Kızlar çarşamba günü ilk ultrasyon muayneme gittim o anı Allahım isteyen herkese yaşatır inşallah çok heyecanlandım bebişimin boyu daha 1 cm ve tıkır tıkır kalbi atıyor çok mutluyum dilerim herkes bu duyguyu yaşar amiiinnnnnn :CüvCüv:
Kızlar çarşamba günü ilk ultrasyon muayneme gittim o anı Allahım isteyen herkese yaşatır inşallah çok heyecanlandım bebişimin boyu daha 1 cm ve tıkır tıkır kalbi atıyor çok mutluyum dilerim herkes bu duyguyu yaşar amiiinnnnnn :CüvCüv:
çok tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.birşey sormak istiyorum.tüp bebekte sonucu öğrendikten kaç gün sonra kalp atışını duydunuz.
bende cevap veriyorum :) ilk 12.gün beta hcg testinden sonra 21 gün daha sayıyorsunuz yaklaşık 5 haftalıkkken doktora gidip alt taraftan ultrasyonla bebişinizi kesesini tıkır tıkır atan kalbini görüyorsunuz:)4 martta yine gidicem ultrasyona sizlerdende güzel haberler bekliyorum çok teşekkür ederim arkadaşlar
Derya tebrikler allah kucağına almayıda nasip etsin.
Bu arada aynen deryanın dediği gibi 12. gün testinden 3 hafta sonra muayene çağırıyorlar ve o zaman kalp atışları çıkıyor.
canım çok sevindim rabbim bizede yaşatsın ay heycan bastı içimi ben daha keseyi bile görmedim gün sayıyorum 4 martta görcem inşallah kesesini meleğimin
Canım gözün aydın çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlat versin içimden erkek olduğunu düşündüm bakalım cinsiyeti ne olucak