor bişey görmüyorum.ama yüzde seksen kız dedi.ben ilk günden bugüne erkek hissediyorum.doktormu yanılıyor benmi.belirtiler erkek gibi.benm gibi olanlar yazsın lütfen...yada kız erkek hemileligi farklı olurmu.bu arada ilk hamileligim.
bende 17 haftalık hamileyim. bana da doktor erkek dedi. bende içimden bir ses kızım olacak diyor. yanılmış olabilir mi yarın tekrar başka bi rdoktora gideceğiz.bakalım.hayırlısı . inşallah gönlündeki olur. allahım hayırlısını nasip etsin herkese.17 haftalık hamileyim doktor bacagını acmıyor bişey görmüyorum.ama yüzde seksen kız dedi.ben ilk günden bugüne erkek hissediyorum.doktormu yanılıyor benmi.belirtiler erkek gibi.benm gibi olanlar yazsın lütfen...yada kız erkek hemileligi farklı olurmu.bu arada ilk hamileligim.
Baska bi doktora daha gorun bence tek bi doktorla kalma sonra alışveriş yaparsinkonu baya eskiymiş ama bende yazmak istedim.14. haftada doktorum kesin erkek dedi.yanılma payı bırakmadı ben alışveriş bile yaptım.18.haftada da kesin kız dedi yine yanılma payı bırakmadı tabi biz şok olduk.doktordan soğudum ve böyle kesin konuşmasına çok kızdım.şuan kızımda diyemiyorum oğlumda artık bi daha ki kontrolden sonra kızım demeye başlarım sanırım.alışverişte yapamıyorum.bu deferde kesin dedi yapsam mmı bilemedim valla.
Bende erkek hissediyorum 21 ci haftaya kadar beli değil ama geçen %90 kız dedi erkek ihtimalini de söyledi anlamadım ki hala inanamıyorum ki doktorlar eskisi gibi iyi bakmıyor ki17 haftalık hamileyim doktor bacagını acmıyor bişey görmüyorum.ama yüzde seksen kız dedi.ben ilk günden bugüne erkek hissediyorum.doktormu yanılıyor benmi.belirtiler erkek gibi.benm gibi olanlar yazsın lütfen...yada kız erkek hemileligi farklı olurmu.bu arada ilk hamileligim.
Bu sayfa geride hemde çok geride kalmış sizde eski kalan sayfayı hortlatmaya mi çalışıyorsunuz.Bende erkek hissediyorum 21 ci haftaya kadar beli değil ama geçen %90 kız dedi erkek ihtimalini de söyledi anlamadım ki hala inanamıyorum ki doktorlar eskisi gibi iyi bakmıyor ki
Allah aşkına ciddi misin, o kadar yazdık hala doktor bakmıyor ben hissettim mi diyorsun.Bende erkek hissediyorum 21 ci haftaya kadar beli değil ama geçen %90 kız dedi erkek ihtimalini de söyledi anlamadım ki hala inanamıyorum ki doktorlar eskisi gibi iyi bakmıyor ki
Anlamıyorum bu sorulardan kafam çok karışık kime sandığımız bilmiyorum Vala kusura bakmayinAllah aşkına ciddi misin, o kadar yazdık hala doktor bakmıyor ben hissettim mi diyorsun.
Kari koca ruyanizda erkek gördünüz hissettiniz diye sizin istediginiz olacak değil ki.
Konu sahibi 2018de girmiş en son, konu da 2009konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?