bebişimi erkek hissediyorum doktor kız dedi..... yanılabilirmi

bence doktorlar yanila biliyo yani benim olayimdan sonra ben hala soktayim bana 17 haftalikken 4d de pipisinin resmini verdiler ama simdi 35 haftaligim ve 4d de net bicimde gordum kizim olacak en iyi ogrenme yolu 4d ama oda 20 haftadan sonra bence ...

26 aylık bır kızım var dünyalara değişmem sımdı ıkıcı kızıma 6 aylık hamıleyım hep hayırlısını dıledım ılk gunden bu yana ALLAHIM bana bır kız daha vereck insallah

sonuc ne son durumun nedır arkadasım ..

degısebılır cınsıyet cunku kac arkadaısmdan bılıyorum ,fotografını hatta vıdeosunu bıle vermısler' 'pipinin' ama sonradan bı bakıyorlar kız ..

bı arkadaısm var o da kac hafta kıızım dıye sevdı karnını ama erkek cıktı..

benım de hep ıcıme erkek doguyordu bılmem belkı herkesın oglun olucak ya da güzellestın demesınden oyle hısettım ve ruyamda gormustum erkek olacagını

ama doktor teyzesı bebegımı kıza benzettı hatta orasının fotosunu bıle verdı

oturdum agladım kı bır kızımın olması en cok ıstedıgım hatta ıstedıgımız seydı ,

ama su an kızım dıye sevemıyorum hala %100 olmadan sevemıyecegım galıba

Masal'ım gelıyor snaırım ,Mert'im gelse de başımın tacı ..

o yuzden 20 haftayı gectıkten sonra cınsıyet ıcın sevınmek daha yerınde ..

Ben kiz veya erkek hamilelikte bir farklilik olduguna inanmiyorum. Ne distan ne icten oyle bir fakllik yok bence.Ama ben 2 aylik hamileyken sadece icimden kuvvetli bisekilde oglan olacagini hissettim))) oglan istedigimden degil benim icin kiz erkek farketmez saglikli olsunda. ama oyle hissettim ve oglum oldu. kiz kardesimin hamileligindede yine kiz olacagini hissetmistim kiz oldu))) kizkardesimin gorumceside hamile onunda sanki erkek olacakmis gibi geldi bana ve doktor erkek demis)) ben neyim yaaa bikac sefer tuttu. ama distan biz ozellik gordum diye hissetmedim bunlari)))

yazilanlarin hepsini okudum;erkek cocuk isteyenleri neredeyse dovecekler artik insanlar erkek istiyorum demeye korkar oldu;erkek istiyorum dediginde basliyolar yok once saglikli olsun,yok ataerkil toplum yok kadinlari kucumsemek vs..tabiki once saglik onemli bende erkek cocukarina bayiliyorum daha ilgimi cekiyolar bana dahaa sicak geliyorlar bende oglum olsun isterdim bana madlaya taksinlar diye degil ama erkek cocuklarla ugrasmak daha hosuma gidiyor bana daha sevimli geliyorlarbirde kizin olsun daha iyi anne babaya bakar falan diyolar erkek olunca karisinin pesinden gider hep disarda olur kizlar daha baskaymis falan;yaa ben bana baksin diye cocuk dogurmuyorum bana bakmak zorunda degil ama ben mecburum neyse sonucta ben erkek cocuklarina bayiliyorum hic kizim olmasada farketmez:79:simdi baslarlar erkek istiyorum diye tukaka sana demeye sanki erkek istemek suc gibi

öncelikle Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin nice bebek isteyipte bebek sahibi olamayanlar var siz hala kız erkek diyorsunuz kızda olsa erkekte olsa dünyanın en tatlı şeyi bebekler Allahım isteyipte bebek sahibi olamayan herkese hayırlı bebekler nasip etsin

neden anlamamak icin issrar ediyosunuz evet bizimde cocuumuz olmasaydi
ozaman evlat icin yalvarirdik var verdi cok sukur
simdide erkek istiyoruz
yaraddan bile demis isteyin vvereyim
on yargili olmayalim lutfen
oyle cok istiyorum ki hepp hayirli ve saglikli diliyorum heppppppp
herkesin duasinin basi hyirli ve saglikli emin olun:88:

Canım hayırlı olsun..Bende ilk günden beri hep erkek dedim kayra oğlum die seviyordum nerden biliyorsun diyorlardı..Öyle hissediyorum diyordum 3.5 aylıkken doktora ısrar ettim söylemedi net olmaz dedi ama yüzde 80 erkek dedi 4,5 ayda kız gibi dedi ve sonunda bir paşammmm oldu =))) ama beni gören herkes kız kız diyordu karnım yayvandı basenler büyüdü..Ekşi çok yedim çikolata ağzıma süremedim ki ben çikolatasız duramazıdımm =)) yani karışık işler =)) Hayırlısı ile Rabbim gönlüne göre versin inş.

bir oğlum var 4 yaşında. ikinciye hamile kaldığımdan beri kız hissediyorum hala da öyle. dr 12. haftada kız dedi ve çok sevindik eşimde bende kız istiyorduk. ve hep sağlıklı hayırlı bir kız evlat diledim Rabbimden. dr 17 haftada erkek dedi ve biz şok pipisi dedi gösterdi ama netten bakıyorum klitoris de olabiliyormuş. hatta bir komşumuza erkek dedi pipisini gösterdi bize de renkli de kız olduğu anlaşıldı. ben hala kız diyorum inşallah da kızım olur. erkek düşnemlığı felan değil. eşimde bende çok kız istiyoruz yazarken bile gözyaşım süzülüyor. bu durum yüzünden bütün hormonlarım dengesizleşti. Rabbim inşallah benim bebeğimde kızdır.

bende 17 haftalık hamileyim. bana da doktor erkek dedi. bende içimden bir ses kızım olacak diyor. yanılmış olabilir mi yarın tekrar başka bi rdoktora gideceğiz.bakalım.hayırlısı . inşallah gönlündeki olur. allahım hayırlısını nasip etsin herkese.

konu baya eskiymiş ama bende yazmak istedim.14. haftada doktorum kesin erkek dedi.yanılma payı bırakmadı ben alışveriş bile yaptım.18.haftada da kesin kız dedi yine yanılma payı bırakmadı tabi biz şok olduk.doktordan soğudum ve böyle kesin konuşmasına çok kızdım.şuan kızımda diyemiyorum oğlumda artık bi daha ki kontrolden sonra kızım demeye başlarım sanırım.alışverişte yapamıyorum.bu deferde kesin dedi yapsam mmı bilemedim valla.

Genellikle kaç haftayken belli olur cinsiyetleri 8+5 haftalığım tam 11 haftalıkken kontrolüm var o zman belli olur mu mesela.

Baska bi doktora daha gorun bence tek bi doktorla kalma sonra alışveriş yaparsin

Sağlıkla gelsin inşallah .. Hayırlı bir evlat olsun size ..Cinsiyet bu kadar önemli mi ki ?İllaki anneyiz hissediyoruz ama doktor oyle dediyse de siz diretince yine de olabilir mi acaba diye cinsiyet ayrımı gibi oluyor .

Bende erkek hissediyorum 21 ci haftaya kadar beli değil ama geçen %90 kız dedi erkek ihtimalini de söyledi anlamadım ki hala inanamıyorum ki doktorlar eskisi gibi iyi bakmıyor ki

Bende erkek hissediyorum 21 ci haftaya kadar beli değil ama geçen %90 kız dedi erkek ihtimalini de söyledi anlamadım ki hala inanamıyorum ki doktorlar eskisi gibi iyi bakmıyor ki
Bu sayfa geride hemde çok geride kalmış sizde eski kalan sayfayı hortlatmaya mi çalışıyorsunuz.

Allah aşkına ciddi misin, o kadar yazdık hala doktor bakmıyor ben hissettim mi diyorsun.
Kari koca ruyanizda erkek gördünüz hissettiniz diye sizin istediginiz olacak değil ki.

Konu sahibi 2018de girmiş en son, konu da 2009konusu

Anlamıyorum bu sorulardan kafam çok karışık kime sandığımız bilmiyorum Vala kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…